Jump to content
ALX™

Funny pics 2

Recommended Posts

Τι 1 και 2 βρε παιδιά;

Μέγα λάθος. Θα μπερδευτείτε 100%. Άντρες είμαστε. :P

Σε τέτοιες περιπτώσεις δίπλα στο όνομα βάζεις το μέρος που την γνώρισες...

Πχ Μαρία Vogue ή Μαρία Πύλη Αξιού...

χααχχαχαχαχαχαχα

• Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι 1 και 2 βρε παιδιά;

Πχ Μαρία Vogue ή Μαρία Πύλη Αξιού... ή Μαρία η άσχημη πχ.

χααχχαχαχαχαχαχα

:tooth::mB_kalo_e::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι 1 και 2 βρε παιδιά;

Πχ Μαρία Vogue ή Μαρία Πύλη Αξιού...

χααχχαχαχαχαχαχα

ή ακόμα καλύτερα, για την περίπτωση που πέσει σκάλισμα στο κινητό από κάποια από τις αγάπες σας, δώστε το αντρικό όνομα...

πχ Μάριος Vogue, Γιώργος Aqua κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GoT spoiler :P

z1yIO0r.jpg?1

Game Of Thrones Spoile Alert!!!

Τι ήταν αυτό το χθεσινό... Αρχίζει λέω ωραία καλό ending θα έχει η season. Myrcella ΜΠΑΜ, Arya ΜΠΑΜ, Stannis ΜΠΑΜ , και μέχρι και ο αγαπημένος ο snow...

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το διατυπωνα σαν ερωτηση, αλλα τελικα μαλλον είμαι ο μονος που δεν βλεπει GoT.....Όχι άλλο καρβουνο με το GoT ρε παιδια, ξερω όλα τα σποιλερ χωρις να εχω δει την σειρα -.- :online2long:

Τροποποιήθηκε από τον Deluxe
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το διατυπωνα σαν ερωτηση, αλλα τελικα μαλλον είμαι ο μονος που δεν βλεπει GoT.....Όχι άλλο καρβουνο με το GoT ρε παιδια, ξερω όλα τα σποιλερ χωρις να εχω δει την σειρα -.- :online2long:

:lac: Όχι βέβαια.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω δεί ούτε ένα λεπτό.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off topic συνέχεια του σποιλερ αλέρτ:

Η Arya δεν έπαθε τίποτα, και ο jon κατά 99% ζει.

Η arya δεν λεω οτι πεθανε αλλα τυφλωθηκε. Οσον αφορα τον Jon ολα ειναι fan theories οτι ζει δεν ειναι σιγουρο

Move along...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο εχω δει. γενικα δεν καταλαβαινω το νοημα της σειρας και γιατι εχει τοσο φανατικο κοινο :think: οπως τη βρισκει ο καθενας ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο εχω δει. γενικα δεν καταλαβαινω το νοημα της σειρας και γιατι εχει τοσο φανατικο κοινο :think: οπως τη βρισκει ο καθενας ^_^

Γιατί είναι απλά από τις καλύτερες σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ, με απίθανα εφέ, σκηνικά, κουστούμια, ερμηνείες και πλοκή.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με απίθανα εφέ, σκηνικά, κουστούμια, ερμηνείες και πλοκή.

++ boobies :mB_kalo_e:

Εντάξει χαλαρώστε δεν ξαναποστάρουμε got :shades:

62LCOWS.jpg

Τροποποιήθηκε από τον grigor1s
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που βλεπει ο καθενας 5 λεπτα απο μια ακυρη σκηνη που ετυχε να παιζει καπου και περιμενει να καταλαβει ολοκληρη την πλοκη του game of thrones και να βγαλει και πορισμα με ξεπερνα.

Οποιος θελει να το "δοκιμασει", ας κατσει να δει το πρωτο επεισοδιο απο την αρχη μεχρι το τελος και να συνεχισει ετσι μεχρι ειτε να κολλησει ειτε να βαρεθει. Δεν ειναι τοσο δυσκολο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που βλεπει ο καθενας 5 λεπτα απο μια ακυρη σκηνη που ετυχε να παιζει καπου και περιμενει να καταλαβει ολοκληρη την πλοκη του game of thrones και να βγαλει και πορισμα με ξεπερνα.

Οποιος θελει να το "δοκιμασει", ας κατσει να δει το πρωτο επεισοδιο απο την αρχη μεχρι το τελος και να συνεχισει ετσι μεχρι ειτε να κολλησει ειτε να βαρεθει. Δεν ειναι τοσο δυσκολο..

been there,done that, and moved to another series.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω ξερω ολα τα spoilers, χωρις να εχω δει τιποτα, εχει τυχει να δω το πολυ 2 επεισοδια στην tv. βαρεθηκα να το ξεκινησω οταν ειδα ποσοι διαφορετικοι χαρακτηρες και πρωταγωνιστες υπαρχουν, αντε μαθε τους ολους :P

Επισης πως να μην ειναι πετυχημενη σειρα ρε παιδες, οταν καθε επεισοδιο εχει budget κανα 2 εκ.?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μάγκες, ανοίχτε κανά τόπικ να σχολιάζουμε σειρές, (όχι πρόταση για καλή σειρά αλλά σχολιασμός περί τελευταίων επεισοδίων κτλ.)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11416133_10153636496761840_1619443485421640077_n.jpg?oh=48e7da667fd9a5585595bf77490cc103&oe=55E9BC34

Όταν σας ρωτήσει το παιδί σας (είτε αγόρι είτε κορίτσι) γιατί να διαβάσει, δείξε του αυτή την φωτογραφία, θα καταλάβει...SASA3.jpg

diafimistikes-kampanies-pou-sigoura-tha-sas-traviksoun-tin-prosoxi-02.jpg

Lx6QJqj.jpg

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν λες για μενα ειδα 3-4 επεισοδια (αρχη της 1η σεζον γιατι αποφασισε να το δει η παρεα). απλα δεν μου εκανε αυτο το κλικ η σειρα και δε τη συνεχισα. πολλοι αναρωτιουνται τι το ωραιο εχει το "the shield" που θεωρω την καλυτερη σειρα που παιχτηκε ποτε. γουστα ειναι αυτα οπως ειπα. δεν μπορει να αρεσουν σε ολους τα ιδια. keep calm...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...