kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Την 11/9/2017 at 9:50 ΜΜ, το μέλος makis fotakidis έγραψε: EΡΩΤΗΣΗ.Τωρα που η YAMAHA παραδεχθηκε το προβλημα ευσταθειας και για να τη βελτιωσει μακρυνε το ψαλιδι και αλλαξε γεωμετρια στο μπροστινο τι θα λετε?Παλι θα φταιει το SAG,το αμορτισερ,οι χουφτες και τα καβαλετα κλπ? Που το είδες γραμμένο ότι άλλαξε γεωμετρία στο μπροστινό για πες μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος kemmotar έγραψε: Που το είδες γραμμένο ότι άλλαξε γεωμετρία στο μπροστινό για πες μας https://www.yamaha-motor.eu/uk/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900-gt.aspx?view=featurestechspecs Πατα πανω στο + στο ψαλιδι και διαβασε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Στο + στο ψαλίδι, λέει ότι έχει 60mm μεγαλύτερο μεταξόνιο. Λογικό αφού είναι έκδοση ''GT'' και η ευστάθεια είναι ζητούμενο σε μια έκδοση GT. Παραδοχή της Yamaha δεν βλέπω.... 24 μοίρες ίχνος με 103 χιλιοστά ιχνος το μπροστινό σύστημα. To απλό, τι νούμερα είχε; Ξέρουμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 πριν 14 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Στο + στο ψαλίδι, λέει ότι έχει 60mm μεγαλύτερο μεταξόνιο. Λογικό αφού είναι έκδοση ''GT'' και η ευστάθεια είναι ζητούμενο σε μια έκδοση GT. Παραδοχή της Yamaha δεν βλέπω.... 24 μοίρες ίχνος με 103 χιλιοστά ιχνος το μπροστινό σύστημα. To απλό, τι νούμερα είχε; Ξέρουμε; Τα ιδια ειχε και το απλο. Αν το μακρυτερο ψαλιδι μπαινει και στο απλο, θες αλλη "παραδοχη"? Να πεσουν μετα ολοι οι κατοχοι Tracer να ζητουν τσαμπα το νεο ψαλιδι; Βασικα εκανα λαθος παραθεση, επρεπε να την κανω στο μήνυμα που παραθεσε ο kemmotar. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Εγω βλεπω οτι ακομα και στην οθοναρα παλι εχουν την χαζη μετρηση καυσιμου, οπου η πρωτη μπαρα ειναι το μισο ντεποζιτο... WTF Yamaha...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος rtifosi έγραψε: Εγω βλεπω οτι ακομα και στην οθοναρα παλι εχουν την χαζη μετρηση καυσιμου, οπου η πρωτη μπαρα ειναι το μισο ντεποζιτο... WTF Yamaha...? Εξπλειν γιορσελφ νεαρε. Τι ακριβως σε προβληματιζει στην συμβιωση σου μαζι της ο τροπος μετρησης καυσιμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος PaNick έγραψε: Βασικα εκανα λαθος παραθεση, επρεπε να την κανω στο μήνυμα που παραθεσε ο kemmotar. Και εγώ από τον Fotakidis περιμένω απάντηση. πριν 11 ώρες, το μέλος PaNick έγραψε: Αν το μακρυτερο ψαλιδι μπαινει και στο απλο, θες αλλη "παραδοχη"? Ναι. Άλλο πράγμα να αλλάζει κάτι σε ένα μοντέλο η εταιρία, και άλλο το ''παραδέχτηκε το λάθος''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος rtifosi έγραψε: Εγω βλεπω οτι ακομα και στην οθοναρα παλι εχουν την χαζη μετρηση καυσιμου, οπου η πρωτη μπαρα ειναι το μισο ντεποζιτο... WTF Yamaha...? καλα και στα χοντα τα ιδια σκατα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 11/11/2017 at 11:09 ΠΜ, το μέλος PaNick έγραψε: https://www.yamaha-motor.eu/uk/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900-gt.aspx?view=featurestechspecs Πατα πανω στο + στο ψαλιδι και διαβασε. φιλε μου οταν γραφουμε στο μπροστινο μιλαμε για το μπροστινο... και το μπροστινο παρεμενε ακριβως το ιδιο σε ολα τα τρεισερ... 2015 ως 2018. ιχνος, καστερ, τρειλ παχος καλαμιων κλπ.... το οτι μεγαλωσε το μετατροχιο κατα 6 ποντους το θεωρω πολυ υπερβολικο.... εδω με ενα δυο λινκς στην αλυσιδα αλλαζει συμπεριφορα η μηχανη ποσο μαλλον 6 ποντους Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2017 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Την 11/11/2017 at 0:31 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Εξπλειν γιορσελφ νεαρε. Τι ακριβως σε προβληματιζει στην συμβιωση σου μαζι της ο τροπος μετρησης καυσιμου. Το κοντέρ έχει μία μεγάλη μπάρα, 3 πιο μικρές και η μπάρα της ρεζερβας. Η μεγάλη μπάρα βγάζει σε μένα σε νορμάλ συνθήκες 160-180 χλμ, η καθεμία μικρή 20 χλμ και αλλά 10-20 η μπάρα της ρεζερβας. Η μεγάλη μπάρα είναι, γραφικά, το μισό ντεπόζιτο. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι είτε έχεις κάνει 5χλμ, είτε 50χλμ, είτε 100χλμ, είτε 150χλμ ο δείκτης σου λέει ότι είσαι φουλ. Επικ;; Καταπληκτικό;;; Η ερωτηξη μου λοιπόν είναι η εξής: αυτός που το σχεδίασε αυτό πληρώθηκε;; Αυτός που το ενέκρινε για την παραγωγή...; Τραζικ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 για τουριστικό μηχανάκι ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ποιός άνθρωπος χρειάζεται πραγματικά δείκτη βενζίνης; Ξέρεις περίπου τι χιλιόμετρα βγάζει η μηχανή σου σαν αυτονομία και κάνεις κουμάντο με τον μερικό χιλιομετρητή. θα μου πεις , ζουμε στην εποχή που οι άνθρωποι αναπνέουν με app... Που να μηδενίζεις μερικό χιλιομετρητή, δύσκολα πράγματα, για επιστήμονες μεταπτυχιακούς είναι αυτά... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2017 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Δείκτης βενζίνης? Τι ειναι αυτο? Εμεις που δεν εχουμε δλδ τι πάθαμε? Εντάξει αν καεί το λαμπάκι της ρεζέρβας θα μείνουμε αλλα ειναι και αυτο μια περιπέτεια περα απο την πλάκα, για σύγχρονα μηχανήματα μιλαμε...και ο δείκτης βοηθάει (οταν δουλευει σωστά) και τα εναπομείναντα χλμ και ο χιλιομετρητης και ολα. Το θεμα ειναι να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη οχι πιο δύσκολη. Και μαλακια των εταιρειών οταν εχουν κανει ενα λάθος εξαρχής και δεν το διορθώνουν σε επόμενο update. IMHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Ρε μαναρια μου εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως αυτος ο δεικτης βενζινης σας δυσκολευει στην πραξη και οχι σε θεωρητικο επιπεδο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Ε σου λέει ο άνθρωπος ότι είτε έχεις κάνει 10, είτε 20, είτε 50, είτε 150 χλμ αυτό αντιπροσωπεύεται από τη 1 μεγάλη μπάρα. Τα χιλιόμετρα που αντιπροσωπεύει αυτή η μπάρα είναι πολλά. Και τι κάθεστε μωρέ και γκρινιάζετε για τους δείκτες βενζίνης... Σιγά. Εδώ το Tiger, τουριστικό μηχανάκι, δεν έχει αλαρμ. Μέχρι και το GSXR έχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Αφού τον βάζεις τον καριόλη τον δείκτη, κάν'τον να δουλεύει σωστά. Τα περί μερικών χιλιομετρητών, ξέρω πόσο βγάζει η μηχανή μου κλπ, είναι να χαμε να λέγαμε. Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαι με τον να κάθομαι να υπολογίζω σε πόσα χιλιόμετρα πρέπει να πάω να βάλω βενζίνη. Γενικά αυτό, όχι μόνο για το Tracer. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: Αφού τον βάζεις τον καριόλη τον δείκτη, κάν'τον να δουλεύει σωστά. Τα περί μερικών χιλιομετρητών, ξέρω πόσο βγάζει η μηχανή μου κλπ, είναι να χαμε να λέγαμε. Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαι με τον να κάθομαι να υπολογίζω σε πόσα χιλιόμετρα πρέπει να πάω να βάλω βενζίνη. Γενικά αυτό, όχι μόνο για το Tracer. なぜあなたは陰茎のように自分自身を投げているのですか? 話すな。 作業。 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Μα.... σωστά δουλεύει.... απλά δεν είναι γραμμικός. Όταν πλησιάζει στο τέλος, σε προειδοποιεί προοδευτικά με τις μικρές παύλες. Λάθος θα δούλευε αν έλεγε λάθος ένδειξη, διαφορετική κάθε φορά για την ίδια ποσότητα κ.ο.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Και εμενα αυτο με την πρωτη μπαρα δεν με απασχολησε ποτε κ πρωτη φορα διαβαζω τοσα χρονια να θεωρειται προβλημα.Στην κλασικη διαδρομη προς ΣΤΟΡΚ (καταντια...) η πρωτη μπαρα σβυνει στα 88-90-95χιλ αναλογως την οδηγηση συνηθως κανονικη ως ελαφρως σβελτη που αντιστοιχει στο υψος του Φραγκολιμανου / Πευκαλι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2017 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Αν το 1/2 της εικονικης απεικονισης του υπολοιπου καυσιμου αντιστοιχει η προσεγγιζει τελοσπαντων σε αριθμο το μισο των λιτρων του ντεποζιτου τοτε ο δεικτης ως εχει γαμαει για τουρισμο που εχει μια στοιχειωδη οργανωση βρεφονηπιακου επιπεδου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 πριν 36 λεπτά, το μέλος leontas έγραψε: なぜあなたは陰茎のように自分自身を投げているのですか? 話すな。 作業。 Θα σου απαντούσα καταλλήλως αλλά είμαι σε ένα γαματο sushi restaurant στην Shin-Yokohama και προτιμώ να φάω :-) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 9 ώρες, το μέλος gkourv έγραψε: Αφού τον βάζεις τον καριόλη τον δείκτη, κάν'τον να δουλεύει σωστά. Τα περί μερικών χιλιομετρητών, ξέρω πόσο βγάζει η μηχανή μου κλπ, είναι να χαμε να λέγαμε. Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαι με τον να κάθομαι να υπολογίζω σε πόσα χιλιόμετρα πρέπει να πάω να βάλω βενζίνη. Γενικά αυτό, όχι μόνο για το Tracer. Αυτο!!! Σε ευχαριστω γιατι οπου να ναι θα ειμαι ο περιεργος που θελω τα αυτονοητα... Αφου τον βαζεις που τον βαζεις τον μαμημενο, βαλε τον να δουλευει σωστα και γραμμικα... Οταν βλεπω τον δεικτη θελω να μου δειχνει οπτικα που ειμαι μεσα σε δεκατα του δευτερολεπτου, με ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, οπως πρεπει να κανουν ολα τα οργανα.... Οχι να καθομαι να υπολογιζω με βαση τα χλμ που εχω κανει ποση βενζινη εχω ακομα. Αλλιως ΓΙΑΤΙ να εχει δεικτη και ΓΙΑΤΙ να τον βλεπω; Επισης ΔΕΝ δειχνει σωστα. Το μισο ντεποζιτο που ειναι οπτικα η πρωτη μπαρα (160-180χλμ) δεν ειναι σε βενζινη η μιση ποσοτητα των 230-250 χλμ που βγαζει η μηχανη-ουτε κατα διαννοια, τουλ σε μενα. ΚΑΙ ΕΚΕΙ λαθος... Δλδ εσεις θεωρειτε νορμαλ πχ με τον χιλιομετρητη ειτε πηγαινεις με 0, ειτε με 20, ειτε με 50, ειτε με 100 να σου δειχνει ΜΙΑ ενδειξη και μετα τα 100 να αρχισει να κινειται..; Με ποια λογικη; Ναι οκ, "μπορω να υπολογισω με τι ταχυτητα πηγαινω μεχρι τα 60, δεν τρεχει τιποτα κτλ" αλλα ειναι ΛΑΘΟΣ σχεδιασμος και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο εγινε αυτο με τον δεικτη της βενζινης. Και για να μην παρεξηγηθω, τη μηχαναρα μου την αγαπω και την σεβομαι. Ειναι πλεον κομματι της ζωης μου και τη χαιρομαι καθε στιγμη. Αλλα ο πανεξυπνος που σκεφτηκε αυτη τη ΒΛΑΚΕΙΑ εκει στο τζαπαν, πρεπει να παρει ποδι. Τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη. ΕπειδηΣ αγαπαμε ενα μοτορι δεν θα κανουμε τα στραβα ματια στις βλακειες του ουτε θα καθομαι να βρισκω δικαιολογιες. ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ντιζα συμπλεκτη-τεντοτηρας ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2017 από τον rtifosi 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ο λόγος είναι ο εξής ( στα αυτοκίνηταδικα) : Το φλοτερακι που υπολογίζει την στάθμη λειτουργεί με μια μεταβλητή αντίσταση που μετράει την γωνία του στελέχους του φλοτερ ως προς την κατακόρυφο πχ. Όταν το σχήμα του ρεζερβουάρ τείνει στο κωνικό για μικρή γωνία κίνησης του φλοτερ έχει καταναλωθεί μεγάλος όγκος καυσίμου στο πρώτο μισό του ρεζερβουάρ και το αντίστροφο στο τέλος. Η λογική ερώτηση θα ήταν "γιατί στο καλό δεν βάζουν αντίσταση μεγαλύτερης ανάλυσης για να διαβάζει μικρομεταβολες του δείκτη;" Η απάντηση είναι ότι αφενός έρχονται σετακι με την αντλία από την Bosch/ conti και αφετέρου ίσως μια τόσο ευαίσθητη μέτρηση θα σήμαινε ότι η "παυλιτσα" θα αναβοσβηνε με την κίνηση του καυσίμου. Στα SUV που τα τεποζιτα έχουν περισσότερους από έναν θαλάμους να δείτε πανηγύρι που τραβάμε στο calibration του δείκτη. (Παρεπιπτόντως, όταν η ρεζέρβα εξαντλείται και η ECU αντιλαμβάνεται ότι αν αντληθεί και άλλο καυσιμο θα πάρει αέρα το σύστημα, τότε δίνει εντολή για misfires για να νομίζουμε ότι μείναμε και να μην μπλέξουμε με εξαερωσεις) Συγγνώμη για κάποια λάθη, γράφω από κινητό και το autocorrect κάνει πάρτυ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2017 από τον estebahn 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το να δείχνει γραμμική σχέση το όργανο ως προς την πραγματική ποσότητα καυσίμου, είναι πολύ εύκολο σαν αλγόριθμος. Είσαι κατασκευαστής, και θέλεις να φτάξεις όργανο πλήρως αναλογικής ένδειξης; Παίρνει π.χ. 15 λίτρα το ντεπόζιτο; Κάνεις το απλό: Τελείως άδειο, μετράς αντίσταση φλοτέρ. Ρίχνεις ένα λίτρο μέσα ξαναμετράς αντίσταση, ξαναρίχνεις ξαναμετράς κ.ο.κ. μέχρι να γεμίσει. Φτιάχνεις έτσι ένα πινακάκι π.χ. 15 θέσεων στο παράδειγμά μας, όπου αντιστοιχεί η πραγματική ποσότητα καυσίμου, με την ένδειξη αντίσταση του αισθητήρα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι μετρήσεις αντίστασης, δεν θα έχουν γραμμική σχέση, ακριβώς επειδή το φλοτέρ λόγω μη ομαλού όγκου του ντεπόζιτου, δεν μετακινείται το ίδιο από το 2ο λίτρο στο 3λιτρο, από ότι στο 12λιτρο, στο 13ο για παράδειγμα. Έχοντας όμως μετρήσει τις τιμές των αντιστάσεων, απλά προγραματίζεις το όργανο, να λαμβάνει την αντιστοιχία αντίστασης και ποσότητας, από ότι την αντίσταση σκέτη. Και έτσι το όργανο γίνεται πλήρως γραμμικό της ποσότητας βενζίνης, και όχι της μετακίνησης του φλοτέρ. Για τις ενδιάμεσες θέσεις αντίστασης, κάνεις μια απλή αναλογική παρεμβολή. Π.χ. αν μετράει 85 Ω στα 12 λίτρα και 80Ω στα 13 λιτρα και κάποια στιγμή μετράει 82 λίτρα, ε προφανώς είναι 2/5 ανάμεσα στα 12 λίτρα και 3/5 ανάμεσα στο 13, ήτοι αν κάνεις τις πράξεις 12.6 λίτρα. ... Η εταιρία προφανώς ΔΕΝ ενδιαφέρεται να το κάνει αυτό και δεν το κάνει, γιατι πληροφοριακά είναι ΑΣΤΕΙΑ η εφαρμογή αν ήθελε να το κάνει έτσι. ΥΠΟΘΕΤΩ μια και δεν έχω τέτοια μοτό, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, σκοπός της εταιρίας δεν ήταν να κάνει ένα δείκτη καυσίμου, αλλά ένα σύστημα προειδοποίσης: Όσο έχεις μπόλικο καύσιμο είναι στην μεγάλη μπάρα, και όταν πλησιάζει στο τέλος αρχίζει και μετράει τις μικρές. Είναι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, όχι ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ δείκτης.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2017 από τον FlyingInADream 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Κάνεις το απλό: Τελείως άδειο, μετράς αντίσταση φλοτέρ. Ρίχνεις ένα λίτρο μέσα ξαναμετράς αντίσταση, ξαναρίχνεις ξαναμετράς κ.ο.κ. μέχρι να γεμίσει. Φτιάχνεις έτσι ένα πινακάκι π.χ. 15 θέσεων στο παράδειγμά μας, όπου αντιστοιχεί η πραγματική ποσότητα καυσίμου, με την ένδειξη αντίσταση του αισθητήρα. Κατά παρόμοιο τρόπο βαθμονομούν,σε καινούργιο βενζινάδικο,τη βέργα που μετράει το εναπομείναν καύσιμο στη δεξαμενή.Σε άδεια δεξαμενή ρίχνουν 100 λιτρα νερό,βυθίζουν τη βέργα και σημαδεύουν το σημείο,ακολούθως άλλα 100 λίτρα και πάλι το ίδιο και πάλι το ίδιο μέχρι να γεμίσει η δεξαμενή.Εννοείται ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του ξαπλωμένου κυλινδρικού σχήματος της δεξαμενής ΔΕΝ είναι οι γραμμές σε ίσες αποστάσεις γι αυτό και η υπομονετική διαδικασία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες