Jump to content
BlackDiamond

Καινούργια Μοντέλα Daytona ( X310 / R310 )

Recommended Posts

πριν 17 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

χιλιες φορές cb500 ρε παιδί μου!!!!

φαντασου...για να φτανεις εκει.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 51 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Στο 2:30 ζορίστηκε λίγο να περάσει το ταξί πάντως :cry::cry::wub:

Ε προφανώς το ταξί ήταν 10000 άλογα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Πλάκα πλάκα (πλάκα²) το μπλε μου άρεσε.Δεν εξετάζω ποιότητα κατασκευής,αξιοπιστία κλπ,αλλά σαν εικόνα ήταν συμπαθητικό,μόνο αυτά τα τεράστια κάγκελα να μην είχε.

Για έναν πιτσιρικά αυτό το εύ εν το πολλώ φαντάζει κελεπούρι και όχι άδικα.

Αν είσαι μέσα σε αυτούς που με κορόιδεψε για το guzzi, τώρα το σύμπαν τα εξισσοροπισε όλα. 

Δεν μπορώ να τον δω, τρολαρει με σοβαρό ύφος.... 

"έχει βρωμογκαζο" είπε και κάπου ένα τουονο και ένα Duke 1200 βάρεσανε μπιέλα κι ας ήταν με όλα τα σερβις στην ώρα τους 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα πλακα κανεις τα 35 αλογα που βγαζει σπανε αλυσιδες. Αφου θα τα καταργησουν του χρονου γιατι χαλανε την ασφαλτο απο τα αλογα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όλους τους κακοπροαίρετους που μιλούν για αναξιοπιστία και κάνουν το τόσο ΤΟΣΟ, δίνει απάντηση ο Αντόν στο 19.05

Χρησιμοποιήστε λίγο τον συμπλέκτη και όλα κομπλέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

#limanakia #vouta #zontes

Ναι δε  χρειάζονται τα πολλά κυβικά άλογα κλπ ... αλλά μη γίνουμε και ινδία ρε γ&@&€ , να βλέπουμε 300ρι διασταύρωση Τουκάν με Τρανσφόρμερ που έχει βγει «τελική» μετά από τρακάρισμα και να νομίζουμε ότι είναι το ότι καλυτερο - υπερτατο - τουμπανο - über alles μηχανάκι ever . Είναι  μία ακόμα υπολογίσημη επιλογή  στις 4000€, αν σου αρέσει το παίρνεις , ενδεχομένως είναι  μια «τίμια» αγορά στα 4κ αλλά ως εκεί.

Και το bn 250 πχ είναι φτηνό με πολύ ανώτερη εμφάνηση και θεωρητικά καλό για τα χρηματα του αλλά δε βλέπω να το προμοτάρουν αντίστοιχα. 

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πρωταρηδες λεει, λες και αυτο το παιρνεις για να κλεισεις την μοτοσυκλετιστικη σου ζωη, παει παπι, 600αρι ss , busa και τελος ζοντες που οπως ειπε αν δωσεις λιγο γκαζι απογειωνεται. Μηπως ξερετε αν οδηγειται με το Α ή μηπως χρειαζεται κανα διπλωμα πιλοτου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ο συγκεκριμένος κάποιο σκάλωμα έχει φάει στη καλύτερη. 

Λέει επικίνδυνα υπερβολικά πράγματα , λέει ότι μη παραπονιέστε για ντουλαπάκια που δεν ανοίγουν σε καινούρια μηχανακια, γενικα σοβαροτητα  0... 

Κάποτε γκρίνιαζαμε για την απριλια, αλλα τώρα (λογικά) η απριλια θα είναι εντάξει και θα πάρουν άλλες μάρκες τη θέση της. 

Τουλάχιστον να μη τη πατάει κόσμος και άλλα περιμένει ότι θα πάρει και άλλα παίρνει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον αδερφο μου να εδινα το freewind που ειναι 14 και οδηγησε μια φορα το glx δεν θα εκανε ετσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Καλά ο συγκεκριμένος κάποιο σκάλωμα έχει φάει στη καλύτερη. 

Λέει επικίνδυνα υπερβολικά πράγματα , λέει ότι μη παραπονιέστε για ντουλαπάκια που δεν ανοίγουν σε καινούρια μηχανακια, γενικα σοβαροτητα  0... 

Κάποτε γκρίνιαζαμε για την απριλια, αλλα τώρα (λογικά) η απριλια θα είναι εντάξει και θα πάρουν άλλες μάρκες τη θέση της. 

Τουλάχιστον να μη τη πατάει κόσμος και άλλα περιμένει ότι θα πάρει και άλλα παίρνει 

ουτε σκαλωμα εχει φαει ουτε τπτ. Απλα κανει μια διαφημιση σε ενα προιον που στο κατω κατω δεν ξερουμε πως θα καταληξει.

Ουτε επικινδυνα πραγματα ακουσα να λεει. Υπερβολικα ναι. Αλλωστε ολες οι διαφημισεις δεν τα λενε υπερβολικα αποκρυπτοντας τα αδυνατα σημεια?

Το παλικαρι βγαζει μεροκαματο και πολυ καλα κανει κατα την γνωμη μου. Τωρα αν τον πιστεψουμε εμεις ή καποιοι απο εμας και παμε και δωσουμε τα ωραια μας λεφτα για κατι που δεν ξερουμε στο μελλον τι θα βγει, επειδη ειναι ομορφο (το κακασχημο) ή λογο τιμης, εγω το λεω κακο του κεφαλιου μας και καλα να παθουμε αν στην τελικη βγει μη αξιοπιστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τις αναφορές που μαζεύονται για τα low budget μοντέλα, μου φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η λογική του ότι πληρώσεις παίρνεις. 

Οπότε για να έχουν αισθητά πιο μικρή τιμή από τους υπόλοιπους κόβουν πολύ από τα πάντα! 

Καλύτερα ακριβό μεταχειρισμένο σε μερικές περιπτώσεις πάρα φτηνό καινούριο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως ειπε ο αποπανω προφανώς μεροκαματακι τσιμπαει απο τον αντιπρόσωπο. 

Ομως επειδή ανεβάζει ο ιδιος τα βιντεα,  ο ιδιος εκτίθεται, συνεπώς αφου δε παιζει commercial spot απο τον αντιπρόσωπο αν το κάνει αυτος με αυτο τον ηλίθιο τροπο λες και απευθύνεται σε ραδίκια καλα να του κανουν και να τον σκισουν στα youtube comments

Οταν το παρει χαμπαρι αυτο ο αντιπροσωπος θα του παρει και τα (οποια) προνόμια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε:

#limanakia #vouta #zontes

Ναι δε  χρειάζονται τα πολλά κυβικά άλογα κλπ ... αλλά μη γίνουμε και Ινδία ρε γ&@&€ , να βλέπουμε 300ρι διασταύρωση Τουκάν με Τρανσφόρμερ που έχει βγει «τελική» μετά από τρακάρισμα και να νομίζουμε ότι είναι το ότι καλυτερο - υπερτατο - τουμπανο - über alles μηχανάκι ever . Είναι  μία ακόμα υπολογίσιμη επιλογή  στις 4000€, αν σου αρέσει το παίρνεις , ενδεχομένως είναι  μια «τίμια» αγορά στα 4κ αλλά ως εκεί.

Και το bn 250 πχ είναι φτηνό με πολύ ανώτερη εμφάνιση και θεωρητικά καλό για τα χρήματα του αλλά δε βλέπω να το προμοτάρουν αντίστοιχα. 

όχι πως έχει σημασία αλλά ολική ήθελα να γράψω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

ουτε σκαλωμα εχει φαει ουτε τπτ. Απλα κανει μια διαφημιση σε ενα προιον που στο κατω κατω δεν ξερουμε πως θα καταληξει.

Ουτε επικινδυνα πραγματα ακουσα να λεει. Υπερβολικα ναι. Αλλωστε ολες οι διαφημισεις δεν τα λενε υπερβολικα αποκρυπτοντας τα αδυνατα σημεια?

Το παλικαρι βγαζει μεροκαματο και πολυ καλα κανει κατα την γνωμη μου. Τωρα αν τον πιστεψουμε εμεις ή καποιοι απο εμας και παμε και δωσουμε τα ωραια μας λεφτα για κατι που δεν ξερουμε στο μελλον τι θα βγει, επειδη ειναι ομορφο (το κακασχημο) ή λογο τιμης, εγω το λεω κακο του κεφαλιου μας και καλα να παθουμε αν στην τελικη βγει μη αξιοπιστο.

Δεν διαφωνώ γενικά, αλλά υπάρχει και το "Περιέχεται τοποθέτηση προϊόντος".

Όταν το παίζεις μοτοβλάκερ υποτίθεται κρίνεις ένα μηχανάκι δεν το πουλάς. Ή τουλάχιστον πες το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε:

Δεν διαφωνώ γενικά, αλλά υπάρχει και το "Περιέχεται τοποθέτηση προϊόντος".

Όταν το παίζεις μοτοβλάκερ υποτίθεται κρίνεις ένα μηχανάκι δεν το πουλάς. Ή τουλάχιστον πες το.

Γιατί στα περιοδικά υπάρχει η ”τοποθέτηση προϊόντος”; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν πήρε το χαρτζιλίκι του ο κάθε ένας που κρίνει ένα προϊόν από την εταιρία που βγαζει το προϊόν αυτό; 

Η γνωμη μου είναι ότι απλά ο συγκεκριμένος είναι άπειρος στο να κρύψει εντέχνως μέσα από μερικά αρνητικά το χαρτζιλίκι που πήρε. Άλλοι πιο έμπειροι το κρύβουν καλυτερα χωρίς τόσες υπερβολές που βγάζουν μάτι.

υπαρχουν και εξαιρέσεις βέβαια έτσι. Πιστεύω λίγες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 35 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

Γιατί στα περιοδικά υπάρχει η ”τοποθέτηση προϊόντος”; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν πήρε το χαρτζιλίκι του ο κάθε ένας που κρίνει ένα προϊόν από την εταιρία που βγαζει το προϊόν αυτό; 

Η γνωμη μου είναι ότι απλά ο συγκεκριμένος είναι άπειρος στο να κρύψει εντέχνως μέσα από μερικά αρνητικά το χαρτζιλίκι που πήρε. Άλλοι πιο έμπειροι το κρύβουν καλυτερα χωρίς τόσες υπερβολές που βγάζουν μάτι.

υπαρχουν και εξαιρέσεις βέβαια έτσι. Πιστεύω λίγες.

Βρε μαζί σου. Απλά ο συγκεκριμένος δεν ξέρει να το κρύψει καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος klab έγραψε:

Η καλύτερη ατάκα είναι στο 1:07  

Πατάω play εκεί στο 1:07, ρίχνει την ατάκα ο Anton, ανοίγει και το γκάζι... ξαφνικά ακούω ένα κτήνος να σείει το διαμέρισμα. Μωρέ μπράβο λέω το Ζόντες. Κάνω pause το βίντεο για να μη με κράξουν οι γείτονες κατι συνειδητοποιώ πως ο ήχος ερχόταν έξω απ' το παράθυρο που μάρσαρε κάποιος στο δρόμο κι όχι απ'το youtube. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περίπτωση που βαριέστε να δείτε όλο το βίντεο, στο φινάλε του έχει την καλύτερη περιγραφή υψίσυχνου ήχου που έχω ακούσει. Θεός ο Ιωάννης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος estebahn έγραψε:

Σε περίπτωση που βαριέστε να δείτε όλο το βίντεο, στο φινάλε του έχει την καλύτερη περιγραφή υψίσυχνου ήχου που έχω ακούσει. Θεός ο Ιωάννης.

Θα το δω! Μη κάνετε σποιλερ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φίλος Ιωάννης είναι 100 φορές πιο πειστικός από τις λογοδιάρροιες του Ακατανόμαστου. Τώρα τι λέει αυτό και για τον έναν και για τον άλλον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα