Jump to content
Στέργιος Βήχος

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 3

Recommended Posts

πριν 39 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Τώρα τελευταία με όλα τα θέματα για τα λάστιχα μου ήρθε στο μυαλό. Τα λάστιχα τα φοράω από τον Μάρτιο του 2016 και έχω κάνει γύρω στα 10κ χλμ με αυτά. Πιέσεις 26/26. Δε λέω, ελαφρύ, αδύναμο μηχανάκι, είμαι και εγώ κουλομαρία, αλλά μου φαίνεται λες και δε φθείρονται. 

bSHS4sC.jpg 

ey3QNIx.jpg 

Χάλια!!!!

Να μου τα δώσεις να πάω να τα πετάξω Θράσο......

110/70 και 140/70 δεν είναι? Μου κάνουν...Εεεεε.....ρωτάω για να βρω κάδο  :tooth:  :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν περιμένεις με 125 να φας τη γόμα ξέχασέ το. Εκτός αν το πλακώσεις στο burn out. Θα το αλλάξεις όταν ξεραθεί και γίνει κούτσουρο. Αν περιμένεις να φύγει η γόμα... θα μείνεις με αυτά μέχρι να πάρεις Hayabusa.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Χάλια!!!!

Να μου τα δώσεις να πάω να τα πετάξω Θράσο......

110/70 και 140/70 δεν είναι? Μου κάνουν...Εεεεε.....ρωτάω για να βρω κάδο  :tooth:  :tooth:

110/70, 150/60 είναι John, μεγάλα για 125 αλλά έχουν ως αποτέλεσμα πολλή ωραία "καβάλα" 

πριν 36 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Αν περιμένεις με 125 να φας τη γόμα ξέχασέ το. Εκτός αν το πλακώσεις στο burn out. Θα το αλλάξεις όταν ξεραθεί και γίνει κούτσουρο. Αν περιμένεις να φύγει η γόμα... θα μείνεις με αυτά μέχρι να πάρεις Hayabusa.

Ευχαριστώ Γιώργο, απλά ανησυχούσα μήπως έκανα κάτι λάθος! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβαλα αγγελια για μοτο στο car κι επικοινωνησε ουκρανεζος απατεώνας με το κλασικο " αγοράζω διεθνως και πληρωνω paypal"

Πως να τονε τρολλάρω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως ναι αλλά θα πρέπει να βάλεις mp3 player 

Αν βάλεις σκέτο USB είναι 50-50 η φάση.  Η θα δουλέψει αλλά δεν θα μπορείς να αλλάξεις τραγούδια φακέλους κλπ,  ή  δεν θα δουλέψει καθόλου. 

πριν 11 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε:

Για αυτοκίνητα που το ράδιο cd δεν παίρνει usb, αυτό θα κάνει δουλειά?

http://www.ebay.com/itm/Black-AUX-MP3-3-5mm-Male-Audio-Plug-Jack-To-USB-2-0-Female-Converter-Cord-Cable-/162654984083?epid=2218528810&hash=item25defe1793:g:fdoAAOSwRplZqVJj&vxp=mtr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος nikos_pc έγραψε:

http://www.ebay.com/itm/Black-AUX-MP3-3-5mm-Male-Audio-Plug-Jack-To-USB-2-0-Female-Converter-Cord-Cable-/162654984083?epid=2218528810&hash=item25defe1793:g:fdoAAOSwRplZqVJj&vxp=mtr

Όχι και μπορείς να το καταλάβεις από τις "επιστροφές" στο jack (καρφί) που είναι 4. Η usb έχει γείωση, +5v, d+ και d-

Ο ήχος έχει 3 επιστροφές, γείωση, δεξιό κανάλι  και αριστερό.

Ο αντάπτορας δε θα σου κάνει τίποτα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε:

Όχι και μπορείς να το καταλάβεις από τις "επιστροφές" στο jack (καρφί) που είναι 4. Η usb έχει γείωση, +5v, d+ και d-

Ο ήχος έχει 3 επιστροφές, γείωση, δεξιό κανάλι  και αριστερό.

Ο αντάπτορας δε θα σου κάνει τίποτα. 

ολα τα aux in ειναι ετσι Γιωργο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aux είναι αποκλειστικά και μόνο είσοδος ήχου Ηλία. Μπορείς να συνδέσεις έξοδο κινητού, mp3 κλπ.

Ο αντάπτορας που έβαλε ο Νίκος είναι για να μετατρέψει την κλασσική θύρα usb σε jack. Ο αντάπτορας δεν μπορεί να μετατρέψει πχ το mp3 (δεδομένα) σε ήχο.

Αν η θύρα στο ράδιο γράφει aux/usb in θα παίξει. Διαφορετικά λε πουλόν! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος nikos_pc έγραψε:

https://www.skroutz.gr/s/7147207/OEM-Audio-Cable-3-5mm-male-3-5mm-male-0-5m.html
https://www.skroutz.gr/s/6469888/Powertech-Audio-Cable-3-5mm-male-3-5mm-male-1-5m-CAB-J001.html

Αν έχεις τα κομμάτια σε κινητό, κάτι τέτοιο θα έκανε τη δουλειά που θες,
υπό την προϋπόθεση / με το σκεπτικό ότι τα κομμάτια τα παίζεις από το κινητό.

Μέσω του καλωδίου "στέλνεις" τον ήχο στην υποδοχή aux του ηχοσυστήματος
το οποίο θα τον αναπαράγει μέσω των ηχείων του (όπως θα έπαιζαν και θα τα άκουγες με ακουστικά).

Αυτό (θα) μπορείς να το κάνεις και σε οποιοδήποτε ηχοσύστημα έχει την αντίστοιχη υποδοχή aux, πχ στο ραδιόφωνο / mini hifi στο σπίτι ή στη δουλειά / συνεργείο / γραφείο κλπ....ακόμα και σε επαγγελματικά μηχανήματα...

Μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα και το κινητό για φόρτιση με αυτόν τον τρόπο, για να μην σε εγκαταλείψει από μπαταρία....

Αν δεν τα έχεις σε κινητό, το ίδιο μπορείς να το κάνεις με ένα φθηνό mp3 player.....
https://www.skroutz.gr/c/568/mp3-kai-media-players.html?from=catspan&keyphrase=mp3+player

Αν καταφέρεις να αγοράσεις τα φθηνότερα (αν αυτά σε καλύπτουν) στις κατηγορίες τους,
πας κοντά στα 2.20euro, περίπου 0.70 - 0.80 cent πιο φθηνά από τον αντάπτορα που βρήκες

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαζει και κινα? Νομιζα οτι εβγαζε Taiwan και Japan μονο

Η γιαπωνεζικη ξεφευγει σε τιμη για ταιβαν κοιταω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα πια που οι περισσότερες ειναι κινέζες, δεν αξιζει τον κόπο για κατι άλλο. Σε 2 μηχανακια παιρνω κινέζικες με προοπτική διετίας κι αυτες μου κρατανε 4 χρόνια, γιατί να πληρωσω Yuasa κινέζικη; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 27/9/2017 at 1:33 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Τώρα τελευταία με όλα τα θέματα για τα λάστιχα μου ήρθε στο μυαλό. Τα λάστιχα τα φοράω από τον Μάρτιο του 2016 και έχω κάνει γύρω στα 10κ χλμ με αυτά. Πιέσεις 26/26. Δε λέω, ελαφρύ, αδύναμο μηχανάκι, είμαι και εγώ κουλομαρία, αλλά μου φαίνεται λες και δε φθείρονται. 

εχεις καποιο παραπονο απο τα λαστιχα?

κρατανε με αυτες τις πιεσεις? αν ναι τοτε εισαι ενταξει. 

αν δε βγαινεις εθνικη και δε κανεις παντες δε θα φθαρουνε.

για 10κ ουτε "πατουρα" στο κεντρο δεν εχει κανει. τι λαστιχα ειναι? τα στοκ ειναι η οχι? 

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε:

εχεις καποιο παραπονο απο τα λαστιχα?

κρατανε με αυτες τις πιεσεις? αν ναι τοτε εισαι ενταξει. 

αν δε βγαινεις εθνικη και δε κανεις παντες δε θα φθαρουνε.

για 10κ ουτε "πατουρα" στο κεντρο δεν εχει κανει. τι λαστιχα ειναι? τα στοκ ειναι η οχι? 

Παράπονο δεν έχω κανένα, οι πιέσεις είναι αυτές που προτείνει η Aprilia για ένα άτομο.

Από πρόσφυση ποτέ δεν είχα θέμα, μόνο κάποιες φορές όταν πάω να πλαγιάσω νιώθω να "βουλιάζει" απότομα, αυτό φαντάζομαι είναι επειδή πλησιάζω την απάτητη περιοχή του λάστιχου και είμαι και ο ίδιος κουλομαρία.

Είναι Bridgestone RS10 110/70 μπροστά και 150/60 πίσω με δείκτη ταχύτητας H. Δεν είναι αυτά που είχε από τη μάνα του.

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με διακενο βαλωιδας στο 0,03 ενω το κανονικο ειναι 0,15 να φανταστω οτι τα εχει κλασει η εδρα της βαλβιδας και δεν το γλυτωνω το ανοογμα μοτερ ε;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι απαραίτητα. Με κλειστή βαλβίδα ψέκασε wd40. Αν το ρουφήξει γρήγορα τότε χάνει συμπίεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο το πλεονέκτημα μιας ακτινικής τρόμπας φρένου π.χ. Brembo RCS 16, Accossato κ.λπ; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια απλή συμβατική δαγκάνα και υπάρχει η κατάλληλη καλωδίωση για να δουλεύει κανονικά το πίσω φανάρι; 

Δεν υπάρχει το κασέρι για τίποτα τέτοια αναβάθμιση, απλά κουβέντα να γίνεται να περάσει η ώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περισσότερη δύναμη, καλύτερη αίσθηση, καλύτερη ποιότητα.

Η rcs δεν είναι ακριβώς ακτινική, είναι καθετου εμβολου, σχεδόν το ίδιο πράγμα. Μπορεί ναι, στην rcs 19 τουλάχιστον σου δίνουν κ το διακόπτη κι μαζί, αν κ μπορεί να ταιριάζει το ήδη υπάρχον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος Gee έγραψε:

Περισσότερη δύναμη, καλύτερη αίσθηση, καλύτερη ποιότητα.

Η rcs δεν είναι ακριβώς ακτινική, είναι καθετου εμβολου, σχεδόν το ίδιο πράγμα. Μπορεί ναι, στην rcs 19 τουλάχιστον σου δίνουν κ το διακόπτη κι μαζί, αν κ μπορεί να ταιριάζει το ήδη υπάρχον

Thanks για την γρήγορη απάντηση. Καλά η 19 ούτως ή άλλως αναγράφεται πως είναι για μότο με δύο δαγκάνες οπότε δεν μπορεί να την αξιοποιήσει το δικό μου μηχανάκι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι σαν αυτό είναι ο διακόπτης; Γύρω στα 170-200 ευρώ θεωρείται καλή τιμή για την τρόμπα χωρίς το δοχείο υγρού;

idrostop-singolo_pnZUfRKQMM8H_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα