kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χθες με paypal έκανα αγορά 25 ευρω.. Μετά δοκίμασα γύρω στα 40 ευρω πάλι απο ebay και δεν δεχόταν.Α και πλέον βγάζει We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-****. This happened because it has been denied by the card issuer.Δεν έχω κάνει κάποια άλλη χρήση της καρτάς εκτος απο τη χθεσινή αγορά...ούτε ανάληψη ούτε τίποτα. Update: Ούτε με παράκαμψη του paypal και κατευθείαν την κάρτα το δέχεται ...Χρεωστική eurobank παρεμπιπτόντως Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 από τον kostastsiou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Χτες έκανα αγορά μέσω paypal (10 euro) και μεσω Google Play (1.5 euro).. Δεν ξέρω για μεγαλύτερα ποσά. Πάντως παλιότερα με τοσο μικρά ποσα πάλι δεν μπορουσα, οποτε μάλλον κάτι ξεκλείδωσε.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Αγόρασα χθες ένα e-book 8 ευρώ. Παλιότερα και εγώ δεν μπορούσα. Κάτι πάει να γίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 εγώ μέρες προσπαθώ να πάρω μαραφέτι 2,5 τόσα γιούρο αλλά η Αλφα Πέη αρνείται γιατί θα πέσει έξω το μπρδλ τους που το σώσαμε 3-4 φορές τελευταία 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos34 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Εχω κανει 2-3 αγορες με το κολπακι με το 2ο μειλ,και δουλευει κανονικα!Prepaid πειραιως εχω.Το μεγαλυτερο ποσο αγορας ηταν γυρω στα 100 ευρω,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.Τις τελευταιες μερες ακουω οτι μια δουλευει,μια οχι,η...κανονικη οδος,αλλα δεν εχω δοκιμασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 στο 2ο e-mail βάζουμε την ίδια κάρτα, σωστά;Με prepaid eurobank, δεν γίνεται τίποτα ούτε με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Γενικα ειναι αναλογα τι εχει δηλωσει ο seller.Εχουν χαλαρωσει σε καποια πραγματα αλλα δεν ειναι ακομα οπως πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 παντως μαλλον οι καρτες paysafe ανοιξαν γιατι μου εστειλε mail η bet365 παντως στην bet 365 δεχεται κανονικα την καρτα και paysafe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Εγώ κατάλαβα (από αγορές που έκανα) ότι γίνονται αγορές με μερικούς πωλητές που συνεργάζονται με ορισμένες (Ελληνικές) τράπεζες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimbabou 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Καλα τα λές azoo...Δεν μπαινουν σε όλους αυτές οι paysafe βγαίνουν απο χθές...Σε neteller και paypal που δοκίμασα έφαγα άκυρο. Στην bet365 την δέχθηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Αν η εταιρία έχει και ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό τότε κινείται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Πριν λιγο εκανα πληρωμη 340ε με paypal σε site Ευρωπαικο και εγινε κατευθειαν με την πρωτη προσπαθεια. Χρεωστικη της Αλφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 δεν ξερω πως αγορασα απο Oppomart κινητο αξιας 360 με paypal και δεν μπορω να αγορασω μια θηκη αξιας 10 ευρω απο ebay παλι με paypal μεγας εισαι κυριε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 To 2μιση ευρώ μαραφέτι είναι Χογκ-Κογκ - μάλλον γι'αυτό δεν παίζει το πράμα για μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Εγω παιδια συνδεσα την καρτα περιμενω τωρα να μου δωσουν τον κωδικο για να μπορεσω να την επαληθευσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Ρίχτε μια ματιά εδώ , η σημείωση λύνει αρκετές απορίες σας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Ρίχτε μια ματιά εδώ , η σημείωση λύνει αρκετές απορίες σας .ρε εργαλειο ψωνισες απο sportdirect? λες prepaid mastercard να την δεχθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xontros 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρίχτε μια ματιά εδώ , η σημείωση λύνει αρκετές απορίες σας .Είσαι ο καλύτερος!!!!! Ήθελα ένα κινητό εδώ και καιρό, και κάθε βράδυ πάταγα "buy now" αλλά έπαιρνα τα @@ μου. Χτες το πάτησα πάλι και ως δια μαγείας το πλήρωσα!!! Ακυρώνω την αγορά επειδή μετά από λίγο το βρήκα 15 ευρώ φτηνότερα, πάω να το αγοράσω από τον φτηνό, και @@ !!!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου, πάνω που νόμιζα ότι επιτέλους δούλευε η κάρτα μου, 5 λεπτά μετά έτρωγα πάλι άκυρο για μικρότερο ποσό! Η σημείωσή σου μου έδωσε την λύση:το ξανααγόρασα από τον "ακριβό" με την μία!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 από τον xontros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/nea-xalarwsh-twn-capital-controls-epitrepetai-h-metafora-ews-500-eyrw-sto-ekswteriko-mhniaiws.3684768.html επιτέλους ανοίγουμε και πάλι το ebay! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 ρε εργαλειο ψωνισες απο sportdirect? λες prepaid mastercard να την δεχθει?Mέχρι τώρα Mastercard δεν μου δέχτηκε . Αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 δέχομαι συγχαρητήρια μόλις δοκίμασα να αγοράσω αυτήν http://www.ebay.com/itm/261649293510?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και τελικά το δέχτηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 δέχομαι συγχαρητήρια μόλις δοκίμασα να αγοράσω αυτήν http://www.ebay.com/itm/261649293510?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και τελικά το δέχτηκε.We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa xxx28. This happened because it has been denied by the card issuer . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 μια απο τα ιδια... προσπαθω να κανω αγορα 150 ευρω απο κινα και ειτε απευθειας ,ειτε μεσω paypal( ευθεως αλλα και με το κολπο ) δεν με αφηνει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Αγόρασα κινητό από κίνα χθες, 155€, με χρεωστική πειραιώς, χωρίς balance, κανονικότατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 μεσω paypal και στα τραβηξε κατευθειαν απο την καρτα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες