Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αφορμή για να ξεκινήσω αυτό το θέμα, ήταν μια απορία που είχα χτες, η οποία μπορούσε να απαντηθεί μέσα σε 2-3 post (όπως και τελικά έγινε). Επειδή δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα για κάτι τόσο απλό (το οποιο μπορεί να είχε ερωτηθεί-απαντηθεί και παλιότερα σε κάποια άλλη συζήτηση), έθεσα το ερώτημα στη Ζωντανή Σύνδεση. Η Ζωντανή όμως εξυπηρετεί άλλο σκοπό, και τέτοια απλά-μικρά ερωτήματα μπορεί να χαθούν μέσα στη συζήτηση της Ζωντανής χωρίς να απαντηθούν. Εδω λοιπόν έρχεται αυτό το Thread που θα παίζει αυτό το ρόλο! Θα φιλοξενεί ερωτήματα απλά, (όχι απαραίτητα τεχνικά) που θα αρκούν 2-3 απαντήσεις για να καλυφθούν (σαν το δικό μου παραπάνω π.χ) και για να μην φορτώνουμε άσκοπα τον server, αλλα και για να μην χάνουμε την μπάλα με πολλά καινούρια "μικρά" θέματα! Η διδικασία της λειτουργία του thread είναι απλή! Κάποιος ρωτάει, κάποιοι απαντάνε! Απλά για να μην χανόμαστε, όποιος απαντάει να παραθέτει και την ερώτηση στην οποια απαντάει, γιατί μπορεί να έχουν μεσολαβήσει και άλλες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.941 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 ΑΖΑΧ ή Ντετόλ για τον καθρέφτη ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 κανένα από τα δύο Θανάση, νομίζω αφήνουν λεκέ. Βρεγμένο πανι θα έλεγα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 κανένα από τα δύο Θανάση, νομίζω αφήνουν λεκέ. Βρεγμένη εφημερίδα θα έλεγα Κάτι παραπάνω ξέρουμε εμείς οι παντρεμένοι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Πυρηνικά απόβλητα βάλε στον καθρέπτη ουστ ρεμάλι λίγη βρεγμένη εφημερίδα κάνει θαύματα. Αρχαία συνταγή και αν δεν έχεις εφημερίδα κάντο με pdf να το παίζεις και ψαγμένος με την τεχνολογία στα γκομενάκια. 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 AZAX με εφημερίδα(σοβαρά).εκεί να δεις θαύμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Βρεγμένο (απλά νωπό) πανί μικροϊνών, ειδικό για τζάμια. Κοστίζει γύρω στο ευρώ. Δεν αφήνει το παραμικρό σταγονίδιο (όπου μετατρέπεται σε λεκέ) σε καθρέπτες, τζάμια κλπ. Επίσης, είναι ιδανικό για στέγνωμα μετά το πλύσιμο, για τον ίδιο λόγο (δεν αφήνει ίχνος νερού πάνω στις βαμμένες επιφάνειες). 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 καθαριστικό φρένων! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Βρεγμένο (απλά νωπό) πανί μικροϊνών, ειδικό για τζάμια. Κοστίζει γύρω στο ευρώ. Δεν αφήνει το παραμικρό σταγονίδιο (όπου μετατρέπεται σε λεκέ) σε καθρέπτες, τζάμια κλπ. Επίσης, είναι ιδανικό για στέγνωμα μετά το πλύσιμο, για τον ίδιο λόγο (δεν αφήνει ίχνος νερού πάνω στις βαμμένες επιφάνειες). Δουλεύει εξίσου καλά και στεγνό. (Ανάλογα τη μπίχλα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Σήμερα αποφάσισα να πλύνω την μηχανή μου στο γνωστό στους Θεσσαλονικείς μαγαζί Dirty Girl παίρνω που λέτε τηλ. και μου λέει αδελφέ δεν μπορώ το κλείνω τα μαγαζί σε ερώτηση μου είπε ότι το κλείνει τελείως. Ξέρει κάνεις τι και πως? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Σήμερα αποφάσισα να πλύνω την μηχανή μου στο γνωστό στους Θεσσαλονικείς μαγαζί Dirty Girl παίρνω που λέτε τηλ. και μου λέει αδελφέ δεν μπορώ το κλείνω τα μαγαζί σε ερώτηση μου είπε ότι το κλείνει τελείως. Ξέρει κάνεις τι και πως? Μετα απο προσφατη επισκεψη μου ειπε οτι δεν τον βολευε το ωραριο και βρηκε αλλου δουλεια, θελει να το πουλησει το μαγαζι αλλα μεχρι στιγμης τιποτα(αν και σε καλη τιμη λεει)....ποιος θα το πλενει τωρα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 πριν καποιους μηνες ενα μελος ειχε ανεβασει φωτογραφιες απο το ατυχημα που ειχε(στο οποιο δεν φορουσε κρανος) για να να μας πεισει να φοραμε το δικο μας. επειδη θελω να τις δειξω σε ενα φιλαρακι μου μπας και το φορεσει το γαμωκρανος επιτελους , αλλα δεν το βρισκω στα 'δυσαρεστα', θυμαται κανεις που ειναι το τοπικ αυτο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 καλημερα ξερει κανεις την τελικη στα cbr 250 και στο kle 500? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Του cbf 250 ειναι: 140-145. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 πριν καποιους μηνες ενα μελος ειχε ανεβασει φωτογραφιες απο το ατυχημα που ειχε(στο οποιο δεν φορουσε κρανος) για να να μας πεισει να φοραμε το δικο μας. επειδη θελω να τις δειξω σε ενα φιλαρακι μου μπας και το φορεσει το γαμωκρανος επιτελους , αλλα δεν το βρισκω στα 'δυσαρεστα', θυμαται κανεις που ειναι το τοπικ αυτο? Νομίζω αυτό λες http://www.mybike.gr/topic/49672-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AC-%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82/page__st__15 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 στο kle 500? Στο KLE (μοντ. '04) είχα δει 180κάτι km/h στο κοντέρ, πραγματικά πρέπει να έχει κάπου στα 170km/h 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pg997 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Στο KLE (μοντ. '04) είχα δει 180κάτι km/h στο κοντέρ, πραγματικά πρέπει να έχει κάπου στα 170km/h http://www.mbike.com/kawasaki/kle500/2004 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 καλημερα ξερει κανεις την τελικη στα cbr 250 και στο kle 500? CBR250R, 1C, περίπου 165km/h στο κοντέρ, πραγματικά χοντρικά στα 150± KLE500, περίπου 175 με 180km/h στο κοντέρ, πραγματικά χοντρικά στα 165± Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas_1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Μήπως ξέρει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω τις αλενόβιδες για τα πλαστικά του Crypton X? Σε όποιο μαγαζί έχω ρωτήσει μου λένε ότι μπορώ να τις αγοράσω μόνο από αντιπροσωπεία, αλλά η Yamaha τις δίνει 80 λεπτά την μία και εγώ θέλω καμιά δεκαριά. Η βίδα είναι αυτή: http://www.mototsitinis.gr/shop/product_info.php/cPath/88/products_id/814 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Δοκίμασε στο βιδάδικο στην καλλιρόης δίπλα απο την Aprilia/Sym 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Και Σπύρου Πατση, κοντά στο Γκάζι έχει μαγαζιά με βίδες. Πάντα βρίσκω αυτό που ψάχνω εκεί. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Ψάχνοντας στο εβαυ για service manual της μικρής μου, δε βρήκα από haynes που υποτίθεται είναι τοπ, αλλά βρήκα clymer σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από όσα haynes έχω δεί μέχρι τώρα...ξέρει κανείς για αυτά τα clymer; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Σπύρου Πάτση θα βρεις ενα σωρό μαγαζιά με βίδες και τα σχετικά... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ninja 250 service manual https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=qs4mVPXuC8yV7AaOmoHgAw&url=http://mototh.com/files/kawasaki/Ninja_250R/Kawasaki_Ninja_250R_FI-English.pdf&cd=12&ved=0CDkQFjAL&usg=AFQjCNERIinYIY7jNdDvpOYCGIQVDp1kzw&sig2=xOH0Mt_OXgDqQNPuppWr_A Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 από τον gkourmoul1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝικόλαςXL 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες