Jump to content
Scandal

Tι είναι το paypal, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις...

Recommended Posts

Χθες με paypal έκανα αγορά 25 ευρω.. Μετά δοκίμασα γύρω στα 40 ευρω πάλι απο ebay και δεν δεχόταν.

Α και πλέον βγάζει We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-****. This happened because it has been denied by the card issuer.

Δεν έχω κάνει κάποια άλλη χρήση της καρτάς εκτος απο τη χθεσινή αγορά...ούτε ανάληψη ούτε τίποτα.

Update: Ούτε με παράκαμψη του paypal και κατευθείαν την κάρτα το δέχεται ...Χρεωστική eurobank παρεμπιπτόντως

Τροποποιήθηκε από τον kostastsiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χτες έκανα αγορά μέσω paypal (10 euro) και μεσω Google Play (1.5 euro).. Δεν ξέρω για μεγαλύτερα ποσά. Πάντως παλιότερα με τοσο μικρά ποσα πάλι δεν μπορουσα, οποτε μάλλον κάτι ξεκλείδωσε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μέρες προσπαθώ να πάρω μαραφέτι 2,5 τόσα γιούρο αλλά η Αλφα Πέη αρνείται γιατί θα πέσει έξω το μπρδλ τους που το σώσαμε 3-4 φορές τελευταία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κανει 2-3 αγορες με το κολπακι με το 2ο μειλ,και δουλευει κανονικα!Prepaid πειραιως εχω.Το μεγαλυτερο ποσο αγορας ηταν γυρω στα 100 ευρω,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.Τις τελευταιες μερες ακουω οτι μια δουλευει,μια οχι,η...κανονικη οδος,αλλα δεν εχω δοκιμασει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο 2ο  e-mail βάζουμε την ίδια κάρτα, σωστά;

Με prepaid eurobank, δεν γίνεται τίποτα ούτε με αυτόν τον τρόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα ειναι αναλογα τι εχει δηλωσει ο seller.

Εχουν χαλαρωσει σε καποια πραγματα αλλα δεν ειναι ακομα οπως πριν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως μαλλον οι καρτες paysafe ανοιξαν γιατι μου εστειλε mail η bet365

παντως στην bet 365 δεχεται κανονικα την καρτα και paysafe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατάλαβα (από αγορές που έκανα) ότι γίνονται αγορές με μερικούς πωλητές που συνεργάζονται  με ορισμένες (Ελληνικές) τράπεζες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα τα λές azoo...Δεν μπαινουν σε όλους αυτές οι paysafe βγαίνουν απο χθές...Σε neteller και paypal που δοκίμασα έφαγα άκυρο. Στην bet365 την δέχθηκε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η εταιρία έχει και ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό τότε κινείται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λιγο εκανα πληρωμη 340ε με paypal σε site Ευρωπαικο και εγινε κατευθειαν με την πρωτη προσπαθεια. Χρεωστικη της Αλφα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω πως αγορασα απο Oppomart κινητο αξιας 360 με paypal και δεν μπορω να αγορασω μια θηκη αξιας 10 ευρω απο ebay παλι με paypal μεγας εισαι κυριε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 2μιση ευρώ μαραφέτι είναι Χογκ-Κογκ - μάλλον γι'αυτό δεν παίζει το πράμα για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παιδια συνδεσα την καρτα περιμενω τωρα να μου δωσουν τον κωδικο για να μπορεσω να την επαληθευσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίχτε μια ματιά εδώ , η σημείωση λύνει αρκετές απορίες σας .

ρε εργαλειο ψωνισες απο sportdirect? λες prepaid mastercard να την δεχθει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίχτε μια ματιά εδώ , η σημείωση λύνει αρκετές απορίες σας .

Είσαι ο καλύτερος!!!!! Ήθελα ένα κινητό εδώ και καιρό, και κάθε βράδυ πάταγα "buy now" αλλά έπαιρνα τα @@ μου. Χτες το πάτησα πάλι και ως δια μαγείας το πλήρωσα!!! Ακυρώνω την αγορά επειδή μετά από λίγο το βρήκα 15 ευρώ φτηνότερα, πάω να το αγοράσω από τον φτηνό, και @@ !!!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου, πάνω που νόμιζα ότι επιτέλους δούλευε η κάρτα μου, 5 λεπτά μετά έτρωγα πάλι άκυρο για μικρότερο ποσό!

Η σημείωσή σου μου έδωσε την λύση:το ξανααγόρασα από τον "ακριβό" με την μία!!! 

Τροποποιήθηκε από τον xontros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε εργαλειο ψωνισες απο sportdirect? λες prepaid mastercard να την δεχθει?

Mέχρι τώρα Mastercard δεν μου δέχτηκε . Αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δέχομαι συγχαρητήρια μόλις δοκίμασα να αγοράσω αυτήν http://www.ebay.com/itm/261649293510?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και τελικά το δέχτηκε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δέχομαι συγχαρητήρια μόλις δοκίμασα να αγοράσω αυτήν http://www.ebay.com/itm/261649293510?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και τελικά το δέχτηκε.

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa xxx28. This happened because it has been denied by the card issuer             . :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια απο τα ιδια... προσπαθω να κανω αγορα 150 ευρω απο κινα και ειτε απευθειας ,ειτε μεσω paypal( ευθεως αλλα και με το κολπο ) δεν με αφηνει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα κινητό από κίνα χθες, 155€, με χρεωστική πειραιώς, χωρίς balance, κανονικότατα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα