Jump to content
Στέργιος Βήχος

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 3

Recommended Posts

Που μπορώ να δώσω ενα μεταλικό top case για επιδιορθωση? επεσέ απο τα σκαλοπάτια και δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση πλέον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 16 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε:

Που μπορώ να δώσω ενα μεταλικό top case για επιδιορθωση? επεσέ απο τα σκαλοπάτια και δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση πλέον.

Βασικά σε λαμαρινά θα πήγαινα ,αλλά βάλε καλύτερα μια φωτογραφία να το δούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάχνω συναγερμό με τηλεειδοποιηση το πολύ στα 200 ευρώ, έχετε να προτείνετε κάτι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς λέγεται στα ελληνικά μια φλάντζα σαν κι αυτή να μην στάξω το 15άρικο για το γνήσιο ανταλλακτικό; Φαντάζομαι καπού θα πουλάνε μαζικά; 

250641-gasket-ring-12x18.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@The Dread Rider

Το υλικο λεγεται φιμπερ και μπορεις σε διαφορους τσιτσιμπικους να βρεις κομματι (γιατι το φυλλο φιμπερ θα σου βγει μεγαλο κοστουμι) αλλα για να το τρυπησεις χρειζεται σγρομπια (ή πώς στο λούτσο λεγονται) γιατι ειναι σκληρο υλικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε:

@The Dread Rider

Το υλικο λεγεται φιμπερ και μπορεις σε διαφορους τσιτσιμπικους να βρεις κομματι (γιατι το φυλλο φιμπερ θα σου βγει μεγαλο κοστουμι) αλλα για να το τρυπησεις χρειζεται σγρομπια (ή πώς στο λούτσο λεγονται) γιατι ειναι σκληρο υλικο.

Είναι το νούμερο 15, και σφραγίζει στην ουσία εκεί που μπαίνει η βίδα που αδειάζεις το λάδι του κιβωτίου. Αξίζει να ψάξω για το ίδιο ακριβώς υλικό, ή μπορώ να κάνω δουλειά και με κάτι άλλο (γιατί ακούγεται λίγο μανούρα από όσα λες);

image-10341.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διασταση ποια ειναι? το ιδιο υλικο χρησιμοποιειται στες μπουκαλες προπανιου, για να στεγανοποιησει με το ρυθμιστη πιεσης. 

Ετσι οπως το βλεπω, ενα o-ring κι εκανες τη δουλεια σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε:

Η διασταση ποια ειναι? το ιδιο υλικο χρησιμοποιειται στες μπουκαλες προπανιου, για να στεγανοποιησει με το ρυθμιστη πιεσης. 

Ετσι οπως το βλεπω, ενα o-ring κι εκανες τη δουλεια σου!

Η και χαλκοροδελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε:

Η και χαλκοροδελα

Σαφως αλλα η χαλκοροδελα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καθε λυσιμο και πεταμα. ´Η ξεατσαλωμα τελος παντων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάποιο βιντεάκι που να δείχνει το πόσο εέύθερα πρέπει να γυρίζει ο τροχός με μια διπίστονη δαγκάνα??? 

Σαν το δικό μου που δείχνω το θέμα που έχω.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε:

Υπάρχει κάποιο βιντεάκι που να δείχνει το πόσο εέύθερα πρέπει να γυρίζει ο τροχός με μια διπίστονη δαγκάνα??? 

Σαν το δικό μου που δείχνω το θέμα που έχω.. 

Καλά μην φανταστείς ότι επειδή είναι παπι θα γυρνάει και η ζάντα σα του ποδηλάτου, τώρα το θέμα σου μπορεί να είναι ρουλεμαν τροχού κι αυτό θα το δεις αν έχει τζόγο δεξιά αριστερά, αλλιώς βλέπω ότι έχεις αλλαγμενη δισκοπλακα και μπορεί το παραπανισιο πάχος σε συνδυασμό με καινούργια τακακια  να ευθύνεται για την αίσθηση που έχεις. Τέλος το ότι έχεις διπιστονη δαγκάνα δεν έχει καμία σημασία. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν με το χερι , με ενα σπρώξιμο, η ρόδα κάνει μια περιστροφή, μην ασχοληθείς παραπάνω. Ειναι εντάξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα πιστολι βαφής (για κομπρεσερ αερα) στα 2.2mm (αν θυμάμαι καλά). Το είχα πάρει τότε για να βάψω κάποια μέρη του παπιού (ψαλίδια μπουκάλες κτλ) Και πηρα το 2.2 νομίζοντας ότι θα κάνω δουλειές και των μικροτερων χιλιοστών..Δεν ήξερα ότι δεν ρυθμίζει με κάποιον τρόπο. Αυτό είναι για να βάφεις αυτοκίνητο:yes:.

Ναι μεν έκανα τις δουλειές μου αλλά όχι άνετα και γρήγορα.

Θέλω να πάρω ένα ακόμα και σκέφτομαι στα 0.3 0.5 η 0.8 για μικροπράγματα. 

Το 0.3 το βρίσκω ακριβουτσικα (30 ευρώ με μεταφορικά) 

Ενώ το 0.5 εως 20 και κάτι 

Το 0.8 το βρήκα και μέχρι 15 ευρώ 

Τι λέτε να πάω στο 0.5 ή το 0.8? Αν με καλύπτει το 0.8 θα πάω σε αυτό 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ οσο ασχοληθηκα κι εγω ετσι ερασιτεχνικα,η διαμετρος

του μπεκ του πιστολιου εχει σχεση με το χρωμα(υλικο) που θες να ψεκασεις.

πχ για βερνικι θες πιο μεγαλο,ενω για υδατοδιαλυτο χρωμα πιο ψιλο κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βερνίκι χρειάζεται πιο λεπτό για να περάσουμε πιο πολλά χέρια και να μη στάξει. Τουλάχιστον αυτό βλέπω σε ξένα diy. Εγώ θέλω να πάρω ένα πιστόλι για να βάφω πολύ μικρές επιφάνειες το οποίο να έχει και μικρό κουβά.

Θέλω να πάρω ένα μόνο για να Ρίχνω χρωμα και ίσως βερνικι. 

Ασταρι και σασικοτ θα Ρίχνω με το μεγάλο αν δεν πρέπει με το μικρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι γνώμη έχουμε για τα πραγματάκια της Rev'it! ; 

Χαζεύω που και που εξοπλισμό και στους δύο τομείς που κοιτάω κυρίως (μπουφάν και γάντια) φαίνονται αρκετά ποιοτικά και όμορφα. Μ'αρέσει επίσης πολύ ότι όλα τους σχεδόν τα γάντια έχουν δερμάτινη παλάμη, και λίγο που κοιτάω ebay οι τιμές κυμαίνονται σε νορμάλ πλαίσια για το αντίστοιχο προϊόν.

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@The Dread Rider  Καραδοκιμασμενα τοσο απο εμενα οσο κι απο φιλους. Για εμενα δεν τιθεται δηλαδη καν ερωτημα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα εχω πανω απο Dainese,AS σε συνολικη γκαμα προϊοντων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Τι γνώμη έχουμε για τα πραγματάκια της Rev'it! ; 

Χαζεύω που και που εξοπλισμό και στους δύο τομείς που κοιτάω κυρίως (μπουφάν και γάντια) φαίνονται αρκετά ποιοτικά και όμορφα. Μ'αρέσει επίσης πολύ ότι όλα τους σχεδόν τα γάντια έχουν δερμάτινη παλάμη, και λίγο που κοιτάω ebay οι τιμές κυμαίνονται σε νορμάλ πλαίσια για το αντίστοιχο προϊόν.

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις Revit καινούργιο από (συγκεκριμένο) έμπορο στο car και σου φανεί υπόπτως φτηνό,μην το πάρεις ή στείλε μου πμ να σου πω.

Κυκλοφορούν μαϊμούδες με ίδια ταμπελάκια-χαρτιά (αυτές τις καρτελίτσες που έχει το προϊόν) κλπ.Μόνο το ανάγλυφο σήμα στο δέρμα είναι λίγο διαφορετικό και θέλει μάτι να το καταλάβεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις Revit καινούργιο από (συγκεκριμένο) έμπορο στο car και σου φανεί υπόπτως φτηνό,μην το πάρεις ή στείλε μου πμ να σου πω.

Κυκλοφορούν μαϊμούδες με ίδια ταμπελάκια-χαρτιά (αυτές τις καρτελίτσες που έχει το προϊόν) κλπ.Μόνο το ανάγλυφο σήμα στο δέρμα είναι λίγο διαφορετικό και θέλει μάτι να το καταλάβεις.

αν μπορεις να στείλεις ινφο και προς τα εδω, γιατι μπορει να χτυπήσω γάντι σε κανα 2ήμερο και κανένα μπουφαν σε κανα 2μηνο.
θενξ ιν αντβανς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάω εχθές συνεργειο (τι εννοεις στ' @ρχιδι@ σου; )

Εγινε αλλαγη υγρων φρενων, λαδωμα ντιζας συμπλεκτη και μανετων και τεντωμα αλυσιδας.

Τι στο διαολο απο αυτα εχει επιρεασει το κιβωτιο τοσο πολυ και οι ταχυτητες μπαινουν πλεον ακομα πιο βουτυρο;;; (Μιλαμε για απιστευτο πραγμα, σε συνδυασμο με τα 15w-50 ειναι σκετη απολαυση σι λεου!)

(Εχω ξανατεντωσει αλυσιδα, αλλα τετοια διαφορα δεν ειδα...παει το μυαλο μου σε λαθος απο πριν ρυθμισμενο ρεγουλατορο στον συμπλεκτη...ε; ε; ε; οχι;) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξες κ λαδακια?Εκει θα πονταρα

Εχω ερωτηση..Πηρα γκαζιερα,ο κατασκευαστης (motion pro) δηλωνει οτι

οι ντιζες του γκαζιου πρεπει να λιπανθουν πριν την εγκατασταση.Ψαχνω λιγο στο νετ

κ βλεπω οτι δεν ειναι κ τοσο απλο το θεμα τελικα.Η motion pro πουλαει ενα σπρευ γι αυτη τη δουλεια

αλλα λεει οτι οι ντιζες θα πρεπει να λαδωνονται μ αυτο καθε 2 βολτες!!!Αλλη δουλεια δεν ειχαμε...

Προς αποφυγη παρεξηγησεων εχω βρει ψαχνωντας οτι πολλες ντιζες ειναι περασμενες με τεφλον

κ επομενως δε χρειαζονται τπτ.Αυτες ομως δεν ειναι ετσι.

Εγω βρηκα απο μια εταιρεια που φτιαχνει λαδια για αλυσιδες ποδηλατων κ ειδα οτι

αρκετοι το προτεινουν Finish Line.

Τι βαζουμε,ξερει κανεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα