Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 17 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: χιλιες φορές cb500 ρε παιδί μου!!!! φαντασου...για να φτανεις εκει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Στο 2:30 ζορίστηκε λίγο να περάσει το ταξί πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 51 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Στο 2:30 ζορίστηκε λίγο να περάσει το ταξί πάντως Ε προφανώς το ταξί ήταν 10000 άλογα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Πλάκα πλάκα (πλάκα²) το μπλε μου άρεσε.Δεν εξετάζω ποιότητα κατασκευής,αξιοπιστία κλπ,αλλά σαν εικόνα ήταν συμπαθητικό,μόνο αυτά τα τεράστια κάγκελα να μην είχε. Για έναν πιτσιρικά αυτό το εύ εν το πολλώ φαντάζει κελεπούρι και όχι άδικα. Αν είσαι μέσα σε αυτούς που με κορόιδεψε για το guzzi, τώρα το σύμπαν τα εξισσοροπισε όλα. Δεν μπορώ να τον δω, τρολαρει με σοβαρό ύφος.... "έχει βρωμογκαζο" είπε και κάπου ένα τουονο και ένα Duke 1200 βάρεσανε μπιέλα κι ας ήταν με όλα τα σερβις στην ώρα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Καλα πλακα κανεις τα 35 αλογα που βγαζει σπανε αλυσιδες. Αφου θα τα καταργησουν του χρονου γιατι χαλανε την ασφαλτο απο τα αλογα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Για όλους τους κακοπροαίρετους που μιλούν για αναξιοπιστία και κάνουν το τόσο ΤΟΣΟ, δίνει απάντηση ο Αντόν στο 19.05 Χρησιμοποιήστε λίγο τον συμπλέκτη και όλα κομπλέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 (τροποποιήθηκε) #limanakia #vouta #zontes Ναι δε χρειάζονται τα πολλά κυβικά άλογα κλπ ... αλλά μη γίνουμε και ινδία ρε γ&@&€ , να βλέπουμε 300ρι διασταύρωση Τουκάν με Τρανσφόρμερ που έχει βγει «τελική» μετά από τρακάρισμα και να νομίζουμε ότι είναι το ότι καλυτερο - υπερτατο - τουμπανο - über alles μηχανάκι ever . Είναι μία ακόμα υπολογίσημη επιλογή στις 4000€, αν σου αρέσει το παίρνεις , ενδεχομένως είναι μια «τίμια» αγορά στα 4κ αλλά ως εκεί. Και το bn 250 πχ είναι φτηνό με πολύ ανώτερη εμφάνηση και θεωρητικά καλό για τα χρηματα του αλλά δε βλέπω να το προμοτάρουν αντίστοιχα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2019 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Σαν πρωταρηδες λεει, λες και αυτο το παιρνεις για να κλεισεις την μοτοσυκλετιστικη σου ζωη, παει παπι, 600αρι ss , busa και τελος ζοντες που οπως ειπε αν δωσεις λιγο γκαζι απογειωνεται. Μηπως ξερετε αν οδηγειται με το Α ή μηπως χρειαζεται κανα διπλωμα πιλοτου? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Καλά ο συγκεκριμένος κάποιο σκάλωμα έχει φάει στη καλύτερη. Λέει επικίνδυνα υπερβολικά πράγματα , λέει ότι μη παραπονιέστε για ντουλαπάκια που δεν ανοίγουν σε καινούρια μηχανακια, γενικα σοβαροτητα 0... Κάποτε γκρίνιαζαμε για την απριλια, αλλα τώρα (λογικά) η απριλια θα είναι εντάξει και θα πάρουν άλλες μάρκες τη θέση της. Τουλάχιστον να μη τη πατάει κόσμος και άλλα περιμένει ότι θα πάρει και άλλα παίρνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Στον αδερφο μου να εδινα το freewind που ειναι 14 και οδηγησε μια φορα το glx δεν θα εκανε ετσι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 6 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Καλά ο συγκεκριμένος κάποιο σκάλωμα έχει φάει στη καλύτερη. Λέει επικίνδυνα υπερβολικά πράγματα , λέει ότι μη παραπονιέστε για ντουλαπάκια που δεν ανοίγουν σε καινούρια μηχανακια, γενικα σοβαροτητα 0... Κάποτε γκρίνιαζαμε για την απριλια, αλλα τώρα (λογικά) η απριλια θα είναι εντάξει και θα πάρουν άλλες μάρκες τη θέση της. Τουλάχιστον να μη τη πατάει κόσμος και άλλα περιμένει ότι θα πάρει και άλλα παίρνει ουτε σκαλωμα εχει φαει ουτε τπτ. Απλα κανει μια διαφημιση σε ενα προιον που στο κατω κατω δεν ξερουμε πως θα καταληξει. Ουτε επικινδυνα πραγματα ακουσα να λεει. Υπερβολικα ναι. Αλλωστε ολες οι διαφημισεις δεν τα λενε υπερβολικα αποκρυπτοντας τα αδυνατα σημεια? Το παλικαρι βγαζει μεροκαματο και πολυ καλα κανει κατα την γνωμη μου. Τωρα αν τον πιστεψουμε εμεις ή καποιοι απο εμας και παμε και δωσουμε τα ωραια μας λεφτα για κατι που δεν ξερουμε στο μελλον τι θα βγει, επειδη ειναι ομορφο (το κακασχημο) ή λογο τιμης, εγω το λεω κακο του κεφαλιου μας και καλα να παθουμε αν στην τελικη βγει μη αξιοπιστο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Δείτε στο 21:57. Εξηγείται η αγάπη που έχει προς τα zontes 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Με τις αναφορές που μαζεύονται για τα low budget μοντέλα, μου φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η λογική του ότι πληρώσεις παίρνεις. Οπότε για να έχουν αισθητά πιο μικρή τιμή από τους υπόλοιπους κόβουν πολύ από τα πάντα! Καλύτερα ακριβό μεταχειρισμένο σε μερικές περιπτώσεις πάρα φτηνό καινούριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Οπως ειπε ο αποπανω προφανώς μεροκαματακι τσιμπαει απο τον αντιπρόσωπο. Ομως επειδή ανεβάζει ο ιδιος τα βιντεα, ο ιδιος εκτίθεται, συνεπώς αφου δε παιζει commercial spot απο τον αντιπρόσωπο αν το κάνει αυτος με αυτο τον ηλίθιο τροπο λες και απευθύνεται σε ραδίκια καλα να του κανουν και να τον σκισουν στα youtube comments Οταν το παρει χαμπαρι αυτο ο αντιπροσωπος θα του παρει και τα (οποια) προνόμια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: #limanakia #vouta #zontes Ναι δε χρειάζονται τα πολλά κυβικά άλογα κλπ ... αλλά μη γίνουμε και Ινδία ρε γ&@&€ , να βλέπουμε 300ρι διασταύρωση Τουκάν με Τρανσφόρμερ που έχει βγει «τελική» μετά από τρακάρισμα και να νομίζουμε ότι είναι το ότι καλυτερο - υπερτατο - τουμπανο - über alles μηχανάκι ever . Είναι μία ακόμα υπολογίσιμη επιλογή στις 4000€, αν σου αρέσει το παίρνεις , ενδεχομένως είναι μια «τίμια» αγορά στα 4κ αλλά ως εκεί. Και το bn 250 πχ είναι φτηνό με πολύ ανώτερη εμφάνιση και θεωρητικά καλό για τα χρήματα του αλλά δε βλέπω να το προμοτάρουν αντίστοιχα. όχι πως έχει σημασία αλλά ολική ήθελα να γράψω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: ουτε σκαλωμα εχει φαει ουτε τπτ. Απλα κανει μια διαφημιση σε ενα προιον που στο κατω κατω δεν ξερουμε πως θα καταληξει. Ουτε επικινδυνα πραγματα ακουσα να λεει. Υπερβολικα ναι. Αλλωστε ολες οι διαφημισεις δεν τα λενε υπερβολικα αποκρυπτοντας τα αδυνατα σημεια? Το παλικαρι βγαζει μεροκαματο και πολυ καλα κανει κατα την γνωμη μου. Τωρα αν τον πιστεψουμε εμεις ή καποιοι απο εμας και παμε και δωσουμε τα ωραια μας λεφτα για κατι που δεν ξερουμε στο μελλον τι θα βγει, επειδη ειναι ομορφο (το κακασχημο) ή λογο τιμης, εγω το λεω κακο του κεφαλιου μας και καλα να παθουμε αν στην τελικη βγει μη αξιοπιστο. Δεν διαφωνώ γενικά, αλλά υπάρχει και το "Περιέχεται τοποθέτηση προϊόντος". Όταν το παίζεις μοτοβλάκερ υποτίθεται κρίνεις ένα μηχανάκι δεν το πουλάς. Ή τουλάχιστον πες το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Δεν διαφωνώ γενικά, αλλά υπάρχει και το "Περιέχεται τοποθέτηση προϊόντος". Όταν το παίζεις μοτοβλάκερ υποτίθεται κρίνεις ένα μηχανάκι δεν το πουλάς. Ή τουλάχιστον πες το. Γιατί στα περιοδικά υπάρχει η ”τοποθέτηση προϊόντος”; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν πήρε το χαρτζιλίκι του ο κάθε ένας που κρίνει ένα προϊόν από την εταιρία που βγαζει το προϊόν αυτό; Η γνωμη μου είναι ότι απλά ο συγκεκριμένος είναι άπειρος στο να κρύψει εντέχνως μέσα από μερικά αρνητικά το χαρτζιλίκι που πήρε. Άλλοι πιο έμπειροι το κρύβουν καλυτερα χωρίς τόσες υπερβολές που βγάζουν μάτι. υπαρχουν και εξαιρέσεις βέβαια έτσι. Πιστεύω λίγες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 35 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Γιατί στα περιοδικά υπάρχει η ”τοποθέτηση προϊόντος”; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν πήρε το χαρτζιλίκι του ο κάθε ένας που κρίνει ένα προϊόν από την εταιρία που βγαζει το προϊόν αυτό; Η γνωμη μου είναι ότι απλά ο συγκεκριμένος είναι άπειρος στο να κρύψει εντέχνως μέσα από μερικά αρνητικά το χαρτζιλίκι που πήρε. Άλλοι πιο έμπειροι το κρύβουν καλυτερα χωρίς τόσες υπερβολές που βγάζουν μάτι. υπαρχουν και εξαιρέσεις βέβαια έτσι. Πιστεύω λίγες. Βρε μαζί σου. Απλά ο συγκεκριμένος δεν ξέρει να το κρύψει καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akron 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Η καλύτερη ατάκα είναι στο 1:07 Πατάω play εκεί στο 1:07, ρίχνει την ατάκα ο Anton, ανοίγει και το γκάζι... ξαφνικά ακούω ένα κτήνος να σείει το διαμέρισμα. Μωρέ μπράβο λέω το Ζόντες. Κάνω pause το βίντεο για να μη με κράξουν οι γείτονες κατι συνειδητοποιώ πως ο ήχος ερχόταν έξω απ' το παράθυρο που μάρσαρε κάποιος στο δρόμο κι όχι απ'το youtube. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 Προκαταβολή πού αφήνω;; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 Ο Θεοφράστου μού λείπει τώρα για κλείσω ως τηλεθεατής. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 Σε περίπτωση που βαριέστε να δείτε όλο το βίντεο, στο φινάλε του έχει την καλύτερη περιγραφή υψίσυχνου ήχου που έχω ακούσει. Θεός ο Ιωάννης. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος estebahn έγραψε: Σε περίπτωση που βαριέστε να δείτε όλο το βίντεο, στο φινάλε του έχει την καλύτερη περιγραφή υψίσυχνου ήχου που έχω ακούσει. Θεός ο Ιωάννης. Θα το δω! Μη κάνετε σποιλερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 Ο φίλος Ιωάννης είναι 100 φορές πιο πειστικός από τις λογοδιάρροιες του Ακατανόμαστου. Τώρα τι λέει αυτό και για τον έναν και για τον άλλον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες