Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Αισθητικες κυριως αλλαγες, νεο υποπλαισιο, tft οθονη με συνδεσιμοτητα και black edition και η ομορφοτερη ζαντα που εχω δει ποτε... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2020 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 Είμαι ο μοναδικός που στις φώτο βλέπω μόνο κάτι φτερούγες Honda? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 559 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 1000 κυβικα μοτοσυκλέτα γυμνη. και να μου την χάριζαν πλεον δεν θα την έπαιρνα Οι φωτο εχουν πρόβλημα εδω, ενω στο μαιλ φαίνονται κανονικά Θαύμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Είμαι ο μοναδικός που στις φώτο βλέπω μόνο κάτι φτερούγες Honda? Μαλλον ειμαι ο μονος που τις εβλεπε πριν... (Fixed) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2860 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 Καλές αισθητικά οι βελτιώσεις και η TFT πλέον είναι απαραίτητη. Καλή επιλογή για όποιον θέλει γυμνό χωρίς να είναι hyper. Δεν ξέρω βέβαια πόσοι είναι αυτοί πλέον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 λίγο το υποπλαίσιο πίσω που αναδεικνύεται (ή έχει αλλαχτεί ?) , λίγο οι ζάντες που θυμίζουν κάποια BMW M3 -> MILO MO@NARA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 Φαίνεται απίστευτα premium προιόν απ'την Honda και μπράβο,αλλά η μικρή αλλαγή στο φανάρι μπροστά πολύ κακή. Όλος ο υπόλοιπος σχεδιασμός μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 Ρε μαλάκες εγώ μεγαλώνω ή τα Χόντα ομορφαίνουν ; 3 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Το ένα δεν σχετίζεται στατιστικά με το άλλο. Και τα Honda ασχημαίνουν. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1322 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το ένα δεν σχετίζεται στατιστικά με το άλλο. Και τα Honda ασχημαίνουν. Που το ξερεις? ασε που ο ανθρωπος ειπε " ή " που σωστος ειναι σε καθε περιπτωση γιατι φανταζομαι οτι οντως μεγαλωνει δεν ξερω κανεναν να μικραινει ή να μενει ιδιος Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2020 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 Ωφειλή απόδειξης έχει η συσχέτιση, όχι η μη-συσχέτιση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1322 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ωφειλή απόδειξης έχει η συσχέτιση, όχι η μη-συσχέτιση. Σε ποιο βιβλιο περι στατιστικής το λεει αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 24 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Σε ποιο βιβλιο περι στατιστικής το λεει αυτο Ειναι απ΄το χωριο, δεν το ξερεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1322 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 Τώρα δα, το μέλος pitapola έγραψε: Ειναι απ΄το χωριο, δεν το ξερεις. Μαλλον γιατι σε σοβαρο βιβλιο στατιστικης κατι τετοιο δεν εχω δει. Γιατι μου λεγαν εμενα στο μεταπτυχιακο δειξτε οτι αυτα τα δυο ειναι ασυσχετιστα και εγω ο βλακας το εδειχνα αντι να πω αααα οχι ωφειλη αποδειξης εχει μονο η συσχετιση. Παμε στα δικα μας οντως το cb1000r ειναι πανεμορφο ειδικα στο μπορντο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Δείξε ότι υπάρχει συσχέτιση τότε. Μια βλακεία και μισή είναι. Σαν ένα συσσωμάτωμα από εξαρτήματα, δεν υπάρχει πουθενά πλαίσιο, δεν υπάρχει κεντρική γραμμή, δεν υπάρχει πουθενά μια συνοχή, ντεπόζιτο ξαπλωτό λες και είμαστε στο 1983, μονόμπρατσο χαμένο από την εξάτμιση, φλυαρία, και γυμνό 1000 σίγουρα έχει μεγάλο νόημα το γυμνό 1000. Το τάμπλετ μπροστά, και αισθητική ντισέπτικον. Θα μου πεις, στο ανθρώπινο είδος απευθύνεται, που χειροκροτάει αφηρημένη ''τέχνη'' δλδ το τίποτα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1322 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 Δεν θα δείξω τίποτα ότι είχα να δείξω το έδειξα εκεί που πρέπει. Εγραψες κάτι που δεν ισχύει καλή συνέχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 18 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Θα μου πεις, στο ανθρώπινο είδος απευθύνεται, που χειροκροτάει αφηρημένη ''τέχνη'' δλδ το τίποτα. Δεν βγήκε με τα μαθηματικά, μην πιασουμε την τέχνη γιατί παίζει άλλο μεταπτυχιακό από δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 31 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Εγραψες κάτι που δεν ισχύει καλή συνέχεια. Εμένα καλή είναι, εσένα βλέπω να ζορίζεσαι με αποδείξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1322 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εμένα καλή είναι, εσένα βλέπω να ζορίζεσαι με αποδείξεις. Κανενα ζορι δεν εχω, ξανα γραφω εκει που επρεπε να αποδειξω πραγματα το εκανα, αμα αμφιβαλεις να σου στειλω με pm τα διαπιστευτήρια. Για την μπαρουφα που εγραψες οτι "Ωφειλή απόδειξης έχει η συσχέτιση, όχι η μη-συσχέτιση" θα παραδεχθεις το λαθος σου να τελειωνουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1044 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε είπαμε ξέρουμε από μαθηματικά, στατιστική, μηχανολογία, κινηματογράφο, τέχνη, γυναίκες, όπλα, ναρκωτικά, πολεμικές τέχνες, λογοτεχνία και φυσικά από Χόντα και όλα αυτά από με πιστοποίηση από το UBS. (University of Bro Science). Που νομίζεις ότι το βρήκαμε το υφάκι των 1000 πρυτάνεων. Τι θες τώρα να μας κάνεις να ξεκρεμάσουμε τα κάδρα με τα πτυχία. Επί του θέματος, θα συμφωνήσω πως το design μου φαίνεται στην καλύτερη ανούσιο στην χειρότερη μεταμοντέρνα, εκλεκτικιστική μπαρούφα. Η εξάτμιση δε είναι για "φώκο". Βέβαια δεν είναι ότι χειρότερο έχουμε δει, για αυτό υπάρχει η ΚΤΜ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2020 από τον Canardo 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 41 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Κανενα ζορι δεν εχω, ξανα γραφω εκει που επρεπε να αποδειξω πραγματα το εκανα, αμα αμφιβαλεις να σου στειλω με pm τα διαπιστευτήρια. Για την μπαρουφα που εγραψες οτι "Ωφειλή απόδειξης έχει η συσχέτιση, όχι η μη-συσχέτιση" θα παραδεχθεις το λαθος σου να τελειωνουμε ? Ναι ρε πουλάκι μου, εννοείται ότι έχεις δίκιο, θα σου έλεγα εγώ τέτοιο πράγμα στα σοβαρά, μια πλάκα ατάκα στον Gooky είπα, και τράβα-τράβα την πλάκα με υπερβολή, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Πάρτο λίγο αλλοιώς, δεν είναι όλα για να τα παίρνει στα σοβαρά. Για το σχέδιο του CB θα επιμείνω όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Επί του θέματος, θα συμφωνήσω πως το design μου φαίνεται στην καλύτερη ανούσιο στην χειρότερη μεταμοντέρνα, εκλεκτικιστική μπαρούφα. Η εξάτμιση δε είναι για "φώκο". Βέβαια δεν είναι ότι χειρότερο έχουμε δει, για αυτό υπάρχει η ΚΤΜ. Κατι παίζει από χθες.. γράφεις με μεγάλη ακρίβεια όλα όσα σκεφτομαι, αρχίζεις να με τρομάζεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 5872 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 φαναρι και οθονη αντε να τα καταπιο, εξατμιση θα βαλουμε αφτερ τελικο, στο ντεποζιτο μπορουσαν και καλυτερα, αλλα το ΠΛΑΙΣΙΟ που πηγε ρε σεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 πριν 23 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: φαναρι και οθονη αντε να τα καταπιο, εξατμιση θα βαλουμε αφτερ τελικο, στο ντεποζιτο μπορουσαν και καλυτερα, αλλα το ΠΛΑΙΣΙΟ που πηγε ρε σεις? δεν ξέρω γιατί κάνουμε τέτοια διαφήμιση (ελπίζω να τσιμπήσει κάτι και το φορουμάκι) αλλά έχει πολλά καταστήματα ρε, δεν νομίζω να μη δε βρεις https://www.plaisio.gr/Store-Locator 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 36 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: δεν ξέρω γιατί κάνουμε τέτοια διαφήμιση (ελπίζω να τσιμπήσει κάτι και το φορουμάκι) αλλά έχει πολλά καταστήματα ρε, δεν νομίζω να μη δε βρεις https://www.plaisio.gr/Store-Locator Διαφημισάρα,αυτός ο ένας που θα το αγοράσει στην Ελλάδα λογικά θα το'χει δει από δω μέσα. Το 100% των πωλήσεων του μοντέλου στην Ελλάδα θα'ναι απ'το mybike. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2020 από τον ΤάκηςΜπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες