Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 27 λεπτά, το μέλος tre έγραψε: Κι εγώ θέλω θείο κι εγώ pfff με το εικονίδιό σου ΕΥΚΟΛΑ Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν· Ματθαίος 7:7 αφιερωμένο από Λέρα7 @spiros!!! Ένα λάθος μόνο κάνεις και το είδα τώρα. Το τι λένε οι πολλοί δεν το κάνει και αλήθεια αυτομάτως, (αυτό είναι και το bandwagon fallacy που βοηθώ τελευταία φορά εκείνους που δεν ξέρουν γράμματα. Οι αποδείξεις είναι που δείχνουν την αλήθεια και την ξεχωρίζουν από τις άπειρες θεωρίες. Πχ. αν ένα μονοπάτι καταλήγει σε γκρεμό που δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω και θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις το μηχανάκι σου ή και την ζωή σου, μόνο η γνώση αυτουνού θα σε σώσει. όχι όσοι σου λένε οτι καλά πάει από κει και σου χτυπάνε το χεράκι στην πλάτη να συνεχίσεις. Συνεπώς, οι απόψεις των netflixάκηδων δεν ονομάζονται απόψεις αλλά γνώμες. και οι γνώμες ξέρουμε πόσες είναι. @HLIAS άλλο το αν πηγαίνεις να ακούσεις ψάλσιμο φίλε και άλλο το αν διαβάζεις το εγχειρίδιο σε έναν πνευματικό πόλεμο ή αν επιλέγεις να πας ντουγρού στο ναρκοπέδιο σίγουρος οτι δεν υπάρχει πόλεμος. Δεν κάνω συγκρίσεις με το ποιος είναι πιο Χριστιανός και ΝΑΙ μπήκα και το 2016 αλλά είχαμε τον @tre και τον @FlyingInADream να γαλουχίζουν και τότε τα μυαλά σας. το θυμάσαι το thread; ρώτα τους που είναι και εμένα ξέχνα με μην κάνω ban και admin άκυρο λοιπόν και αυτό το point και φαντάσου, ΞΑΝΑεπέστρεψα! έ πόσες πια φορές; να σας το μασήσω και εγώ κιόλας; για 5ο χρόνο να κάνω τα ίδια; μπα... λέω να επιστρέφω στις ρόδες σιγά σιγά και θα σας δω στα event (από πάνω). Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2020 από τον Λέρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Πάντως όλοι εσείς οι πραγματικοί χριστιανοί που τερματίζετε τα χριαστιανομετρα να δείχνατε τον ίδιο ζήλο και για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας θα ζούσαμε σε έναν πόλυ καλύτερο κοσμο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Γλωσσοπλάστη μου εσύ. Γαλουχούν όχι γαλουχίζουν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: [.........................] Το ότι έχεις διαβάσει το ευαγγέλιο δεν σε κάνει πιο πιστό από κάποιον που δεν το έχει κάνει. Εγώ δεν δηλώνω πιστός, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σου το 90% της μικρής αυτής κοινωνίας , δηλώνουν. Αλλά δεν είδα τόσο αρνηση. Ευχαριστώ πριν 3 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: Πάντως όλοι εσείς οι πραγματικοί χριστιανοί που τερματίζετε τα χριαστιανομετρα να δείχνατε τον ίδιο ζήλο και για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας θα ζούσαμε σε έναν πόλυ καλύτερο κοσμο. Μάλλον έχετε μπερδευτεί μεταξύ της εικόνας των Χριστιανών Ορθόδοξων όπως την έχετε στο μυαλό σας και την συναντάτε στις συναναστροφές σας (που όπως και ο @Λέρας υποστηρίζει αποτελούν το 90% του ελληνικού πληθυσμού) με άλλα δόγματα όπως ο Πεντηκοστιανισμός (λ.χ. η " Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής") σε κάποιο από τα οποία πιστεύω πως ανήκει ο @Λέρας και αναμφίβολα, δε συμπεριλαμβάνονται στο 90% του Ελληνικού λαού Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 "Οι αποδείξεις είναι που δείχνουν την αλήθεια και την ξεχωρίζουν από τις άπειρες θεωρίες" Εξ άλλου οι αποδείξεις αποτελούν και χαρακτηριστικό γνώρισμα των θρησκειών... Not... Κουβεντα χωρίς νόημα αυτη. αποχωρω βάζοντας στον εαυτό μου ένα όριο ιντριγκαρισματος πιο υψηλό. αν ξεπεραστεί μπορεί να ξαναγράψω. καλη συνέχεια από εμένα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Το ότι κάποιος εχει αντιθετη άποψη από εσένα δεν τον κάνει ανωριμο. όχι φυσικά! το να του δείχνεις όμως που να πάει να κοιτάξει και να μην το κάνει τον κάνει. περί απόψεων λοιπόν μίλησα στον Σπύρο. άντε να σας δω να διαβάζετε και λίγο a-b-c. Το τι "πιστεύεις" δεν με ενδιαφέρει και δεν θα το κρίνω. μυαλό έχεις! και δεν θα κριθείς σαν να μην το είχες. Αν ξεπεραστούν οι ανακρίβιες του λόγου και της λογικής τότε μπορεί και να μιλήσουμε για θρησκεία. Χρειάζεται επίπεδο αυτή η κουβέντα και δεν το βλέπω ακόμα! το 90% του site είναι 5 άτομα συμπεριλαμβανομένου και εσένα; πφφ.. δλδ 6 είστε εδώ; Μην ανησυχείς.. όπως είδα σε 10 φόρουμ να συμβαίνει, το 90% διαβάζει και κρίνει μόνο του. δεν τρέχει να απαντήσει σαν το νεογνό. Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2020 από τον Λέρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Μάλλον έχετε μπερδευτεί μεταξύ της εικόνας των Χριστιανών Ορθόδοξων όπως την έχετε στο μυαλό σας και την συναντάτε στις συναναστροφές σας (που όπως και ο @Λέρας υποστηρίζει αποτελούν το 90% του ελληνικού πληθυσμού) με άλλα δόγματα όπως ο Πεντηκοστιανισμός (λ.χ. η " Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής") σε κάποιο από τα οποία πιστεύω πως ανήκει ο @Λέρας και αναμφίβολα, δε συμπεριλαμβάνονται στο 90% του Ελληνικού λαού Για το δικό μου ποστ άλλαξε το χριστιανοί με το θρησκόληπτοι γενικότερα. Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2020 από τον Στέργιος Βήχος 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 ...vs who knows ? @ΩΡΙΩΝ την ηξερα τη δουλεια.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: Για το δικό μου ποστ άλλαξε το χριστιανοί με το θρησκόληπτοι γενικότερα. Ναι, η αλήθεια είναι πως σε μη δημοφιλή θρησκευτικά δόγματα, τα οποία και δεν έχουν ουσιαστικό ρόλο στην παράδοση και την κοινωνική πραγματικότητα ενός λαού/έθνους (όπως έχει ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός στην Ελλάδα) είναι πιο εύκολο και συχνό να συναντήσεις θρησκόληπτα/φανατισμένα άτομα. Ο λόγος φαντάζομαι είναι πως διαθέτουν (ή τους αναπτύσσονται) συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους ούτως ώστε να απομακρυνθούν από το 90% προς ένα άλλο μικρότερο και πιο ειδικό ποσοστό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: @Χ Χαρακτηριστική περίπτωση εξέλιξης βάση λογικής @johni41 νομίζω. Τι λες ; Εδώ μάλλον έφαγε υπερβολικά πολύ κρέας! Ή ήταν χαλασμένο! Καλύτερα να γίνει vegan! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Λέρας ίδιο πρόσωπο με Κατερίνα από Μάστερ Σεφ, πρώτοι εδώ 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 πριν 18 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Λέρας ίδιο πρόσωπο με Κατερίνα από Μάστερ Σεφ, πρώτοι εδώ Πόσο πολύ βαριέσαι; 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Δε θα εισέλθω στα βαθύτερα νοήματα της συζήτησης. Τα μόνα που ήθελα να αναφέρω, προς τον @Λέρας είναι τα εξής: Κάθε report και ό,τι ακολουθεί αυτού (και όχι μόνο report) είναι αποτέλεσμα κοινής απόφασης στην ομάδα συντονισμού του forum. Με άλλα λόγια κακώς στρέφεις τα βέλη σου (κυρίως) προς τον @HLIAS μόνο και μόνο επειδή έτυχε να είναι αυτός που θα κάνει την «βρώμικη» δουλειά να εμφανιστεί στο φόρουμ ως εκτελών τον συντονισμό. Επιπλέον δε, να αναφέρω πως οι αποφάσεις από κοινού (αλλά και συνολικά ο συντονισμός), ΔΕΝ είναι δουλειά όπως διατείνεσαι. Είναι καθαρά επιλογή τιμητική μεν (ως επιλογή προσώπων από τη διαχείριση), δύσκολη, αμισθί και παρεξηγήσιμη δε. Και κυρίως γίνεται καλή τή καρδία. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 C = 3 O =15 R = 18 O = 15 N = 14 A = 1 || - || 6 - 66 And dance with the........... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) Φίλε @ksino1100 Σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις και θα είχες δίκιο αν είχα μιλήσει με εμπάθεια στον @HLIAS όχι μόνο του μιλούσα με τον καλύτερο τρόπο (και κατηγορήθηκα και για αυτό οτι πάω να τον σιγοντάρω να με συμπαθήσει) αλλά και όταν αναφερόμουν στις πράξεις του έφερνα μέσα και όλους τους υπόλοιπους admins. άρα φίλε μου ευχαριστώ αλλά ήταν λίγο άτοπη η παρέμβασή σου. Αντιθέτως, ο Ηλίας βρέθηκε σε δύσκολη θέση αφού του ζητούσαμε αντίθετα πράγματα ένας εναντίων όλων και φέρθηκε αντικειμενικά αφού και το μετέφερε, και έδωσε σωστό τίτλο προς ικανοποίηση όλων των πλευρών. Παραλίγο να με ενοχλήσει οτι δεν έβαλε σε αυτό εδώ το thread και την εικόνα που ξεκίνησε την κουβέντα, άρα αυτοί που μπαίνουν μετά δεν κατάλαβαν πως άρχισε αυτό, αλλά μετά από ασχολία με τα 5.2 σκυλιά μου (το ένα είναι πολυ μικρού μεγέθους για να θεωρηθεί μονάδα) και 2 μηχανάκια μου αναγνώρισα οτι το έκανε από σεβασμό σε μένα που δεν ήθελα να την βλέπω! Respect από μένα! Αλλά @ksino1100 περί βάθους συζήτησης μμη φοβάσαι. Και να έμπαινες, μέχρι τη γάμπα είναι το νερό στη συζήτηση νηπίων, δεν θα πνιγόσουν Edit και επίσης : Κάτι που ονομάζουμε "δουλειά" έχει και τις ανάλογες ευθύνες. Το αν πληρώνεσαι για αυτό δεν έχει σημασία καθώς υπάρχουν και οι αφιλοκερδείς εργασίες σαν αυτή που κάνω εγώ. in other news : Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο ειδήσεων του "εκνευρισμένου" Χατζηνικολάου σήμερα (εκνευρισμένος με την Αγ. Παρασκευή και την Κηφισιά) 300.000 θέσεις εργασίας θα χαθούν 50% των ξενοδοχείων θα κλείσουν οι εστιάτορες είναι ήδη σύνταγμα και μένουν πίσω οι μηχανόβιοι που έχουν και μοτέρ! Μήπως εσείς να μην κυνηγάγατε εμένα αλλά να βρίσκατε τον εχθρό; Ανανέωσα λίγο το προφίλ.. κάτι έλειπε. για να δω.. θα υπάρξει και λιγη σιγή επιτέλους; Πριν την καταιγίδα 2020 (στρατιωτική "άσκηση" στην Ελλάδα) συνήθως έρχεται σιγή. ενδιαφέρον .... ...όνομα... (2 λινκς) και επειδή ερωτήθηκα από μια σκιά, και φυσικά με δήλωση όχι ερώτηση, όχι δεν ανήκω στους πεντηκοστιανούς αφού πήγα σε αυτούς στα 16 μου για δύο μήνες μέχρι που άκουσα τις "γλώσσες" που βγαίνουν από το στόμα τους στα αραμαϊκά και επειδή τα 4 χρόνια μου σπουδών στην Ελλάδα τα πέρασα με τον γιο του μεγαλοπάστορα της συγκεκριμμένης αίρεσης. όπως είπα, (το είπα το 2016 αν δεν το είπα τώρα :P) δεν μιλάω ποτέ για πράγματα που δεν γνωρίζω. Για εκείνα εγώ ρωτάω και αποδεικνύω έτσι την δύναμή μου! Εγώ είμαι του Ευαγγελίου και καμμιάς αίρεσης ανεπίσημης ή επίσημης. Να ευχαριστήσω επίσης εκείνους που καταδεικνύουν τα λάθη μου. γράφω πολύ γρήγορα η αλήθεια και μου ξεφεύγουν πολλά γιατι αν και επαληθεύω πάντα, κάποιες φορές κουράζομαι και πατώ αποστολή πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε. οι ορθογραφικές, συντακτικές και γραμματικές διορθώσεις με βοηθούν να βελτιωθώ άρα Ευχαριστώ. με κεφαλαίο Ε! Και συγγνώμη γιατί είχα την εντύπωση οτι σας αρέσουν τα μοτέρ άρα θα είχατε δει το τελευταίο μου video περι rebuild (having a blast) πριν ξεκινήσω την συζήτηση σε αυτό εδώ το thread. Βράδιασε.. πάω στο θρησκευτικοτηλεσκόπιό μου 14 ιντσών, επιστήμονες. Με περιμένει η ψευτοθεά που γυαλίζει εκεί πάνω. Καλό Netflix στους υπόλοιπους! Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2020 από τον Λέρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τί σκατά έγινε εδώ το 2016. Όσο για τα περί θρησκευτικής σου τοποθέτησης, δε σε ρώτησα και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να θεωρηθεί ότι θέλω να μας πεις, είναι ένα προσωπικό ζήτημα στο οποίο δεν έχουμε κανένα λόγο ούτε σαν φορουμ ούτε σαν κοινωνία (μέχρι ορισμένου σημείου). Μια υπόθεση έκανα, ότι δηλαδή δεν είσαι Ορθόδοξος, καθότι από την όποια εμπειρία μου οι ορθόδοξοι δε μιλούν τόσο με αναφορές στην Αγία Γραφή και τη Βίβλο. Και τέλος, μπορείς να κάνεις και tag, μη πηγαίνει αμένσιωτο το σχόλιο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 η αληθεια ειναι οτι ειχαμε γεμισει καφε και γυραδικα φαγαδικα. καθε 10 μετρα και ενα. ασε που πολλα απο αυτα ισα που ανοιγαν. ε αυτα θα κλεισουν. για τον τουρισμο θα πω οτι ολο αυτο εχει καλλιεργηθει απο τις κυβερνησεις του παρελθοντος συμπεριλαμβανομενου και της σημερινης. ποσες χιλιαδες νεοι και μεγαλυτεροι περιμεναν μια σεζον 5-6 μηνων να βγαλουν καποια χρηματα και μετα βουρ στην ασφαλεια του ταμειου ανεργιας για τους υπολοιπους μηνες. μαγκια.......βεβαια δε φταινε τα παιδια αλλα αυτοι που τους εδωσαν αυτο το δικαιωμα. σε μια χωρα οπως η Ελλαδα η φαντασια ειναι ΜΗΔΕΝ. μεχρι και οι αγροτες gtp ειναι (το λεω αγγλικα γιατι θα κοπει αλλιως) αντι να εχουν συνεταιρισμους καθονται και τα τρωνε οι μεσαζοντες , βεβαια εφυσυχασμενοι κι αυτοι στις επιδοτησεις. κι οσο για τα περι προφητειων κλπ. αν δεν κανω λαθος καπου γινεται λογος για εποχη ευημεριας πριν το μεγαλο μπαμ. εγω λοιπον απο το 2008 που βγηκα στην αγορα εργασιας αναγκαστηκα να κανω κατι για να εχω ψωμι να τρωω, και ακομα περιμενω την εποχη ευημεριας. αυτα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) @spiros!!! εξήγησέ το στα παιδιά τους αυτό φίλε να καταλάβουν γιατί ο μπαμπάς δεν θα έχει λεφτά να τα ταίσει! edit : ποιοί λες να επιβιώσουν; οι μικροί ή οι μεγάλοι; και αν πας σε ταβέρνα με 3 φίλους σου δύο στο ένα τραπέζι και οι άλλοι 2 σε 2.5 μέτρα μακρυά.. καλή ΜΑΣ χώνεψη! Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2020 από τον Λέρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) "Όσο για τα περί θρησκευτικής σου τοποθέτησης, δε σε ρώτησα και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να θεωρηθεί ότι θέλω να μας πεις, είναι ένα προσωπικό ζήτημα στο οποίο δεν έχουμε κανένα λόγο ούτε σαν φορουμ ούτε σαν κοινωνία (μέχρι ορισμένου σημείου). Μια υπόθεση έκανα, ότι δηλαδή δεν είσαι Ορθόδοξος, " Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. με υποθέσεις και "πιστεύω πως" αλλά και δηλώσεις βουτηγμένες στην σιγουριά χωρίς να υπάρχει, δεν θα φτάσεις ποτέ στην αλήθεια ενός πράγματος ή θεωρήματος. Με την αμφισβήτηση αυτών που θεωρείς σίγουρα θα φτάσεις! "καθότι από την όποια εμπειρία μου οι ορθόδοξοι δε μιλούν τόσο με αναφορές στην Αγία Γραφή και τη Βίβλο." Αυτό θα έπρεπε να σε ανησυχεί.... όπως με ενόχλησε εμένα όταν πήγα να τους βρω στο "άγιο" όρος (2018) και τους κυνηγούσα με το Βιβλίο στο χέρι και έτρεχαν στα κελιά τους μέχρι που μου ζήτησαν να φύγω και να ξαναέρθω με τον σωστό τρόπο γιατί είχα πάει από .. την μυστική πόρτα και όχι παίρνοντας BARCODE για να μπω με τον "σωστό" και πλεόν "επίσημο" τρόπο σε ορθόδοξο κέντρο που εγώ μεγάλωσα να πιστεύω οτι αυτοί θα με προστάτευαν από αυτό! Τώρα βρέθηκε κρούσμα εκεί λέει και ψάχνουν όλα τα Barcodes να "ελέγξουν" τον πυρετό όσων κυκλοφόρησαν εκεί αυτήν την περίοδο. (για το καλό τους) Σε τι βασίζεται η "ορθό"-δοξία αν όχι στο ιερό μας Βιβλίο και λόγο του Θεού (π.Δ) και του Χριστού (κ.Δ) ?!?! Συνέχισε έτσι, και με αυτό το πολύ ωραίο χιούμορ: "εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τί σκατά έγινε εδώ το 2016." και εγώ ... θα σε ξεμπλοκάρω! δεν κάνω tag αγνοημένους ούτε μπορώ να πάρω quote από αυτούς! το διάβασα όταν έκανα sign off. edit: Δεν απευθύνθηκα σε σένα για αυτό δεν είχε tag αλλά στους άλλους ως άμυνα στο made belief πο πήγες να μου ράψεις. Μην μασάτε που είμαι ένας εναντίων όλων... έτσι δουλεύουν τα μοτέρ. Μία μόνο σπίθα χρειάζεται! Πολύ βενζίνη εναντίων μίας σπίθας! Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2020 από τον Λέρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Ρε μλκες τα κάνει κανένας screenshot να τα έχουμε ή θα τα ψάχνουμε όπως το υλικό της ΕΡΤ ; 11 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 πριν 34 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: μεχρι και οι αγροτες gtp ειναι (το λεω αγγλικα γιατι θα κοπει αλλιως) αντι να εχουν συνεταιρισμους καθονται και τα τρωνε οι μεσαζοντες , βεβαια εφυσυχασμενοι κι αυτοι στις επιδοτησεις. Αγροτες δεν ειναι μονο αυτοι που δειχνανε τα βοθροκαναλα με τις porsche στα μπουζουκια, αυτο ειναι το 0,001% που ηδη ειχανε λεφτα και κανανε τα γουστα τους, εγω προερχομαι απο αγροτικη οικογενεια, τα λεφτα της επιδοτησης δεν φτανουν ουτε για να καλυψουν το μισο κοστος παραγωγης, μην αναπαραγετε κατι που δεν ισχυει, τα περι συνεταιρισμων το αφηνω ασχολιαστο, ειναι για να γελαν και οι πετρες, μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα λεει ο σοφος λαος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Τώρα δα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αγροτες δεν ειναι μονο αυτοι που δειχνανε τα βοθροκαναλα με τις porsche στα μπουζουκια, αυτο ειναι το 0,001% που ηδη ειχανε λεφτα και κανανε τα γουστα τους, εγω προερχομαι απο αγροτικη οικογενεια, τα λεφτα της επιδοτησης δεν φτανουν ουτε για να καλυψουν το μισο κοστος παραγωγης, μην αναπαραγετε κατι που δεν ισχυει, τα περι συνεταιρισμων το αφηνω ασχολιαστο, ειναι για να γελαν και οι πετρες, μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα λεει ο σοφος λαος. κι εγω απο αγροτικη οικογενεια ειμαι και ποτε δε καταλαβα γιατι ενα προιον που φευγει απο μενα 20 λεπτα καταληγει 1,40 στα ραφια τελος παντων αλλο θεμα αυτο 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Βγάλτε το Jordan από το Hall of Fame και βάλτε αυτό το θέμα τώρα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 Ε σε μεγάλο βαθμό η Ορθόδοξη πίστη στην Ελλάδα πέρα από εσωτερικό ζήτημα, ορίζεται και από την πρακτική της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδος και το κήρυγμα των λειτουργών της. Αυτά δηλαδή για τους αρκετά θρησκευόμενους. Για τους λιγότερο θρησκευόμενους, είναι πιο πολύ προς την παράδοση. Άρρηκτα συνυφασμένη με την νεότερη ιστορία του έθνους ακόμη και τις παιδικές αναμνήσεις. Δεν ξέρω τώρα ποιοί από αυτούς ανήκουν στο 90% που αναφέρθηκες, ούτε αν εσύ ανήκεις σε αυτό το 90%. Αμφιβάλλω όμως ότι είναι μπετόν αρμέ πράγμα οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Ελλάδα και συνεπώς αμφιβάλλω ότι θα αντιδρούσαν όπως εσύ και εν ολίγοις, ότι θα αντιδρούσαν με την εικόνα που ανέβηκε και αποτέλεσε αφορμή για την ωραία συζήτηση μας πριν 3 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: κι εγω απο αγροτικη οικογενεια ειμαι και ποτε δε καταλαβα γιατι ενα προιον που φευγει απο μενα 20 λεπτα καταληγει 1,40 στα ραφια τελος παντων αλλο θεμα αυτο Ίσως να μη φτάνει 1,40 , αλλά αν ο αγρότης (ή μια ομάδα αγροτών) βάλει μέσα συγκέντρωση, τυποποίηση, μεταφορά μπλα μπλα μπλα, αν δηλαδή βάλει μεταξύ αυτών και του καταναλωτή οοολα αυτά που κάνουν ως τώρα οι μεσάζοντες, πιθανολογώ πως θα μαζευτεί κόστος που θα κάνει αν όχι το 1,40 αλλά το 1 και το 1,20 να μοιάζει λογικό 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: κι εγω απο αγροτικη οικογενεια ειμαι και ποτε δε καταλαβα γιατι ενα προιον που φευγει απο μενα 20 λεπτα καταληγει 1,40 στα ραφια τελος παντων αλλο θεμα αυτο Η δικη μου περιοχη σαν κυρια καλλιεργεια εχει το καλαμποκι και πριν 20 χρονια το ζαχαροτευτλο, οταν το κοστος για την εισαγωγη του καλαμποκιου ηταν χαμηλο αναγκαστικα παιζαν χαμηλες τιμες αγορας και εδω, το κοστος για την παραγωγη πριν 10 χρονια ηταν 13-16 λεπτα το κιλο (αναλογα αν ποτιζες απο ιδιοτικο η δημισιο δικτυο) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες