DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Ολα ξεκινησαν περιπου στα 13 που αρχισα να καταλαβαινω οτι μου αρεσουν πολυ οι μηχανες. Καπου εκεινη την εποχη μου εκαναν δωρο μια μινιατουρα μηχανης την οποια μεχρι και σημερα την ειχα παντα σε σημειο που να την βλεπω και να φανταζομαι πως θα ηταν να ειχα και εγω μια τετοια ... Τα χρονια περασαν και ηρθε στα χερια μου το glx .Απιστευτο οχημα ,ταξιδια πολλα ,βολτες αμετρητες αλλα καποια στιγμη οι ζημιες ηταν τοσες πολλες που δεν αξιζε επισκευη ( το εχω ακομα για συναισθηματικους λογους στην αποθηκη μου και οποτε μπορω θυμαμαι το τι εκανα με εκεινο και ποσα ακομα δεν προλαβα) . Μετα το παπακι ηρθε ενα suzuki gs 500 f το οποιο με το που αγοραστηκε μου ανακοινωθηκε οτι τελικα δεν ηταν για εμενα αλλα για τον πατερα μου και καπου εκει εγω δεν το ξαναοδηγησα , με αυτην την μηχανη εκανα μολις 300 χλμ .. Καπου στα 19-20 αγορασα ενα canyon 500 το οποιο μεσα σε 3 μηνες μου βγαζει ζημια και πουλιεται για ανταλλακτικα ( 3 μηνες 2000 χλμ ) δεν προλαβα ουτε βολτα να παω με αυτο .Μοναχα σπιτι ,σχολη και παλι σπιτι . Καπου εδω λοιπον φτανουμε στο σημερα 24-25 πλεον και με την τρελα για μηχανη να βαραει κοκκινο (σε σημειο που εβλεπα στον υπνο μου οτι οδηγαω ο,τι υπηρχε !! ) ερχεται η πολυποθητη στιγμη που αγοραζω την δικια μου μηχανη . Ενα Cbr 600 f4i 2001 μοντελο . Την εχω 5 μερες τωρα ,εχω κανει λιγο πανω απο 300 χλμ και τα 200 ειναι σε ΒΟΛΤΑ !!!!αυτα λοιπον για τωρα αρκετα σας κουρασα !!! οριστε και μερικες φωτογραφιες απο την Κυρια μου !! και το ονειρο με την πραγματικοτητα μαζι !!! 87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 ειναι ωραιο τα ονειρα να γινονται πραγματικοτητα!! να τη χαιρεσαι και να τη φχαριστηθεςι στο επακρο!καλες βολτες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
labran46 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Καλοριζικη φιλε μου ευχομαι ολοψυχα να την ευχαριστηθεις!Δεν υπαρχι καλυτερο συναισθημα νομιζω απο το να βλεπεις μια μετα τα ονειρα σου να γινονται πραγμαυικοτητα!Και παλι καλοριζικη και χιλιοταξιδι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Mε συγκίνησες ρε άτιμο με την μινιατούρα !Μπράβο και πάντα όρθιος να την χαίρεσαι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Πήρες το μαύρο τελικά, πολύ καλά έκανες. Καλορίζικο καλοτάξιδο και απεφτο και να του κάνεις αλλά τόσα χλμ που λέει το κοντέρ. Όντως αξία ανεκτίμητη όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 καλορίζικο και καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Αυτα ειναι!!! Δεν χρειαζονται καν ευχες απλα στην αρχη λογο ενθουσιασμου προσεχε λιγακι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 να την χαρεις οσο πιο πολυ γινεται με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος Πολύ καλή επιλογη ...πραγματικό honda παλαιάς κοπής και ποιότητας. Θα 'θελα να είχα ένα τέτοιο στο γκαράζ μου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Να την χαιρεσαι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα να εχετε......Ειχε γνωστος μου ενα τετοιο και εχει μετανιωσει 1000 φορες που το πουλησε.....μηχανακι για ολα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Μεγεια με πολλα και απολαυστικα χιλιομετρα!Πηρες ενα κρυφο διαμαντι. Πιστευω πως ειδικα στην Ελλαδα αυτο το Honda δεν το εχουν παρει χαμπαρι ποσο τελειο μηχανακι ειναι!Να το χαρεις με πολλα απροβληματιστα και ασφαλη χιλιομετρα!Με το καλο και καμια πιστουλα μαζι με τις εκδρομες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Καλορίζικη !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ολα ξεκινησαν περιπου στα 13 που αρχισα να καταλαβαινω οτι μου αρεσουν πολυ οι μηχανες. Καπου εκεινη την εποχη μου εκαναν δωρο μια μινιατουρα μηχανης την οποια μεχρι και σημερα την ειχα παντα σε σημειο που να την βλεπω και να φανταζομαι πως θα ηταν να ειχα και εγω μια τετοια ... Τα χρονια περασαν και ηρθε στα χερια μου το glx .Α( το εχω ακομα για συναισθηματικους λογους στην αποθηκη μου και οποτε μπορω θυμαμαι το τι εκανα με εκεινο και ποσα ακομα δεν προλαβα) . .. . Καπου εδω λοιπον φτανουμε στο σημερα 24-25 πλεον και με την τρελα για μηχανη να βαραει κοκκινο (σε σημειο που εβλεπα στον υπνο μου οτι οδηγαω ο,τι υπηρχε !! ) ερχεται η πολυποθητη στιγμη που αγοραζω την δικια μου μηχανη . Ενα Cbr 600 f4i 2001 μοντελο . Την εχω 5 μερες τωρα ,εχω κανει λιγο πανω απο 300 χλμ και τα 200 ειναι σε ΒΟΛΤΑ !!!!και το ονειρο με την πραγματικοτητα μαζι ! Ωραίο post που δείχνει πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το δέσιμό μας με ένα άψυχο σιδερένιο-πλαστικό πράγμα το οποίο για όλο τον υπόλοιπο κόσμο ίσως είναι αδιάφορο αλλά για κάποιον είναι μοναδικό !Είναι δεδομένο ότι θα τη χαρείς και εύχομαι να είσαι υγιής και εσύ και εκείνη και να οργώσετε τους δρόμους :) Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2016 από τον efkola 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Καλοριζικο φιλε μου! Εχω ακριβως το ιδιο 2.5 χρονακια και ειναι ακομα σαν τη πρωτη μερα! Βαλε και μια yoshimura rs3, να δεις ποσο πιο ομορφο γινεται!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mιχαλης 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Ισως απο τα λιγα (δυο ειναι) sport μηχανακια που εχω φανταστει τον εαυτο μου πανω τους! Καλα και ασφαλη χιλιομετρα και απο εμενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Aντε ρε κουλέ.....θες και SS.... Καλόβολτος, καλόστριφτος και άπεφτος Πετράν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 εποχες που η honda εβγαζε ωραιες μοτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Mπραβο Πετρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλοταξιδοι να ειστε παντα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DarkLegend 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Μουν@,καλοταξιδο και παντα ορθιος,αντε να περνουμε σειρα και εμεις οι παποβιοι ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Ειναι ωραιο μωρακι παντως, παρα λιγο θα ειχα και γω ενα αλλα το συναισθημα δε με αφησε να το αποκτησω, καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Μπράβο ρε Πέτρο, φαίνεται πως βρέθηκε επιτέλους καλό μηχανάκι για να ζήσεις το όνειρο. Καλοβολτο φίλε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisfz 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 αυτα ειναι!!!! μπραβο, καλοταξιδο και τα μυαλα μεσα στο κεφαλι σου!!! να το χαρεις οσο παει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Κούκλα, μπράβο, μηχανάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Πολύ το χάρηκα ρε Πετρακο, μπράβο...Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες