Jump to content

Recommended Posts

Φιλική συμβουλή.

Να ανάβεις το λιβάνι αφού σ' αρέσει , αλλά ΜΗΝ το εισπνέεις ...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν εχω να πω τιποτα σχετικα με το θεμα συζητησης. Αλλα θα γραψω γιατι νομιζω πως καποιοι εχετε φτασει πλεον στο επιπεδο του bullying. Αν δεν μπορει να γινει παραγωγικος διαλογος με καποιον (δεν εγινε ποτε απ'οσο ειδα) δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζετε. Το φορουμ εχει φανει πολυ ανεκτικο και δεκτικο σε ατομα με ιδιαιτεροτητες και δινει σε ολους βημα. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που βιωνουν την πραγματικοτητα μας -ας το πουμε- ενναλακτικα. Κι αυτο οχι απο επιλογη ή για να σας τη σπασουν, αλλα για λογους ψυχικης υγειας ή απλα διαφορετικοτητας.

Ας κοιταχτουμε ολοι στον καθρεφτη μας και ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απευθύνομαι σε όλους:

Θα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση της κουβέντας.

Το ότι κάποιος σκέφτεται διαφορετικά από εμάς, ακόμα κι αν θεωρούμε λάθος τις απόψεις του, δε χρειάζεται να μας κάνει να συμπεριφερόμαστε ΛΑΘΟΣ.

Δε χρειάζεται ειρωνεία.

Δε χρειάζεται κράξιμο.

Το παρόν θεωρείστε το ως προειδοποίηση (warning) οπότε το επόμενο βήμα ξέρουμε όλοι καλά ποιο είναι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@FlyingInADream ναι δικε μου τέτοια λέγε του, να ξεκινήσει να γράφει βιβλία , να τον γνωρίσει ο κόσμος, να τον ψηφίσει και να τον έχεις στη Βουλή μετά να σου επηρεάζει τη ζωή και με τη βούλα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Απευθύνομαι σε όλους:

Το ότι κάποιος σκέφτεται διαφορετικά από εμάς, ακόμα κι αν θεωρούμε λάθος τις απόψεις του, δε χρειάζεται να μας κάνει να συμπεριφερόμαστε ΛΑΘΟΣ.

Δε χρειάζεται ειρωνεία.

Δε χρειάζεται κράξιμο.

Το παρόν θεωρείστε το ως προειδοποίηση (warning) οπότε το επόμενο βήμα ξέρουμε όλοι καλά ποιο είναι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ρε ‘σύ πας καλά;  Αγνοείς φαμφαρονισμούς, απειλές, ειρωνείες, αλαζονεία, προκλήσεις ΚΑΙ κράξιμο που έχει ρίξει ένας σε σχεδόν όλους και προειδοποιείς όλους τους άλλους ότι έχουν ΛΑΘΟΣ; Κάνε τη δουλειά σου σωστά και πέτα έξω αυτούς που πρέπει. Και πρέπει, γιατί εδώ υπάρχει ανάγκη επαγγελματικης βοήθειας, προστασίας και υποστήριξης από ειδικούς όχι από εμας που βρεθήκαμε εδώ ως φίλοι μηχανών. Γιατί δυσκολεύεσαι να το κανείς;

υ.γ. Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ επιτρέπεται ;;;

Τροποποιήθηκε από τον Osprio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

ΜΟΝΟ ΕΓΩ έχω πιάσει το νόημα?

8b04600263bf33b47169daf0057647bc.jpg

Ωρε! Τι έχω χάσει κι εγώ!!!1!!1

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει πάντως πλάκα που όχι μόνο λένε λένε και πετάνε σπόντες και τσόντες μπας και σε εκνευρίσουν αναρωτιούνται ακόμα τί έγινε το 2016 και δεν πειράζει...

γιατί τα ίδια έγιναν και φόρουμς πέσανε!

αλλά το πραγματικό αστείο είναι οτι αν κοιτάξεις το activity είναι οι ακριβώς ίδιοι που αμέσως μετά "τους ήρθε κάτι να πουν" σε άλλα thread μπας και κατέβει αυτό πιο κάτω.

Καθαρόαιμοι keyboard warriors και δεν θα σταματήσουν αλλά στο από κοντά κοκοκοοο

Το εις τριπλούν αστείο δε, είναι οτι νομίζουν οτι με ενδιαφέρει η γνώμη τους και δεν έχουν καταλάβει πως αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία που τους έδωσα.

αχαχαχαχχαα ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ !!!

o @A-nik-i εν τω μεταξύ που το στρίβει σταματημένος και ακόμα μιλάει, θα μείνει με το παράπονο το παιδί :sorry: "μα τί έγινε το 2016....;"

έχετε δίκιο βρε κουτά

πολλά τα λόγια!

Το θέμα εδώ δεν είναι το τι πιστεύουμε... αλλά τι πρέπει να δούμε ως αναφορά το τι συμβαίνει ΑΜΕΣΑ τριγύρω μας και θα μας επηρρεάσει γιατί τα πιστεύω δεν σώζουν αλλά η αλήθεια!

Επειδή εγώ δεν είμαι @Epifanios, ο οποίος μίλησε εκπληκτικά θα ομολογήσω, και προφανώς έχει πολλά να κερδίσει, δεν θα το έκανε για σας και μόνο το να σας κανει να αμισβητήσετε κάποιες "σιγουριές",

εγώ σαν πιο γνωστός σας τελείωσα με τα λόγια και για όποιους δεν αντέχουν το πολύ διάβασμα ας κάνουμε μία σούμα του τι συνέβη εδώ μέσα από χρήστες εώς αντικειμενικούς διαχειριστές που ξέρουν να ξεχωρίζουν ποιος μιλάει και ποιος κλάνει αέρα που μόνο βρωμάει.

παρ'τε την σε mute!

giphy.gif

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Το ΛΕΠΟΝ : με το 1/5 σας τα λέμε στα βουνά λείαν!

Οι υπόλοιποι καλή άσφαλτο εκεί που σας την έστρωσαν! :_thumbsup: Να προσέχετε όμως μην καταλήξουμε να συμφωνούμε όπως θα κυκλοφορείτε ανάμεσα στα stop

Γιατί είσαστε όλοι άθεοι μέχρι το ΚΑΤ. μετά αλλάζουν όλα! "Παναγίτσα μουυυυ βάλε το χεράκι σου και εγώ θα φέρω λαμπάδααα" :pray: αχαχαχχαχα

Να μείνετε σταθεροι στις αξίες σας και τότε όχι μόνο όταν παραβαίνετε την πιο σημαντική εντολή περι αδερφών σας. Εκεί να σας δω πυγμή!

Και αν ή Μπόμπα, η Σκορδά, ο Παπαχελάς, ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου (πρόεδρος της τράπεζας πειραιώς), Tom Hanks και Boris Jonson κόλλησαν και ευτυχώς τους πέρασε, εσύ να κάνεις ό,τι ακριβώς σου πουν αυτοί που εμπιστεύεσαι! Εμένα με ενδιαφέρουν εκείνοι που ξέρουν να διαβάζουν και το είπα πολλές φορές.

Χτεσινό press conference Αμερική : Κύριε Pompeo, Πριν μία βδομάδα μας είπατε οτι ο ιός δεν γίνεται να είναι τεχνικός αλλά πριν 3 μέρες μας είπατε οτι έχετε υποψίες οτι ξέφυγε από εργαστήριο στην "γιουχου" χαν. Ποιά από τις δύο δηλώσεις τελικά ισχύει;

Pompeo εεεεεεμμ.... θεωρώ πως και οι δύο απαντήσεις συνδράμουν ομαλά η μία με την άλλη! :rotfl::2funny:

Πάντως μία υπόσχεση........ Εκεί που θα τα ξαναπούμε τα ban θα είναι μόνιμα! :_whistling:

άκου "βουλή" ..

Επιστρέφω στην λίστα μου, έπεσε δουλειά.

@spiros!!! και όσοι δεν απάντησαν ποτέ σε αυτό εδώ το thread μιας και εκτός του Σπύρου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μίλησε αλλά πήγανε να ρίξουν σκατά σε κάποιον και βγήκαν μόνο κλανιές, εγώ από εσάς θέλω μόνο να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για το πως θα προστατευθείτε! Εγώ δεν μασάω, δεν χρειάζεται υποστήριξη και το ξέρετε! Αν δεν το ξέρατε, του στυλ : ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ EMENA ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2016;;;;;;" ελπίζω να το μάθατε τώρα ;-)

Α! Σπύρο! η απάντησή σου έχει απαντηθεί πριν την ρωτήσεις. Για ποιον παράδεισο μιλάς; στη βράση κολλά το σίδερο και είναι δικιά σου ευθύνη η οικογένεια σου να μην βρεθεί εκτός μέλλοντος!

δικιά μου ευθύνη ήσουν εσύ και σε στέλνω "αντιπρόσωπο"!:shades:

έρχονται για τεστ σπίτι σου και αν σε θεωρήσουν θετικό θα σε αφαιρέσουν από την οικογένεια για την προστασία τους. (δεν είναι δικιά μου ανακοίνωση αυτό, τις δικές μου τις έριξα.) Δικιά σου ευθύνη το πιστεύω σου για το μονοπάτι εμπρός αδερφέ και ό,τι συμβεί στην φαμίλια σου!

Απευθύνομαι σε όλους:

Δε χρειάζεται ειρωνεία.

Δε χρειάζεται κράξιμο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Απλά συγχαρητήρια!

Αυτό σημαίνει σωστή διαχείρηση και αντικειμενικότητα. Οπότε, συγγνώμη και εγώ (γιατί δεν το είδα όσο έγραφα) για την κουβέντα παραπάνω για τους admins γιατί αναφερόταν στην σιγή σας.

Respect! άλλα φορουμ δεν ξέρουν να το κάνουν αυτό το απλό πραγματάκι και τώρα αγοράζουν users!

Δεν θα χρειαστώ το σέβας τους αδερφέ @ksino1100 αλλά σε ευχαριστώ που σέβεσαι την ισορροπία, και την "δημοκρατία" που τόσοι επικαλούνται!

δεν με νοιάζει για μένα!

εγώ είμαι ήδη στην εξώπορτα.

Οι υπόλοιποι, πάρ'τε αυτούς τους 5-6 σαν απόδειξη τον λεγόμενών μου περί κυνηγιού Χριστιανών και συνδυάστε το με την Μεγάλη εβδομάδα την φετινή. Δεν χρειάζεται βοήθεια εκείνος που επιβεβαιώνεται!

Τροποποιήθηκε από τον Λέρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Λέρας ναι ρε τύπε, έχω κολλήσει. Το '16 μπήκες κι έγραψες κάτι λίγο ακατάληπτα πάλι σε ένα thread για τη σκηνή των αγώνων enduro; Αλήθεια δεν κατάλαβα τότε (μιας και θυμήθηκα το thread)  αλλά και τώρα διαβάζοντας δεν κατάλαβα. Θέλω να πω, το '16 τα έβαλες με το MyBike ή με τους δικούς σου δαίμονες; Μας το έχεις αναφέρεις 6-7 φορές. Σου κάναμε κάτι εμείς εδώ και ήρθες για εκδίκηση πάλι; Anyway.

Για την ταμπακιέρα βέβαια.....πάλι στρίβειν δια της ασυναρτησίας

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε:

Δεν εχω να πω τιποτα σχετικα με το θεμα συζητησης. Αλλα θα γραψω γιατι νομιζω πως καποιοι εχετε φτασει πλεον στο επιπεδο του bullying. Αν δεν μπορει να γινει παραγωγικος διαλογος με καποιον (δεν εγινε ποτε απ'οσο ειδα) δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζετε. Το φορουμ εχει φανει πολυ ανεκτικο και δεκτικο σε ατομα με ιδιαιτεροτητες και δινει σε ολους βημα. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που βιωνουν την πραγματικοτητα μας -ας το πουμε- ενναλακτικα. Κι αυτο οχι απο επιλογη ή για να σας τη σπασουν, αλλα για λογους ψυχικης υγειας ή απλα διαφορετικοτητας.

Ας κοιταχτουμε ολοι στον καθρεφτη μας και ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω.

Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω με ένα παράδειγμα.

Ένας λέει ότι ο πυρήνας της Γης είναι κυρίως , σίδηρος. Και βάζει και μια περίπου εκτίμηση-αιτιολόγηση γιατί το ΝΟΜΙΖΕΙ αυτό, με κάποιες ορθολογικές διαδικασίες.

Εμφανίζεται ένας άλλος, και λέει όχι, έχει σίδηρο, αλλά έχει και 10% νικέλιο. Και δίνει κι αυτός μια ορθολογική σκέψη γιατί το ΝΟΜΙΖΕΙ αυτό.

Αυτοί οι δύο, μπορούν να κάνουν παραγωγική συζήτηση, γιατί έχουν μια κοινή βάση, την ορθολογική. Να πει ο ένας στον άλλο, ώπα συνάδελφε, εδώ κάνεις την τάδε παραδοχή, εδώ έχουμε αναξιόπιστη μέτρηση, να το συζητήσουμε κ.ο.κ. Δεν είμαστε σίγουροι ποιός έχει δίκιο, δεν είμαστε καν σίγουροι μήπως ΚΑΙ οι δύο είναι λάθος, αυτό που ξέρουμε όμως, είναι ότι και οι δύο, προτείνουν κάτι που είναι ΛΟΓΙΚΟ, κάτι που ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει.

Ξαφνικά εμφανίζεται κι ένας τρίτος, και λέει ότι ο πυρήνας της Γης αποτελείται από ρεβύθια λεμονάτα. Γιατί έτσι το ΠΙΣΤΕΥΕΙ (αυθαίρετα ή με μεθόδους μη-ορθολογικές π.χ. γιατί το λέει ένα φιλολογικό κείμενο). Επιπλέον δε, επιτίθεται στους άλλους δύο, αποκαλώντας τους ανόητους με κάποιο τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση , εύκολα καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο τρίτος.

Έτσι, ενώ με τους δυο πρώτους, δεν ξέρουμε με σιγουριά ότι ισχύουν αυτά που λένε, στον τρίτο ξέρουμε με σιγουριά ότι ΔΕΝ ισχύει ότι λέει.

Με τον τρίτο ΔΕΝ γίνεται να γίνει παραγωγική συζήτηση. Μόνο να τον αγνοήσουν οι δύο πρώτοι. Αλλά τους επιτίθεται είπαμε. Οπότε δεν γίνεται να τον αγνοήσουν, πρέπει να αμυνθούν με κάποιο τρόπο. Ε μέχρι ενός σημείου, η άμυνα σε αυτά που λέει επιτιθέμενος κιόλλας ο τρίτος, δεν είναι bullying είναι απλά άμυνα και υπεράσπιση της λογικής.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ, λέω να το λήξω εδώ, κι ότι είπα, αν θέλει η διαχείριση ας τα σβήσει, δεν έχει και κανά νόημα άλλωστε....

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος Osprio έγραψε:

Ρε ‘σύ πας καλά;  Αγνοείς φαμφαρονισμούς, απειλές, ειρωνείες, αλαζονεία, κράξιμο που έχει ρίξει ένας σε σχεδόν όλους και προειδοποιείς όλους τους άλλους ότι έχουν ΛΑΘΟΣ; Κάνε τη δουλειά σου σωστά και πέτα έξω αυτούς που πρέπει. Και πρέπει, γιατί εδώ υπάρχει ανάγκη επαγγελματικης βοήθειας, προστασίας και υποστήριξης από ειδικούς όχι από εμας που βρεθήκαμε εδώ ως φίλοι μηχανών. Γιατί δυσκολεύεσαι να το κανείς;

υ.γ. Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ επιτρέπεται ;;;

Νομίζω πως πάω καλά γενικώς. Να 'σαι καλά που μου θύμησες να το ελέγξω εκ νέου. :blink:

Αν διάβασες το ποστ μου, στην 1η κιόλας φράση, αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ

Πιστεύεις πως απέκλεισα κάποιον όταν αναφέρθηκα σε ΟΛΟΥΣ?

Υ.Γ.: Ειλικρινά....Θα ήθελα μια ξεκάθαρη επεξήγηση για το σχόλιό σου, απευθυνόμενο σε συνομιλητή σου (ανεξάρτητα αν θεωρείς πως μιλά σωστά ή λάθος, επιστημονικά ή με τρέλα) περί επαγγελματικής βοήθειας κ υποστήριξης από ειδικούς. Σε ποια ΑΚΡΙΒΩΣ επαγγελματική ιδιότητα αναφέρεσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε:

Πετράν επειδή ειρωνεύτηκα και θα συνεχίζω να ειρωνεύομαι έναν τύπο που γράφει ό,τι γράφει, να σε ρωτήσω κάτι από την δική μου την πλευρά; Ένας άνθρωπος που με ρωτάει ευθέως χωρίς να με ξέρει αν έχω κερατώσει τη γυναίκα μου, δεν μου ασκεί bullying; Ένας άνθρωπος που απ όσο κατάλαβα απείλησε την Σ.Ο , δεν ασκεί bullying; Ένας άνθρωπος που στοχοποιεί έναν άλλον άνθρωπο ως Άθεο λόγω μιας φωτογραφίας, δεν είναι bullying ; Ένας άνθρωπος που απειλεί με ξυλοδαρμό έναν άλλον άνθρωπο, δεν είναι bullying ; Ένας άνθρωπος που υποστηρίζει πως όλοι οι άλλοι είναι χαζοί κι αυτός ο έξυπνος, δεν είναι bullying; Ένας άνθρωπος που υποστηρίζει την αφαίρεση μιας ζωής για να εξασφαλίσει τον Παράδεισο δεν είναι bullying; Τι παραγωγικός διάλογος θες ακριβώς να γίνει με κάποιον που σε ό,τι λέει είτε δεν θα υπάρχει συνοχή είτε δεν θα υπάρχει λογική; Αν θες τη γνώμη μου, το μόνο σοβαρό φάουλ είναι η αναφορά στην ψυχική υγεία του καθενός. Το έκανα κι εγώ άθελά μου - και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη - με το " ακούς και φωνές ", το έκανε ο ΩΡΙΩΝ με το icd 10 της πάθησης, το έκανε ο Flying άκομψα και το έκανες κι εσύ αφού ουσιαστικά παραδέχεσαι πως κάτι δεν πάει καλά. Αν λοιπόν υπάρχει η κοινή αίσθηση πως εδώ υπάρχει θέμα, η Σ.Ο οφείλει να το(ν) μαζέψει. Όσο θα υπάρχει υποτιθέμενος διάλογος με κάποιον που του φαίνεται περίεργο να νοσείς αλλά να είσαι και ασυμπτωματικός ή με το ότι η θανάτωση ενός ζωντανού πλάσματος οδηγεί στην αιώνια Σωτηρία, τόσο θα πέφτει το γιαούρτι σύννεφο. 

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος Λέρας έγραψε:

"Απλά τα πράγματα! δεν ψάχνω θαύματα" (Καίτη Γαρμπή) :2funny:
Δεν αναφέρομαι στα γραπτά αλλά στους σιωπηλούς. Αυτοί που ήρθαν να βοηθήσουν εκεί που οι άλλοι απέτυχαν μπήκαν στην νέα μου λίστα ήδη γιατι κουράζονται εύκολα και ακόμα δεν αρχίσαμε, ενώ εκείνοι νόμιζαν οτι τελειώσαμε και μπήκαν να χορέψουν όσο έλειπε η γάτα. @Osprio k @Denzo

Admins έχει όριο η λίστα; Να ξέρω να είμαι πιο συνεσταλμένος αν είναι. (ρητορική η ερώτησις.)

Πάντως τους έχω 6 τώρα!

Οι διαμάχες θα χάνονται εδώ μέσα αλλά οι ερωτήσεις θα απαντώνται και οι εμπαίκτες θα εμπαίζονται!
Τάδε έφη.

τοῦτο πρῶτον γινώσκοντες, ὅτι ἐλεύσονται ἐπ᾿ ἐσχάτων τῶν ἡμερῶν ἐμπαῖκται, κατὰ τὰς ἰδίας ἐπιθυμίας αὐτῶν πορευόμενοι (Β' επιστολή Πέτρου 3:3)

Είμαι διαθέσιμος και για παιδικά πάρτυ :p
(κλεμμένο από κωμικό που κάποτε συμπαθούσα πολύ. μετά ξύπνησα)

Πολύ καλημέρα σας! Συγχωρέστε τα λάθη η παραθέστε τα να τα διορθώσω γιατί είμαι με λίγες ώρες ύπνου (τέσσερις) για τρίτη συνεχόμενη μέρα.

Εγώ δεν κοιμάμαι πολύ πια. κοιμόμουν τη μισή μου ζωή και προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο! Εσείς;

Τί έγινε, θα χιονίσει σήμερα;! πού'σαι ρε γκλόμπαλ γουόρμινγκ Μάη μήνα;

Σας αφήνω στην Μαντώ τώρα για ξυπνητούρια. Έχουμε δουλειές εμείς οι μεγάλοι.

Αν δεν σας φτάνουν όσα διαδραματίζονται έξω από τα σπίτια σας αυτές τις ημέρες, για αποδείξεις που ξεχωρίζουν τις επιστημονο@@ίες και αναπόδεικτες θεωρίες, που πιστεύουμε χωρίς να ψάχνουμε από την Αλήθεια, αν χάσετε το δρόμο, υπάρχουν ταμπέλες!

:smoke:

Από αυτή τη λίστα που μπήκα κερδίζω τιποτα η τσάμπα ο κόπος? :laugh:

To Photoπάτι της ζωής μας: Τι κάνει ένα άλογο μόνο στον δρόμο ...

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 43 λεπτά, το μέλος Λέρας έγραψε:

Δεν θα χρειαστώ το σέβας τους αδερφέ @ksino1100 αλλά σε ευχαριστώ που σέβεσαι την ισορροπία, και την "δημοκρατία" που τόσοι επικαλούνται!

Μην μπερδεύεσαι κούκλε, καμία ισορροπία δεν υπάρχει. Είσαι ελεύθερος να γράφεις ό,τι σου κατέβει και σύσταση έγινε μόνο σε εμάς. Απλά στο λέω για να μην έχεις κι επιπλέον ψευδαισθήσεις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Μην μπερδεύεσαι κούκλε, καμία ισορροπία δεν υπάρχει. Είσαι ελεύθερος να γράφεις ό,τι σου κατέβει και σύσταση έγινε μόνο σε εμάς. Απλά στο λέω για να μην έχεις κι επιπλέον ψευδαισθήσεις. 

Πλάκα μας κάνεις Γιάννη?

Σύσταση μόνο σε εσάς?????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Πλάκα μας κάνεις Γιάννη?

Ναι Γιάννη μόνο σε μας. Μπορεί στη διατύπωση σου να λες όλοι , αλλά φωτογραφίζεις εμάς. Με άλλα λόγια ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Πλάκα μας κάνεις Γιάννη?

Βρε εγώ δεν εκνευρίζομαι ούτε το λέω για να την πω σε κανέναν. Το ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχει παρανόηση λόγω γραπτού λόγου. Εγώ αυτό κατάλαβα Τζων , αυτό κατάλαβε ο Osprio κι αυτό κατάλαβε και ο Λέρας αν δεις την απάντησή του. Ξεκαθάρισα και στον Πετράν πως κατά τη γνώμη μου, ο Λέρας έχει προσβάλλει βάναυσα τους πάντες εδώ μέσα και δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση κάτι το οποίο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί μου δίνει το δικαίωμα κι εμένα να τρολλάρω δίχως αύριο. Καταλαβαίνω ( ή έτσι νομίζω ) πως η παρέμβασή σου είχε να κάνει με τις αναφορές ως προς την ψυχική υγεία του καθενός και με βρίσκεις σύμφωνο 101%. Παραμένει όμως αποκλειστικά απέναντι σε εμάς όταν ο Λέρας γράφει ό,τι γουστάρει ανενόχλητος. Αν λοιπόν υπάρχει μια κοινή αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά, μήπως να μαζευτεί το θέμα με τον μοναδικό τρόπο που γίνεται;  

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Πετράν επειδή ειρωνεύτηκα και θα συνεχίζω να ειρωνεύομαι έναν τύπο που γράφει ό,τι γράφει, να σε ρωτήσω κάτι από την δική μου την πλευρά; Ένας άνθρωπος που με ρωτάει ευθέως χωρίς να με ξέρει αν έχω κερατώσει τη γυναίκα μου, δεν μου ασκεί bullying; Ένας άνθρωπος που απ όσο κατάλαβα απείλησε την Σ.Ο , δεν ασκεί bullying; Ένας άνθρωπος που στοχοποιεί έναν άλλον άνθρωπο ως Άθεο λόγω μιας φωτογραφίας, δεν είναι bullying ; Ένας άνθρωπος που απειλεί με ξυλοδαρμό έναν άλλον άνθρωπο, δεν είναι bullying ; Ένας άνθρωπος που υποστηρίζει πως όλοι οι άλλοι είναι χαζοί κι αυτός ο έξυπνος, δεν είναι bullying; Ένας άνθρωπος που υποστηρίζει την αφαίρεση μιας ζωής για να εξασφαλίσει τον Παράδεισο δεν είναι bullying; Τι παραγωγικός διάλογος θες ακριβώς να γίνει με κάποιον που σε ό,τι λέει είτε δεν θα υπάρχει συνοχή είτε δεν θα υπάρχει λογική; Αν θες τη γνώμη μου, το μόνο σοβαρό φάουλ είναι η αναφορά στην ψυχική υγεία του καθενός. Το έκανα κι εγώ άθελά μου - και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη - με το " ακούς και φωνές ", το έκανε ο ΩΡΙΩΝ με το icd 10 της πάθησης, το έκανε ο Flying άκομψα και το έκανες κι εσύ αφού ουσιαστικά παραδέχεσαι πως κάτι δεν πάει καλά. Αν λοιπόν υπάρχει η κοινή αίσθηση πως εδώ υπάρχει θέμα, η Σ.Ο οφείλει να το(ν) μαζέψει. Όσο θα υπάρχει υποτιθέμενος διάλογος με κάποιον που του φαίνεται περίεργο να νοσείς αλλά να είσαι και ασυμπτωματικός ή με το ότι η θανάτωση ενός ζωντανού πλάσματος οδηγεί στην αιώνια Σωτηρία, τόσο θα πέφτει το γιαούρτι σύννεφο. 

Για να σου απαντησω πολυ απλα. Οταν μια μανα βλεπει το δεκαπενταχρονο γιο της να μαλωνει με το τετραχρονο αδερφακι του σε ποιο απο τους δυο κανει την παρατηρηση; Θα ψαξει να βρει ποιος εχει δικιο ή θα εχει υψηλοτερες προσδοκιες κατανοησης, ενσυναισθησης και εγκρατειας απο τον μεγαλο; Το "αυτος με εσπρωξε πρωτος" (που αναφερθηκε ως δικαιολογια πιο πανω) δε μου καθησε καλα σε αυτην την περιπτωση. Εχω την εντυπωση πως εχουμε συνεννοηθει και δε χρειαζεται να μπαινουμε σε λεπτομερειες. Αν καταλαβα καλα με τον ιδιο τροπο σκεφτηκε κι ο ksino και γι'αυτο σας φανηκε "μονοπλευρη" η σταση του.

Anyway, κι εγω ενα απλο μελος ειμαι και δεν ειμαι σε θεση να δινω συμβουλες σε κανεναν. Απλα καποιους σας εχω σε πιο ψηλα στανταρ, ας το πουμε ετσι απλα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Πέτρο μου, μέσα από μια οθόνη δεν μπορώ και ούτε ψήνομαι να αξιολογώ την κατάσταση του καθενός. Εγώ ξέρω πως υπάρχει άνθρωπος ο οποίος ισχυρίζεται πως η κηραλοιφή του σε προστατεύει από τον Κόβιντ, πως έχει επιστολές από τον Χριστό τον ίδιο κι αυτή τη στιγμή είναι βουλευτής και αρχηγός κόμματος, ένας άλλος που πουλούσε κάτι βιβλία για τα Νεφελίμ είναι σχεδόν η κυβέρνηση αυτής της χώρας και πάει λέγοντας. Αν ο Λέρας υπάγεται σε αυτή την συνομοταξία ή σε κάποια άλλη , δεν μπορώ να το γνωρίζω. Νομίζω πως δικαιωματικά , τύπους σαν τον Βελόπουλο, οφείλουμε ως κοινωνία να τους χλευάζουμε και να τους κοροϊδεύουμε. Αν υπάρχει η αίσθηση πως συμβαίνει κάτι άλλο, πολύ απλά κλειδώνεται το θέμα από την Σ,Ο και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Νομίζω πως το υπερ-αναλύουμε αυτή την στιγμή .

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κατι σχετικό με το θέμα μας

EXPqgT-WAAAPY8e.jpg

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ksino1100 η λύση είναι πολύ απλή φίλε. μη φρικάρεις!
1) θα τους δώσουμε λίγο φαί και θα σταματήσουν αφού θα μου κάνεις την χάρη να απενεργοποιήσεις την ικανότητά μου να ποστάρω ξανά σε αυτό το φόρουμ καθώς εξ'αρχής το υποσχέθηκα οτι θα το ζητήσω. Το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να προσθέτω στο προφίλ μου (αν γίνεται, αλλιώς δεν πειράζει) κλειδώνεις τα πάντα, απενεργοποιείς ή ακόμα και σβήνεις. εγώ είμαι οκ!

2) Μην πέσεις στο επίπεδο να αρχίσεις να απαντάς αν μία απλή ερώτηση προς κάποιον που μόνο η ειρωνία τον ένοιαζε είναι bullying γιατί εκεί κάτω είναι πολύ έμπειροι και δεν θα κερδίσεις ποτέ. άσε που μαζεύονται και σαν τις μύγες.

Είδες πως ζητάνε ήδη την απομάκρυνσή μου για να ηρεμήσουν; έθιξα λέει τους πάντες... Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! Τρελή δύναμη ο Λέρας!

Με χαροποιεί πολύ να ξέρεις.. μην μου στεναχωριέσαι! Η αποστολή μου εδώ ολοκληρώθηκε.

3) Επειδή το 90% έχει μυαλό, και διάβασε και είδε, το οτι αυτό το φόρουμ δεν θα πεθάνει όπως τα άλλα 10 που έχω δει να συμβαίνει (το 2016 ήταν απλό ζέσταμα και περάσαν 4 χρόνια και εγώ δεν έμεινα στάσιμος, ούτε στην χώρα) θα οφείλεται στην υπευθυνότηττα και αντικειμενικότητα που έδειξαν οι admins @HLIAS και @ksino1100 που λείπει από πολλά άλλα φόρουμς ακόμα και ψυχολογίας. Οι εποχές είναι περίεργες. πράγματα πεθαίνουν. το mybike θα συνεχίσει και θα οφείλεται στους παραπάνω δύο κυρίους. Να μην ξεχαστεί χρήστες!

ο "Λέρας" δεν είναι πια εδώ ούτως ή άλλως. δεν υπάρχει λόγος να παραμένει η ικανότητά του να γράφει σε site Μηχανών. Απενεργοποιησέ με και κλείδωσε το thread όπου εσύ κρίνεις απαραίτητο. όσοι θέλουν κάτι να δυν, ξέρουν πια που να πάνε.

Δεν θα θιχτώ εγώ. εγώ αυτό που ζήτησα το είδα και σας συγχαίρω και πάλι! Να ξέρεις δεν θα ηρεμήσει αυτό που ζει μέσα τους αν δεν δουν να σβήνεται το thread γιατί δεν θέλουν ο κόσμος να σκέπτεται πέραν της "norm" γιατί θα τους πάρει με τις πέτρες αν το κάνει. 90 vs 10.
Εμένα δεν θα με πειράξει καμμία πράξη! Ο καθένας πράττει για την ασφάλεια των δικών του και ασ'τους να πιστεύουν την μπόμπα, δεν τρέχει.

η μπόμπα η πραγματική έσκασε ήδη :-)

όμως από εμπειρία στο λέω... την επιβιώσατε!
Αντίος καθιστούληδες!  (bullying bullying!!) :fool:

ΥΓ βρε... περι επαγγεελματικής βοήθειας που χρειάζομαι. Το εργαλείο μου (ΙQ) είναι πληρωμένα μετρημένο τρεις φορές 138, 140, 145 διάλεξε όποιο θες.

αλλά το ελέγχει ένας INFP του 100N και 95P. Ας πάνε λοιπόν στον ψυχίατρο και ας του πουν οτι τον χρειάζομαι.

Το οτι δεν αναγνωρίζουν αυτά τα νούμερα kκαι γράμματα μην σε ανησυχεί. τους φαίνεται! INTJ και INTP είναι όλοι! τους το λέω να γλιτώνουν τα τεστ.

Εσύ, ρίξε την αντικειμενικότητα που ΘΕΛΟΥΝ αλλά και που σου την ζητώ, απενεργοποιώντας "εμένα που μόνο να προσβάλω" ξέρω

Doorslam ονομάζεται αυτό που κάνω φίλε. είναι επίσημος όρος.

Αυτοί θα έχουν δίκιο. όχι η ψυχιατρική επιστήμη. Εγώ βαδίζω ακριβώς επάνω στο μονοπάτι μου αν δεις τις πιθανές καριέρες. (και άργησα και να το βρω!)

Τροποποιήθηκε από τον Λέρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως πάω καλά γενικώς. Να 'σαι καλά που μου θύμησες να το ελέγξω εκ νέου. :blink:

Αν διάβασες το ποστ μου, στην 1η κιόλας φράση, αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ

Πιστεύεις πως απέκλεισα κάποιον όταν αναφέρθηκα σε ΟΛΟΥΣ?

Υ.Γ.: Ειλικρινά....Θα ήθελα μια ξεκάθαρη επεξήγηση για το σχόλιό σου, απευθυνόμενο σε συνομιλητή σου (ανεξάρτητα αν θεωρείς πως μιλά σωστά ή λάθος, επιστημονικά ή με τρέλα) περί επαγγελματικής βοήθειας κ υποστήριξης από ειδικούς. Σε ποια ΑΚΡΙΒΩΣ επαγγελματική ιδιότητα αναφέρεσαι?

Ξεκάθαρη απάντηση δεν θα πάρεις έτσι ώστε να μη δωθεί λόγος σε κάποιους να πάρουν πάλι φόρα. Η ερώτηση μου είναι, απο όσα διάβασες μέχρι τώρα σε αυτό το τοπικ, αυτό το υπονοούμενο δεν κατάλαβες η μας δουλεύεις κι εσύ;  Υπάρχει παρόμοια πιο ωμή συμβουλή και πιο πριν αν κοιτάξεις καλά. Δεν σε είδα να σχολιάζεις εκεί ως συντονιστής. Τέλος πάντων,    δεν είμαι σε θέση να κάνω κλινικές διαγνώσεις από πληκτρολόγιο , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω κάποια πείρα. 
Και για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι που δεν έχεις καταλάβει, ΔΕΝ είναι συνομιλητής μου και ούτε πρόκειται να γίνει. 
Φιλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 λεπτά, το μέλος Λέρας έγραψε:

[......................]

3) Επειδή το 90% έχει μυαλό, και διάβασε και είδε, [................]

ο "Λέρας" δεν είναι πια εδώ ούτως ή άλλως. δεν υπάρχει λόγος να παραμένει η ικανότητά του να γράφει σε site Μηχανών. Απενεργοποιησέ με και κλείδωσε το thread όπου εσύ κρίνεις απαραίτητο. όσοι θέλουν κάτι να δυν, ξέρουν πια που να πάνε.

Δεν θα θιχτώ εγώ. εγώ αυτό που ζήτησα το είδα και σας συγχαίρω και πάλι! Να ξέρεις δεν θα ηρεμήσει αυτό που ζει μέσα τους αν δεν δουν να σβήνεται το thread γιατί δεν θέλουν ο κόσμος να σκέπτεται πέραν της "norm" γιατί θα τους πάρει με τις πέτρες αν το κάνει. 90 vs 10.
Εμένα δεν θα με πειράξει καμμία πράξη! Ο καθένας πράττει για την ασφάλεια των δικών του και ασ'τους να πιστεύουν την μπόμπα, δεν τρέχει.

η μπόμπα η πραγματική έσκασε ήδη :-)

όμως από εμπειρία στο λέω... την επιβιώσατε!
Αντίος καθιστούληδες!  (bullying bullying!!) :fool:

ΥΓ βρε... περι επαγγεελματικής βοήθειας που χρειάζομαι. Το εργαλείο μου (ΙQ) είναι πληρωμένα μετρημένο τρεις φορές 138, 140, 145 διάλεξε όποιο θες.

[.....................]

Βρε @Λέρας όλο με αγνοείς, σχεδόν επιδεικτικά θα έλεγα, αλλά δεν πτοούμαι. Ίσως είμαι κι εγώ λίγο εμμονικός. Πάμε λοιπόν πάλι, μιας και πάλι λίγο πολύ τα ίδια λες.

Στα πράσινα: Πάλι επικαλείσαι το 90%. Που έχει μυαλό, που είναι σκεπτόμενο, που σε προηγούμενο ποστ ανέφερες οτι είναι Χριστιανοί (και συμπληρώνω εγώ -Ορθόδοξοι) και ως εκ τούτου θα προσβάλλονταν και αυτοί βάναυσα με την εικόνα που ανέβασε ο ΩΡΙΩΝ και ξεκίνησε όλη αυτή την ωραία κουβέντα. (Μάλλον, όχι τόσο η εικόνα, όσο η αναφορά που έκανες σε αυτή, που σύμφωνα με τον Ηλία είχε κι ένα στοιχείο....απειλής μέσα -την οποία εσύ μετά ονομάτισες ως προειδοποίηση). Πάμε ξανά. Πρώτον, τί σε κάνει να πιστεύεις, ποιά ψευδαίσθηση, ποιά παραίσθηση ότι το 90% των συμπολιτών μας θα έβρισκε αυτή την εικόνα προσβλητική με τον τρόπο που τη βρήκες εσύ; Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι καν ανήκεις σε αυτό το 90%, πόσω μάλλον οτι οι θέσεις και η ρητορική σου το εκφράζει. Who died and made you king? Ποιός σε όρισε κριτή και οδηγητή της συμπεριφοράς του 90% του ελληνικού λαού, στη βάση ΚΑΙ ΜΟΝΟ του ότι είναι Χριστιανοί (Ορθόδοξοι, ξανασυμπληρώνω εγώ).

Στο δεύτερο κομμάτι των πρασίνων, έχεις και μια αυτο-αναίρεση, μιας και λες οτι το 10% των μη Χριστιανών (Ορθοδόξων, ξαναματασυμπληρώνω εγώ) έχει επιβάλει τη νόρμα στο υπόλοιπο 90% (που είναι Χριστιανοί........you guessed it, Ορθόδοξοι) και θα ξυπνήσει το 90% και θα τους πάρει με τις πέτρες. Σε μια κοινωνία που λειτουργεί όπως λειτουργεί και έχει τις αρχές και τις αξίες που έχει, απαρτιζούμενη από 90% Χριστιανούς (παίζουμε κρεμάλα; Ο _ _ _ _ _ _ _ _ς), που οι αξίες αυτές αποτελούν τη νόρμα, έρχεσαι εσύ και λες οτι θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί, να ακολουθήσουν....ποιόν; Εσένα; Στο 0,001%;

Πάμε στα κόκκινα τώρα: Ο @Λέρας το τιμόνι, με τις συμμετοχές στους αγώνες, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και την προσπάθεια, γιατί να μη συμμετέχει σε ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας; Πολύ αμφιβάλλω οτι μια συμμετοχή σου εδώ με αυτόν τον τρόπο θα συναντήσει χλεύη ή αρνητισμό; Ίσα ίσα, εδώ είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι προσπάθειες και ο "βίος και πολιτεία" γύρω από τη μοτοσυκλέτα. Αγώνες, ταξιδιωτικά, τεχνικά θέματα, χαβαλές. Όχι μόνο ευπρόσδεκτες δηλαδή, αλλά τις αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πολύ θετικά. Έτσι έχω καταλάβει εγώ. Τώρα, αν ο Λέρας μπαίνει, ανεβάζει ένα βίντεο για εντούρο, πετάει 2 βαρελώτα και από κάτω μιλάει για νήπια και ηλίθιους, ναι, λογικό να λάβει ανάλογη αντιμετώπιση

Τέλος, στα κυανά, με την επίκλησή σου στο υπερ-υψηλό IQ σου, τί ακριβώς αποδεικνύεις; Δεν μπορεί κάλλιστα ένας άνθρωπος με μεγάλη ευφυία να αντιμετωπίζει ψυχολογικά/ψυχιατρικά/αναπτυξιολογικά προβλήματα; Μια γνωστή μου, πτυχιούχος κοινωνιολογίας νομίζω ήταν, μου είχε πει πως είχε δουλέψει με παιδάκια με αυτισμό, έτσι πιο "βαριές" περιπτώσεις. Και ορισμένα από αυτά, και σε αυτά που συνάντησε αυτή αλλά και γενικότερα στη βιβλιογραφία, καταγράφονται σαν πολύ ευφυή άτομα. Δεν παύουν όμως να χρήζουν κάποιας βοήθειας/υποστήριξης, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύνολο των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Λέρας δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έχεις 138+140+145 IQ ,+137 πόντους ,+75 μηνύματα + 31 βίντεο ανεβασμένα στο προφίλ σου...Μήπως μας κρύβεις κάτι; 

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

@Λέρας δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έχεις 138+140+145 IQ ,+137 πόντους ,+75 μηνύματα + 31 βίντεο ανεβασμένα στο προφίλ σου...Μήπως μας κρύβεις κάτι; 

Απίστευτο

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...