innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Απο γεωργικά-αγροτικά είδη. Ειναι βανάκι 1/8'' για αυτόματο πότισμα. 1-1.5 ε, θα'χει.Ειχα αμφιβολίες αν θα αντεξει στο καύσιμο, αλλά μετα απο αρκετα χρονια απάνω, ειναι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 Πηγα σε κανα 2 μαγαζια τιποτα και στο praktiker το μικροτερο που ειχε ηταν Φ20 χαχαχαχαχα...Στο ebay το εχει πανακριβο..χαχαχα..http://www.ebay.com/itm/Universal-Motorcycle-Bike-Moto-Scooter-In-line-6MM-On-Off-Petrol-Fuel-Tap-Switch-/262161122722?hash=item3d0a0545a2:g:rm0AAOSwp5JWVnv8&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St@m 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα Φίλοι μου Innovaκηδες ! Καινουργιος στο φορουμ και θελω να σας ευχαριστησω ολους για την συνεισφορα εχω βρει τα παντα εδω για το παπι μας ! Κατοχος ενος Innova του 07' Καρμπυρατερ ειμαι και θελω να κανω μια ερωτηση οσο αναφορα τον τεντωτηρα του innova . Ειχα διαβασει σε αυτο το τοπικ πως ειναι προτιμοτερο να βαλουμε τεντωτηρα καδενας απο το Injection στο Καρμπυρατερ λογω κατασκευης υλικου του ανταλλακτικου.. Θα υπαρξει καποιο θεμα αν χρησιμιοποιησω τεντωτηρα απο Injection ? Οχι τιποτα αλλο αλλα εχει αρχισει παλι ο ηχος δυστηχως και ειναι 1 απο τα 2 μονα θεματα που μου χει βγαλει το Innova μου :) (εχω 42 + k χιλιομετρα και παμε καλα !) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2016 από τον St@m Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Πλεον, οι κωδικοι των ανταλλακτικων ειναι ιδιοι και για τα 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St@m 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Δεν το γνωριζα αυτο ! Ευχαριστω πολυ ;) καλη συνεχεια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Να σαι καλα φιλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Αλλαγή σινεμπλόκ (λάστιχα γραναζιέρας). Μετα απο αρκετά χλμ (παίζει ρόλο το στύλ οδήγησης, το βάρος αναβάτη, και η ποιότητα του ανταλλακτικού...), χρειάζονται αντικατάσταση.Η φυσιολογική φθορά επέρχεται λόγω γήρανσης του ελαστικού υλικού και λόγω κοψίματος/αποκόλλησης των λαστιχένιων ενώσεων μεταξυ τους. Ο περιοδικός έλεγχος ειναι πολύ εύκολος, και καλό ειναι να ρίχνουμε μια ματιά, όποτε αφαιρείται ο πίσω τροχός λόγω αλλαγής σιαγόνων / ελαστικού / σαμπρέλας. Οι φωτό ειναι απο ψεκαστό i 125, αλλά είναι ακριβως ίδια όλα. Τα παλιά σινεμπλόκ (καπου/καποτε τα άλλαξε ο κάτοχος σε συνεργειο) ήταν ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ + παρουσιαζουν την εξης θλιβερή εικόνα... Λιωνουν με την θερμοκρασία τριβής + με την θερμότητα λόγω πέδησης και το παπί ''σκορτσάρει'' αδικαιολόγητα. Επίσης, περνανε κομματια μικρά απο τα λάστιχα μεσω του άξονα, στον χώρο της κιθάρας του ταμπούρου + γίνονται όλα σκ@τ@...Οπότε, επιλέγουμε γνήσιο ανταλλακτικό σετ, φθηνα ειναι 7.5 ε.Αφαιρούμε τροχό, καθαρίζουμε πολυ καλά την γραναζιέρα με τα αυτιά + το κεντρο όπου θα μπουν τα νέα σινεμπλόκ + τοποθετουμε αντίστροφα.Αποφεύγουμε οποιοδήποτε λάδι/γρασσο εκεί. Πάνε στεγνά όλα.Καλό ειναι να συνδυαστεί και με αλλαγή σιαγόνων, για να μην ξαναλύνουμε. 35-40Κ, ειναι καλό όριο για αλλαγή σινεμπλόκ. Αν ειναι βαρυ το χέρι καποιου ή αν το σωματικό βαρος ειναι 120+ κιλά, τότε θα χρειαστει νωρίτερα. Μετα την αλλαγή, εξαφανίζονται τυχόν δισταγμοί / κοπανηματα στην εκκίνηση με 1η, και σκορτσαρίσματα με χαμηλή ταχύτητα.Οι φωτό, ειναι απο παπί με 24Κ..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Εφτασε η ώρα μου για αλλαγή αμορτισέρ πίσω πάλη καθώς το μηχανάκι έχει αρχίσει να πηγαίνει σαν βάρκα. Τώρα έχω κάτι kawata, πολύ σκληρά και καθόλου ποιοτικά (φτηνά τα είχα πάρει) έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι άλλο και έμεινε ευχαριστημένος ? Θέλω κάτι προς το σκληρό αλλά όχι κούτσουρο όπως τα kawata, και να έχουν καλή απόσβεσή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 http://www.stelpet.gr/gr/el/products/amortiser-yss-opisthio-honda-innovasupra-35ekαυτα ειναι μια πολυ καλη επιλογη (βγαινουν και σε νικελ αν θες). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 http://www.stelpet.gr/gr/el/products/amortiser-yss-opisthio-honda-innovasupra-35ekαυτα ειναι μια πολυ καλη επιλογη (βγαινουν και σε νικελ αν θες). Αυτά μου πρωτινέ και το παιδί από το μαγαζί που ψωνίζω. Λυπών αλλάχτηκαν πριν από λίγες ημέρες, στο πιο μαλακό είναι πολύ μαλακό μετά το kawata, τώρα το έχω στο 3 από το 4 και μου αρέσει αρκετά. Αρκετά σκληρό αλλά όχι κούτσουρο. Αν κάποιος τα πάρει και τα αλλάξει μόνος να ξέρει ότι μαζί έχει κάτι κυλινδρικά μαζί, αυτά που έχει πάνω είναι μεγάλα για τις πάνω βίδες του innova, στην συσκευασία έχει ανταλλακτικά να βάλετε αυτά που ταιριάζουν αλλιώς στο πάνω μέρος θα κουνιούνται. μην ρωτάτε πως το ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 μην ρωτάτε πως το ξέρω Πώς το ξέρεις???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Αρκετά σκληρό αλλά όχι κούτσουρο. Αν κάποιος τα πάρει και τα αλλάξει μόνος να ξέρει ότι μαζί έχει κάτι κυλινδρικά μαζί, αυτά που έχει πάνω είναι μεγάλα για τις πάνω βίδες του innova, στην συσκευασία έχει ανταλλακτικά να βάλετε αυτά που ταιριάζουν αλλιώς στο πάνω μέρος θα κουνιούνται. μην ρωτάτε πως το ξέρω Βάλε μας καμμιά φωτό, τοποθετημένα. Τιμή ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Πώς το ξέρεις???? δεν πρόσεξα ότι η βίδα είναι μικρότερη για δύο μέρες το είχα έτσι και άκουγα ένα τουκου τουκου. Και να λέω μα αφού σωστά τα έβαλα γιατί κάνει έτσι. Μέχρι που είδα τα κυλινδρακια Βάλε μας καμμιά φωτό, τοποθετημένα. Τιμή ? τιμή 42€ , φώτο όταν το πείθει τώρα θα τρομαξετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Καλησπερα, θελω να αλλαξω τα τσιμουχακια βαλβιδων, μιας και εχει κανει πολλα χιλιομετρα και υποψιαζομαι οτι καει αρκετο λαδι απο κει. Εχω την κεφαλη λυμενη στο χερι, αλλα καποιος μου πε οτι θελει ειδικο εργαλειο αλλιως δεν βγαινουν οι ασφαλειες. Ξερει κανεις καποια πανεντα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 να βγουν ειναι το ευκολο,καρυδακι και σφυρι,να τις βαλεις μετα ειναι το δυσκολο...Πηγαινε σε ενα συνεργειο με την κεφαλη στο χερι να στα περασει και να σου κανει και ενα τριψιμο τις βαλβιδες να πατησουν καλα.τετοιο εργαλειο θες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosrr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχει φίλο υδραυλικό σε 2 λεπτά έχεις το εργαλείο για τα τσιμουχάκια και με σε ότι αφορά το τρύψιμο εγώ έβαλα απο ένα σαπούνι που έχω για τα γράσσα στις έδρες μαζί με τις βαλβίδες και με ένα σκοτσ μπράιτ έτρυψα τις έδρες. Τις βαλβίδες με ένα κομματάκι καλώδιο αφαιρόντας το χαλκό περνώντας τη βαλβίδα μέσα και με ένα επαναφορτηζόμενο κατσαβίδι τις έτρυψες και αυτές το πολύ όλα μαζί μισή ώρα δουλειά. Αν ψάξεις σε μανιουαλ ή στο βιντεοσωλήνα θα βρεις πολλά βίντεο και πληροφορίες πως θα το κάνεις. Εγώ έτσι το έκανα και γλύτωσα απο το λάδι και τα πήγαινε-έλα σε συνεργεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Και δεν εχανε μετα ετσι?Οι εδρες των βαλβιδων ειναι απο τα πιο ευαισθητα σημεια πανω στον κινητηρα, αν δοκιμασεις μετα με βενζινη και πιεσμενο αερα θα δεις οτι θα αρχισε να ξεφυσαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosrr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2016 Να σου πω, δεν ασχολήθηκα γιατί βιαζόμουνα το μηχανάκι λόγω του οτι πηγαινωερχόμουν στη δουλειά με το κουτί...αλλά σταμάτησε να καπνίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amptel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Εγώ εχω ενα 125 καρμπυρατέρ, είναι του 2004 σε άριστη κατάσταση.αποφασισα να του βάλω 20-50 λάδι . Τώρα κοντεύει η αλλαγή. Να συνεχίσω με αυτό η να βάλω κάτι άλλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Digitaltiger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 Καλησπερα,επειδη εχασα την κεντρικη κατω βιδα της μασκας του κοντερ γνωριζει μηπως καποιος τυπο και διασταση να παρω μια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2017 Φαντάζομαι κλασσική ερώτηση, αλλά μέσα σε τόσες σελίδες δεν ξέρω πως να πρωτοψάξω. Innova carb του 2006 το θέμα με 30k χλμ. Κλασσικά χτυπάει πολύ η καδένα. Ο μάστορας μου είχε πει ότι είχε πάει το τεντωτηράκι όσο πήγαινε. Τι κάνουμε; Αλλάζουμε και καδένα; Κόστος περίπου; Δυσκολία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2017 Ολα μαζι 50 ευρω τα ανταλλακτικα περιπου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2017 Βρήκα και το ποστ με τον τεντωτήρα, οπότε λέω να τον αλλάξω και αν συνεχίσει να χτυπάει να το πάω συνεργείο για την καδένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2017 Φιλε οπως θες αλλα σου προτεινω να τα αλλαξεις και τα δυο και θα ειναι σαν καινουριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Την 30/11/2013 at 8:07 ΠΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: Δείχνεις άδεια κυκλοφορίας ή λές ποιο μοντέλο είναι το παπί. Οχι, δεν ειναι μεγαλύτερο το μπεκ. Το εξαρτημα ηταν λάθος σε διαστασεις και δεν εδινε την κανονικη παροχή για την οποία σχεδιάστηκε, τότε... Τα μπέκ που δίνει πλέον η Χόνδα, ειναι τα ΣΩΣΤΑ. Γι'αυτό χρειάζεται να αλλαχτεί, όποτε ανοιχτεί το μοτέρ. Καλησπερα, να ρωτησω τον Innova 04, το μπεκ λαδιου ειναι αυτο? Το αλλαξα προσφατα και το προηγουμενο ηταν σε αθλια κατασταση, απορω πως εστελνε λαδι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες