propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 Ειδα στην Δραμα ενα Horex, απεριποιητο και ταλαιπωρημενο. Ποσο λετε να πιασει ανακατασκευασμενο?Και γενικα τι γνωριζουμε για αυτην την εταιρια διοτι δεν μπορεσα να βρω πολλες πληροφοριες στον γουγλι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ειδα στην Δραμα ενα Horex, απεριποιητο και ταλαιπωρημενο. Ποσο λετε να πιασει ανακατασκευασμενο?Και γενικα τι γνωριζουμε για αυτην την εταιρια διοτι δεν μπορεσα να βρω πολλες πληροφοριες στον γουγλιΘεωρω οτι αν θελεις να βγαλεις χρηματα απο ανακατασκευη θα πρεπει να ξοδεψεις πολλα (χρηματα χρονος νευρα κτλ) για γνησια ανταλλακτικα πιστη ανακατασκευη κτλ ..και να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο που θα το αγορασει. Θα ελεγα οτι αξιζει για προσωπικο μερακι παρα να κερδισεις απο αυτο. Δεν ξερω αν ειναι χαζο αυτο που ρωταω..Μπορουμε να καταλαβουμε απο την φωτο ποσο εχει στριψει το μηχανακι (αν εχει πλαγιασει αρκετα) και σε τι κατασταση ειναι τα λαστιχα; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2016 από τον sorips Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) εμένα μου φαίνεται πιο "ζωντανό" το σκούρο μέρος.με την έννοια πως έχει πατηθεί πιο πολύ, άρα έχει κρατήσει την ελαστικότητακαι την - όσο μπορεί λόγο ζεστάματος / λιωσίματος και φθοράς των εξωτερικών στρωμάτων του - ομοιομορφία του ενώ στο γκρίζο μέρος δείχνει ξεροσκασμένο από την απατησιά...και τα μουστάκια δείχνουν πως δεν έχει πλαγιάσει μέχρι τέλους.τώρα το τι χρήση του έκανε, αυτό είναι άλλο θέμαεπίσεις να πω πως δεν ξέρω από λάστιχα& δεν ξέρω και το λάστιχο για να σου πω αν είναι νέο μοντέλο (την εποχής μας) ή παλαιότερο (πχ άνω των 4 ετών) και άρα πετρωμένο,απλά με το μάτι μου δίνει την παραπάνω εντύπωση.... (ξέρω.....: "μας φώτισες...τι πετάγεσαι ???".... Σόρρυ) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2016 από τον originalksd 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 εμένα μου φαίνεται πιο "ζωντανό" το σκούρο μέρος.με την έννοια πως έχει πατηθεί πιο πολύ, άρα έχει κρατήσει την ελαστικότητακαι την - όσο μπορεί λόγο ζεστάματος / λιωσίματος και φθοράς των εξωτερικών στρωμάτων του - ομοιομορφία του ενώ στο γκρίζο μέρος δείχνει ξεροσκασμένο από την απατησιά...και τα μουστάκια δείχνουν πως δεν έχει πλαγιάσει μέχρι τέλους.τώρα το τι χρήση του έκανε, αυτό είναι άλλο θέμαεπίσεις να πω πως δεν ξέρω από λάστιχα& δεν ξέρω και το λάστιχο για να σου πω αν είναι νέο μοντέλο (την εποχής μας) ή παλαιότερο (πχ άνω των 4 ετών) και άρα πετρωμένο,απλά με το μάτι μου δίνει την παραπάνω εντύπωση....(ξέρω.....: "μας φώτισες...τι πετάγεσαι ???".... Σόρρυ)(ξέρω.....: "μας φώτισες...τι πετάγεσαι ???".... Σόρρυ) ...χαχα Το λαστιχο ειναι 2ετιας με πανω απο 10κ χιλ Με μπερδευει το γκρι στο κεντρο (πατημενο) μετα το καθαρο και στα μουστακια - ακρα, οπως λες παλι γκρι (πατημενο;)Ισως παιζει και ρολο τι πιεση ειχε το λαστιχο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 πιθανόν να είναι πρόσφατο "γδάρσιμο" του ελαστικού σε επιφάνεια που είχε αυτό το χρώμα.Το βλέπω και στο αμάξι της δουλειάς, όταν σταματημένος κοιτάω τα λάστιχα για πρόκεςστρίβοντας τις εμπρός ρόδες.Γδέρνονται και ασπρίζουν εκεί που πατάνε κατά τη στροφή του τιμονιού, και μόλις κάνω τα 10 εκατοστά πιο μπροστά, το βλέπω....Πρέπει να είναι μόνο εκεί και όχι σε όλο το "μαύρο" λόγο καμπυλότητας του πέλματος.μπορεί να έγινε κατά την κύλιση, κατά το φρενάρισμα ή και από μικρό σπινιάρισμα"για να το κάνω λίγο πιο μπροστά για να βγάλω καλύτερα τη φωτό / να μην φαίνεται η κοπέλα μου / το αμάξι / η πινακίδα με τη διεύθυνση""έλα ρε ρημάδι, πιο μπροστά θες ?" -> μπράαπ... πάντως από βάθος / πέλμα (αν είναι όντως τόσο νέο) δεν θα έχεις θέμα, έχει αρκετό ψωμί, από ότι βλέπω....ένα τσεκ στην ελαστικότητα, θα σου λύσει απορίες (αν δεν τρίβεται σαν σφουγγάρι και αν είναι οκ)Εκτός κι αν κάποιος που το έχει φορέσει, σου πει και εντυπώσεις σχετικά με την αντοχή του στο χρόνο και τη χρήση... (ξέρω...."πάλι πετάγεσαι !?!?" ) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 Ειχα ίδια λάστιχα στο κλε.. Εγω που δε το εστριβα τα παταγα λιιιγο παραπάνω σε στριφτερες διαδρομές. Οπότε δε νομίζω ότι το εστριβε και πολυ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2016 Χαμηλή πίεση μου φαίνεται.Κ ήπια οδήγηση σε καλή άσφαλτο ή απλά σταθερή πορεία με νορμάλ ταχύτητα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2016 Παιδιά ψάχνω χαμηλό (Low, Ultra low) μαύρο τιμόνι για το ΜΤ-07, να ρίχνει το ύψος των χειριστηρίων και να μετατοπίζει, ιδανικά, το βάρος λίγο πιο μπροστά/σκυφτά, άρα και με μικρότερη κλίση προς τα μέσα..Ποιο τιμόνι χρειάζομαι και τι άλλο χρειάζεται μαζί του? Βάσεις/Καβαλέτα/Αντίβαρα/κλπ.Ευχαριστώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christaras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2016 Γνωριζει καποιος πως βγαζουμε το βολαν χωρις εξωλκεα;Μιλαμε για honda C50 πλατινατοΕπισης πως τσεκαρουμε τις πλατινες αν ειναι σε καλη κατασταση; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 Θεωρω οτι αν θελεις να βγαλεις χρηματα απο ανακατασκευη θα πρεπει να ξοδεψεις πολλα (χρηματα χρονος νευρα κτλ) για γνησια ανταλλακτικα πιστη ανακατασκευη κτλ ..και να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο που θα το αγορασει. Θα ελεγα οτι αξιζει για προσωπικο μερακι παρα να κερδισεις απο αυτο. Δεν ξερω αν ειναι χαζο αυτο που ρωταω..Μπορουμε να καταλαβουμε απο την φωτο ποσο εχει στριψει το μηχανακι (αν εχει πλαγιασει αρκετα) και σε τι κατασταση ειναι τα λαστιχα; σε αυτες τις φωτο τα λαστιχα φενονται πολυ ενταξει. εχουν ερκετο πελμα ακομα και δεν εχουν "ανοιξει" αναμεσα στη χαραξη. δεν θα εχουν προβλημα για αρκετα χλμ.το εχει πατησει μεχρι εκει που ειναι το μαυρο, πιθανων σε καλη ασφαλτο και μαλλον με λογικες πιεσεις. αν ειχε χαμηλες πιεσεις θα ειχανε "μακαρωνιασει" εστω και λιγο.αυτο που εχει μεινει απατητο, χοντρικα αντιστηχει σε 10-15μοιρες ακομα (καπου εκει δεν ειμαι σιγουρος με τα off road λαστιχα), το οποιο σημαινει πως εχει αρκετο πλαγιασμα περιθωριο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Τουτο εδω ρε παιδια τι ακριβως κανει? Εχει καμια σχεση με τα φωτα? (glx)http://www.cmsnl.com/honda-c50-cub-1996-t-greecemph_model1298/resistor-assy_35400gb4700/#.V8fszDVUOAg Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christaras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 Τουτο εδω ρε παιδια τι ακριβως κανει? Εχει καμια σχεση με τα φωτα? (glx)http://www.cmsnl.com/honda-c50-cub-1996-t-greecemph_model1298/resistor-assy_35400gb4700/#.V8fszDVUOAgλογικα ναι αφου ειναι αντισταση πρεπει να παιζει ρολο με τα ρευματα γενικοτερα...Αυτη η αντισταση παντως ειναι για 12volt , εαν θες για 6 volt νομιζω λεγονται σεληνιου . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 Σεληνίου=ανορθωτές παλαιού τύπου, όχι απλή ωμική αντίσταση 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christaras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Γινεται να βγαλουμε το βολαν χωρις εξωλκεα;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Γινεται να βγαλουμε το βολαν χωρις εξωλκεα;;βέβαια και γίνεται απλά δεν είναι εύκολο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christaras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 βέβαια και γίνεται απλά δεν είναι εύκολο.μπορεις να μου πεις την διαδικασια;Ευχαριστω.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Επειδή είμαι σε φάση να ξεκινήσω να ψάχνω κανένα εντουράκι, και επειδή σε άλλο τόπικ που είχα ανοίξει δεν πήρα απάντηση, ρωτάω εδώ:Έστω ένα μηχανάκι μοντέλο του '10 πχ (με έγκριση τύπου ώστε να δικαιούται πινακίδα) που το πήρε ο ιδιοκτήτης του για να κάνει βόλτες στο βουνό και δεν έβγαλε ποτέ πινακίδα. Αν το αγοράσω εγώ, μπορώ να βγάλω πινακίδα εκ των υστέρων; Είναι δύσκολη η διαδικασία; Να βάλω καλύτερα τον αγοραστή να ασχοληθεί να βγάλει πινακίδα ώστε να γίνει η μεταβίβαση με τη βούλα;Ευχαριστώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 ΕυχαριστώΒρηκες εσυ μηχανακι ηδη και εχεις αυτο το θεμα? Γιατι αν οχι κατα 99.9 % δεν θα συναντησεις τετοιο προβλημα. Δεν νομιζω να γινεται παντως αυτο. Επισης η ΚΤΜ (πχ, γι αυτην θυμαμαι συγκεκριμενα) ειχε βγαλει μια ανακοινωση περισυ πριν τα Χριστουγεννα, οτι οσα μηχανακια προηγουμενων ετων δεν θα εχουν ταξινομηθει μεχρι το τελος του ετους, δεν θα μπορουν να βγαλουν πινακιδες απο το '16... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 μπορεις να μου πεις την διαδικασια;Ευχαριστω..δες στο νετ για how ro remove flywheel without special tools. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Βρηκες εσυ μηχανακι ηδη και εχεις αυτο το θεμα? Γιατι αν οχι κατα 99.9 % δεν θα συναντησεις τετοιο προβλημα. Δεν νομιζω να γινεται παντως αυτο. Επισης η ΚΤΜ (πχ, γι αυτην θυμαμαι συγκεκριμενα) ειχε βγαλει μια ανακοινωση περισυ πριν τα Χριστουγεννα, οτι οσα μηχανακια προηγουμενων ετων δεν θα εχουν ταξινομηθει μεχρι το τελος του ετους, δεν θα μπορουν να βγαλουν πινακιδες απο το '16... Όχι, μηχανάκι συγκεκριμένο ακόμα δεν βρήκα, έχει υποψήφια, να τελειώσουν τα αλώνια πρώτα και μετά. Απλά να αποφύγω να ακούω τον κάθε πικραμένο "εεε τι τις θες τις πινακίδες μωρέ" ή "τις έχω καταθέσει, να στο δώσω με υπεύθυνη δήλωση" ή το καλύτερο "φιλαράκι χρωστάει 6 χρόνια τέλη, άμα θες πινακίδα πλήρωστα εσύ". Πίκρα η αγορά μεταχειρισμένου Χώρια που οι περισσότερες αγγελίες δεν αναφέρουν ρητά "πινακίδες, τέλη, ΚΤΕΟ οκ" οπότε υποθέτω ότι κάποιες θα είναι και από μηχανάκια χωρίς χαρτιά.Ρωτάω για να μην τρώω τον αυτοσχεδιασμό κάθε στρουγκανόβλαχου στη μάπα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οχι δεν νομιζω οτι γινεται να γινει μεταβιβαση και μετα να βγουν πινακιδες, αν καποιος ξερει διαφορετικα ας με διαψευσει. Οι περισσοτεροι δεν γραφουν για πινακιδες και τελη γιατι το θεωρουν αυτονοητο. Τωρα αν ο αλλος σου πει, δεν εχω βγαλει πινακιδες και δεν μπορω πλεον, το δινω με υπευθηνη δηλωση του λες πολυ ευγενικα οτι δεν ενδιαφερεσαι και κλεινεις το τηλεφωνο. Τωρα αν ο αλλος σου πει "τι τις θες τις πινακιδες" και "αν θες να βγουν πινακιδες πληρωσε τα χρωστουμενα εσυ" του λες να πα να... Και τελειωνει η ιστορια. Εσυ δεν χανεις τιποτα που παιρνεις τηλεφωνο, ο αλλος χανει που δεν θα πουλησει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Έχει κανείς εμπειρία από αυτά τα γάντια? Επειδή ψάχνομαι για ένα ζευγάρι αλλά δεν έχω να διαθέσω ένα υπέρογκο ποσό αυτήν την στιγμή και είχα μείνει ευχαριστημένος με ένα μπουφάν της ίδιας μάρκας σκέφτομαι να τα τσιμπήσω για 45 ευρώ Nordcap GP Race Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Έχει κανείς εμπειρία από αυτά τα γάντια? Επειδή ψάχνομαι για ένα ζευγάρι αλλά δεν έχω να διαθέσω ένα υπέρογκο ποσό αυτήν την στιγμή και είχα μείνει ευχαριστημένος με ένα μπουφάν της ίδιας μάρκας σκέφτομαι να τα τσιμπήσω για 45 ευρώ Nordcap GP Race που τα βρηκες, λαρισα? θελω και εγω γαντια γυρω στο 50αρικο για καθημερινα γιατι αυτα που εχω σχιστικανε.λεω να παω βολτα απο motomad στην 1η ευκαιρια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 που τα βρηκες, λαρισα? θελω και εγω γαντια γυρω στο 50αρικο για καθημερινα γιατι αυτα που εχω σχιστικανε.λεω να παω βολτα απο motomad στην 1η ευκαιριαΑυτά τα βρήκα εδώ, αλλά τώρα που κοίταξα στον κατάλογο του Moto Market (επίσημος αντιπρόσωπος της Nordcap) ένα 50άρι τα έχει και εκεί οπότε θα πάω μια βόλτα από Καρδίτσα αν είναι να τα παραγγείλω για να τα δοκιμάσω κιόλας. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ο δείκτης του ταχυμέτρου κολλάει όταν σταματάω και για να πέσει στο 0 χτυπάω λίγο το καβούκι. Φτιάχνεται αυτό άμα ανοίξω το κοντέρ και σφίξω καμιά βιδούλα ή πάμε για αλλαγή κοντέρ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 από τον DIAMAPA Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες