Jump to content
Keraynos

Μου κατάσχεσαν πινακίδες

Recommended Posts

.

πριν 1 ώρα, το μέλος Keraynos έγραψε:

Μια ερώτηση πώς γίνεται να Μ πήραν τις πινακίδες για 6 μήνες ενώ σε φίλο π έφαγε 1500 για επίδειξη ασφάλεια δίπλωμα και πολλά άλλα να έχει ακόμα πινακίδες

Γιατί το 1500άρι τσούζει πιο πολύ.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 22 λεπτά, το μέλος telephoner έγραψε:

Το λες σε γκόμενα και κοιμάται με τον φίλο σου από τη βαρεμάρα.

Το λες και couple goals 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο άλλος με το 1500ρι, πρέπει να'χει το μοναδικο 660 turbo.

Πρέπει να το μόνταρε τελικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να πηγενα ρε αλάνια εναν ταπεινό crypton x έχω όχι κάνα ρ6

Ξέρει κανείς αν βάλω μια από αυτές τις πινακίδες π βγάζουν στα μαγαζιά απέναντι από τροχαία με τούς ίδιους αριθμούς πού είχα,σε τυχόν έλεγχο από μπατσονια θα βγαίνει κατεσχεμενη η πινακίδα όταν την χτυπάνε επίσης δε Μ πήραν την άδεια κυκλοφορίας για κάποιο λόγο

Τροποποιήθηκε από τον Keraynos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν θα γίνω υπουργός μοτοσυκλετισμού θα επιβάλλω το κούρεμα γουλί (ή αν είσαι ήδη γουλί περούκα με βενζινόκολλα) και δημόσια διαπόμπευση για παπιά με εξατμίσεις μπουριά.

Ειδικά με την καραντίνα που έχει ησυχάσει η πόλη έχω βαρεθεί να ακούω το κλαστήρι του καθενός. Πραγματικά σας αρέσει να ακούτε αυτή τη μαλακία;

Στο φίλο που την πάτησε. Η μόνη σου λύση είναι να κλαφτείς στον διοικητή και να πεις ότι είναι ανάγκη για δουλειά, αφού φυσικά έχεις πληρώσει πρόστιμο, βγάλεις εξάτμιση, πας με κράνος να το δείξεις κτλ.

ΥΓ. Άκυρο είδα δεν έχεις δίπλωμα.... βάλε πλαστές να μαζέψεις κι άλλο κανονάκι μέχρι το μεγάλο αφεντικό τι να σου πω. Ξέρεις το wolt δουλεύει και με ποδηλάτες.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος Keraynos έγραψε:

Πάρε φόρα υπουργέ έτσι γουστάρουμε μπουρια κ κοφτές μέχρι να σπάσει

Ετσιιιιιιιιιιιιι. Μέχρι να σπάσει ή αυτό ή τα @@ τουςςςςςςςςς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα σου αρέσει ο ήχος της κλανιάς που βγάζει το κρύφτον χου ρε ψηλέ τι να σου πω, γούστα είναι αυτά υπάρχουν και κοπρολάγνοι πχ.

Από την άλλη κλέφτης θα γίνει ο Παπαγιάννοβιτς.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως νιώθω υπερήφανος για το MyBike διότι οι απαντήσεις εδώ μου έχουν προκαλέσει περισσότερο γέλιο σε σχέση με το δίπλα φόρουμ. Ακόμη κι ο άτεγκτος Flying έβγαλε χιούμορ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Wolf1138 έγραψε:

Ξέρεις το wolt δουλεύει και με ποδηλάτες.

Μην δίνεις ιδέες, θα πάει να βάλει τροκάνι στις ακτίνες, να μην του λείψει η ξετάπωτη.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κεραυνέ χώρια την πλάκα αυτό που πας να κάνεις μάλλον είναι πλαστογραφία. Δεν είναι σαν να έχασες την πινακίδα και απλά να έβγαλες αντίγραφο που προβλέπει μια μικρή ποινή του ΚΟΚ. Αν θεωρείς ότι είσαι διατεθειμένος να πάρεις αυτό το ρίσκο προχώρα άφοβα. Αλλά να ξέρεις κάποιες μαλακίες μας ακολουθούν για χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξέρω ρε φίλε γι'αυτό μπήκα να πάρω μια παραπάνω γνώμη εδώ μέσα,αλά δε γίνεται να μείνω άπραγος πως θα πληρώσω τις κλήσεις αν δεν δουλέψω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που σου είπα για ντελίβερι με ποδήλατο δεν ήταν αστείο.

Γενικά θα έβρισκα κάτι άλλο από τη στιγμή που θα κυκλοφορείς με πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα....πώς νομίζεις θα σε δουν αν σε ξαναπιάσουν; Επιεικώς; Χώρια να γίνει κάνα ατύχημα και μετά να λες πρέπει να δουλέψω όλη μου τη ζωή για να πληρώνω κάποιον.

Δική σου είναι η ζωή και τις συνέπειες των αποφάσεων σου εσύ θα τις υποστείς πρώτος. Κοίτα να αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει να τρολάρει ο φίλτατος? Αναφέρει τι έχει κάνει και σκέφτεται να κάνει πολύ χειρότερα (τα οποία και κοινοποιεί!) κλαίγεται, τσαντίζεται, βγάζει και γλώσσα και ζητάει και βοήθεια. Είμαι ο μόνος που θεωρώ ευτυχές το γεγονός ότι ίσως θα λείψει από τους δρόμους για έξι μήνες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 53 λεπτά, το μέλος Osprio έγραψε:

Παίζει να τρολάρει ο φίλτατος? Αναφέρει τι έχει κάνει και σκέφτεται να κάνει πολύ χειρότερα (τα οποία και κοινοποιεί!) κλαίγεται, τσαντίζεται, βγάζει και γλώσσα και ζητάει και βοήθεια. Είμαι ο μόνος που θεωρώ ευτυχές το γεγονός ότι ίσως θα λείψει από τους δρόμους για έξι μήνες;

Μάλλον αλλά στη μικρή περίπτωση που δεν τρολάρει είπα να πω μια σοβαρή άποψη.

Α και η ποινή για μονοκύλινδρα λίγων κυβικών και μπουρί ισχύει :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Keraynos έγραψε:

Που να πηγενα ρε αλάνια εναν ταπεινό crypton x έχω όχι κάνα ρ6

Ξέρει κανείς αν βάλω μια από αυτές τις πινακίδες π βγάζουν στα μαγαζιά απέναντι από τροχαία με τούς ίδιους αριθμούς πού είχα,σε τυχόν έλεγχο από μπατσονια θα βγαίνει κατεσχεμενη η πινακίδα όταν την χτυπάνε επίσης δε Μ πήραν την άδεια κυκλοφορίας για κάποιο λόγο

Αφού είστε φλωροθ να ουμε κ έτσι δικε μου εμείς στα 12φευγαμε με τ ποδήλατα κ στα 15 να ουμε με τα 50ρια μας..Τώρα που το θυμήθηκα μια φορά έφυγα κ στα 6 με τ ποδήλατο με τις βοηθητικές από μπλόκο των εκαμ..δε σοβαρευεσαι λίγο φιλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Osprio έγραψε:

Παίζει να τρολάρει ο φίλτατος;

Και μόνο που λέει ψέμματα, ότι δεν πόσταρε δίπλα, ενώ έχει ποστάρει, δείχνει κοροιδία με πρόθεση, κοινώς, τρολάρισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φτιαχτή πινακίδα είναι πλαστογραφία, πλημμέλημα. Η έλλειψη διπλώματος είναι πλημμέλημα ( δεν ξερω πως την γλίτωσες με αυτό, λογικά βαριοντουσαν να σε τρέχουν στο τμήμα για δικογραφίες). Το να κυκλοφορείς όχημα που του έχουν αφαιρεθεί στοιχεία κυκλοφορίας έχει μεγάλο πρόστιμο. Αν θες να πάρεις τέτοιο ρίσκο και να δουλεύεις μετα με ποδήλατο για χρονια ωστε να ξεπληρώσεις τις κλίσεις και τους δικηγόρους ,κάντο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλο μαλακίες...μεταξύ ενηλίκων προσπαθούμε να δώσουμε λύση σε κάτι παράλογο...λες και είμαστε 15 χρονών και συμβουλεύουμε τον πιτσιρικά τι να κάνει...

Το topic φλερτάρει με το παράνομο του πράγματος...κλειδώστε το να ησυχάσουμε...

Καθόμαστε και διαπραγματευόμαστε για το ποια παρανομη λύση υπάρχει...

Οι νόμιμες λύσεις δόθηκαν καθώς και οι νόμιμες εναλλακτικές...

Είμαστε σοβαροί? Καθόμαστε και συζητάμε γι'αυτό που ξέρουμε όλοι περί πλαστικών πινακίδων, πλαστογραφίας, κυρώσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο...

Γιατί mybike μου, γιατί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος ChrisM έγραψε:

Η φτιαχτή πινακίδα είναι πλαστογραφία, πλημμέλημα. Η έλλειψη διπλώματος είναι πλημμέλημα ( δεν ξερω πως την γλίτωσες με αυτό, λογικά βαριοντουσαν να σε τρέχουν στο τμήμα για δικογραφίες). Το να κυκλοφορείς όχημα που του έχουν αφαιρεθεί στοιχεία κυκλοφορίας έχει μεγάλο πρόστιμο. Αν θες να πάρεις τέτοιο ρίσκο και να δουλεύεις μετα με ποδήλατο για χρονια ωστε να ξεπληρώσεις τις κλίσεις και τους δικηγόρους ,κάντο

Δε τ γλίτωσε θα χει δικαστηριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος st3li0s έγραψε:

Είμαστε σοβαροί? Καθόμαστε και συζητάμε γι'αυτό που ξέρουμε όλοι περί πλαστικών πινακίδων, πλαστογραφίας, κυρώσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο...

Γιατί mybike μου, γιατί?

Το Σαββατόβραδό μου το πέρασα στο fb , στη Νο1 σκουτεροσελίδα , συζητώντας με διακεκριμένα μέλη του γιατί ένα γαμωscooter δεν μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς μέσα σε μια πίστα. Άνθρωποι που διαμορφώνουν χαρακτήρες , που εκπροσωπούν λέσχες , που γυρίζουν από μοτομάγαζα σε μοτομάγαζα κλείνοντας εμπορικές συμφωνίες , που αύριο μπορεί και να καθόμαστε μαζί στο ίδιο τραπέζι σε μια πίτα ή μια εκδήλωση ισχυρίζονταν με σθένος και πυγμή πως ένα Τμαξ έχει συμπεριφορά μοτοσυκλέτας, πως θα είναι ανταγωνιστικό μέσα σε μια πίστα και πως θα ντροπιάσει μηχανές τύπου NC700. Το πρόβλημά μου λοιπόν έχει σταματήσει προ πολλού να είναι το παλικαράκι που μπήκε να μας γλεντήσει επειδή δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει. Επίσης, μια χαρά είναι το mybike σε σχέση με το τι σαβούρα κυκλοφορεί στα σοσιαλ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα