gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Καλησπέρα σε όλους! έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός xt 660r του 04.Μεχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και η άποψη μου είναι οτι το μηχανάκι κάνει όσα υπόσχεται καλύτερα απ ότι θα περίμενε κανείς. Το συγκεκριμένο βέβαια έχει ανάρτηση White Power πίσω και ελατήρια της ίδιας εταιρίας μπροστά οπότε έχει λυθεί το θέμα που είχα εγώ, με όσα xt 660r είχα οδηγήσει, των μαλακών και φθηνής λειτουργίας αναρτήσεων, όπως έχουν βελτιωθεί αρκετά και τα φρένα του με σωληνάκια υψηλής πίεσης. Στο ζουμί τώρα, το μόνο μου παράπονο μέχρι στιγμής είναι κάποιοι κραδασμοί που φτάνουν στο τιμόνι με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα μούδιασμα στα χέρια μετά απο μισάωρη οδήγηση. Ξέρω ότι είναι μονοκύλινδρο και λογικό είναι να χει κάποιους κραδασμούς αλλά επειδή είχα και άλλα μονοκύλινδρα στο παρελθόν και δεν μου δημιουργούσαν αυτό το μούδιασμα πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να λυθεί. Σίγουρα τα grips που χει πάνω είναι σκληρά και θα αντικατασταθούν αλλα εκτός αυτού αν κάποιος είχε το ίδιο προβλημα και το λυσε ή έχει άποψη περί αυτού θα ήμουν υπόχρεος να ακουσω τη γνώμη του...ευχαριστω προκαταβολικα Παιζει ρολο το ποσο σφιγγεις το τιμονι, ποσο βαρος ριχνεις στα χερια, και φυσικα εαν φορας γαντια και τι γαντια ειναι αυτα (προστασια παλαμης). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ξέρω ότι είναι μονοκύλινδρο και λογικό είναι να χει κάποιους κραδασμούς αλλά επειδή είχα και άλλα μονοκύλινδρα στο παρελθόν και δεν μου δημιουργούσαν αυτό το μούδιασμα πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να λυθεί. Αντίβαρα άκρων τιμονιού, γέμιση στο τιμόνι και άλλο τιμόνι, βλέποντας και κάνοντας. Α, και επαλήθευση με άλλα ίδια ότι δεν έχεις εσύ ειδικά παραπάνω κραδασμούς στο δικό σου από χαλαρές βάσεις ή λάθος μονταρισμένο αντικραδασμικό άξονα ή αζύγιστο στρόφαλο. Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2015 από τον Mi_ka Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas_1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πιστεύω ότι είχε κολλήσει το λαμπάκι και δεν άναβε. Τουλάχιστον στον δικό μου συναγερμό κάθε φορά που πατάω κάποιο κουμπί ανάβει το λαμπάκι. Αν σου είναι εύκολο πάντως άλλαξε και την μπαταρία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2015 από τον Yamahas_1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grhgorhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αρχικα θα δοκιμάσω διαφορετικά γαντια, βαρυτερα αντιβαρα και ίσως να βγάλω τις χουφτες. Αν δε λυθει το προβλημα θα δω. Ευχαριστω και παλι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μια γρηγορη ερωτησουλα.....Ας πουμε οτι ειμαι κατοχος ενος ktm 625 smc το οποιο δεν ειναι περιορισμενο στα 20 kw......Εαν το παω σε αντιπροσωπια της ktm θα μπορεσουνε μου το περιορισουν στα 20kw? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μια γρηγορη ερωτησουλα.....Ας πουμε οτι ειμαι κατοχος ενος ktm 625 smc το οποιο δεν ειναι περιορισμενο στα 20 kw......Εαν το παω σε αντιπροσωπια της ktm θα μπορεσουνε μου το περιορισουν στα 20kw? 99.999% Όχι. Αυτό γίνεται μόνο όταν αγοράζεις κάτι κούτα. Αλλιώς θα πήγαιναν πολλοί με μεταχειρώ 690άρια να τα μείωναν για Α2. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Εεεεε γ@μ@σ@ ρε π@στη μου γ@μ@ το Α2 γ@μ@ :wallbash: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fuma 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Εεεεε γ@μ@σ@ ρε π@στη μου γ@μ@ το Α2 γ@μ@ :wallbash: Τους χαλαγε το παλιό το σύστημα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Τους χαλαγε το παλιό το σύστημα την ασφάλειά μας σκεφτονται βρε κουτο, να ανεβαινουμε σιγα σιγα σε μεγαλυτερες μηχανες!! ασχετα αν μας χρεωνουν ενα 250αρι για καθε αναβαθμιση... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 την ασφάλειά μας σκεφτονται βρε κουτο, να ανεβαινουμε σιγα σιγα σε μεγαλυτερες μηχανες!! ασχετα αν μας χρεωνουν ενα 250αρι για καθε αναβαθμιση... Μάλιστα.... Δεν μπορω να πάρω ένα smc αλλά μπορω να οδηγήσω 1000 hp skyline, άντε μωρέ με τους ναρκομανείς που βγάζουν ότι π@π@ρι@ σκεφτούν Sent from my ST26i Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Ξεκολλα ρε... Το 625 smc καλυπτεται απο Α2! Δεν χρειαζεται να το περιορισεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fuma 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 ουσιαστικά , τα διπλώματα για μηχανή θα βγουν πιο πολλά απο οτι το αμάξι ... γυρω στα 750-800 ευρώ? Υπέροχα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι knee pads από αυτά που πιάνουν και γάμπα. Αυτά στο ebay είναι καθόλου αξιόπιστα ή δεν τα γλυτώνω τα 50άρια που ζητάει η dainese? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmotorcycle+knee+pads.TRS0&_nkw=motorcycle+knee+pads&_sacat=0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Ηρθε η ωρα για καλοκαιρινο γαντακι αλλα δεν ηρθε το χρημα. Αυτα απο το ebay (τα φθηνα και γνωστα σε πολλους) αντεχουν καθολου ή θα παιρνω αλλα καθε καλοκαιρι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 μου πεταξε ενα μηνυμα ετσι ξαφνικα και ελεγε πιστευετε οτι εχετε πεσει θυμα <<ψαρεματος?>> εχει πεσει στην αντιληψη σας .... κατι για παρομοια σελιδα ελεγε που υποκλεπτει προσωπικα σας δεδομενα και τετοια. αυτο ολο μου το εβγαλε στη σελιδα του φορουμ. εκλεισε δηλαδη την κανονικη σελιδα και πεταξε αυτο που σας λεω. τι γινεται? Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι knee pads από αυτά που πιάνουν και γάμπα. Αυτά στο ebay είναι καθόλου αξιόπιστα ή δεν τα γλυτώνω τα 50άρια που ζητάει η dainese? http://www.ebay.com/...e+pads&_sacat=0 τα πρωτα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο τα εχω παρει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Ηρθε η ωρα για καλοκαιρινο γαντακι αλλα δεν ηρθε το χρημα. Αυτα απο το ebay (τα φθηνα και γνωστα σε πολλους) αντεχουν καθολου ή θα παιρνω αλλα καθε καλοκαιρι? Στο μήνα σκίζονται από μόνα τους. Φαντάσου να πέσεις. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Ηρθε η ωρα για καλοκαιρινο γαντακι αλλα δεν ηρθε το χρημα. Αυτα απο το ebay (τα φθηνα και γνωστα σε πολλους) αντεχουν καθολου ή θα παιρνω αλλα καθε καλοκαιρι? Ενάμιση χρόνο τα'χω εγώ και δεν έχουν πάθει τίποτα. Δεν έχουν φάει και τσαμπουκάδες από πτώση βέβαια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Με 40-50 ευρώ παίρνεις επώνυμο γαντάκι που κατά ένα μεγαααλο ποσοστό θα σε προστατέψει πολύ καλύτερα. Δεν αξίζει λέτε το κόστος; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Απλά και τα επώνυμα καλοκαιρινά έχουν μικρή διάρκεια ζωής, ακόμη και αν τα φροντίζεις. Τρίτο καλοκαίρι δύσκολα. Μάλλον φταίει το υλικό κατασκευής που σε μια προσπάθεια να είναι δροσερό καταστρέφεται σχετικά γρήγορα. Μιλάω για τα MX-S της alpinestars, νομίζω έχουν ειπωθεί και για fox bomber, dainese τα ίδια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Εγώ πάω για το 5 καλοκαίρι χαλαρά πάντως. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 μου πεταξε ενα μηνυμα ετσι ξαφνικα και ελεγε πιστευετε οτι εχετε πεσει θυμα <<ψαρεματος?>> εχει πεσει στην αντιληψη σας .... κατι για παρομοια σελιδα ελεγε που υποκλεπτει προσωπικα σας δεδομενα και τετοια. αυτο ολο μου το εβγαλε στη σελιδα του φορουμ. εκλεισε δηλαδη την κανονικη σελιδα και πεταξε αυτο που σας λεω. τι γινεται? κανεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 εκανες κανένα scan? Αν όχι κάνε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 μου πεταξε ενα μηνυμα ετσι ξαφνικα και ελεγε πιστευετε οτι εχετε πεσει θυμα <<ψαρεματος?>> εχει πεσει στην αντιληψη σας .... κατι για παρομοια σελιδα ελεγε που υποκλεπτει προσωπικα σας δεδομενα και τετοια. αυτο ολο μου το εβγαλε στη σελιδα του φορουμ. εκλεισε δηλαδη την κανονικη σελιδα και πεταξε αυτο που σας λεω. τι γινεται? κανεις? Κλεινε τα ολα αυτα τα παραθυρα/μηνυματα. Κανουν ζημια. Κανε και σκαν με σωικο αντιβαιρους (πχ panda, kaspersky) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 εκανα αναβαθμισεις σημερα μεσω windows. απο antivirus εχω το esset πληρωμενο οχι σπασμενο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Πολυ καλο και αυτο. Ριξε full scan (οχι quick). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες