Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Άντε βρε, καλορίζικο.............

Recommended Posts

πολυ τουμπανος ο τιγρης..

το ασπρο μακραν το πιο καγκουροχρωμα στον τιγρη.. :_rock-on:

καλοταξιδο μπαμπη. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ετοιμαζω στοιχιματικο κουπονι για το ποσο θα κρατησει το Tiger στα χερια του. Αποδοσεις ακρως δελεαστικες. Οποιος ενδιαφερεται να συμμετασχει ας στειλει PM.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε βαρεθηκα κι εγω πλακα πλακα .

Ειπα να βρω ενα λιμανι να αραξω επιτελους .

Πηρα μια Τιγρη λευκη λοιπον και ελπιζω πως θα την κρατισω 1-2 χρονια .

Οπως ειπα και πιο πριν απ το 2010 κοντεψα 2 φορες να παρω Τιγρη.Ηταν μηχανακι απωθημενο.

Ειναι κουκλα παντως . Περισσοτερες εντυπωσεις και φωτογραφιες συντομα οταν βρω χρονο για βολτα και πλυσιμο !

Ειναι τελη του 2009 με 24000 χιλιομετρα

με παρα πολλα εξτρα οπως scotoiler -2 σελες GEL- Ζελατινα μικρη-μεγαλη- καρμπον κομματια-τριβαλιτσο (πλαινες hepcko becker και κεντρικη Givi στο ναυλον της αφορετη )-Tankbag-πριζα 12 V -Λαστιχα brigestone S20 σχεδον απατητα ! - Ολοσωμη εξατμιση ZARD με το αντοιχτοιχο προγραμμα -τιμονι και καβαλετα rizoma

Απο πισω ερχεται ενα φορτηγο με τα μαμα πραγματα

Το ευχαριστο ειναι πως ειναι ετοιμη για ταξιδι καθως 18 Ιουλιου φευγω για 12 μερες Γαλλια-Ιταλια .

Ελπιζω στην μακροσυμβιωση μου μαζι της (εστω και 2 χρονια ) και στο να ειναι αξιοπιστη .Η αληθεια ειναι οτι τα φοβαμαι λιγο τα μαμημενα τα tiger με το γνωστο θεμα για τα πιστονια !

Καλοταξιδο μου λοιπον .

1398761_466624966815760_371288663220449966_o.jpg

photo hosting

καλορίζικο ρε!

Δεν ρώτησες σε αντιπροσωπεία για τον αριθμό πλαισίου σου για να δεις αν είναι στις μάπα παρτίδες με τα γιαλαντζί πιστώνια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμαζω στοιχιματικο κουπονι για το ποσο θα κρατησει το Tiger στα χερια του. Αποδοσεις ακρως δελεαστικες. Οποιος ενδιαφερεται να συμμετασχει ας στειλει PM.

Εγώ Σταύρο εκκλησίες δεν κλέβω :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες!!! Επιτελους ενα μηχανακι μετα το φειζερ που χωραω και καθομαι σαν ανθρωπος! !! Εχει τρελο ηχο! !! Η zard ακουγεται ωραια και το τρικυλινδρο μοτερ ειναι αααλλη φαση.

Θελει απλα καποιες δουλιτσες για να το φερω στα μετρα μου. Ο πρωην ιδιοκτητης ηταν με το ζορι 1.70 οποτε ο φουκαρας το χει χαμηλωσει οσο δεν παει. Εχει βαλει αλλο μοχλικο στην πισω αναρτηση και το χει γονατισει απο τις μπουκαλες .Το μηχανακι εχει κατσει αισθητα! Απο βδομαδα θα το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση!

Θα του βαλω και εναν διακοπτη για τα φωτα για να μην εχω θεμα με την μπαταρια

Εντομεταξυ υπαρχει και προταση ανταλλαγης στο τραπεζι. Οποτε το σκεφτομαι να του κανω καμια 900 χλμ την Κυριακη και την Τριτη να το ανταλλαξω με ενα KTM SMT που εχω βρει. Το παλλικαρι με το SMT το εχει μονο δυο βδομαδες,παλιοτερα ειχε tiger και δεν τον βολεψε το KTM. Πολυ απολυτο λεει και τετοια. Οποτε θελει ξανα tiger.

Λεω να κρατισω το τριβαλιτσο και να κανουμε τραμπα χερι χερι! !!!

Επειδη με παρεξηγησατε ομως θα το κρατισω για το τριημερο! !"

Χεχε. Μαλλον κανω πλακα φυσικα (αν και το ψιλοσκεφτομαι! !)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες!!! Επιτελους ενα μηχανακι μετα το φειζερ που χωραω και καθομαι σαν ανθρωπος! !! Εχει τρελο ηχο! !! Η zard ακουγεται ωραια και το τρικυλινδρο μοτερ ειναι αααλλη φαση.

Θελει απλα καποιες δουλιτσες για να το φερω στα μετρα μου. Ο πρωην ιδιοκτητης ηταν με το ζορι 1.70 οποτε ο φουκαρας το χει χαμηλωσει οσο δεν παει. Εχει βαλει αλλο μοχλικο στην πισω αναρτηση και το χει γονατισει απο τις μπουκαλες .Το μηχανακι εχει κατσει αισθητα! Απο βδομαδα θα το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση!

Εντωμεταξυ υπαρχει και προταση ανταλλαγης στο τραπεζι. Οποτε το σκεφτομαι να του κανω καμια 900 χλμ την Κυριακη και την Τριτη να το ανταλλαξω με ενα KTM SMT που εχω βρει. Το παλλικαρι με το SMT το εχει μονο δυο βδομαδες,παλιοτερα ειχε tiger και δεν τον βολεψε το KTM. Πολυ απολυτο λεει και τετοια. Οποτε θελει ξανα tiger.

:shock::surrender:

Μπαίνεις να πεις καλορίζικο και δεν ξέρεις για ποιό να πεις.... :grin:

Καλές βόλτες λοιπόν Χαμπούλη για όσες μέρες :lol:το κρατήσεις.

Πάντως, τί να σου πω..... νομίζω το άσπρο Τιγράκι σου πάει και εμφανισιακά. :rolleyes: Και είναι και καγκουράκι σαν εσένα. Ταιριάζετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και καλοπούλητο γιατί όπως βλέπω στο τέλος θα το πουλήσεις δεν μπορεί.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφο είναι και πολύ ολοκληρωμένο εργαλείο.

Αν το δώσεις κι αυτό στο μπαμ αρχίζουν και τελειώνουν τα διαθέσιμα μοντέλα. μετά πας σε KTM Και μετά αρχίζεις απο την αρχή.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να παρω Κτμ ρε γμτ. Δεν ειχα ποτε. Μαλλονκαποια στιγμη θα παρω το 1190 adventure μεταχειρισμενο. Το οτι θα ξαναγυρισω στην μαμα bmw ειναι τελειωμενη υποθεση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ Σταύρο εκκλησίες δεν κλέβω :rolleyes:

Μαλλον θα σας τα φαει ο booker Γιαννη, διαβασε το επομενο ποστ:

Εντομεταξυ υπαρχει και προταση ανταλλαγης στο τραπεζι. Οποτε το σκεφτομαι να του κανω καμια 900 χλμ την Κυριακη και την Τριτη να το ανταλλαξω με ενα KTM SMT που εχω βρει. Το παλλικαρι με το SMT το εχει μονο δυο βδομαδες,παλιοτερα ειχε tiger και δεν τον βολεψε το KTM. Πολυ απολυτο λεει και τετοια. Οποτε θελει ξανα tiger.

Φιλε εγω ξερεις τι θα εκανα στη θεση σου... Ξεκαθαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ παλιογστο μην κοροιδευεις. Μολις τωρα εκανα και ασφαλεισ ετησια. Ο πατερας σου με χει παρει στο ψιλο και γελαει οταν του λεω για ασφαλεια 1 ετους. Καταλαβα λεει....παλι διακοπη θα κανουμε στο τριμηνο.

Μην βαζετε και στοιχημα ομως. Θα το κρατισω το τιγρακι ρε. Μ αρεσε! !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ παλιογστο μην κοροιδευεις. Μολις τωρα εκανα και ασφαλεισ ετησια. Ο πατερας σου με χει παρει στο ψιλο και γελαει οταν του λεω για ασφαλεια 1 ετους. Καταλαβα λεει....παλι διακοπη θα κανουμε στο τριμηνο.

Μην βαζετε και στοιχημα ομως. Θα το κρατισω το τιγρακι ρε. Μ αρεσε! !

ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ Ποιο Τιγρακι ρε φιλε ποια ετησια ασφαλεια και ποιο τριμηνο???? Για τρεις μερες υποθεση εγω στη θεση σου δεν θα εκανα καν. Ραντεβου την Τριτη λοιπον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες και καλοτάξιδο!

Αν το καλοκαίρι σε βγάλει ο δρόμος προς Παρίσι (ή και ακτίνα 200-300 km αν πέφτει ΣΚ) στείλε κανένα μήνυμα να πάμε για βατραχοπόδαρα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε Μπάμπη, δώστο σήμερα τι περιμένεις μέχρι την τρίτη?

Να πάρεις τα πιστόνια στο χέρι, η να δεις πόση κατανάλωση λαδιού έχει και ποτε χρονικά θα τα πάρεις? :P

Ήμουν έτοιμος να δώσω το δικό μου για ένα Speed 1050 και μόλις διάβασα αυτά που γραφουν μέσα στο forum της T πάγωσα.

Τώρα προσπαθεί ο Κλεάνθης να με ψήσει για Tuono αλλα δεν του κάνω την χάρη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατάς για 2 χρόνια το τιγράκι..

Μετά παίρνεις για μια 5ετία ένα 1190..

Και μετά το πουλάς και παίρνεις πάλι GS για να γεράσεις μαζί του..

(ιδανικό σενάριο)..

Πραγματικότητα

Τη τρίτη κάνεις τράμπα το τιγράκι για το ΚΤΜ, μετά γουσταρεις με το ΚΤΜ κάνα τρίμηνο και ψάχνεις για ένα Aprilia Caponord 1200 με το οποίο θα βγάλεις ΟΡΙΑΚΑ τη σεζόν..

απο το νέο έτος διαγράφεις τον λογαριασμό σου στο Mybike και μας αφήνεις στην ησυχία μας για μερικα΄χρόνια, την συνέχεια μπορούμε να την μάθουμε απο το υπουργείο μεταφορών και τον τζίρο που τους κάνεις ετήσια απο τις μεταβιβάσεις.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο και να το χαρεις οπως θες.........

Πανεμορφο εργαλειο.............

Βρε αυτα τα αγγλακια..........ολο φωτιες μας αναβουν. :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατάς για 2 χρόνια το τιγράκι..

Μετά παίρνεις για μια 5ετία ένα 1190..

Και μετά το πουλάς και παίρνεις πάλι GS για να γεράσεις μαζί του..

(ιδανικό σενάριο)..

Πραγματικότητα

Τη τρίτη κάνεις τράμπα το τιγράκι για το ΚΤΜ, μετά γουσταρεις με το ΚΤΜ κάνα τρίμηνο και ψάχνεις για ένα Aprilia Caponord 1200 με το οποίο θα βγάλεις ΟΡΙΑΚΑ τη σεζόν..

απο το νέο έτος διαγράφεις τον λογαριασμό σου στο Mybike και μας αφήνεις στην ησυχία μας για μερικα΄χρόνια, την συνέχεια μπορούμε να την μάθουμε απο το υπουργείο μεταφορών και τον τζίρο που τους κάνεις ετήσια απο τις μεταβιβάσεις.. :tooth:

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις???? :shock: :shock: :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Koυφαλες κοροιδευετε ε . Θα παω κοντρα σε ολα τα προγνωστικα ! Αν δεν το ανταλλαξω την Τριτη με το SMT θα το κρατισω για 1.5 χρονο τουλαχιστον ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Koυφαλες κοροιδευετε ε . Θα παω κοντρα σε ολα τα προγνωστικα ! Αν δεν το ανταλλαξω την Τριτη με το SMT θα το κρατισω για 1.5 χρονο τουλαχιστον ! :grin:

Γιατι;Πας στρατο;9 μηνες η θητεια σού λεει,συν κανα 9μηνο φυλακές απο τον Κρητικαρο μουστακαλη Λοχαγο καραβανέα Γκουσταβο Προπελάκη ,που θα με μαμει στο καψονι και στα "Φι" τον αρχιψευτη,οταν τού λεω πώς ηθελα BMW και πηρα Triumph για να κανω τραμπα με KTM αφου εδωσα Yamaha που το πηρα μετα απο BMW και κυκλοφορω με Honda παπι που χαλαει γιατι ειναι Χονδα και "Ηντα πες ωρε κουζουλε.Πε και παιρνε"... :crazy::mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλόβολτο το τιγράκι και καλοστρηφτο

Αλλά σαν το SMT δεν έχει

Αλλά απο την άλλη θα με πείτε προκαταλημένο

Με γεια ρε φίλε και οοοοοοτι και αν έχεις έως την Τετάρτη

Φερτο στον καφέ να το δούμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρυσές ζάντες, χρυσά πηρούνια, χρυσές μανέτες, χρυσά αντίβαρα!!! :grin:

Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά!

Σιγά ρε γατάκι, να σΕ πάρουμε και μια Faca-Doro να την δένεις με το χρυσό δόντι μην σΕ την κλέψουν..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα