ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Κλασσικό DUNLOP.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 πριν 39 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Τώρα τελευταία με όλα τα θέματα για τα λάστιχα μου ήρθε στο μυαλό. Τα λάστιχα τα φοράω από τον Μάρτιο του 2016 και έχω κάνει γύρω στα 10κ χλμ με αυτά. Πιέσεις 26/26. Δε λέω, ελαφρύ, αδύναμο μηχανάκι, είμαι και εγώ κουλομαρία, αλλά μου φαίνεται λες και δε φθείρονται. Χάλια!!!! Να μου τα δώσεις να πάω να τα πετάξω Θράσο...... 110/70 και 140/70 δεν είναι? Μου κάνουν...Εεεεε.....ρωτάω για να βρω κάδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Αν περιμένεις με 125 να φας τη γόμα ξέχασέ το. Εκτός αν το πλακώσεις στο burn out. Θα το αλλάξεις όταν ξεραθεί και γίνει κούτσουρο. Αν περιμένεις να φύγει η γόμα... θα μείνεις με αυτά μέχρι να πάρεις Hayabusa. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Χάλια!!!! Να μου τα δώσεις να πάω να τα πετάξω Θράσο...... 110/70 και 140/70 δεν είναι? Μου κάνουν...Εεεεε.....ρωτάω για να βρω κάδο 110/70, 150/60 είναι John, μεγάλα για 125 αλλά έχουν ως αποτέλεσμα πολλή ωραία "καβάλα" πριν 36 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Αν περιμένεις με 125 να φας τη γόμα ξέχασέ το. Εκτός αν το πλακώσεις στο burn out. Θα το αλλάξεις όταν ξεραθεί και γίνει κούτσουρο. Αν περιμένεις να φύγει η γόμα... θα μείνεις με αυτά μέχρι να πάρεις Hayabusa. Ευχαριστώ Γιώργο, απλά ανησυχούσα μήπως έκανα κάτι λάθος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Εβαλα αγγελια για μοτο στο car κι επικοινωνησε ουκρανεζος απατεώνας με το κλασικο " αγοράζω διεθνως και πληρωνω paypal" Πως να τονε τρολλάρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Για αυτοκίνητα που το ράδιο cd δεν παίρνει usb, αυτό θα κάνει δουλειά? http://www.ebay.com/itm/Black-AUX-MP3-3-5mm-Male-Audio-Plug-Jack-To-USB-2-0-Female-Converter-Cord-Cable-/162654984083?epid=2218528810&hash=item25defe1793:g:fdoAAOSwRplZqVJj&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Νομίζω πως ναι αλλά θα πρέπει να βάλεις mp3 player Αν βάλεις σκέτο USB είναι 50-50 η φάση. Η θα δουλέψει αλλά δεν θα μπορείς να αλλάξεις τραγούδια φακέλους κλπ, ή δεν θα δουλέψει καθόλου. πριν 11 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε: Για αυτοκίνητα που το ράδιο cd δεν παίρνει usb, αυτό θα κάνει δουλειά? http://www.ebay.com/itm/Black-AUX-MP3-3-5mm-Male-Audio-Plug-Jack-To-USB-2-0-Female-Converter-Cord-Cable-/162654984083?epid=2218528810&hash=item25defe1793:g:fdoAAOSwRplZqVJj&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος nikos_pc έγραψε: Για αυτοκίνητα που το ράδιο cd δεν παίρνει usb, αυτό θα κάνει δουλειά? http://www.ebay.com/itm/Black-AUX-MP3-3-5mm-Male-Audio-Plug-Jack-To-USB-2-0-Female-Converter-Cord-Cable-/162654984083?epid=2218528810&hash=item25defe1793:g:fdoAAOSwRplZqVJj&vxp=mtr Όχι και μπορείς να το καταλάβεις από τις "επιστροφές" στο jack (καρφί) που είναι 4. Η usb έχει γείωση, +5v, d+ και d- Ο ήχος έχει 3 επιστροφές, γείωση, δεξιό κανάλι και αριστερό. Ο αντάπτορας δε θα σου κάνει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Όχι και μπορείς να το καταλάβεις από τις "επιστροφές" στο jack (καρφί) που είναι 4. Η usb έχει γείωση, +5v, d+ και d- Ο ήχος έχει 3 επιστροφές, γείωση, δεξιό κανάλι και αριστερό. Ο αντάπτορας δε θα σου κάνει τίποτα. ολα τα aux in ειναι ετσι Γιωργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 Aux είναι αποκλειστικά και μόνο είσοδος ήχου Ηλία. Μπορείς να συνδέσεις έξοδο κινητού, mp3 κλπ. Ο αντάπτορας που έβαλε ο Νίκος είναι για να μετατρέψει την κλασσική θύρα usb σε jack. Ο αντάπτορας δεν μπορεί να μετατρέψει πχ το mp3 (δεδομένα) σε ήχο. Αν η θύρα στο ράδιο γράφει aux/usb in θα παίξει. Διαφορετικά λε πουλόν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 18 ώρες, το μέλος nikos_pc έγραψε: Για αυτοκίνητα που το ράδιο cd δεν παίρνει usb, αυτό θα κάνει δουλειά? http://www.ebay.com/itm/Black-AUX-MP3-3-5mm-Male-Audio-Plug-Jack-To-USB-2-0-Female-Converter-Cord-Cable-/162654984083?epid=2218528810&hash=item25defe1793:g:fdoAAOSwRplZqVJj&vxp=mtr https://www.skroutz.gr/s/7147207/OEM-Audio-Cable-3-5mm-male-3-5mm-male-0-5m.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/6469888/Powertech-Audio-Cable-3-5mm-male-3-5mm-male-1-5m-CAB-J001.html Αν έχεις τα κομμάτια σε κινητό, κάτι τέτοιο θα έκανε τη δουλειά που θες, υπό την προϋπόθεση / με το σκεπτικό ότι τα κομμάτια τα παίζεις από το κινητό. Μέσω του καλωδίου "στέλνεις" τον ήχο στην υποδοχή aux του ηχοσυστήματος το οποίο θα τον αναπαράγει μέσω των ηχείων του (όπως θα έπαιζαν και θα τα άκουγες με ακουστικά). Αυτό (θα) μπορείς να το κάνεις και σε οποιοδήποτε ηχοσύστημα έχει την αντίστοιχη υποδοχή aux, πχ στο ραδιόφωνο / mini hifi στο σπίτι ή στη δουλειά / συνεργείο / γραφείο κλπ....ακόμα και σε επαγγελματικά μηχανήματα... Μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα και το κινητό για φόρτιση με αυτόν τον τρόπο, για να μην σε εγκαταλείψει από μπαταρία.... Αν δεν τα έχεις σε κινητό, το ίδιο μπορείς να το κάνεις με ένα φθηνό mp3 player.....https://www.skroutz.gr/c/568/mp3-kai-media-players.html?from=catspan&keyphrase=mp3+player Αν καταφέρεις να αγοράσεις τα φθηνότερα (αν αυτά σε καλύπτουν) στις κατηγορίες τους, πας κοντά στα 2.20euro, περίπου 0.70 - 0.80 cent πιο φθηνά από τον αντάπτορα που βρήκες Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Μπαταρια yuasa η magneti mareli γνωμες;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Yuasa made in Taiwan ή Japan. Όχι made in China. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Βγαζει και κινα? Νομιζα οτι εβγαζε Taiwan και Japan μονο Η γιαπωνεζικη ξεφευγει σε τιμη για ταιβαν κοιταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Εγώ με Taiwan δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Τωρα πια που οι περισσότερες ειναι κινέζες, δεν αξιζει τον κόπο για κατι άλλο. Σε 2 μηχανακια παιρνω κινέζικες με προοπτική διετίας κι αυτες μου κρατανε 4 χρόνια, γιατί να πληρωσω Yuasa κινέζικη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 27/9/2017 at 1:33 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Τώρα τελευταία με όλα τα θέματα για τα λάστιχα μου ήρθε στο μυαλό. Τα λάστιχα τα φοράω από τον Μάρτιο του 2016 και έχω κάνει γύρω στα 10κ χλμ με αυτά. Πιέσεις 26/26. Δε λέω, ελαφρύ, αδύναμο μηχανάκι, είμαι και εγώ κουλομαρία, αλλά μου φαίνεται λες και δε φθείρονται. εχεις καποιο παραπονο απο τα λαστιχα? κρατανε με αυτες τις πιεσεις? αν ναι τοτε εισαι ενταξει. αν δε βγαινεις εθνικη και δε κανεις παντες δε θα φθαρουνε. για 10κ ουτε "πατουρα" στο κεντρο δεν εχει κανει. τι λαστιχα ειναι? τα στοκ ειναι η οχι? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: εχεις καποιο παραπονο απο τα λαστιχα? κρατανε με αυτες τις πιεσεις? αν ναι τοτε εισαι ενταξει. αν δε βγαινεις εθνικη και δε κανεις παντες δε θα φθαρουνε. για 10κ ουτε "πατουρα" στο κεντρο δεν εχει κανει. τι λαστιχα ειναι? τα στοκ ειναι η οχι? Παράπονο δεν έχω κανένα, οι πιέσεις είναι αυτές που προτείνει η Aprilia για ένα άτομο. Από πρόσφυση ποτέ δεν είχα θέμα, μόνο κάποιες φορές όταν πάω να πλαγιάσω νιώθω να "βουλιάζει" απότομα, αυτό φαντάζομαι είναι επειδή πλησιάζω την απάτητη περιοχή του λάστιχου και είμαι και ο ίδιος κουλομαρία. Είναι Bridgestone RS10 110/70 μπροστά και 150/60 πίσω με δείκτη ταχύτητας H. Δεν είναι αυτά που είχε από τη μάνα του. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 από τον The Dread Rider 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 Με διακενο βαλωιδας στο 0,03 ενω το κανονικο ειναι 0,15 να φανταστω οτι τα εχει κλασει η εδρα της βαλβιδας και δεν το γλυτωνω το ανοογμα μοτερ ε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Όχι απαραίτητα. Με κλειστή βαλβίδα ψέκασε wd40. Αν το ρουφήξει γρήγορα τότε χάνει συμπίεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Ποιο το πλεονέκτημα μιας ακτινικής τρόμπας φρένου π.χ. Brembo RCS 16, Accossato κ.λπ; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια απλή συμβατική δαγκάνα και υπάρχει η κατάλληλη καλωδίωση για να δουλεύει κανονικά το πίσω φανάρι; Δεν υπάρχει το κασέρι για τίποτα τέτοια αναβάθμιση, απλά κουβέντα να γίνεται να περάσει η ώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Περισσότερη δύναμη, καλύτερη αίσθηση, καλύτερη ποιότητα. Η rcs δεν είναι ακριβώς ακτινική, είναι καθετου εμβολου, σχεδόν το ίδιο πράγμα. Μπορεί ναι, στην rcs 19 τουλάχιστον σου δίνουν κ το διακόπτη κι μαζί, αν κ μπορεί να ταιριάζει το ήδη υπάρχον 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Gee έγραψε: Περισσότερη δύναμη, καλύτερη αίσθηση, καλύτερη ποιότητα. Η rcs δεν είναι ακριβώς ακτινική, είναι καθετου εμβολου, σχεδόν το ίδιο πράγμα. Μπορεί ναι, στην rcs 19 τουλάχιστον σου δίνουν κ το διακόπτη κι μαζί, αν κ μπορεί να ταιριάζει το ήδη υπάρχον Thanks για την γρήγορη απάντηση. Καλά η 19 ούτως ή άλλως αναγράφεται πως είναι για μότο με δύο δαγκάνες οπότε δεν μπορεί να την αξιοποιήσει το δικό μου μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Δεν είπα για να βάλεις 19,αλλα ότι πιθανόν να δίνουν διακόπτη κ στην 16 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Κάτι σαν αυτό είναι ο διακόπτης; Γύρω στα 170-200 ευρώ θεωρείται καλή τιμή για την τρόμπα χωρίς το δοχείο υγρού; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες