Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

αυτο λεω ακριβως. σου απαντησα επειδη αναφερες την διαφορα που εσυ σαν οδηγος παρατηρησες στο μηχανακι σου σε 2 διαφορετικες καταστασεις.

απο κει και περα, ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο... just my 2 cents

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συμφωνούμε Γιώργο. Πάντως θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να μην το εξειδεκεύουμαι σε πίστα/δρόμο. Η καλή ανάρτηση θα σε βοηθήσει να πάς πολύ καλύτερα στον δρόμο.Μάλιστα εφόσον ξέρεις και τι συμπεριφορά θές (και πως θα την ρυθμίσεις), εύκολα την φέρνεις ανάλογα και με τα κέφια σου.

και μόλις αλλάξεις λάστιχα με άλλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά ελαστικότητας σκελετού και βάρος άντε πάλι ψάξιμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Been there.. Όταν αλλαξα σε s21 είχα επανεμφάνιση της τάσης για κοσκίνισμα στα πολλά. Μια αλλαγή μπροστά, μια πίσω και όλα οκ πάλι.. Παρεπιπτόντως πολύ ωραίο το s21! Ειδικά το μπροστά, εξαιρετικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Test 50.000km, ανοίξανε μοτέρ να δούνε φθορές...
Μια εικόνα χίλιες λέξεις...

http://www.motorradonline.de/dauertest/bilanz-50000-kilometer-dauertest-yamaha-mt-09/730826

Σκατά στην Honda

160_MRD_2016_11_48_Dauertest_Abschluss_Y

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι φθορες να εχει ρε γιατρε στα 50k? Θα τρελαθουμε? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλοι στα 50κ αλλοι στα 500κ, οπου μπορει ο καθενας.....Φυσανε και το γιαουρτι στην yamaha αχαχαχαχα!

Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με Γερμανικές βενζίνες. Για κάντο στο Ελλάντα και βλέπουμε........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι φθορες να εχει ρε γιατρε στα 50k? Θα τρελαθουμε? 

κατσε και διάβασε τι φθορές έχουν οι άλλες μηχανές στα 50.000 που τους άνοιξαν τα μοτέρ και θα καταλάβεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατσε και διάβασε τι φθορές έχουν οι άλλες μηχανές στα 50.000 που τους άνοιξαν τα μοτέρ και θα καταλάβεις.

Ελα ρε, σιγα μην ειχες κι αγωνια εσυ τωρα μηπως δεν θα ειναι ενταξει το μοτερ σου στα 50k, 3κυλινδρη 850 κυβικα συγχρονη μηχανη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με νέα χρώματα (tech μαύρο και mountain green) το μοντέλο του 2017 και,αν δεν κάνω λάθος,νέα αυξημένη τιμή: 10.600€...τουλάχιστον αυτή βλέπω πια στις αγγελίες των καινούριων στο car

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με Γερμανικές βενζίνες. Για κάντο στο Ελλάντα και βλέπουμε........

και για εξήγησε μας εσύ που ξέρεις τι σχέση έχει ή βενζίνη με τα κινούμενα μηχανικα μέρη του μοτέρ? Αλλο οι επικαθίσεις στις βαλβίδες - πιστονια και αλλο το λύσιμο και μέτρημα των μερων του μοτέρ και του κιβωτίου. Μην γράφουμε οτι να ναι... Α και οι αλλαγές λαδιών στα εργοστασιακά 10000, όχι όπως εδώ ανά 5000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με νέα χρώματα (tech μαύρο και mountain green) το μοντέλο του 2017 και,αν δεν κάνω λάθος,νέα αυξημένη τιμή: 10.600€...τουλάχιστον αυτή βλέπω πια στις αγγελίες των καινούριων στο car

το 10.600 ειναι τιμη για τα μοντελα τα τωρινα. ισως υπαρξει αυξηση το 2017 και αλλη στην τιμη μιας και θα βαλει 2 εξτρα. slippery clutch + υποδοχη ετοιμη για quickshifter + traction control 3 σταδιων. τωρα εχει μονο On kai off 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 10.600 ειναι τιμη για τα μοντελα τα τωρινα. ισως υπαρξει αυξηση το 2017 και αλλη στην τιμη μιας και θα βαλει 2 εξτρα. slippery clutch + υποδοχη ετοιμη για quickshifter + traction control 3 σταδιων. τωρα εχει μονο On kai off 

αυτο βλέπω κι εγω! ή το τωρινό μοντέλο θα δίνεται με τρελή έκπτωση για να φύγει ή λογικά η νέα τιμή για το 2017 θα ειναι αυξημένη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τιποτα δεν θα το κανει αυτο η γιαμαχα τι ειναι καβασακι ή σουζουκα... οταν λεμε τρελη εκπτωση ισως το παει στην παλια τιμη πχ 9990

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάμπο συμφωνώ σε όλα ! Είνα κα@λα αυτό το μοτέρ !

Δεν είναι οι χούφτες όμως, αλλά δεν πειράζει ,το έχουμε περάσει όλοι αυτό το επεισόδιο  :blink:

λοιπόν επανέρχομαι δυναμικός μετά από νέες περιπέτειες  :tooth: (δοκιμές ) 

Μετά από αυτό το ποστ σου σου είχα πει πως θα ξαναβάλω τις χούφτες και θα δοκιμάσω . 
Συνοψίζω .

Το τρέισερ μου κουνούσε με τις χούφτες επάνω από τα 180 και μετά . Βγάζω χούφτες , δεν κουνάει ρούπι ακόμα και με αρύθμιστες αναρτήσεις , κάνω αρκετές μέρες δοκιμές . Ρυθμίζω αναρτήσεις (είπαμε ΧΩΡΙΣ χούφτες) και συνεχίζω τις βόλτες μου . Η μηχανή πάει ΤΡΕΝΟ ακόμα και στα 245 και βάλε ..... .Προχθές σε κυριακάτικη βόλτα συνέχιζε και ήταν τρένο την ώρα που γλεντούσα στην Εγνατία οδό σε πατήματα ενα SMT 990 . Σήμερα θυμάμαι να ξαναβάλω τις χούφτες . Αναρτήσεις ρυθμισμένες , όλα σούπερ και βγαίνω για δοκιμή και κουνάει !! Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη προφανώς λόγο ρυθμισμένων αναρτήσεων σε σχέση με την τελευταία δοκιμή με χούφτες και το κούνημα έρχεται περίπου στα 200 και είναι πιο ήπιο . 

Θα τις δώσω λίγο χρόνο ακόμα τις χούφτες και θα κάνω μερικές βόλτες ακόμα εξαιτίας αυτής της πρότασης σου '' Χάμπο όσο πιο επιγραμματικά μπορώ : δεν το κάνει πάντα και παντού, παίζουν πολλοί παράγοντες με τον αέρα και την διεύθυνση του σημαντικότερο. '' 

Υπόψην πως 8 στις 10 δοκιμές τις έχω κάνει στον ίδιο δρόμο με άριστες καιρικές συνθήκες χωρίς ιδιαίτερο άνεμο για να μην πω χωρίς καθόλου ! 

Συμπέρασμα δικό μου μέχρι στιγμής για το δικό μου τρέισερ :

Με χούφτες κουνάει . Χωρίς χούφτες τρένο . Απλά τα πράγματα . Συνεχίζω την έρευνα και θα επανέλθω :tooth: .

Αν δεν το έχω πουλίσει μέχρι τότε !! :tooth: 

Κατα τ άλλα το μηχανάκι γαμ@ει !! Το γουστάρω όπως και να έχει. Και κουνηστό !!

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση περίεργου και ίιιισως μελλοντικού κατόχου μετά από χρόνια.

Έχει βάλει κάποιος after market χούφτες? Κουνάει και με αυτές ή είναι θέμα σχεδιασμού των μαμά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν επανέρχομαι δυναμικός μετά από νέες περιπέτειες  :tooth: (δοκιμές ) 

Μετά από αυτό το ποστ σου σου είχα πει πως θα ξαναβάλω τις χούφτες και θα δοκιμάσω . 
Συνοψίζω .

Το τρέισερ μου κουνούσε με τις χούφτες επάνω από τα 180 και μετά . Βγάζω χούφτες , δεν κουνάει ρούπι ακόμα και με αρύθμιστες αναρτήσεις , κάνω αρκετές μέρες δοκιμές . Ρυθμίζω αναρτήσεις (είπαμε ΧΩΡΙΣ χούφτες) και συνεχίζω τις βόλτες μου . Η μηχανή πάει ΤΡΕΝΟ ακόμα και στα 245 και βάλε ..... .Προχθές σε κυριακάτικη βόλτα συνέχιζε και ήταν τρένο την ώρα που γλεντούσα στην Εγνατία οδό σε πατήματα ενα SMT 990 . Σήμερα θυμάμαι να ξαναβάλω τις χούφτες . Αναρτήσεις ρυθμισμένες , όλα σούπερ και βγαίνω για δοκιμή και κουνάει !! Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη προφανώς λόγο ρυθμισμένων αναρτήσεων σε σχέση με την τελευταία δοκιμή με χούφτες και το κούνημα έρχεται περίπου στα 200 και είναι πιο ήπιο . 

Θα τις δώσω λίγο χρόνο ακόμα τις χούφτες και θα κάνω μερικές βόλτες ακόμα εξαιτίας αυτής της πρότασης σου '' Χάμπο όσο πιο επιγραμματικά μπορώ : δεν το κάνει πάντα και παντού, παίζουν πολλοί παράγοντες με τον αέρα και την διεύθυνση του σημαντικότερο. '' 

Υπόψην πως 8 στις 10 δοκιμές τις έχω κάνει στον ίδιο δρόμο με άριστες καιρικές συνθήκες χωρίς ιδιαίτερο άνεμο για να μην πω χωρίς καθόλου ! 

Συμπέρασμα δικό μου μέχρι στιγμής για το δικό μου τρέισερ :

Με χούφτες κουνάει . Χωρίς χούφτες τρένο . Απλά τα πράγματα . Συνεχίζω την έρευνα και θα επανέλθω :tooth: .

Αν δεν το έχω πουλίσει μέχρι τότε !! :tooth: 

Κατα τ άλλα το μηχανάκι γαμ@ει !! Το γουστάρω όπως και να έχει. Και κουνηστό !!

Για πες με το SMT τι εγινε!:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες για την Εγνατία ... γιατί στις στροφές πρεπει να είχατε κανα 2 βουνά διαφορά απ ότι λένε....:baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον Χαμπο μιλάμε!!! Δεν χρειάζεται μηχάνημα για κόντρα...και ηλεκτρικό ποδήλατο του φτάνει :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δήμο, βάψτο μπλε και ρίξτο στο Θερμαικό, ρόμπα έγινες!

Για αυτό δεν σε βλέπουμε σε βόλτα Θείο Δημήτρη από τότε που αγόρασες  το μούλτι, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης σου....

Ωχ και να σου κάνει καμιά πλάκα ο Χάμπος με το Tracer....χρόνια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτό δεν σε βλέπουμε σε βόλτα Θείο Δημήτρη από τότε που αγόρασες  το μούλτι, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης σου....

Ωχ και να σου κάνει καμιά πλάκα ο Χάμπος με το Tracer....χρόνια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά...

Εννοείται ότι με κάνει πλάκα, και εννοείται ότι το γλεντάω κιόλας!  χα, χα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες για την Εγνατία ... γιατί στις στροφές πρεπει να είχατε κανα 2 βουνά διαφορά απ ότι λένε....:baby:

Γατάκι κάνε νιαου . Σε έχω ραψει 42 φορές μετρημένες με 12 διαφορετικά μηχανάκια . Νιαουυυυ . 

Επιβεβαίωνω το ράψιμο μου στις στροφές αλλά με φρέσκες γόμες και ή γιαγιά μου έτσι θα πήγαινε. 

Επιβεβαίωσε με την σειρά σου το ράψιμο που σε έκανα στην ευθεία . Για να προετοιμαζονται μερικοί μερικοί .... !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

´

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα