NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Ε, ναι. Κανονικά. Το θέμα ειναι οτι θα'χεις μανουρα με το λύσιμο, για να ελέγχεις στάθμη.... Κάτω από την σέλα δεν είναι η μπαταρία? Απλά ο λόγος που ρώτησα είναι ότι η μπαταρία με υγρά κάνει 12 ευρώ ενώ η gel κάνει 24. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hackertom 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Τελευταία διαπιστώνω ένα θεματάκι με το κουμπί της μίζας... Το πατάω 2-3 φορές και δεν κάνει τίποτα! Και μετά από λίγο βάζει μπροστά κανονικά! Δηλαδή δεν πιάνει με την μια... Τι να φταίει; Μπουζί έχω αλλάξει άλλα το προβληματάκι παραμένει... :-/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Το ειχα και εγω αυτο ακριβως στο δικο μου και νομιζω οτι ειναι ο διακοπτης, οταν τον παταγα λιγο στραβα εδινε. Μετα απο καιρο εφτιαξε μονο του. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hackertom 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Το ειχα και εγω αυτο ακριβως στο δικο μου και νομιζω οτι ειναι ο διακοπτης, οταν τον παταγα λιγο στραβα εδινε. Μετα απο καιρο εφτιαξε μονο του. :lol: Μακάρι να φταίει αυτός... Γενικότερα αλλάζει εύκολα η θέλει να λύσουμε όλο το τιμόνι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Μακάρι να φταίει αυτός... Γενικότερα αλλάζει εύκολα η θέλει να λύσουμε όλο το τιμόνι; Ο διακόπτης/μπουτόν, φταίει. Πωλούνται σετ ιμιτασιόν με 5ε. Και εχει μεσα 4 διαφορετικα τεμαχια. (μιζα, κορνα, φλάς, φωτα μεγαλη-μικρη σκάλα, ). Αλλάζει εύκολα. Με 1 κατσαβιδι, ξεκουμπώνει οπως είναι, απο μπροστα χωρις να λυσεις τιποτε άλλο. Εχω ποσταρει καπου μεσα στο τοπικ, με φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hackertom 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχεις κάπου πρόχειρο αυτό το link γιατί δεν το βρίσκω πουθενά; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 από τον hackertom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Η προσπαθεια αλλαγης λαδιων εχει πεσει σε αδιεξοδο... Εχω κλειδι 17αρι αλλα η ταπα λαδιου δεν ξελασκαρει με τιποτα,σαν να εχει κολλησει. Βρηκα καστανια αλλα δεν εχω 17αρα κεφαλη Το μονο που πιθανολογω ειναι ο μαστορας την τελευταια φορα να την εσφιξε παρα πολυ για αυτο τωρα να μην κουνιεται καθολου και δεν ξερω τι να κανω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Η προσπαθεια αλλαγης λαδιων εχει πεσει σε αδιεξοδο... Εχω κλειδι 17αρι αλλα η ταπα λαδιου δεν ξελασκαρει με τιποτα,σαν να εχει κολλησει. 17 ? Νο 12 καρυδάκι θες. Ακυρο. Νο 17 είναι. Προσοχή, απο κατω. Επειδη εισαι ανάποδα, ΣΚΕΨΟΥ προς τα ΠΟΥ λύνει. Πολλοί το μπερδεύουν... Μαλλον την εχουν παρασφίξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Παιζει δηλαδη να το γυρναω αναποδα?? :blink: Θα το προσεξω και αυτο (αριστεροστροφα παντα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Έχεις κάπου πρόχειρο αυτό το link γιατί δεν το βρίσκω πουθενά; Πόστ 172 = http://www.mybike.gr/topic/32862-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-innova-125/page__st__165__p__724972#entry724972 Δες και το 173, πρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Εαν δεις οτι δεν παιρνει καθολου να γυρισει δοκιμασε να την στριψεις ετσι ωστε να αρχισει να βιδωνει, ισα-ισα να κουνηθει μετα την ξεβιδωνεις ανετα Προσεξε μονο να μην εχουν παρει τα σπειρωματα απο το σφιξιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Πόστ 172 = http://www.mybike.gr...972#entry724972 Δες και το 173, πρωτα. Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις ενα πληρες review απο το αποτελεσμα της αλλαγης λαδιων στο μπροστινο?Εγινε πιο σκληρο?Εγινε πιο ''αργο'' στις αντιδρασεις? Λεω να το προσπαθησω γιατι στο δικο ειναι αρκετα μαλακο και τερματιζει στις ανωμαλιες.Εχω μολις 1000χλμ ακομη. Αν και με την αλλαγη ελαστικων που εκανα πριν 10 μερες σε Metzeler Me22 εχει βελτιωθει η λειτουργια της αναρτησης. Απο την αλλη αρχιζει και πεφτει η θερμοκρασια και ισως φταει και αυτο... thnx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις ενα πληρες review απο το αποτελεσμα της αλλαγης λαδιων στο μπροστινο?Εγινε πιο σκληρο?Εγινε πιο ''αργο'' στις αντιδρασεις? Λεω να το προσπαθησω γιατι στο δικο ειναι αρκετα μαλακο και τερματιζει στις ανωμαλιες.Εχω μολις 1000χλμ ακομη. Αν και με την αλλαγη ελαστικων που εκανα πριν 10 μερες σε Metzeler Me22 εχει βελτιωθει η λειτουργια της αναρτησης. Απο την αλλη αρχιζει και πεφτει η θερμοκρασια και ισως φταει και αυτο... thnx .....θα μας πάρουν με τις πέτρες, Αλέξανδρε! Ριβιού στο πηρούνι του παπιού ? Λοιπον. 1000 χλμ, είναι καινούργιο ? Τα λάστιχα που έβγαλες, ήταν τα ελεεινά Dunlop ? Το 1ο εχει λιγη σημασία, αλλά το 2ο παιζει μεγαλο ρόλο. ΑΝ ναι για τα Ντάνλοπ, όποτε ξαναπεράσεις απο τον λαστιχά, σταμάτα + πηγαινε να τα δεις. Και ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ να τα στρέψεις/λυγίσεις.... Θα διαπιστωσεις ότι εχουν πλαινά.........μπαριέρες. Και φυσικά παραμενουν άφθαρτα ακομη και μετα απο 20Κ... Παιζουν τον ρόλο τους στο κοπάνημα που νιώθεις. Τα ΜΕ 22 ειναι καλά. Μπουκάλες. Ειχα βαλει 15αρι λάδι. 72 cm3 . Γενικά σκλήρυνε. Έχασε το αρχικό πολύ- βύθισμα σε φρενάρισμα. Κοπανάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σε αναχώματα, λακκούβες κλπ. Ακούει καλύτερα σε συνεχείς εναλλαγές κλίσης. (Όλο το νησί, έτσι είναι. Χωρις ανηφορες/κατηφόρες ελεεινές ) Ταξίδεψα Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα, με 100-110 κοντερίσια, και πάει καλά κι εκεί. Όσο μπορεί να πάει 1 παπί.... Εχει ομως ΚΑΙ πίσω άλλες μπουκάλες της KRAMMER... Γενικά, ΔΕΝ θα συνιστούσα 15άρι. Ηταν επιλογη μου, για εδω που βρίσκομαι και συνυπολόγισα και το στυλ οδήγησης μου. Το 10αρι, λειτουργει σχεδόν παντού καλύτερα. Το γραφω, διοτι εχω ΤΗΝ πολυτέλεια να οδηγω εναλλάξ και το ΨΕΚΑΣΤΟ που ειναι ίδια, και εχω άμεσο μέτρο σύγκρισης. Εχει βεβαια άλλα λάστιχα, άλλη απόκριση, αλλά εντοπίζω εύκολα την διαφορά.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! . Ναι τα Dunlop φορουσε.Δεν μπορω να πω πως ''δεν επιαναν'' παντως.Τα αλλαξα γιατι ηξερα πως τα ME22 ηταν καλυτερα και σε προσφυση και σε ανεση.Ο λαστιχας μου ειπε πως τα Dunlop ειναι τα μονα που εχουν 3 σειρες λινα και ετσι ειναι πολυ ανθεκτικα. Για το πιρουνι μπροστα τωρα που πεφτει η θερμοκρασια μπορω να πω πως λειτουργει καλυτερα.Δεν τερματιζει ευκολα εκτος και αν πεσω σε κλασσικη τρυπα/καιαδας των φανταστικων μας δρομων :D . Θα το αφησω ακομη λιγο και θα δω. Πιστευεις πως με 12αρι θα ηταν καλυτερα?Απο το εργοστασιο δεν φοραει 10αρι? Σημερα το πρωι μετα απο την αλλαγη λαδιων στα 1000χλμ ειπα να το ανοιξω να δω τι ψαρια πιανει.Πανω απο τα 100 παρατηρησα αρκετο ελαφρωμα στο μπροστινο...το οποιο δεν θυμαμαι να το ειχα με το Sprinter 125.Βεβαια ειχε αερα οποτε ειναι πολυ νωρις να μιλησω. Ευχαριστω και παλι για το θεμα.Ειναι πραγματικος θυσαυρος για κατοχους και μη. ps:τα ελαστικα τα εβαλα σε παρα πολυ καλη τιμη στην Θεσσαλονικη σε ενα νεο καταστημα με επαγγελματικη συμπεριφορα .Οποιος ενδιαφερεται μου λεει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον agnostos_xxx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 παιδια αυτα τα αμορτισερ ειναι καλα http://www.nkmoto.gr/amortiser-innova-supra-bull ? .. η καλυτερα τα krammer ? .. επισης ηθελα να ρωτησω αν τα απλα τα bull που δεν ρυθμιζονται κανουν δουλεια? ειναι στα 20 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 αγορασα καινουριο αξονα ψαλιδιου αλλα δεν ξερω πως βγαινει αυτος που εχω τωρα πανω και δε μπορω να διαβασω 70 σελιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Αν και δεν το εχω εξωτερικα φαινεται που πιανει Λογικα θα πρεπει να βγουν τα πατακια του συνοδηγου και αφου βγουν χτυπωντας την βιδα θα βγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Θα το αφησω ακομη λιγο και θα δω. Πιστευεις πως με 12αρι θα ηταν καλυτερα?Απο το εργοστασιο δεν φοραει 10αρι? Ναι, 10αρι απο το εργοστάσιο. 12αρι ε? Γιατι όχι, ισως και να'ναι η καλύτερη λύση. Γραψε αν κανεις την αλλαγή. Σημερα το πρωι μετα απο την αλλαγη λαδιων στα 1000χλμ ειπα να το ανοιξω να δω τι ψαρια πιανει.Πανω απο τα 100 παρατηρησα αρκετο ελαφρωμα στο μπροστινο...το οποιο δεν θυμαμαι να το ειχα με το Sprinter 125.Βεβαια ειχε αερα οποτε ειναι πολυ νωρις να μιλησω. Γενικά, το μοτέρ ακόμη στρώνει. Και θα πιάσει ΜΑΧ απόδοση μετα τα 5Κ. Άνοιγε το να συνηθίζει 100άρες, και άλλαζε λάδια τακτικά συμφωνα με το βιβλίο. Δες εδω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Την καμπάνα τη ρυθμίζουμε με κρύο κινητήρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Παιδιά, υπάρχει άλλο θεμα για το ψεκαστό. Μην ποσταρετε εδω, γινεται μπερδεμα. Βρειτε το θεμα στην κατηγορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 αλλαξα τον αξονα. ευκολο ηταν. :D οταν πιεζω το τιμονι πανω-κατω ακουγεται εντονα το λαδι απο την μπροστινη αναρτηση. αυτο σημαινει οτι τα εχει φτυσει η αναρτηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 αλλαξα τον αξονα. ευκολο ηταν. :D οταν πιεζω το τιμονι πανω-κατω ακουγεται εντονα το λαδι απο την μπροστινη αναρτηση. αυτο σημαινει οτι τα εχει φτυσει η αναρτηση? Όχι, σε όλα έτσι κάνει. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SV3ICL 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 HONDA ANF 125i INNOVA SERVICE MANUAL DOWNLOAD PHOTO SV3ICL FOTIS EGIO http://www.filedropper.com/hondaanf125iinnovaservicemanualphotosv3iclfotisegio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SV3ICL 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 HONDA ANF 125i INNOVA SERVICE MANUAL DOWNLOAD SV3ICL FOTIS EGIO http://www.filedropper.com/hondaanf125iinnovaservicemanualphotosv3iclfotisegio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι, σε όλα έτσι κάνει. :P το ειχα αφησει για 2-3 χρονια και δε θυμαμαι αν το εκανε. τερματιζει πολυ ευκολα το μπροστινο και υπεθεσα οτι χρειαζεται αλλαγη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2013 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες