Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Άντε βρε, καλορίζικο.............

Recommended Posts

Αγγλίς νυφούλα ταξιδεύει αύριο για να συναντήσει για πρώτη φορά τον νέο της σύντροφο......

Εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και μακροημέρευση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αμα ειναι για τον Χαμπο, τα θεματα που ανοιγετε να εχουν και χρονικο προσδιορισμο παρακαλω. πχ ΕΥΧ.ΧΑΜ 33/14 (δλδ Ευχαριστα Χαμπου #33 για το 2014) για να μη χανουμε και τη χρονολογικη σειρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και παντα ορθιο :_thumbsup: , αλλα βαλτε το για πλυσιμο κατευθειαν.ντροπης πραματα πρωτη φωτο με κουνουπια χαχαχαχα :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μπαμπίνος σαν σωστός επιστήμονας ασκεί την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγή . έχει ορίσει ορθός την πρόταση ότι το σωστό μηχανάκι για το μουτράκι του (gay alert!!!) είναι η προπελοπομόνα και για να αποδείξει ότι ισχύει παίρνει με την σειρά όλα τα άλλα μηχανάκια για να καταλήξει στην αρχική πρόταση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα χουμε τώρα δηλαδή τεράστια banner για τη μαμά Triumph, μ@μ@ει η Triumph, σαν την Triumph δεν έχει και τέτοια !! :grin:

Καλορίκο ρε, πότε θα το βαφτίσουμε στα π*****κέρασα :P

Τροποποιήθηκε από τον gkourv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποίος και αν είναι ο τυχερός ιδιοκτήτης του εύχομαι καλά χλμ. πάντα όρθιος και στριφτερός από εκεί και περά αν είναι του Χαμπου με το κάλο και σε άλλα με υγεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο το Εγγλεζικο εργαλειο, καλοταξιδο, καλοστριφτο, καλογκαζωτο και με το καλο να προσπερνα τους παντες και τα παντα (δεν ειναι δυσκολο αλωστε)

Ο μπαμπίνος σαν σωστός επιστήμονας ασκεί την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγή . έχει ορίσει ορθός την πρόταση ότι το σωστό μηχανάκι για το μουτράκι του (gay alert!!!) είναι η προπελοπομόνα και για να αποδείξει ότι ισχύει παίρνει με την σειρά όλα τα άλλα μηχανάκια για να καταλήξει στην αρχική πρόταση!

ΧΑ ΑΧΧ ΧΑ ΧΑ Φιλε κι'εγω αυτο σκεφτηκα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπίνο, πετάξου την Κυριακή Ηγουμενίτσα, για καλύτερο "δέσιμο" με το τιγράκι.

Καλορίζικη και καλόβολτη φίλε (μέχρι την επόμενη.........)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωω... μέσα έπεσα ο άτιμος! Με την πρώτη!!!

Καλορίζικο και αγρατζούνιστο ρε Χάμπο. Περιμένουμε εντυπώσεις και περισσότερες φωτογραφίες σύντομα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια τι λετε; Οτι να ναι;Το μοναδικο τροχοφορο οχημα που εχω αυτην την στιγμη ειναι ενα sh150.

Τιγρη ηθελα να παρω το 2010 οταν εψαχνα για μοτο.Τελικα ειχα παρει gs τοτε.Οπως και το 2011 το ειχα στο μυαλο μου.Ελεγα η ατιγρη θα παρω η μουλτιστραντα. Τελικα gs πηρα παλι.

Καλοριζικος ο Τιγρης σε οποιον και αν τον πηρε. Ωραιο μηχανακι. Απωθημενο μου.

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια τι λετε; Οτι να ναι;Το μοναδικο τροχοφορο οχημα που εχω αυτην την στιγμη ειναι ενα sh150.

Τιγρη ηθελα να παρω το 2010 οταν εψαχνα για μοτο.Τελικα ειχα παρει gs τοτε.Οπως και το 2011 το ειχα στο μυαλο μου.Ελεγα η ατιγρη θα παρω η μουλτιστραντα. Τελικα gs πηρα παλι.

GS; καλορίζικο τότες το GS... Φωτογραφίες εεε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε πάρε του γάιδαρου που το πουλάει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζούνιστο όποιου σύντροχου και νάναι ! :grin::thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω τιγρης, εκει Τιγρης, που παει ο Τιγρης τελικα???

Ε πάρε του γάιδαρου που το πουλάει :P

Το πουλαει??? :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα