Jump to content

Stray

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  143
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

Stray last won the day on Ιούνιος 17

Stray had the most liked content!

Πόντοι

128 Excellent

Σχετικά με το μέλος Stray

 • Κλάση
  Γυρνάει

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2.065 προβολές προφίλ
 1. Καταρχάς για να γίνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειάζεται ο νόμιμος κάτοχος ή εκπρόσωπος του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμιμος κληρονόμος του θανόντος να έχει κάνει την μεταβίβαση της άδειας στο όνομα του προσκομίζοντας τα απαραίτητα κληρονομικά έγγραφα. Μετά μπορεί να προχωρήσει στην διαδικασία διαγραφής. Αν έχει ανανεωθεί η άδεια κάθε χρόνο δεν θα προκύψουν οφειλές. Αλλιώς θα πρέπει να καταβληθούν και τα οφειλόμενα προηγούμενων ετών.
 2. Κάποιο μεσαίο δικύλινδρο άνετο σε γωνίες on-off θα ταίριαζε καλύτερα στην χρήση που θέλεις και στο σωματότυπό σου, αλλά τα έχεις απορρίψει. Αν υπάρχει δυνατότητα ABS προτίμησε το.
 3. Με τους κωδικούς taxis σε αποβιώσαντα μπορείς να μπεις μόνο σε συγκεκριμένα πεδία όπως τις οφειλές κτλ. Άλλες ενέργειες γίνονται μόνο μέσω ''τα αιτήματά μου'' από τους νόμιμους κληρονόμους ή με φυσική παρουσία στην ΔΟΥ του αποβιώσαντα προσκομίζοντας κληρονομικά έγγραφα. Ακινησία δεν μπορεί να δηλωθεί από αποβιώσαντα. Στην προκειμένη, η μεταβίβαση πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και στους δύο κληρονόμους. Δεν χρειάζεται να έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς συμβολαιογραφικά για να γίνει η μεταβίβαση αλλά δήλωση φόρου κληρονομιάς στην εφορία. Με το έγγραφο της δήλωσης φόρου και τα κληρονομικά έγγραφα προχωράει η διαδικασία.
 4. Φταίμε κι εμείς αλλά φταίνε κι οι κατασκευαστές που συναγωνίζονται ποιος θα βάλει το χειρότερο έκτρωμα πάνω στα σύγχρονα μοντέλα του. Τεράστια, αντιαισθητικά τελικά, σαν θερμοσίφωνες, που σε σπρώχνουν να παρανομείς, θέλοντας και μη. Πολύς κόσμος δεν είναι ότι θέλει να ενοχλεί, ούτε τον ενδιαφέρει να μειώσει το βάρος ή να πάρει ισχύ. Μόνο να φύγει αυτό το τερατούργημα από την μοτοσυκλέτα του.
 5. Δεν μας φτάνουν οι ψεκασμένοι, έχουμε και τους αψέκαστους...
 6. Stray

  Αγορά VFR800F

  Συμφωνώ αλλά καλό θα ήταν για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά να τσεκάρει καδένα/τεντωτήρα και αν διαλέξει από τα πρώτα μοντέλα το πλαίσιο αν ήταν μέσα στην ανάκληση κι αν έχει ελεγχθεί για να είναι σίγουρος. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετική και διαχρονική επιλογή για κάποιον που θέλει hyper μηχανάκι που θα του κάνει όλα τα γούστα.
 7. Δίνεται σε τιμή ευκαιρίας ΖΧ-14 με προίκα. Μαζί δίνονται όλα τα μαμά, ένα YBR-250, μια βέσπα και μια απόχη για πεταλούδες. Ανταλλαγές δεκτές μόνο με Honda με τη διαφορά από μέρους μου σε μετρητά.
 8. Θα μπορούσαμε να το δούμε κι έτσι, το είπε κι ο Άδωνις... Ένα χαρτί στην τσάντα μας, δεν τρέχει τίποτα για εμάς τους νομοταγείς πολίτες. Όμως τρέχει. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Διότι είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν γνωρίζουμε ΠΩΣ θα εξελιχθούν οι περιορισμοί και οι κυρώσεις, ΠΟΥ θα φτάσουν και το κυριότερο ΠΟΤΕ και κατά ΠΟΣΟ θα ''χαλαρώσουν'' όταν περάσει το κακό. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις.
 9. Μα ήδη έχουμε γυρίσει σε άλλες εποχές. Δεν μιλάμε πλέον για εξακρίβωση ή συστάσεις, μιλάμε για κυρώσεις!
 10. Πάντα είχαν οι μπλε το δικαίωμα να σε ρωτήσουν που μένεις, τι δουλειά έχεις εδώ κι αν δεν είχες ταυτότητα πάνω σου (ή κι αν είχες) μπορούσαν να κάνουν προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων χωρίς παρατράγουδα. Τώρα υπάρχουν κυρώσεις και πρόστιμα!
 11. Την ευθύνη την αναλαμβάνεις όπως και να έχει εσύ. Και σπίτι σου να κάθεσαι και να κολλήσεις, δεν πρόκειται να αναλάβει το κράτος την ευθύνη ή να σε αποζημιώσει. Η δήλωση μετακίνησης είναι ξεκάθαρα για να δικαιολογήσεις την εξαίρεση στα μέτρα και να μην φας το πρόστιμο.
 12. Stray

  310new VS 650used

  Ένας άλλος λόγος είναι ότι κάποιοι ψάχνουν σε μηχανάκια 15-20ετιας ποιότητα και αξιοπιστία που σήμερα πολύ δύσκολα θα βρουν. Κάποια παλιά μοντέλα της Honda π.χ. είναι εξαιρετικά σε ποιότητα κατασκευής και υπεραξιόπιστα σε μηχανικά μέρη, δοκιμασμένα στο χρόνο και τη χρήση. Και με πληθώρα ανταλλακτικών ακόμα.
 13. Το χειρότερο ήταν η κατανομή του κι όχι καθαυτό το βάρος. Επίσης ο συνεπιβάτης καθόταν εκτός κλωβού εκτεθειμένος σαν φτωχός συγγενής. Αν θυμάμαι καλά το είχε εξελίξει το αυτοκινητάδικο τμήμα της BMW και πουλιόταν μόνο στις εκθέσεις αυτοκινήτου. Καμία σχέση η BMW Motorrad.
 14. Stray

  Πω πω μυγάκια στην εθνική

  Καλορίζικο! Θα δούμε και εκτενές συγκριτικό με το ZRX του Κsino ή τζάμπα το Like?
 15. Stray

  Honda BROS για πρωτη μηχανη!

  Πισω τακακι για μπρος, ειναι λογοπαιγνιο ρε φιλε, ελεος
×
×
 • Create New...