Jump to content
TC-drift

Almost Crash 270km/h+

Recommended Posts

Ας μην γίνει το θεματάκι πάλι κέντρο μόνο αντιπαράθεσης. Βάζω αυτό το βιντεάκι έτσι για να μορφωθούμε λίγο απο ένα συνάδελφο Έλληνα (πιθανώς να είναι καποιος γνωστός, απο εδώ δεν ξέρω) ο οποίο απο πολύ τύχη και λίγο απο ικανότητα δεν τραυματίστηκε ο ίδιος άσχημα και δεν τραυμάτισε κάποιον.

270km/h ακόμα και στον πιο ανοιχτό δρόμο είναι ΠΟΛΛΑ χλμ και τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμα και πλήρως κλειστός δρόμος μπροστά μας και η ταχύτητα είναι τέτοια που μέχρι να καταλάβουμε τί έγινε, φτάσαμε στο εμπόδιο!

Απ ότι το κόβω μάλλον στον Κορίνθου Τριπόλεως κοντά καπου στο Σπαθοβούνι πρέπει να είναι.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει το Link, είναι σχετικά νέο το βιντεάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βαγγέλη είχε ξαναμπεί σε μια άλλη 'πολιτισμένη' κουβέντα που είχε λάβει χώρα εδώ.

Προσέξατε ένα μικρό έντο στο 0:13;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος θελει διαβαζει comments στο βιντεο. Enjoy :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Παντως οπως ειχα γραψει και οταν ειχε ξανα παιξει, κατα τη γνωμη μου η ικανοτητα επεξε πολυ σημαντικοτερο ρολο απο την τυχη στο συγκεκριμενο. 8/10 οδηγους θα ειχαν λιωσει φρενα και απογειωθει(οπως γινεται σε πολλα αλλα βιντεο και με πολυ μικροτερες ταχυτητες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά "σωστός" ήταν ο προπορευόμενος που φρέναρε έγκαιρα και άκοπα και δεν μπήκε σε κίνδυνο. Αυτός από πίσω άργησε πάρα πολύ να αντιδράσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά είχε άψογη,έστω και καθυστερημένη,αντίδραση.Μπορούσε κάλλιστα να τσαρουχώσει τα φρένα και να είχαμε χειρότερα.

Καλά το είπε ο Angel.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω κολαει αυτο που λενε χεστηκε κ δεν το ακουσε...

οκ καλα τα πηγε κ ευγε του αλλα μονο αστειο ειναι κατ'εμε αυτο το βιντεο...ακου 270 στην εθνικη...τελικα προλαβε?μαθαμε αν δεν αργησε...? :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο παρελθόν, σε μια συζήτηση περί ορίων ταχύτητας κτλ. είχα δηλώσει πως ακολουθώ σχεδόν πάντα τα μέγιστα όρια και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να πηγαίνει κάποιος τόσο γρήγορα. Τότε ο Γιάννης (ksino) μου είχε απαντήσει να δοκιμάσω να οδηγήσω μηχανή που πιάνει τόσο μεγαλύτερες ταχύτητες και να ξανασκεφτώ το θέμα και την τοποθέτησή μου. Είχε δίκιο. Οκ, το ποτέμκιν 270 δεν πιάνει αλλά μου'δωσε μια καλύτερη ιδέα του πως είναι οι μεγαλύτερες ταχύτητες και πόσο...ελκυστικές είναι. Και ομολογώ πως αν είχα μηχανή που τα'πιανε και τα 270 πιθανώς να'μπαινα στον πειρασμό να το δοκιμάσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε λεβέντες επειδή εγώ δεν το βρίσκω,που είχε ξαναμπει αυτό;

Το είχα βάλει εγώ εδώ αλλά υπάρχει και κάπου αλλού όπου είχε γίνει κουβέντα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω δει στον facebook πολλές φορές..πολύ χεράς ο τύπος αλλά και αυτός 270??Στην εθνική??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 σε αυτο που ειπε ο M.slow χωρις να σημαινει οτι συμφωνουμε με το οτι ειναι σωστο να πιανεις τετοιες ταχυτητες (οχι απλα στην εθνικη, οπουδηποτε...)

Δυστηχως δεν ειναι ουτε ενας ουτε 2 αυτοι που ρισκαρουνε καθε μερα με τετοιες ταχυτητες, και εγω δεν ξερω τι θα κανα αν ειχα τετοια μηχανη... Οποτε δεν νομιζω οτι κρινοντας-κραζοντας οποιο βιντεακι απεικονιζει κατι τετοιο καταφερνουμε κατι.. Το κυριο θεμα απ'το βιντεο ειναι ο χειρισμος της μηχανης και των φρενων της απο τον οδηγο, που επεφυγε μια πολυ καλη τρακα και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να το αναγνωρισουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε λεβέντες επειδή εγώ δεν το βρίσκω,που είχε ξαναμπει αυτό;

Το είχα βάλει εγώ εδώ αλλά υπάρχει και κάπου αλλού όπου είχε γίνει κουβέντα..

Κλικ μι!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ήξερα αλλά ήθελα να δοκιμάσω τα reflex σου :grin:

Πάντως με αυτή την ταχύτητα,για να υπάρξει σωστή και άμεση αντίδραση χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ο αναβάτης,είναι κρίσιμο/χρήσιμο κάθε δέκατο του δευτερολέπτου...λίγο να ξεχαστείς και να χαζέψεις το κοντέρ με την ηδονή των 200+ που συνεχώς ανεβαίνουν χάνοντας παράλληλα ορατότητα και επαφή με το οδόστρωμα και τους μπροστινούς,διατρέχεις κίνδυνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω δει πολλές φορές, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι σταματημένοι όλοι αυτοί στην μέση του δρόμου; Αν ήταν ατύχημα, θα ήταν μερικά αμάξια στα δεξιά του δρόμου η κάτι τέτοιο... Και δεν βλέπω και κανέναν να έχει χτυπήσει... Οπότε τι παίζεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν Πατ,άκου προσεκτικά..ανεβαίνεις στη σέλα,κάθεσαι αναπαυτικά(λέμε τώρα!) και πιάνεις το τιμόνι.Δεξιά είναι το γκάζι και αυτά τα δύο μεταλλικά μαρκούτσια που βλέπεις ονομάζονται μανέτες...Αύριο μαθαίνουμε και τα υπόλοιπα :tease:

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως φάνηκε να έχει αρκετή υστέρηση στο φρενάρισμα στα πρώτα 1-2 δευτερόπλεπτα σαν να μην το πίστευε αυτό που βλέπει μπροστά και σαν να ξεγελάστηκε οτι είχε περισσότερο χρόνο να κάνει κάτι άλλο.

Αλλά με 270 όλα ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως φάνηκε να έχει αρκετή υστέρηση στο φρενάρισμα στα πρώτα 1-2 δευτερόπλεπτα σαν να μην το πίστευε αυτό που βλέπει μπροστά και σαν να ξεγελάστηκε οτι είχε περισσότερο χρόνο να κάνει κάτι άλλο.

Αλλά με 270 όλα ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά!!

Αν ήταν 1-2 δευτερόλεπτα δεν θα το σωζε με τίποτα :Ρ Περίπου μισό με ενα δευτερόλεπτο καθυστέρηση είχε. Αν δεις το κοντέρ, αρχίζει τo φρενάρισμα σχεδόν αμέσως...

Τροποποιήθηκε από τον matzis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν Πατ,άκου προσεκτικά..ανεβαίνεις στη σέλα,κάθεσαι αναπαυτικά(λέμε τώρα!) και πιάνεις το τιμόνι.Δεξιά είναι το γκάζι και αυτά τα δύο μεταλλικά μαρκούτσια που βλέπεις ονομάζονται μανέτες...Αύριο μαθαίνουμε και τα υπόλοιπα :tease:

Κατσε ρε φιλε ... και αυτα στα ποδια μπροστα απο εκει που παταμε τι ειναι ?? :crazy:

Πλακα πλακα εχω δει βιδεο με 270 κοντερισια στον ματρακα σου ...αλλα πρεπει να ηταν "πουσαρισμενο" :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατσε ρε φιλε ... και αυτα στα ποδια μπροστα απο εκει που παταμε τι ειναι ?? :crazy:

Πλακα πλακα εχω δει βιδεο με 270 κοντερισια στον ματρακα σου ...αλλα πρεπει να ηταν "πουσαρισμενο" :kaaaala:

Δεν πατάμε αγόρι μου,δεν πατάμε...πετάμε :P

Το βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι είναι prive και ακυκλοφόρητο...όποτε θέλεις μπορείς ευγενικά να μου ζητήσεις να σου κάνω μια προβολή και θα το σκεφτώ σοβαρά.. :na_mB:

Παρατηρείτε ότι στο 0,12-0.13 από το δυνατό φρενάρισμα μηδενίζεται η ένδειξη των χλμ/ώρα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξαναεμφανίζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα