Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 ε δε μπορεί να κάνει και πολλά εκτός από το να σταματήσει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Πριν μερικές μέρες σε βόλτα σε επαρχιακό δρόμο μετά από στροφή βλέπω ακριβώς στη μέση του ρεύματός μου ένα φίδι ν'αρχίζει να κάνει τα κλασσικά του, ανασηκώνεται, τυλίγεται κτλ. Αφού τα ξέρεις πια τα κόλπα. Αν δεν σου κάνει τον ''κάτσε καλά sound'': σσσσσσσσσσα, δεν έχεις θέμα. Και πάντα με εξοπλισμό πάνω στο μηχανάκι έχουμε πει: Mπότες, μπαλντά στην εργαλειοθήκη και είσαι κομπλέ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Όντως τέτοιο ήχο δεν έκανε :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fuma 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 http://www.ebay.com/itm/HONDA-XR125L-GRAPHIC-KIT-XR-125-L-STICKERS-DECALS-STICKER-CUSTOM-GRAPHICS-XR125-/271373271939?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f2f1b8383 Έχει βάλει κανεις κάτι τέτοιο πάνω στη μηχανή του? Κατα πόσο ειναι μόνιμο , πόσο εύκολα χαλάει και αν περαστεί πρέπει να δηλωθεί στην άδεια αλλαγή χρώματος? Δεν είναι στα πλάνα μου η αγορά του , ούτε καν το σκέφτομαι , αλλά βλέποτνας το δημιουργήθηκαν απορείες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 http://www.ebay.com/...=item3f2f1b8383 Έχει βάλει κανεις κάτι τέτοιο πάνω στη μηχανή του? Κατα πόσο ειναι μόνιμο , πόσο εύκολα χαλάει και αν περαστεί πρέπει να δηλωθεί στην άδεια αλλαγή χρώματος? Δεν είναι στα πλάνα μου η αγορά του , ούτε καν το σκέφτομαι , αλλά βλέποτνας το δημιουργήθηκαν απορείες... Από ότι ξέρω αυτοκόλλητα- μεμβράνες - PCF κά θεωρούνται προσωρινές μεταβολές και δεν θέλει τπτ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) κάποια πλαστικά έχουν ψευτοξεθωριάσει. και επειδή δε με ψήνει να πάρω καινουρια και να σκάσω 300αρα ξέρουμε καμμία αλοιφή που να τα ζωντανεύει?χωρίς όμως να χαλάει το χρώμα της? θα πάω από πράκτικερ την παρασκευή που θα πάω αθήνα να πάρω και μια κουκούλα για το κορίτσι και έλεγα μήπως υπαρχει κάτι συγκεκριμένο. επίσης έχω διαβάσει και για κερί (wax) αλοιφη και μετά κερί? η ένα από τα δύο? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2015 από τον nikosk0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Τα πιρουνια του innova ειναι καλυτερα απο τα πιρουνια του supra ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 κάποια πλαστικά έχουν ψευτοξεθωριάσει. και επειδή δε με ψήνει να πάρω καινουρια και να σκάσω 300αρα ξέρουμε καμμία αλοιφή που να τα ζωντανεύει?χωρίς όμως να χαλάει το χρώμα της? θα πάω από πράκτικερ την παρασκευή που θα πάω αθήνα να πάρω και μια κουκούλα για το κορίτσι και έλεγα μήπως υπαρχει κάτι συγκεκριμένο. επίσης έχω διαβάσει και για κερί (wax) αλοιφη και μετά κερί? η ένα από τα δύο? Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι τα εξής: Σαμπουάν με σιλικόνη, scratch remover (αλοιφή για γρατζουνιές), καθαριστικό χρώματος, και κερί (όλα της SONAX που τα πουλα και το praktiker). Η σειρά που τα παρέθεσα δεν είναι τυχαία. Πρώτα πλένουμε καλά το όχημα με σαπουνάδα και το στεγνώνουμε. Έπειτα χρησιμοποιούμε την αλοιφή για τις μεγάλες γρατζουνιές. Προσοχή εδώ διότι αν το παρακάνουμε θαμπώνει το χρώμα και κάνουμε ζημιά. Τελειώνοντας, σκουπίζουμε με νωπό πανί. Επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσουμε το καθαριστικό (γυαλιστικό) χρώματος. Άλειφω και τρίβω πριν στεγνώσει όλες τις βαμμένες επιφάνειες με καθαρό πανί μικροϊνών. Εκεί είναι που βλέπω την τεράστια διαφορά στο χρώμα. Η πέρλα επανέρχεται. Το χρώμα δείχνει καινούργιο. Βέβαια δεν φτάνει αυτό. Πρεπει να "οχυρώσω" το αναζωογονημένο χρώμα με κερί. Είναι απίστευτη η προστασία που προσφέρει το κερί. Από τον ήλιο και την βροχή, μέχρι τις μικρογρατζουνιές, τις κουτσουλιές, τα ρετσίνια και πολλά άλλα. Το κερί επίσης το έτριψα με το πανί μικροϊνών. Όλη η διαδικασία αυτή, εάν γίνει σχολαστικά δεν περνάει την 1 ώρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) υπερπλύρης απάντηση, ευχαριστώ πολύ edit μια και τα βρηκα ολα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2015 από τον nikosk0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Πριν αγοράσεις το μισό πράκτικερ δεν βάζεις καλύτερα, μια φωτογραφία να μας δείξεις σε τι κατάσταση είναι το χρώμα; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Τα πιρουνια του innova ειναι καλυτερα απο τα πιρουνια του supra ? Up Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Πριν αγοράσεις το μισό πράκτικερ δεν βάζεις καλύτερα, μια φωτογραφία να μας δείξεις σε τι κατάσταση είναι το χρώμα; ο κώλος έχει ψευτοξεθωριάσει λιιιιιιιιιιιιιιγο και τα μπροστινα εχουν μια πολυυυυυ ελαφρια αποκλιση απο το τεποζιτο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Από όσο μπορώ να καταλάβω με αυτό που βλέπω, ο κώλος δείχνει ματ, άρα θέλει βάψιμο σίγουρα. Το μπροστά δεν φαίνεται κάτι από την φώτο αλλά αν λες ότι έχει διαφορά τότε με μια αλοιφή θα δεις κάποια μικρή βελτίωση λόγω γυαλάδας. Είναι ξανα-βαμμένο το μηχανάκι; Αν δεν έχει φράγκα για βαψίματα κλπ τότε πάρε μια παλιά φανέλα βαμβακερή και άπλωσε-τρίψε με αυτό: http://www.praktiker...no-0-25lt-41445 Θα με θυμηθείς :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 λεφτα για βαψιμο έχει άλλα δε θέλω να το βάψω (όχι δεν είνια βαμένο), το θέλω όπως το γέννησε η μαμά yamaha.(τέλος οι καγκουριές) προτιμώ να του πάρω ένα κιτ fairing. αλλά επειδή μάλλον δε θα το παντρευτώ, δε νομίζω δηλαδή να το κρατήσω πάνω απο 2-3 χρόνια πέρα από τακτικότατο σερβις δε θέλω να του ρίξω φράγκα σε έξτρα, μόνο μανιτάρια. οπότε να δω τι μπορώ να κάνω με περιποιήση και σε περίπτωση που δεν μείνω ικανοποιημένος θα το σκεφτώ. πάρε και μια φωτό απο κώλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ξέρουμε κανέναν στην Θεσσαλονίκη που να επισκευάζει βαθουλώματα σε ντεπόζιτα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 ειναι ενας στο καλοχωρι γιακουμπ καπως ετσι,δεν εχω παει εγω αλλα ακουσα οτι ειναι πολυ καλος στη δουλεια του Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ευχαριστώ, θα τον τσεκάρω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 υπερπλύρης απάντηση, ευχαριστώ πολύ edit μια και τα βρηκα ολα Η πρωτη αλοιφη δεν μου φαινεται σωστη. Ιδια συσκευασια σε κοκκινο χρωμα και κανει γυρω στο 5ευρο. Νομιζω γραφει για γρατζουνιες σε χρωμα. Αυτα τα χρειαζεσαι ετσι και αλλιως για να καλοπιζεις την καλη σου.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Τα πιρουνια του innova ειναι καλυτερα απο τα πιρουνια του supra ? δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες. απλα ειναι πιο καινουρια του ιννοβα. η δαγκανα και ο δισκος του ιννοβα ειναι καλυτερα παντως. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Διαιρουμενη ΜΗ διατρητη στολη παλευεται το καλοκαιρι για βολτα εξω απο την πολη οταν μεσα εχει 32-35 μαξ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Αν πας με ντάλα ήλιο,οριακά. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 σφιχτα εισαι, καλο θα ηταν να φορας κατι πχ coolmax ή κατι ολοσωμες που βγαζουν alpinestarts & dainese για μεσα απο το δερματινο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Συμπλεκτης απο astrea χωραει στο glx και αν χωραει θα δουλευει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Διαιρουμενη ΜΗ διατρητη στολη παλευεται το καλοκαιρι για βολτα εξω απο την πολη οταν μεσα εχει 32-35 μαξ??? Εν κινησει,παει και ερχεται. Με το που σταματησεις,πεθαινεις. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Αρα ξεκιναω νωρις παω σε κανα κολοβουνι που εχει δροσια και γυρναω απογευμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες