Jump to content
ShapeshifterGR98

Ιδέα για Motovlog

Recommended Posts

Καλησπέρα! 

Τώρα που ο Ιανουάριος φεύγει και σε κάναν μήνα ο καιρός θα ξανοίξει σκεφτόμουνα την ιδέα του να ξεκινήσω ένα motovlog. Έχω δει κάποια βιντεάκια απο τυπάδες με παπάκια και σκέφτηκα "οκ γιατί οχι for fun θα είναι στην τελική". Για αρχή κάμερα δεν ξέρω τι παίζει (σίγουρα οχι GoPro γιατί δεν μπορώ αν πουλήσω το νεφρό μου για να αγοράσω μια) αρα ίσως με βάση για το κινητό αμα υπάρχει. 

Είναι καλή ιδέα σαν hobby ή le nope? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί ρωτάς τον κόσμο για το αν θα ήταν καλή ιδέα να κάνεις κάτι;

Για να το ρωτάς πάει να πει ότι σου αρέσει, κάντο και μη σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι  έχει να προσφέρει ακόμα ένας τύπος που κόβει βόλτες με οποιοδήποτε μηχανάκι που μου είναι αδιάφορο, προσπαθόντας να πει κάτι ενδιαφέρον μήπως και πάρει κανένα λάικ στο γιουτιουμπ;

Και γενικά όλους αυτούς, τί τους κάνει να πιστεύουν πως όντος είναι ενδιαφέροντες; 9 στα 10 τέτοια βίντεο ανήκουν εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΤΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Τι  έχει να προσφέρει ακόμα ένας τύπος που κόβει βόλτες με οποιοδήποτε μηχανάκι που μου είναι αδιάφορο, προσπαθόντας να πει κάτι ενδιαφέρον μήπως και πάρει κανένα λάικ στο γιουτιουμπ;

Και γενικά όλους αυτούς, τί τους κάνει να πιστεύουν πως όντος είναι ενδιαφέροντες; 9 στα 10 τέτοια βίντεο ανήκουν εδώ.

Δες πόσους followers έχει "ένας" από αυτούς τους τύπους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η βασική μου ιδέα πίσω απο όλο αυτό ήτανε να το κάνω για πλάκα όπως το είπα. Ούτε κάνα GSX-R έχω, ούτε κάνα ΚΤΜ ούτε κάνα Κρύφτο ΕΞ έχω. Και δεν θα είναι ανάγκη να λέω κάτι το ενδιαφέρον εγω προσωπικά για τον χαβαλέ θα το κάνω. Δεν με νοίαζει να πάρω likes subscribes κλπ κλπ. Όποιος θέλει ας κάνει όποιος δεν θέλει δεν πείραζει that's OK with me.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σκεφτομαι να κανω EnduroVlog αλλα μαλλον η φωνη μου θα ακουγεται ελαχιστα, μονο "μπιπ" θα ακουγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό για να "πετύχει" και να κάνει 2-5-10 ανθρώπους να σε ακολουθήσουν θέλει μερικά βασικά στοιχεία που θα δεις σχεδόν σε όλους τους επιτυχημένους ερασιτέχνες της φάσης.

1) Καλό εξοπλισμό (κάμερα/μικρόφωνο)
2) Είτε σιωπή, είτε μιλάς θεματικά. Αν επιλέξεις τη σιωπή καλύτερα να έχεις κάτι ενδιαφέρον να δείξεις (όπως ο RJ που πόσταραν πιο πάνω ο οποίος είναι στο Λονδίνο με πολύ ωραίες μοτοσυκλέτες). Αν επιλέξεις να μιλάς, πρέπει να είσαι σχετικά εύγλωττος και να πιάνεις θέματα  τα οποία να άπτονται του ενδιαφέροντος αυτών που θα παρακολουθήσουν. Ήτοι, κυρίως μοτοσυκλετιστικά θέματα.

Το να δείχνεις πως κινείσαι στην μικρή επαρχιακή πόλη ή χωρίο (το β' ενικό το βάζω σαν γενικότερο σχόλιο), με την κάμερα του κινητού και μέσω του handsfree να λες για το φαγητό που θα φας το μεσημέρι, είναι καταδικασμένο να "αποτύχει". 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να κανεις MotoVlog. Κατσε σκεψου τρια θεματα με τα οποια θα ηθελες να αρχισεις και ανοιξε νεο τοπικ να μας τα πεις κι εμεις να ψηφισουμε ποιο θελουμε για πρωτο

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Και η Kim Kardashian έχει αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι....

Ναι αυτό εννοώ, σε άλλους κάνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Εγω λεω να κανεις MotoVlog. Κατσε σκεψου τρια θεματα με τα οποια θα ηθελες να αρχισεις και ανοιξε νεο τοπικ να μας τα πεις κι εμεις να ψηφισουμε ποιο θελουμε για πρωτο

1)ΤΕΙ

2)Γκομενακια

3)ΤΕΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 20 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Και η Kim Kardashian έχει αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι....

δηλαδη τωρα παμε στην αποψη του οτι: 

το μπουζουκι ειναι οργανο , ο αστυνομικος ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι

εχω δει πολλους τετοιους βλογκερς. καποιοι ειναι οντως τραγικοι αλλα υπαρχουν και καποιοι που ειναι αρκετα ενδιαφεροντες.

αλλωστε πλεον το youtube ειναι επαγγελμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οριστε! Οταν παω στο ΤΕΙ με το παπι θα το βγαλω και βιντεο! :laugh: Οκ καταρχας πρεπει να μαθω αν υπαρχει βαση για κινητο δηλαδη να το εχω σαν camera. Γιατι το να το κραταω στο χερι δεν λεει σε καμια περιπτωση. Θεματα θα σκεφτω σιγα σιγα οταν αποκτησω τον εξοπλισμο που χρειαζεται. Προς το παρον απλα σαν ιδεα το ανεφερα. Θεματα δεν ξερω ακομα αλλα σιγουρα θα βαλω το μυαλουδακι μου να σκεφτει και για αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην το παραχεσεις μονο και το ξεκινησεις με το κινιτο , απο 50 € βρισκεις αξιολογη καμερουλα για αρχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βρει ηδη καποιες που να ειναι decent τουλαχιστον. Δεν λεω για GoPro και 4Κ αναλυση προς Θεου μια 720p εστω θα κανει την δουλεια της. Και οχι το κινητο δεν προκειται γιατι το φοβαμαι μην πεσει ή παθει ζημια κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα σε ευχαριστεί καντο. 

Εγω βεβαια δεν βλεπω καποιο λογο που  εχουμε γεμίσει motovlogers αλλα οκ...  Γνωμη μου ειναι,  δεν ειναι αναγκη να την ασπαστει κανεις..  

Τα θεωρω τα πιο αχρηστα βίντεο  στο γιουτιουμπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά δεν έχω θέμα με το να βγάζει κανείς βίντεο τις βόλτες του, αλλά το βρίσκω απίστευτα ανούσιο το μιλάω/κάνω motovlog κ.λπ. Αρχικά μόνο και μόνο για να ξεκινήσεις χρειάζεται να στάξεις ένα αξιοπρεπέστατο ποσό, γιατί μόνο με κάμερα χωρίς έξτρα μικρόφωνο θα ακούγεται μόνο αέρας, αλλά πρωτίστως πιστεύω ότι σε αποσυντονίζει (ειδικά τους νέους οδηγούς) και αντί να δίνεις σημασία στην οδήγηση, σκέφτεσαι τι μαλακί@ να πεις για να μαζέψεις views. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία φάση είναι,βοηθάω και εγώ ένα φίλο μου που κάνει MotoVlog να πάρει λίγο θέαση με τα κασκαντεριλίκια,παραδίδω και εγώ ένα βίντεο για τους αμαρτωλούς....

Γενικά το Motovlog εμένα προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα έχω κάνει και Motovlog αλλά για νέους οδηγούς και για οδηγούς γενικά σε αποσυντονίζει πολύ το να μιλάς στην κάμερα για ένα άκυρο θέμα και να οδηγάς κιόλας...

και για το παιδί που ρίχνει αρκετά μεγάλο hate στο MotoVlog... εγώ προσωπικά ταξιδεύω μαζί με τους αναβάτες αν το βίντεο είναι POV και γουστάρω να βλέπω τέτοια βίντεο και στην Ελλάδα,στο εξωτερικό γίνεται τις τρελής,και εμείς εδώ ξεκινάμε και δείχνουμε μια απήχηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα στο να μιλαω και να οδηγαω μαζι εχω ενα μικρο θεμα. Εδω με 2ο ατομο πισω δεν μπορων μιλαω πολυ καθως οδηγαω θελω γενικα να εχω σιωπη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 57 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Καλα στο να μιλαω και να οδηγαω μαζι εχω ενα μικρο θεμα. Εδω με 2ο ατομο πισω δεν μπορων μιλαω πολυ καθως οδηγαω θελω γενικα να εχω σιωπη. 

Οπότε το πρώτο σου βίντεο, θα είναι από Βόλο στην Λάρισα, με παπί, και όλο αυτό στην Μούγκα, και να υποθέσω από Εθνική;

Τόση αδρεναλίνη, τόση αγωνία, τόση δράση και ένταση, τύφλα νάχει το Heat του Michael Mann, δεν ξέρω πως θα την αντέξουμε.

:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Οπότε το πρώτο σου βίντεο, θα είναι από Βόλο στην Λάρισα, με παπί, και όλο αυτό στην Μούγκα, και να υποθέσω από Εθνική;

Τόση αδρεναλίνη, τόση αγωνία, τόση δράση και ένταση, τύφλα νάχει το Heat του Michael Mann, δεν ξέρω πως θα την αντέξουμε.

:laugh:

Χαχαχα όλα συνηθίζονται με εξάσκιση!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σχεδιαζω να το κανω να μοιαζει με κατι τυπου Need for Speed ή και Transporter φαση...απλα αντι για κανα θηριο εχω ενα 125αρακι :P Να το τραβηξω δεν νομιζω αλλα φωτογραφικο υλικο απο το μονι ταξιδακι αυτο θα εχω απειρο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα