warez 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2020 Τώρα δα, το μέλος karellen έγραψε: Ξεβίδωσέ το απλούστατα. Δεν παθαίνει τίποτα το κύκλωμα,αν σε ανησυχεί αυτό και αφού τσεκάρεις το υγρό κάνε και μία με το δάχτυλό σου στα τοιχώματα του δοχείου μήπως έχει μαζέψει μάκα και γι αυτό σκουραίνει. Μετά ξανακλείστο και είσαι ΟΚ. και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δεν θα έχει θέμα να μπει αέρας εκεί μέσα; φαντάζομαι όταν αλλάζει το υγρό επειδή η στάθμη του είναι ψηλά, το να βγάλεις το καπάκι δεν είναι τόσο θέμα αλλά τώρα αν είναι χαμηλή δεν παίζει να πάρει αέρα και την ρούχλα που αυτός κουβαλάει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 7 λεπτά, το μέλος warez έγραψε: και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δεν θα έχει θέμα να μπει αέρας εκεί μέσα; φαντάζομαι όταν αλλάζει το υγρό επειδή η στάθμη του είναι ψηλά, το να βγάλεις το καπάκι δεν είναι τόσο θέμα αλλά τώρα αν είναι χαμηλή δεν παίζει να πάρει αέρα και την ρούχλα που αυτός κουβαλάει; Όχι,ο έξω αέρας ΔΕΝ έχει να κάνει με τη λειτουργία της τρόμπας.Φαντάζομαι θα έχει μέσα λίγα υγρά, αλλοιώς δεν θα είχες καλά φρένα.Το δοχείο να φανταστώ είναι με μία μεγάλη πλαστική τάπα ή το μεταλλικό με τις 2 βιδούλες? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2020 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warez 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2020 Τώρα δα, το μέλος karellen έγραψε: Όχι,ο έξω αέρας ΔΕΝ έχει να κάνει με τη λειτουργία της τρόμπας.Φαντάζομαι θα έχει μέσα λίγα υγρά, αλλοιώς δεν θα είχες καλά φρένα.Το δοχείο να φανταστώ είναι μία μεγάλη πλαστική τάπα ή το μεταλλικό με τις 2 βιδούλες? το μεταλλικό με τις 2 βιδούλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2020 Στο ξαναλέω λύστο άφοβα. Αν τα υγρά είναι μούργα τότε άλλαξέ τα μόνος σου,είναι πανεύκολο,κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια ή και ένας οδηγός που είχα φτιάξει παλιά,μόνο που δεν φαίνονται οι φωτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) Για αρση ακινησιας μηχανης, τα τελη κυκλοφοριας του τρεχοντος ετους θα πληρωθουν στη ΔΟΥ ή online; Επισης θα πρεπει να εχω στο χερι μου εγκυρο ασφαλιστηριο συμβολαιο για να παρω πινακιδα; Δηλαδη βγαζω ασφαλεια και μετα παω ΔΟΥ ή το αντιστροφο; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2020 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2020 Στην ΔΟΥ όπου και θα πας έτσι κι αλλοιώς, στην διαδικασία της άρσης, θα σου εκτυπώσει το τέλος και θα πας να το πληρώσεις στο ταμείο. Αν είναι άνω των 100 ευρώ, ΟΧΙ μετρητά, ΝΑΙ κάρτα ή τραπεζική επιταγή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Ναι βγάζεις ασφαλιστήριο και πας ΔΟΥ με αυτό. Τύπωσε δύο αντίγραφα του ασφαλιστηρίου, το ένα θα το κρατήσει η ΔΟΥ. Μην ξεχάσεις το έντυπο ακινησίας να έχεις μαζί σου, έχει πάνω ένα αριθμό καταχώρησης, τον χρειάζονται οι υπάλληλοι για να βρουν την άδεια σου, και για να σου υπογράψουν στο ίδιο το έντυπο, και την άρση που θα κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Στην ΔΟΥ όπου και θα πας έτσι κι αλλοιώς, στην διαδικασία της άρσης, θα σου εκτυπώσει το τέλος και θα πας να το πληρώσεις στο ταμείο. Αν είναι άνω των 100 ευρώ, ΟΧΙ μετρητά, ΝΑΙ κάρτα ή τραπεζική επιταγή. πριν 23 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ναι βγάζεις ασφαλιστήριο και πας ΔΟΥ με αυτό. Τύπωσε δύο αντίγραφα του ασφαλιστηρίου, το ένα θα το κρατήσει η ΔΟΥ. Μην ξεχάσεις το έντυπο ακινησίας να έχεις μαζί σου, έχει πάνω ένα αριθμό καταχώρησης, τον χρειάζονται οι υπάλληλοι για να βρουν την άδεια σου, και για να σου υπογράψουν στο ίδιο το έντυπο, και την άρση που θα κάνεις. Cool, thanks. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Την 22/1/2020 at 11:13 ΠΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν ειχες δυναμικοειδο θα εκανες πιο σωστη κατανομη της δυναμης στο σφιξιμο σε ολα τα σημεια, επισης σε βοηθαει απο το να σφιξεις παραπανω και να προκαλεσεις φθορα στα σπειρωματα. Βεβαια και γω τα τελευταια 8 χρονια χρησημοποιω δυναμοκλειδο, μεχρι πριν οτι εφτιαχνα ηταν με το χερι. Καλο ειναι να γινει πλανη κεφαλης για να εχεις καθαρο και επιπεδο σημειο εφαρμοφης. Τωρα θα γραψω και τον αντιλογο για αυτα που ειπα απο πανω, μιλαμε για ενα μονοκυλινδρο μηχανακι, εχει σημασια αυτο, στεγανοποιεις ενα κυλινδρο μονο, κατα την αποψη μου μια κεφαλη μονοκυλινδρου εχει ελαχιστες πιθανοτητες να εχει στραβωσει σε σχεση με μια κεφαλη για πολυκυλινδρα, επισης το δυμανοκλειδο ειναι απαραιτητο στο σφιξιμο των πολυκυλινδρων γιατι εχει μεγαλη εκταση η κεφαλη και μπορει να στραβωσει πιο ευκολα αν δε μοιραστει η δυναμη ομοιομορφα. Ενα τελευταιο... Οταν θα κλεισει η κεφαλη παντα μετα απο ενα μικρο χρονικο διαστημα λειτουργειας ξανασφιγκεις, εκει καλο ειναι να γινει με δυναμοκλειδο. Σε ευχαριστώ Τάσο! Πλάνη θα κάνω. 15 ευρώ μου είπε μιας και πήγα με τον φίλο μου από το συνεργείο. Και αφού θα το πάω του είπα και για τρίψιμο βαλβιδών και κοστίζει 10 ευρώ. Άρα με 25 30 ευρώ θα είναι έτοιμη η κεφαλή. Θα την πλύνει και θα τη δέσει ο μάστορας έτοιμη για τοποθέτηση. Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση. Θα κόστιζε περισσότερο αν δεν ήξερε το παιδί γιατί λέει πως θέλει πατέντα με μέγγενη για να κάτσει σωστά στην πλάνη η κεφαλή του ινοβα επειδή δεν είναι ίσια από κάτω όπως την έδειξα στη φωτογραφία. Κανένα φθηνό δυναμόκλειδο? Δεν με ενδιαφέρει τόσο να είναι ακριβές. Απλά να σφιχτούν όλες οι βίδες το ιδιο. Το μανιουαλ λέει 24Nm. Στα 25 πες μιας και θα ανεβάσουμε κυβικά=δύναμη. Στα 30 με 40 έχει διάφορα. Κυρίως force. Αλλιώς θα πάρω έναν σωλήνα του μέτρου στη μία μεριά το καρυδάκι και μια τρύπα στην άλλη άκρη με ζυγαριά ελατηρίου και θα τραβάω τη ζυγαριά να γυρίζει τον σωλήνα μέχρι τα 2,5 κιλά!!! χχαχαχαχαχχαχαχχαχα Την 22/1/2020 at 0:17 ΜΜ, το μέλος Canardo έγραψε: Αχιλλέα δες και αυτό, είναι το "δυναμοκλειδό του φτωχού". (αν δεν βαριέσαι τα μαθηματικά) Τώρα είδα την απάντησή σου! Το ίδιο σκεφτήκαμε χαχαχα!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν δεν μπορείς να αγοράσεις τα πάντα σκέφτεσαι διάφορα! Έτσι έφτιαξα και έναν εξολκέα ελατηρίων βαλβιδών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Το force που χρησιμοποιώ ερασιτεχνικά είναι μια χαρά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2020 πριν 17 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Το force που χρησιμοποιώ ερασιτεχνικά είναι μια χαρά. Παρομοίως 2 force που έχω μια χαρά μέχρι στιγμής είναι και τα έχω δουλέψει αρκετά. @achilleasv Σημείωση και η Force έχει διαφορετικές ποιότητες. Καλή ακρίβεια θέλουμε στις μικρές ροπές (~ max 30N) στις μεγάλες δεν τρέχει και τίποτα να φύγει κάνα Newton. Επίσης έχε υπόψη ότι αν βάλεις κόλλες σπειρωμάτων ή πάστα σπειρωμάτων (anti-seize) τσέκαρε με κατασκευαστή αν επηρεάζει τη ροπή σύσφιξης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2020 Την 1/25/2020 at 7:03 ΜΜ, το μέλος warez έγραψε: Καλησπέρες, μια ερωτησούλα και από μένα Έχω μια MT03 του 2016 και έχει κλασσικά το δοχειάκι στο τιμόνι αλλά δεν μπορώ να δω μέσα το υγρό. Σε όποια θέση και να πάω την μηχανή ή το τιμόνι, είναι υπερβολικά σκοτεινό και απλά βλέπω την αντανάκλαση του τιμονιού. Γενικά το δοχείο είναι αρκετά σκοτεινό και φαίνεται δύσκολα (δεν είναι το κλασσικό πλαστικό που έχει π.χ. για το υγρό του πίσου φρένου ή το πλαστικό του ψυγείο που φαίνεται εύκολα). Να έχει αδειάσει τελείως δεν παίζει γιατί στο τακάκι μπροστά ο δείκτης φθοράς δείχνει να έχει απομείνει περίπου 20%. Οπότε εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν το βλέπω γιατί έχει σκουρίνει από τους όποιους ρύπους και την όποια φθορά οπότε θέλει άλλαγμα το υγρό (δεν ξέρω πότε είχε αλλάξει ο προηγούμενος το υγρό). Υπάρχει κάποιο τρικ(;) για να δω το υγρό αν όντως έχει σκουρίνει τόσο; Αν τα υγρά είναι μαύρα θα έπρεπε να έχουν αλλαχθεί "χθες". Γενικά υγρά αλλάζουμε κάθε περίπου δύο χρόνια και κάθε φορά που αλλάζουμε τακάκια, οπότε φροντίζουμε να τα συνδυάζουμε, αν μπορούμε Τα υγρά είναι φθηνά και η διαδικασία σχετικά απλή. Επίσης μπουκαλάκι υγρού φρένων που ανοίχτηκε πετιέται και δεν χρησιμοποιείται. Τα υπόλοιπα όπως στα λέει ο @karellen Με την ευκαιρία ρίξε μια ματιά και στα σωληνάκια των φρένων μήπως έχουν αρχίσεις να διαβρώνονται (κυρίως εσωτερικά) και οφείλεται και εκεί η μαυρίλα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2020 Παιδιά τι να πάρω; Φλατζα καύσης εμπορίου χάλκινη ή φτιαχτή περμανιτη, λογικά;; Η μαύρη μου φαίνεται πιο χοντρή απ' την χάλκινη και καλύτερης ποιότητας. Έχει 12€ μαζί με τη βάσης. Ενώ η χάλκινη 3 ευρώ μαζί με βάσης και διάφορες άλλες. https://www.car.gr/parts/view/6736910-kinhthres-merh-flanjes Και στο 4.05 φαίνεται η καύσης που έχει 12€ Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Τι να εμπιστευτώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2020 Αυτήν με τα 12. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warez 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Άλλη μια μικρή ερώτηση από μένα: ξέρει κανείς αν τα τακάκια των φρένων έχουν κάποιο εξτρά περιθώριο ασφαλείας αφού ξεπεράσουν τον δείκτη φθοράς; Στο μπροστινό μου ο δείκτης φθοράς έχει εξαφανιστεί. Στο βιβλίο οδηγιών το μόνο που γράφει είναι ότι πρέπει ο δείκτης να είναι > 0.8 χιλιοστά. Χωρίς να αποσυναρμολογήσω την δαγκάνα βλέπω από τα πλάγια ότι έχει λιγάκι. Σαν αίσθηση το νιώθω ότι πιάνει και δεν ακούω ήχο μεταλλικό αλλά νιώθω ότι έχει πολύ μειωμένη απόδοση. Δεν είναι ότι σκοπεύω να τα φθάσω στο όριο, απλά αν είναι safe για τύπου 30-40km ακόμα Να σημειώσω τέλος ότι ο δείκτης φθοράς μόλις έφυγε, δηλαδή μέχρι πριν λίγες μέρες είχε λίγο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2020 από τον warez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2020 πριν 37 λεπτά, το μέλος warez έγραψε: Άλλη μια μικρή ερώτηση από μένα: ξέρει κανείς αν τα τακάκια των φρένων έχουν κάποιο εξτρά περιθώριο ασφαλείας αφού ξεπεράσουν τον δείκτη φθοράς; Στο μπροστινό μου ο δείκτης φθοράς έχει εξαφανιστεί. Στο βιβλίο οδηγιών το μόνο που γράφει είναι ότι πρέπει ο δείκτης να είναι > 0.8 χιλιοστά. Χωρίς να αποσυναρμολογήσω την δαγκάνα βλέπω από τα πλάγια ότι έχει λιγάκι. Σαν αίσθηση το νιώθω ότι πιάνει και δεν ακούω ήχο μεταλλικό αλλά νιώθω ότι έχει πολύ μειωμένη απόδοση. Δεν είναι ότι σκοπεύω να τα φθάσω στο όριο, απλά αν είναι safe για τύπου 30-40km ακόμα Να σημειώσω τέλος ότι ο δείκτης φθοράς μόλις έφυγε, δηλαδή μέχρι πριν λίγες μέρες είχε λίγο. Δείκτης φθοράς = μέταλλο Εφόσον βλέπεις ότι έχουν ψωμί και εφόσον σκοπεύεις να τα αλλάξεις σύντομα, είσαι οκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος warez έγραψε: απλά αν είναι safe για τύπου 30-40km ακόμα Ναι, κινουμενος με τη λογικη ''εχω μειωμενη πέδηση'' = ριχνεις λιγο τις μέσες ταχυτητες όπου συνηθως έχεις, αυξανεις το χρονο να πάς σε μια εργασια που θα τυχει, δεν πας Υμηττό/Πεντέλη/Πάρνηθα. Αν ειχε αρκετο νυχι ο δίσκος, ΜΠΟΡΕΙ στιγμιαία να βρίσκει λίγο απάνω του το τακάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος warez έγραψε: Άλλη μια μικρή ερώτηση από μένα: ξέρει κανείς αν τα τακάκια των φρένων έχουν κάποιο εξτρά περιθώριο ασφαλείας αφού ξεπεράσουν τον δείκτη φθοράς; Στο μπροστινό μου ο δείκτης φθοράς έχει εξαφανιστεί. Στο βιβλίο οδηγιών το μόνο που γράφει είναι ότι πρέπει ο δείκτης να είναι > 0.8 χιλιοστά. Χωρίς να αποσυναρμολογήσω την δαγκάνα βλέπω από τα πλάγια ότι έχει λιγάκι. Σαν αίσθηση το νιώθω ότι πιάνει και δεν ακούω ήχο μεταλλικό αλλά νιώθω ότι έχει πολύ μειωμένη απόδοση. Δεν είναι ότι σκοπεύω να τα φθάσω στο όριο, απλά αν είναι safe για τύπου 30-40km ακόμα Να σημειώσω τέλος ότι ο δείκτης φθοράς μόλις έφυγε, δηλαδή μέχρι πριν λίγες μέρες είχε λίγο. Ναι μην ανησυχείς. Απλά όταν έχεις χρόνο άλλαξε τα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoioann 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Γειά σας παιδιά! Καλώς σας βρήκα! Είπα να εγκαινιάσω την εγγραφή μου με ερώτηση! Τον τελευταίο καιρό, μάλλον λογω πιο έντονου κρύου, μόλις βάζω την μηχανή εμπρός το πρωι και μέχρι να ζεσταθεί το ρελαντί της παίζει χαμηλά στις 900-1000 στροφές. Μετά από λίγο όταν και ζεστενεται επανέρχεται στις 1400. Ειναι φυσιολογικό ή πρέπει να κοιτάξω κάτι? Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Αν μας πεις ποια μηχανή έχεις θα σε βοηθήσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoioann 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Kawasaki er6n. Την αγόρασα πριν λίγο καιρό μεταχειρισμένη με 14000km σε πολύ καλή κατάσταση. Πρώτη μου μηχανή. Μοντέλο του 08. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 πριν 36 λεπτά, το μέλος geoioann έγραψε: Kawasaki er6n. Την αγόρασα πριν λίγο καιρό μεταχειρισμένη με 14000km σε πολύ καλή κατάσταση. Πρώτη μου μηχανή. Μοντέλο του 08. Στο εγχειρίδιό πόσες λέει ότι είναι οι σωστές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoioann 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Στο εγχειρίδιό πόσες λέει ότι είναι οι σωστές; 1300 συν πλην 50. Βασικα μέχρι πριν λίγες βδομάδες το πρωί μέχρι να ζεσταθεί δούλευε πιο ψηλά το ρελαντί λόγω αυτόματου τσοκ. Λογικό. Τώρα δουλεύει το αντίθετο. Χαμηλά στην αρχή και μόλις ζεσταίνεται ανεβαίνει στις 1400 περίπου όπου και είναι ρυθμισμένο το ρελαντί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2020 Συνήθως όσο είναι κρύο δουλεύει πιο ψηλά και μετά κατεβαίνουν... Κάτι παρόμοιο είχα ακούσει πριν λίγα χρόνια και ήταν φαγωμένος αισθητήρας L Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2020 Είμαι σίγουρος πως κάποτε έχει συζητηθεί, αλλά από τη δουλειά, μέσω κινητού, δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Θέλω να μετρήσω λίγο την ακρίβεια του κοντέρ, το οποίο βλέπω να κάνει κάτι τρελά. Πχ από κάποια ταχύτητα και πάνω εκτοξεύεται η βελόνα και περνά το μαξ, φτάνει ανάμεσα στο 200 και το 0, παίζει εκεί ανάλογα το "γκαζωμα" και επιστρέφει με την πτώση ταχύτητας στα - υποτίθεται - νορμάλ. Θέλω λοιπόν να δω αν αυτά τα νορμάλ είναι νορμάλ αλλά και πόσο πιάνω τελικά όταν το σκάω (λίγο ή πολύ) Ψάχνω λοιπόν μια αξιόπιστη εφαρμογή {να μην έχει σπαμ, να είναι δοκιμασμένη και σωστή στις μετρήσεις (όσο είναι αυτό δυνατό)} σε στυλ κοντέρ με GPS (βασικό), με δυνατότητα "εγγραφής" ταχύτητας σε βάθος χρόνου και αν έχει και επιλογή για internet ακόμα καλύτερα. Πχ να το βάλω να γράφει σε τσέπη δερμάτινου, να κάνω μια βόλτα σε ταχείας και να πιάσω μετά με ασφάλεια μια άκρη να δω τι παίζει πχ τα τελευταία 1-2 λεπτά που "το έσκασα" Επίσης αν έχει δυνατότητα να γίνει κοντέρ με βάση στο τιμόνι, even better!! Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες