Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Καημένο δεν είναι το PCX αλλά ο ιδιοκτήτης του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Αααα που το πετυχες αυτο τοσες πολλες φωτο μαζεμενες;;Ο τυπος μενει κοντα σε μενα και ολο λεω να το φωτογραφισω, αλλα δεν αξιωθηκα ποτε.. Και το μοστραρει και συνεχεια σε πολλες μουρατες καφετεριες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Μ΄ αρεσει που εχει και λουκετο ικελ λες και θα το παρει κανενας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Καημένο δεν είναι το PCX αλλά ο ιδιοκτήτης του! Οι απόψεις διίστανται.. Αααα που το πετυχες αυτο τοσες πολλες φωτο μαζεμενες;;Ο τυπος μενει κοντα σε μενα και ολο λεω να το φωτογραφισω, αλλα δεν αξιωθηκα ποτε.. Και το μοστραρει και συνεχεια σε πολλες μουρατες καφετεριες! Φατσοβιβλίο rules..Τις είχει μέσα στο προφίλ του. Δυστυχώς δεν είχε άλλες.. Μ΄ αρεσει που εχει και λουκετο ικελ λες και θα το παρει κανενας....Που το είδες το λουκέτο;;;Πάντως ο τύπος έχει ρίξει πολύ χρήμα....δεν βρέθηκε κανένας να του πεί τι κάνεις ρε μακάκα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Δεν ξερεις εσυ, εγω την φυαλη αζωτου την λεω και λουκετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πωπω τι εχει κανει ο σιχαμενος Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 το χω δει λαηβ στο δρομο και πηγε να μου φυγει το τιμονι απ τα χερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 το χω δει λαηβ στο δρομο και πηγε να μου φυγει το τιμονι απ τα χερια.Να φυγει να σωθει μη το βαλει πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Φρέσκο πριν 1 ώρα στο Lidl.Ατιμούτσικα Yamaha βγήκατε και σε Racing blue patraikos bottom edition; 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Φρέσκο πριν 1 ώρα στο Lidl.Ατιμούτσικα Yamaha βγήκατε και σε Racing blue patraikos bottom edition; Yamaha απ το LIDL... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Τζίζους. Του είπαν "βάψτο μπλε και πέτα το" και το πήρε πατριωτικά το θέμα μάλλον..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7088149/Μάτωσαν τα μάτια μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7088149/Μάτωσαν τα μάτια μου...φοραει πραγματα λεει ο ΘΕΟΣ Ο ΘΕΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Ο ορισμος του ηθελα κτμ αλλα δε πηρα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Ο ορισμος του ηθελα κτμ αλλα δεν πηρα έφταναν τα λεφτά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Είδα σήμερα στην αιόλου pcx ΓΕΜΑΤΟ με πολύχρωμα στρας....όλο.....το οδηγούσε ασιάτης και δεν το άφησε απ'τα μάτια του,νο φωτογραφία :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Ενα νταλεκ ζευγαρωσε με ενα χορνετ ιδου το αποτελεσμαhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6961495/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ενα νταλεκ ζευγαρωσε με ενα χορνετ ιδου το αποτελεσμαhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6961495/Γιατί ρε αγόρι μου? γιατί? . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2015 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάκης Ρουβάς 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 Φρέσκο πράμα!! Ρε το καημένο το pcx Τον είχα δεί τον "κύριο" [αν μπορεί να λέγετε κύριος αυτό το υποκείμενο] να μπαίνει στην λεωφόρο αλεξάνδρας με κατευθηνση προς αμπελοκηπους.... Το μηχανάκι με κοίταζε με ένα βλέμα "kill me plz" από το alien 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Φρέσκο πράμα!! Ρε το καημένο το pcx Ρε φίλε το είδα με τον πατέρα μου το Σάββατο στον Πειραιά. Έκλαψα για το μηχανάκι, έκλασα για τον ιδιοκτήτη Τον είχα δεί τον "κύριο" [αν μπορεί να λέγετε κύριος αυτό το υποκείμενο] να μπαίνει στην λεωφόρο αλεξάνδρας με κατευθηνση προς αμπελοκηπους....Το μηχανάκι με κοίταζε με ένα βλέμα "kill me plz" από το alienΡε φίλε το είδα με τον πατέρα μου το Σάββατο στον Πειραιά. Έκλαψα για το μηχανάκι, έκλασα για τον ιδιοκτήτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 άντε να ξεκολλήσει να δούμε καμιά απάντηση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 τι ειναι αυτο πισω στην εξατμιση; ροδακια απο πατινι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cjs 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7088149/Μάτωσαν τα μάτια μου...Γιατι, δεν ειναι ασχημο.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2015 από τον cjs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Ναι αν εισαι power ranger των 90s και ψαχνεις μηχανη μια χαρα ειναι. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες