Jump to content
icelover

Γυμνές κομμώτριες.......στην Πάτρα.

Recommended Posts

Ρε Klab.............φήμες λένε ότι είσαι ο κρυφός μεγαλομέτοχος...... :blush2:

Άκους εκεί;

Κομμωτήριο στην Πάτρα, λέει, προσλαμβάνει κομμώτριες που θα κάνουν περμανάντ και ρεφλέ με τα βυζόμπαλα στήθη έξω!

Κι αν έρθει η δικιά μου αύριο-μεθαύριο και μου πει, "έλα να μου φτιάξεις ένα βιογραφικό που θέλω να στείλω σε μια καλή περίπτωση στην Πάτρα"; Τι θα κάνω; Όχι πες;

Δίνουνε, λέει, και μισθό 1500 με δύο χιλιάρικα το μήνα. Και θα έχει, λέει, και άντρες κομμωτές (ημίγυμνοι κι αυτοί, εννοείται). Που δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα είναι "τούμπανο" και θα γυαλίσει το μάτι της δικιάς μου και θα έχουμε άλλα μετά. Θα τρέχω και δεν θα φτάνω...

Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοντέλο έχει παίξει με επιτυχία στο εξωτερικό, ενώ το πρόσωπο που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την ιδέα στην Ελλάδα, είναι υπαρκτό. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για μούφα είδηση. Ανδρέας Νιφόρος είναι το όνομά του, όπως μας ενημερώνει η Espresso. Το επαγγελματικό του backround μάλιστα, δικαιολογεί στο έπακρο τη φάση "δεν-έχω-τι-να-κανω-και-ανοίγω-κομμωτήριο-στριπτιτζάδικο": Είναι ιδιοκτήτης καταστήματος ερωτικών παιχνιδιών...

Ακούγεται πως ήδη στο γραφείο του έχουν καταφθάσει δεκάδες βιογραφικά. Τα κριτήρια της επιλογής (φαντάζομαι πως) αφορούν περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση και λιγότερο το πόσο κατέχει καθείς την τέχνη του κουρέματος, παρά το γεγονός ότι στα προαπαιτούμενα είναι και το πτυχίο κομμωτικής.

http://provocateur.gr/post/4525/kommwthrio-me-gymnes-ergazomenes-sthn-patra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο αυτή την πόλη σε κάτι τέτοια έχω ακούσει τα μύρια όσα ρε μπαιδί μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά κομμωτήριο για μπακούρια θα είναι, και μελλοντικά μπακούρια (δεσμευμένος πηγαίνει και τρώει σουτ από την νυν :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καιρός να πάω για κούρεμα, μάκρυναν τα μαλλιά μου από τα πιτόγυρα στην Πάλαιρο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσέξτε μην είναι Unisex το κούρεμα εκεί!

Edit: Τώρα το διάβασα. Θα είναι!

Τροποποιήθηκε από τον A-nik-i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ άκουσα πως ανοίγει σουβλατζίδικο για την περίοδο της κρίσης που αντί για καλαμάκι θα σου κόβουν ένα δάχτυλο, θα στο ψήνουν επιτόπου και θα κοστίζει μόνο 0.20 λεπτά το πιτόγυρο.

Α και θα τα τυλίγει ο Ομπάμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ άκουσα πως ανοίγει σουβλατζίδικο για την περίοδο της κρίσης που αντί για καλαμάκι θα σου κόβουν ένα δάχτυλο, θα στο ψήνουν επιτόπου και θα κοστίζει μόνο 0.20 λεπτά το πιτόγυρο.

Α και θα τα τυλίγει ο Ομπάμα.

Του αλλουνού του κόψανε τα χέρια, για βρώμικο. (I know, i know, black humour...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά κομμωτήριο για μπακούρια θα είναι, και μελλοντικά μπακούρια (δεσμευμένος πηγαίνει και τρώει σουτ από την νυν :lol: )

καλα ναι μπακουρια, οταν θα δεις την ουρα απ'οξω :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερχομαι Πάτρα για κούρεμα, σε κάνα 3ωρο θα είμαι εκεί (ανάλογα δλδ με πόσα θα πηγαίνει ο γερανός της οδικής),

ποιος είναι free για καφεδακι;;; :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τροποποιήθηκε από τον Thetreeoflife

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά πέραν του ό,τι είναι μούφα, τι σας ενδιαφέρει πως θα είναι οι κομμώτριες?

Το ποιός θα κάνει το λούσιμο είναι το ζήτημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Klab-άκο στον τιμοκατάλογο, στο "λούσιμο κεφαλιού" θα διευκρινίζεται ποιό κεφάλι ή θα είναι στην διακριτική ευχέρεια του πελάτη να υποδείξει την προς λούσιμο περιοχή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ανοίξει με το καλό μέχρι του χρόνου, μας βλέπω για πανελλήνια στην Πάτρα έξω από το μαγαζί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω απορια να θα ειναι ελληνιδα καμια απο αυτες που θα παρουν να δουλεψουν και αν θα εχουν εκπτωση μελη του mybike.gr..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προβλέπω να παίρνει ανάσα η τουριστική κίνηση στην πόλη και η τοπική οικονομία γενικά. :D

Έχω και αποκλειστικές εικόνες του μαγαζιού απ' την 1η μέρα που θα ανοίξει.

fwto--leuki-nuxta--stin-kalamata-948974.jpg

36708.jpg

subway_in_sao_paulo_01.jpg

:tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα