Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

τι αμάξι είναι αυτό? προσωπικά θα το άλλαζα ,

το ξέρω πως είναι ουσιαστικό κόστος η αλλαγή ρουλεμάν αλλά μετά απο 320.000 χιλιόμετρα .... (ειδικά αν το κρατήσεις αρκετά χρόνια , δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις έξτρα βλάβη)

ps.και νόμιζα το αμάξι του πατέρα μου 200.000 και ακόμη πρώτο δίσκο είχε πολλά (αν και έχει "ψωμί" ακόμη ο δίσκος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα το κρατησω το κουτι αποτι φαινεται λιγο ακομα.

Θα το αλλαξω και το ρουλεμαν, διοτι εχει αρκετα χμ και θα ταλαιπωρηθω παλι στα συνεργεια (δυσκολη η επαρχια)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραβαση : Αρθ.104 και 34

Κειμενο : Αδυνατη αφαιρεση στοιχειων κυκλ. να παραδωθουν εντος 3 ημερων.

Τετοιο ξυλωμα?και αδεια και διπλωμα και πινακιδες?wow

ολες οι παραβασεις που αφορουν σταθμευσεις εχουν ολες αφαιρεση ολων των στοιχειων αλλες για λιγες μερες αλλες για ποιο πολλες.

καποιες συγκεκριμενες (ελαχιστες) παραβασεις που αφορυν σταθμευσει δεν εχουν αφαιρεσει στοιχειων.

υ,γ

εγω θα πηγαινα με πληρωμενη κληση στο διοικητη και θα του ζητουσα να μην μου αφαιρεθουν τα στοιχεια κυκλοφοριας. αν το δεχτει καλως αλλιως αστα οπως ειναι. και το διπλωμα της γυναικας και βαλτην και τιμωρια χχααχχ :mB_kalo_e:

υγ2

με το κειμενο εννοουσα να μου πεις τι γραφει το κειμενακι διπλα εκει στο αρθρο 34.

το αρθρο 34 ειναι ολοκληρο κατεβατο, απο το κειμενο θα βρουμε ακριβως την παραγραφο που αναφερετε στην δικη σου παραβαση

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολες οι παραβασεις που αφορουν σταθμευσεις εχουν ολες αφαιρεση ολων των στοιχειων αλλες για λιγες μερες αλλες για ποιο πολλες.

καποιες συγκεκριμενες (ελαχιστες) παραβασεις που αφορυν σταθμευσει δεν εχουν αφαιρεσει στοιχειων.

υ,γ

εγω θα πηγαινα με πληρωμενη κληση στο διοικητη και θα του ζητουσα να μην μου αφαιρεθουν τα στοιχεια κυκλοφοριας. αν το δεχτει καλως αλλιως αστα οπως ειναι. και το διπλωμα της γυναικας και βαλτην και τιμωρια χχααχχ :mB_kalo_e:

υγ2

με το κειμενο εννοουσα να μου πεις τι γραφει το κειμενακι διπλα εκει στο αρθρο 34.

το αρθρο 34 ειναι ολοκληρο κατεβατο, απο το κειμενο θα βρουμε ακριβως την παραγραφο που αναφερετε στην δικη σου παραβαση

Διπλα στο 34 δεν λεει κατι αλλο.

Οπως και να εχει το θεμα διορθωθηκε ty :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κουτι θελει δισκο-πλατο διοτι αρχιζει και πατιναρει στην εθνικη. Να αλλαξω μονο δισκο πλατο (100ευρω) ή να αλλαξω και ρουλεμαν (+140ευρω)? Το ρουλεμαν δεν ακουγεται οκ.

αλλαξε οτιδηποτε εχει σχεση με το δισκοπλατο, οπως ρουλεμαν, βαλβολινες κτλ (δηλ ενα ολοκληρωμενο σετ συμπλεκτη. γυρω στα 300 ευρω θα σου ολη η δουλεια. ειναι κριμα να παθεις ζημια πχ για φθαρμενα ρουλεμαν, + οτι θα σου βγει διπλασιο σε κοστος μαζι με την εργασια).... 320.000 με ενα δισκο πλατο? μη το πεις ουτε του παπα... :) αν εχεις toyota βαλε aisin η valeo....

Τροποποιήθηκε από τον noodles
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι knee pads από αυτά που πιάνουν και γάμπα. Αυτά στο ebay είναι καθόλου αξιόπιστα ή δεν τα γλυτώνω τα 50άρια που ζητάει η dainese?

http://www.ebay.com/...e+pads&_sacat=0

Για πείτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχθές το βράδυ πήρα χύμα παγωτό. 5 μπάλες σε μισόκιλη συσκευασία. Ήταν να κάτσουμε να το φάμε με την γυναίκα. Μόλις μπήκαμε σπίτι το βάλαμε στο ψυγείο, μπήκαμε για τα μπάνια μας κλπ κλπ.

Στο τέλος την γυναίκα την πήρε ο ύπνος στον καναπέ και εγώ ξεχάστηκα με το Juventus - Real M.

Έμεινε το παγωτό μέσα στο ψυγείο.

Την επόμενη μέρα, τρώω μεσημεριανό κι έχω στο νου μου ότι έχουμε και παγωτό.

Αλλά ξέχασα τελείως ότι το παράτησα μέσα στο ψυγείο. Ανοίγω και βλέπω μία λίμνη μέσα στη συσκευασία. Το παγωτό έλιωσε και όλες οι γεύσεις έγιναν 1.

Το πήρα έτσι όπως ήταν και το έβαλα στην κατάψυξη να ξαναπαγώσει.

Και ερωτώ, παίζει κάνα θέμα; Θα χάλασε επειδή έμεινε στην συντήρηση και όχι στην κατάψυξη; Να το φάω το μεσημέρι αν έχει παγώσει ή το πετάω;

Βέβαια οι γεύσεις θα έχουν γίνει αχταρμάς αλλά δεν με χαλάει ιδιαίτερα. :P :P

Για πείτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν χάλασε με την έννοια ότι δεν θα σε πειράξει!

Αλλά μην περιμένεις να πάρεις τα θρεπτικά συστατικά του ύστερα από "κόψιμο" στην συντήρηση και έπειτα στην κατάψυξη!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα. Thanks buddy!!!

Άσχετο... Μήπως έπρεπε να το βάλω στις σύντομες OFF TOPIC απαντήσεις;;; :P

Μήπως είμαι λίγο στραβάδι;;; :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πείτε!

Για να πει καποιος αν ειναι αξιοπιστα μαλλον σημαινει οτι πρεπει να

τα χει δοκιμασει...πεφτωντας :mB_kalo_e: για να καταλαβει αν προστατευοθν η αν

τραυματιζουν..Οταν το ψαχνα παντως για να παρω πριν κανα 3-4χρονια ειχα διαβασει

διαφορα σχολια ακομα κ για καλες μαρκες(thor)οπου καποιοι θεωρουσαν οτι μ αυτα τα προστατευτικα

στην ουσια τραυματιστηκαν χειροτερα.Ψαξτο λιγο,η αν δε σε πολυενδιαφερει

χοντρικα κοιτα στο πλαι εκει που θα ακουμπανε στο μηχανακι να εχουν καποιο λαστιχο ωστε να μη γρατζουνανε

και χοντρικα να μην εχουν τπτ μεγαλες βιδες στη κατασκευη τους γιατι ειναι επικυνδυνο.

Τωρα αν ειναι κανα 20ρικο διαφορα κ λες να τα φορας συχνα,εγω θα προτεινα να πας σε κανα μαγαζι εδω

να δοκιμασεις της dainese κι αμα σε βολεψουν να παρεις αυτα.Γενικως το φθηνο ειναι κ ακριβο

κ τουμπαλιν.Ετσι λεω εγω...μπορει να κανω κ λαθος,ελπιζω μονο να βοηθησα εστω κ λιγο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα. Thanks buddy!!!

Άσχετο... Μήπως έπρεπε να το βάλω στις σύντομες OFF TOPIC απαντήσεις;;; :P

Μήπως είμαι λίγο στραβάδι;;; :P :P

Εγω θεωρω οτι χαλασε. Το παγωμα ξεαγωμα το αλοιωνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να ασφάλιςω μηχανή στο όνομα μου ενώ δεν έχω δίπλωμα ;

Τροποποιήθηκε από τον elmacho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε πολλες εταιριες δεν ζητανε διπλωμα για να ασφαλισουν.

Βεβαια, χωρις διπλωμα η ασφαλεια ειναι αχρηστη...

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εθνικη ασφαλιστικη το εκανε παλαιοτερα.

Υπαρχουν κι αλλες που κατα καιρους τις αναφερουν οι συντροχοι του φορουμ. Ανοιξε νεο θεμα, εαν θελεις περισσοτερες απαντησεις. Εαν βιαζεσαι, ξεκινα τα τηλεφωνα σε ασφαλιστικα γραφεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο δυσκολο ειναι να μετατρεψεις το c50 σε glx.

Και κατι ακομα το φτερο του C βγαινει για να μοει του glx ? Τροποποιήθηκε από τον propapias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρίζει κανείς που θα βρω σωληνακια βενζίνης (για το καρμπ μου)? Σπύρου Πάτση; Αύριο θα είναι ανοιχτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα πρόσεξα ότι η ντίζα του συμπλέκτη φαίνετε να έχει ξετυλιχτεί μέσα στον ρεγουλατόρο της μανέτας. Ρώτησα για τιμές και στα απλά ανταλλακτικά έχει 10 ευρώ ενώ στην αντιπροσωπεία έχει 25 γιατί τόσο τεράστια διαφορά πέρα από το ότι είναι αντιπροσωπεία, μήπως έχει θέμα και στην ποιότητα? Σκέπτομαι να βάλω επάνω μια καινούργια και να αφήσω αυτήν που έχω επάνω για δεύτερη πιστευτώ να έχει το χώρο η μηχανή για να το κάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα πρόσεξα ότι η ντίζα του συμπλέκτη φαίνετε να έχει ξετυλιχτεί μέσα στον ρεγουλατόρο της μανέτας. Ρώτησα για τιμές και στα απλά ανταλλακτικά έχει 10 ευρώ ενώ στην αντιπροσωπεία έχει 25 γιατί τόσο τεράστια διαφορά πέρα από το ότι είναι αντιπροσωπεία, μήπως έχει θέμα και στην ποιότητα? Σκέπτομαι να βάλω επάνω μια καινούργια και να αφήσω αυτήν που έχω επάνω για δεύτερη πιστευτώ να έχει το χώρο η μηχανή για να το κάνω.

Αρχηγέ μου σαν πολλά δεν στα έχει βγάλει το τρανσάλπ;; :shock::online2long:

Χώρο για δύο ντίζες, γενικά δεν έχεις...και άλλωστε, γιατί να έχεις δεύτερη, μια που θα σου κοπεί; (άπαξ και ξετυλίγεται) Κλασικά τα ορίτζιναλ ανταλλακτικά κοστίζουν, αν μπορείς να την πάρεις απλή πάρτη, και όσο σου βγάλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έχω διαβάσει αυτή την λύση σε ξένα φόρουμ, ειδικά σε ΚΤΜ

Την πιάνουν στν πορεία της άλλης και την έχεις έτοιμη για πάσα ενδεχόμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιο φωτάκι να βάλω στο ταχύμετρο του xr 125 υπάρχει? Κάποια ιδέα? Το βραδί δεν φωτίζεται καθόλου...

από το ιντερνετ η φωτο

17170.1395674964.Honda_XR_125_L_005.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, ντίζα, καινούρια και γνήσια.-

Κανόνας.

Μη τσιγκουνευτείς τη διαφορά. Μη το σκεφτείς καν......

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...