panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Σιγουρα αλλα,τα περισσοτερα ΤTR,XT εχουν καλα υλικα στο σασμαν,καρτερ,φουρκετες,κεφαλες.Σε αυτα βεβαια πρεπει να εχεις το νου σου στο ξελασκαρισμα παξιμαδιου στροφαλου δεξια.Νομιζω πως τα παλια μονοκυλυνδρα θα επρεπε να βγαιναν μεχρι 250cc.Παραπανω κυβικα χρειαζονται δυο κυλινδρους με ψυγειο για να γυριζει πιο ξεκουραστα ο κινητηρας μεσα στην πολη και στο ταξιδι.Ετσι αποφευγεις και τα σκορτσαρισματα στις χαμηλες..Παντως καποιος απο ενα Τ.Ε.Ι. μου ειπε πως μπορουν να εντοπισουν την συνθεση ενος γραναζιου π.χ.στο εγαστηριο αλλα δεν μπορουν να βρουν τα χημικα και τις κολλες που βαζουν στα μηχανουργεια και καμινια των εγοστασιων.Αν στειλεις επιστολη στο Πεκινο π.χ. και ρωτησεις τι συνθεση εχει ο στροφαλος που αγορασα θα σου απαντησουν.Δεν θα σου πουν τιποτα ομως για τις κολλες και τις προσμιξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 (τροποποιήθηκε) Αν ηταν τα καλα υλικα το θεμα θα εβγαζε καμια 50αρια αλογα το xt 600, οπως τα αντιστοιχα lc4 και θα ηταν και αθανατο. Επισης κατι μου λεεϊ οτι αν κανεις xt 600 να βγαζει τοσα αλογα, θα ξεχασεις τι θα πει αξιοπιστια και θα το πληρωσεις και χρυσο. Αλλιως θα τα εβγαζε απο το εργοστασιο. Δηλαδη αν θες "καλα υλικα" για να βγει αξιοπιστο ενα ψοφιο 600αρι μοτερ, τα 690 που εχουν φτασει πλεον 70+ αλογα απο το εργοστασιο και ειναι ασπαστα απο τι ειναι φτιαγμενα? Α και μη ξεχναμε οτι το μοναδικο Ιαπωνικο μονοκυλινδρο της εποχης που εβγαζε οντως τοσα αλογα και ηταν αξιοπιστο ηταν το XR 650R το οποιο ομως ηθελε αλλαγες λαδιων καθε 1000 χιλιομετρα, την ιδια στιγμη που τα lc4 ηθελαν καθε 5000 και τα 690 θελουν σχεδον στα διπλασια. Καλο χρυσο το xtακι αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και ειναι αστειο το πως εχει θεοποιηθει, επειδη ηταν απλα ενα αδυναμο μεγαλο μονοκυλινδρο με μοναδικο καλο οτι... δε χαλαγε χωρις λογο.. Εχει και δυο καρμπυρατερ με ο,τι αυτο συνεπαγεται αν χρειαστει/θελησεις να ασχοληθεις μαζι τους Το xtx/r 660 απο την αλλη πολυ πιο αξιοπρεπες αλλα με περιφερειακα απο το περιπτερο και βαρος σχεδον δικυλινδρου... τι να πεις.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 34 μέχρι 37 άλογα τροχό, έβγαζαν τα XT600 έτσι για την ιστορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Τα lc4 ραγισαν κεφαλαρια κι αυτα παλιοτερα.(πριν το 2006)Βγαλαν καποια θεματα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω.To xt600 τα βγαζει 45 αλογα.Το δικο μου 48.Πιο πολυ στις μεσαιες "δινει"Ενα μοτερ νομιζω πως δυο βασικες αρχες εχει:1.Γεωμετρια.2.υλικα.Απο κει και περα οι κατασκευαστες παιζουν με τα υπολοιπα πραγματα.Ακομα και με τι βαλβιδες θα φορανε οι σαμπρελες.Για ενα καλο xr 600cc αξιζει να μην ξαναπαρει καποιος αλλο μηχανακι στην ζωη του.Προσωπικα καλυτερα σασμαν απο της kawasaki δεν νομιζω να βγαλανε ποτε οι Ιαπωνες.Χειροτερα καρμπυρατερ το ιδιο αντστοιχως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Εγω ξερω ενα πιο ασπαστο απο το XT600 και το λενε FMX650. Τα XR650R ειχαν περιπου 61 αλογα μοτερ, στον τροχο εφταναν καμια 50κατι αν θυμαμαι καλα, τα διαστηματα σερβις ειναι οπως σε ολα τα "R" μοντελα ανα 1000 μιλια (1600χλμ) που ειναι πολυ μικρο διαστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Ή πιο παλιά, Dominator NX650. Που ήταν και αντίστοιχο του XT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εγω ξερω ενα πιο ασπαστο απο το XT600 και το λενε FMX650. Λογικο εδω που τα λεμε. Το μοτερ του Honda ειναι πιο αδυναμο και απο του ΧΤ ενω ειναι μεγαλυτερου κυβισμου. Λογος συμπιεσης 8.3:1. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Σωστα!Στα μεταλλα φαινονται τα μηχανακια.Να σπανε δυσκολοτερα.Τα dommy και xr εχουν βραβεια αξιοπιστιας επισημα και απο ανθρωπους της διπλανης πορτας.Τη δεκαετια του '80 πετουσαν και τα husvarna.Τωρα ομως με την καινουργια ταση των εφοπλιστων που κατεχουν τα εργοστασια και τις βενζινες τι θα λεγατε για τα 300αρια on/off;Το καινουργιο kawasaki versus 300cc περιμενω να παλιωσει γιατι κατι λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 πριν 6 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ή πιο παλιά, Dominator NX650. Που ήταν και αντίστοιχο του XT. Το Domi ειχε και 4-5 αλογα παραπανω απο το FMX, το καημενο το χαντάκωσαν και αυτο οι προδιαγραφες γιουρο, επρεπε να βαλουν το μοτερ του 650R να πυροβολαει.. Τα ΧR δεν τα λες μηχανακια με βραβειο αξιοπιστιας, απλα μπορουν και λειτουργουν με 1002 προβληματα, δεν σηκωνω κουβεντα πανω σε αυτο που λεω, εχω 3 παραδειγματα που μπορουν να το επιβεβαιωσουν, αν δεν τα συντηρεις σωστα τοτε θα παραδωσουν και αυτα πνευμα, μαλιστα χωρις προειδοποιηση. Κλασικο προβλημα στα 250 το ραγισμα κεφαλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Γιατι ομως τα xr 650 ηθελαν σεβις καθε 1600χιλ;Λες να ηταν λογω ισχυρης συμπιεσης και θερμοκρασιων;Οταν αγορασα το suzuki xf ο προηγουμενος ειχε μεσα δυο μπουζι 8αρια αντι 9 η' 10 που ελεγε το manual.Εγω εκανα τη βλακεια,αλλαζω λαδι και ξαναβαζω 8αρια καινουργια.Μιλαμε η κεφαλη εβραζε.Τωρα που εχω απογοητευτει δεν αλλαζω πλεον λαδια,μονο προσθετω και εχω ενα διχρονο με συνεχως ολοφρεσκα λαδια.Ζητω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος CptAngel έγραψε: Επισης το να βγαζεις 30κατι αλογα(ιπποδυναμη 250) με μοτερ 600 κυβικα και να χαιρεσαι που δε σπαει ειναι λιγο τραγικο. Βαλε και στα αλλα ενα κοφτη καπου να βγαζουν τοσο λιγα αλογα και θα σου βγαλουν και αυτα 1 εκατομμυριο χιλιομετρα. Συμφωνώ. Αλλά η ΚΤΜ βάζει άλογα στα μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας. Είναι μόνη της πάνω. Άρα η ΚΤΜ βγάζει ιπποδύναμη περισσότερων κυβικών με λιγότερα κυβικά. Αυτή είναι η σωστή σειρά καθώς όλοι είναι στα 'λίγα' και η ΚΤΜ μόνη της στα 'πολλά'. Χοντρικά χοντρικά.. πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ. πριν 17 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εγω ξερω ενα πιο ασπαστο απο το XT600 και το λενε FMX650. Τα XR650R ειχαν περιπου 61 αλογα μοτερ, στον τροχο εφταναν καμια 50κατι αν θυμαμαι καλα, τα διαστηματα σερβις ειναι οπως σε ολα τα "R" μοντελα ανα 1000 μιλια (1600χλμ) που ειναι πολυ μικρο διαστημα. Λογικό αν είναι άσπαστο αλλά το fmx παραείναι αξιόπιστο. Θέλω να πω πως ένα τόσο αδύναμο μοτέρ δεν μπορεί να είναι και αναξιόπιστο.. Δε θα ήθελα να έχω ένα τόσο αξιόπιστο μηχανάκι είναι η αλήθεια. Εδώ έρχεται η ΚΤΜ που σου βάζει 15 20 άλογα πάνω στην κατηγορία και πάλι άσπαστα με τη σωστή συντήρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 38 λεπτά, το μέλος panos.anavasi έγραψε: Τα lc4 ραγισαν κεφαλαρια κι αυτα παλιοτερα.(πριν το 2006) Ναι ρωτα τα ραγισμενα ποσους κοφτες βαρεσαν κρυα και βλεπουμε. Για τα high-flow μιλαμε παντα. Αυτα με το μαυρο μοτερ ειχαν κατασκευαστικα λαθη οπως αποδειχτηκε γι' αυτο και αντικατασταθηκαν. Δε ξερω γιατι διαβαζω ιπποδυναμεις για xt600 σχεδον ιδιες με του 660, ενω ξερουμε και ψαχνοντας και οδηγωντας και βαση λογικης οτι τροχο εχουν σημαντικη διαφορα. Επισης το fmx το εχουν ουτε 40 αλογα στροφαλο τα site ενω παει τα ιδια με το xt 600. Περιεργα πραγματα. πριν 19 λεπτά, το μέλος panos.anavasi έγραψε: Σωστα!Στα μεταλλα φαινονται τα μηχανακια.Να σπανε δυσκολοτερα.Τα dommy και xr εχουν βραβεια αξιοπιστιας επισημα και απο ανθρωπους της διπλανης πορτας. Επιμενεις για τα μεταλλα ενω συγκρινεις πιο αδυναμα με πιο δυνατα μηχανακια. Μαλλον τζαμπα γραφουμε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) panos.anavasi, εγώ από τεχνικά δεν σκαμπάζω αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι ένα λιωμένο και κουρελιασμένο ρούχο προσπαθείς να το σώσεις με μπαλώματα κι απαιτείς να ξαναγίνει καινούριο! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2019 από τον TKM 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Φίλε μου είμαστε σε παρόμοια φάση αλλά με μια τεράστια διαφορά. Εγώ το Fw το πήρα συνειδητά, ξερωντας ότι αγοράζω μεγάλο μονοκύλινδρο 20ετιας που έχει αλλάξει διπλάσιο αριθμό χεριών. Νομίζω είναι αστείο να μιλάμε για την αξιοπιστία της Suzuki. Τα διαπιστωμένα προβλήματα που έβγαζε ήταν αυτές οι ενοχλητικές στο μάτι και μόνο διαρροές (και την φλάντζα να αλλάξεις θα χάνει από αλλού, εγώ παραιτήθηκα πλέον) και ότι έκαιγε ανορθωτές. Εγώ το πήρα συνειδητά ψιλό χρέπι όπως και εσύ από ότι καταλαβαίνω ξέροντας ότι θα ρίξω κάποια χρήματα να το φέρω στα ίσια του. 1) Καθάρισμα καρμπυρατέρ 2) Ρύθμιση βαλβίδες 3) Ανορθωτές 4) Διάφορες άλλες μικρό εργασίες Μετά από αυτά το μηχανάκι δεν εμφάνισε τίποτα και είναι το μοναδικό μεταφορικό μου μέσο, σαν πάλι στην πόλη και σαν κουβαλητης στις εκδρομές. Μόνο την κατανάλωση δεν έχω καταφέρει να στρώσω που είναι σταθερά 7 στην πόλη και 6 σε επαρχιακούς - εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2019 Την 20 Φεβρουαρίου 2019 at 11:53 ΠΜ, το μέλος TheScarface έγραψε: Μόνο την κατανάλωση δεν έχω καταφέρει να στρώσω που είναι σταθερά 7 στην πόλη και 6 σε επαρχιακούς - εθνική. Δεν ξερω τι καταναλωση εχουν τα αλλα xf, αλλα δεν μου φαινεται και τοσο υπερβολικη η καταναλωση σου, η πολη λογω του σταματα-ξεκινα λογικο να σου ανεβαζει την καταναλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 πριν 19 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν ξερω τι καταναλωση εχουν τα αλλα xf, αλλα δεν μου φαινεται και τοσο υπερβολικη η καταναλωση σου, η πολη λογω του σταματα-ξεκινα λογικο να σου ανεβαζει την καταναλωση. Στο fuelly δίνει περίπου 6 μ.ο και σε άλλα σαιτ 5.5-6. Εγώ έχω 7 εντός πόλεως με χαλαρούς ρυθμούς, με σκίσιμο απογειώνεται 8+. Όχι τίποτα άλλο, πάνε στράφι τα 18.5 λίτρα του ντεπόζιτου που αλλιώς θα έδιναν 300+ αυτονομία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος TheScarface έγραψε: Στο fuelly δίνει περίπου 6 μ.ο και σε άλλα σαιτ 5.5-6. Εγώ έχω 7 εντός πόλεως με χαλαρούς ρυθμούς, με σκίσιμο απογειώνεται 8+. Όχι τίποτα άλλο, πάνε στράφι τα 18.5 λίτρα του ντεπόζιτου που αλλιώς θα έδιναν 300+ αυτονομία! Ε με 2 32αρια καρμπυρατερ και εναν ταλαιπωρημενο κινητηρα λογικο, και το δικο μου πανω κατω τοσο εκαιγε μπορει λιγο λιγοτερο γιατι δεν πατουσα μεσα στην πολη. Παντως ειναι πολυ ωραιο μηχανακι και πιο πολυ γιατι ειναι πανφθηνο και αξιοπιστο και θα μπουρουσα να πω οτι ειναι και αρκετα ανετο. Ωραιες αναμνησεις μου εδωσε αυτο το μηχανακι, κριμα που το κοπανησα σε ενα τοιχο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Ευχομαι να τα χαιρεστε και να μην σας βγαλουν ποτε κατι το ακριβο και αξιολογο!Απο καυσιμα και εμενα τοσο καιει παρολο που καιει μαζι και λαδι.Παραπανω δηλ.απο kle,cb,funduro κ.λ.π.(δεν εχει σχεση τοσο το 500cc).Απο παλια ξεχωριζαν τα dr σε καταναλωσεις.Συμφωνα με μια δικη μου ερευνα τα περισσοτερα θεματα τα εχουν αυτα με το οβαλ φαναρι απο το 2000 και μετα παρα τα προηγουμενα.Θετικα παντως εκτος απο καλοστημενο και πραγματικα ανετο δεν βρισκω κατι.Οποιοι πηραν τα bmw f650 παντως γλυτωσαν απο πολλα.Εγω κοιταω κανα kawasaki er500 (που ειχα αυτον τον κινητηρα παλια) ωστε να φτιαξω βολαν,μιζα,ρυθμισμα καρμπυρατερ και να ξερω πως δεν θα λυσω ποτε κατι αλλο.Ειδαλλως αν ειμαι αργοτερα καλα οικονομ.παμε σε kawasaki versus 300cc.Τελος εποχης για τα 600αρια.Ολα πλεον βγαινουν μικρα και πανε παντου μεχρι να καταργηθουν εντελως τα μηχανακια γιατι θα γινει και ισως το προλαβουμε αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος panos.anavasi έγραψε: Στο er θα σε απογοητευσουν τα φρενα αλλα εχει και αυτο την πλακα του. Θα χρειαστεις και ενα μεγαλυτερο τιμονι γιατι αυτο που εχει ειναι υπερβολικα μικρο και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Woody1985 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 Καλησπέρα παιδια Καινούριος στο φόρουμ και πολύ καινούριος με μηχανή. Αγόρασα πριν ένα χρόνο μια freewind και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Πηγα σήμερα τη μηχανή για service λάδια και τα σχετικά και είδε ο μάστορας ότι στο πηρουνι της μηχανής έχει λάδια. Μου λέει θα χρειαστεί ρεκτιφιέ τελοσπαντων και θα πρέπει να το λύσει το τιμόνι. Κόστος επισκευής 170εουρα. Με τα λάδια και φίλτρα 220. Και ξαναλέω.. Επειδή είμαι καινούριος δεν έχω τη παραμικρή ιδέα από κόστη και εργατικά. Πάει τόσο όντως? Με είδε χαλβά και με δάγκωσε? Δε με νοιάζει για μια φορά αλλά να χω μια εικόνα να μην περνάω ούτε απ έξω. Το συνεργείο btw είναι εξειδικευμένο Suzuki. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 Αν η εργασία είναι να αλλάξει τσιμούχες και λάδια στα μπροστινά και σου είπε 220€, φύγε τρέχοντας. Η αλλαγή σαν εργασία είναι 70 με 90 ευρώ. Τα ανταλλακτικά και τα λάδια όχι πάνω από 20, άντε ας πούμε 30 αν τα αγοράσεις από την αντιπροσωπεία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 πριν 24 λεπτά, το μέλος Woody1985 έγραψε: Καλησπέρα παιδια Καινούριος στο φόρουμ και πολύ καινούριος με μηχανή. Αγόρασα πριν ένα χρόνο μια freewind και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Κόστος επισκευής 170εουρα. Με τα λάδια και φίλτρα 220. Το συνεργείο btw είναι εξειδικευμένο Suzuki. Καλησπέρα Μπαμπά Καλοτάξιδος κι εσύ και το FW σου Κανά 50ρι χρεώνουν τα συνοικιακά συνεργεία εργασία, 10 ευρώ έχουν οι τσιμούχες, 10 το λάδι. Βάλτα κάτω και κρίνε. Τι θα πει ''εξειδικευμένο''; Κι εγώ δηλώνω εξειδικευμένος χρήστης Commodore Amiga αλλά δεν σημαίνει τίποτα στην πραγματικότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Woody1985 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 Δηλαδή το λύσιμο του τιμονιού δεν δικαιολογεί τίποτα έτσι? Γτ θα μ μου πει πολλές φλομπες μάλλον αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 Ό,τι και να σου πει, πες ευχαριστώ και ψάξε αλλού να κάνεις δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος Woody1985 έγραψε: Δηλαδή το λύσιμο του τιμονιού δεν δικαιολογεί τίποτα έτσι? Γτ θα μ μου πει πολλές φλομπες μάλλον αυριο Δεν είναι λύσιμο τιμονιού αυτό. Το τιμόνι μένει στη θέση του. Ο μάστορας βγάζει τη ρόδα, ξεσφίγγει τις μπουκάλες και φεύγουν κάτω. Μήπως ρε φίλε να δεις κανα Youtube και να το κάνεις στην αυλή με κανένα φίλο σου; Εχει την πλάκα του. πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τι θα πει ''εξειδικευμένο''; Κι εγώ δηλώνω εξειδικευμένος χρήστης Commodore Amiga αλλά δεν σημαίνει τίποτα στην πραγματικότητα. Εεε πώς, τώρα πήγες 10% πάνω στην εκτίμησή μου. Ακόμα τη λυπάμαι την 500ρα που έβγαλα στο πεζοδρόμιο... Πάντως τι να πω γι αυτά που διαβάζω για το Freewind σ αυτό το θέμα, έχω φίλο με νοικιαστικά και μου λέει οτι αν αλλάζεις λάδια είναι πολύ αξιόπιστα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2021 από τον costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες