Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Αγγλίς νυφούλα ταξιδεύει αύριο για να συναντήσει για πρώτη φορά τον νέο της σύντροφο...... Εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και μακροημέρευση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλοτάξιδο το όπλο! Άντε και με το καλό και το επόμενο σύντομα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ο Χάμπος πήρε Τίγρη;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ο Χάμπος πήρε Τίγρη;;; Ακριβως το ιδιο σκεφτομουνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 το ειχε πει αλλωστε σε καποιο ποστ προσφατα. καλοταξιδο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Αμα ειναι για τον Χαμπο, τα θεματα που ανοιγετε να εχουν και χρονικο προσδιορισμο παρακαλω. πχ ΕΥΧ.ΧΑΜ 33/14 (δλδ Ευχαριστα Χαμπου #33 για το 2014) για να μη χανουμε και τη χρονολογικη σειρα. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλοτάξιδο Μπαμπίνο, να είσαι γερός να το χαρείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 καλοριζικο και παντα ορθιο , αλλα βαλτε το για πλυσιμο κατευθειαν.ντροπης πραματα πρωτη φωτο με κουνουπια χαχαχαχα :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Αν κρίνω απ'τον πληθυσμό στα μούτρα, μάλλον έγινε εκτενές test ride! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ο μπαμπίνος σαν σωστός επιστήμονας ασκεί την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγή . έχει ορίσει ορθός την πρόταση ότι το σωστό μηχανάκι για το μουτράκι του (gay alert!!!) είναι η προπελοπομόνα και για να αποδείξει ότι ισχύει παίρνει με την σειρά όλα τα άλλα μηχανάκια για να καταλήξει στην αρχική πρόταση! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Αν είναι του Χάμπου, εύχομαι ολόψυχα να κλείσει μέχρι και εξάμηνο μαζί της!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα χουμε τώρα δηλαδή τεράστια banner για τη μαμά Triumph, μ@μ@ει η Triumph, σαν την Triumph δεν έχει και τέτοια !! Καλορίκο ρε, πότε θα το βαφτίσουμε στα π*****κέρασα :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον gkourv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Οποίος και αν είναι ο τυχερός ιδιοκτήτης του εύχομαι καλά χλμ. πάντα όρθιος και στριφτερός από εκεί και περά αν είναι του Χαμπου με το κάλο και σε άλλα με υγεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλοριζικο, αν και προτιμω τις Γιαπωνέζες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ωπα...ωραιος ο Λευκος Τιγρης...Μπαμπη;...Να πουμε;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλοριζικο το Εγγλεζικο εργαλειο, καλοταξιδο, καλοστριφτο, καλογκαζωτο και με το καλο να προσπερνα τους παντες και τα παντα (δεν ειναι δυσκολο αλωστε) Ο μπαμπίνος σαν σωστός επιστήμονας ασκεί την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγή . έχει ορίσει ορθός την πρόταση ότι το σωστό μηχανάκι για το μουτράκι του (gay alert!!!) είναι η προπελοπομόνα και για να αποδείξει ότι ισχύει παίρνει με την σειρά όλα τα άλλα μηχανάκια για να καταλήξει στην αρχική πρόταση! ΧΑ ΑΧΧ ΧΑ ΧΑ Φιλε κι'εγω αυτο σκεφτηκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Μπαμπίνο, πετάξου την Κυριακή Ηγουμενίτσα, για καλύτερο "δέσιμο" με το τιγράκι. Καλορίζικη και καλόβολτη φίλε (μέχρι την επόμενη.........) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Πωωω... μέσα έπεσα ο άτιμος! Με την πρώτη!!! Καλορίζικο και αγρατζούνιστο ρε Χάμπο. Περιμένουμε εντυπώσεις και περισσότερες φωτογραφίες σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλορίζικο Χάμπε και αυτό, το νούμερο 2342342 δλδ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια τι λετε; Οτι να ναι;Το μοναδικο τροχοφορο οχημα που εχω αυτην την στιγμη ειναι ενα sh150. Τιγρη ηθελα να παρω το 2010 οταν εψαχνα για μοτο.Τελικα ειχα παρει gs τοτε.Οπως και το 2011 το ειχα στο μυαλο μου.Ελεγα η ατιγρη θα παρω η μουλτιστραντα. Τελικα gs πηρα παλι. Καλοριζικος ο Τιγρης σε οποιον και αν τον πηρε. Ωραιο μηχανακι. Απωθημενο μου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ρε παιδια τι λετε; Οτι να ναι;Το μοναδικο τροχοφορο οχημα που εχω αυτην την στιγμη ειναι ενα sh150. Τιγρη ηθελα να παρω το 2010 οταν εψαχνα για μοτο.Τελικα ειχα παρει gs τοτε.Οπως και το 2011 το ειχα στο μυαλο μου.Ελεγα η ατιγρη θα παρω η μουλτιστραντα. Τελικα gs πηρα παλι. Καλοριζικος ο Τιγρης σε οποιον και αν τον πηρε. Ωραιο μηχανακι. Απωθημενο μου. GS; καλορίζικο τότες το GS... Φωτογραφίες εεε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Ρε παιδια τι λετε; Οτι να ναι;Το μοναδικο τροχοφορο οχημα που εχω αυτην την στιγμη ειναι ενα sh150. Τιγρη ηθελα να παρω το 2010 οταν εψαχνα για μοτο.Τελικα ειχα παρει gs τοτε.Οπως και το 2011 το ειχα στο μυαλο μου.Ελεγα η ατιγρη θα παρω η μουλτιστραντα. Τελικα gs πηρα παλι. Καλοριζικος ο Τιγρης σε οποιον και αν τον πηρε. Ωραιο μηχανακι. Απωθημενο μου. Ε πάρε του γάιδαρου που το πουλάει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζούνιστο όποιου σύντροχου και νάναι ! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Εδω τιγρης, εκει Τιγρης, που παει ο Τιγρης τελικα??? Ε πάρε του γάιδαρου που το πουλάει :P Το πουλαει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες