eden 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 22 λεπτά, το μέλος elmacho έγραψε: https://www.car.gr/10898741-kawasaki-versys-650 To mekanaki einai pena. Pistoli. Ότι καλύτερο έχω δει τελευταία. Γρήγορα αριθμό λογαριασμού να του βάλω τα 3κ μην το προλάβει άλλος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 Μηχανικά δείχνει αδούλευτο, οπότε μ' αυτή την έννοια δεν υπάγεται στα Σούργελα. Αλλά ο καλλιτέχνης το έχει καρναβαλέψει τόσο που νομίζω κερδίζει δικαιωματικά θέση. Στην Ελλάδα θα το είχαμε για το Τριώδιο, στην Αγγλία το θεωρούν τέχνη και το εκθέτουν σε μουσείο του Bristol όπου και το φωτογράφησα. Από που να το πιάσω; Από το εικόνισμα - μπαγκαζιέρα; Την σέλα - σεμεδάκι δερμάτινο με πέρλα; Την Ζάντα; Το καπάκι της μετάδοσης; Το άγαλμα στο φτερό; Α, έχει και υπέροχο μασκάκι - αρκουδάκι kawai με βλεφαρίδες: Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Μηχανικά δείχνει αδούλευτο, οπότε μ' αυτή την έννοια δεν υπάγεται στα Σούργελα. Αλλά ο καλλιτέχνης το έχει καρναβαλέψει τόσο που νομίζω κερδίζει δικαιωματικά θέση. Στην Ελλάδα θα το είχαμε για το Τριώδιο, στην Αγγλία το θεωρούν τέχνη και το εκθέτουν σε μουσείο του Bristol όπου και το φωτογράφησα. With Saliva and Patience .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Εγώ ξέρω κάτι γκόμενες που θα το καβαλούσαν σίγουρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Σούργελο. Με όλη τη σημασία της λέξης. https://www.car.gr/8135389-honda-z-50 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) πραγματικα απο τα χειροτερα που εχω δει... δλδ σε φαση προτιμουσα το γαλαζιο-ροζ με το εικονοστασι απο πανω να κυκλοφορω,παρα αυτο.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 από τον Στέργιος Βήχος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος jawaforever έγραψε: Σούργελο. Με όλη τη σημασία της λέξης. https://www.car.gr/8135389-honda-z-50 "Κάνει όμως επίσης έως όχημα επίδειξης σε βιτρίνες μαγαζιών, έως „eye-Catcher“ σε εκθέσεις, αλλά και σαν „στολίδι“ στην υποδοχή σας." Το τερμάτισε, θεός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος Ratamahatta έγραψε: αλλά και σαν „στολίδι“ Μπορουμε να το κρεμασουμε και στο χριστουγεννιατικο δεντρο δηλαδης... Χαχαχαχα... Πως και δεν το πετυχα αυτο το πραμα στην καβαλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 για να ξαναγινει μηχανακι αυτο,πρεπει να χαλασεις 3-4 δισκακια στον τροχο. οσο το παρατηρω γινεται ολο και χειροτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 Μπάζο, σούργελο, λακαμία... Ότι και να ειπωθεί, δεν το περιγράφει... https://www.car.gr/8200530-honda-jazz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος jawaforever έγραψε: Μπάζο, σούργελο, λακαμία... Ότι και να ειπωθεί, δεν το περιγράφει... https://www.car.gr/8200530-honda-jazz ειχε ξαναπαιξει αυτο παλιοτερα παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 Θεωρώ ότι τέτοιο αριστούργημα έπρεπε να έχει βρει αγοραστή. Δεν πίστευα ότι θα έμενε στο car.gr με τους μήνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 Τώρα δα, το μέλος jawaforever έγραψε: Θεωρώ ότι τέτοιο αριστούργημα έπρεπε να έχει βρει αγοραστή. Δεν πίστευα ότι θα έμενε στο car.gr με τους μήνες... καντο χρονια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Και μετα αναρωτιομαστε ολοι μαζι γιατι σας κοροιδευουν 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Αυτό με τόσα φώτα αν το δεις βράδυ θα νομίζεις ότι κατέβηκε το Enterprise να απαγάγει ψεκασμένους 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Γουσταρω σηματάρα DAKAR και ασφάλτινο λαστιχο! Σαν τους εντουράδες / SSάκιδες της καφετέριας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 πριν 49 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Γουσταρω σηματάρα DAKAR και ασφάλτινο λαστιχο! Σαν τους εντουράδες / SSάκιδες της καφετέριας. Ο άνθρωπος δεν το πήρε για χωμάτινο ρε συ. Για χριστουγεννιάτικο δέντρο το πήρε, να το στολίζει με λαμπάκια. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) Το λυπήθηκε η καρδιά μου... Ξεκινώντας από την περιγραφή Ξεκίνησα να το κάνω scrambler άλλα δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ . Μηχανικά θέλει επισκευή η καμπάνα . κινείται κανονικά άλλα κάνει θόρυβο. (καταλάβαμε...) Πλαίσιο το μόνο που εχω κανει ειναι να κοντύνω τη βάση της σελάς τιποτ αλλο .('κοντύνω') Υπαρχουν ολα τα πράγματα της αν θέλετε να την επαναφέρετε στην αρχικη της μορφή εκτος όργανα και μπροστά φτερό (δηλαδή τι υπάρχει;) . Ανταλλαγή με scrambler , enduro , super motard από 400 κυβικά και πάνω Δείτε αλυσίδα. Δείτε βάση μαρσπιέ Όργανα για scrambler Βάση εξάτμισης: Tie wrap. Φιλτροκούτι; Μπαταρία; Last year Αναστρέψιμη μετατροπή υποπλαισίου. Wireless ταμπούρο & ψυγείο λαδιού. Μιλάμε κινείται κανονικά το Χοντάκι. Το καλό το φυλούσα για το φινάλε. Πάρτε μούτρο. Θα ημουν εκλεκτικός αν μιλούσα για τις τεζαρισμένες ντίζες Θεός σχωρέσ'το. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2018 από τον estebahn -- 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε: Το λυπήθηκε η καρδιά μου... Θεός σχωρέσ'το. Καταγγελια σε φιλοζωικη αμεσως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 @estebahn Πες μου ότι ζητάει και λεφτά για αυτό.... Πότε θα περάσει η ηλίθια μόδα να πετσοκόβεις ωραία μηχανάκια για να τα κάνεις να μοιάζουν με κάτι που θεωρείται τρέντι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Οκτώ κατοστάρικα ζητάει. Αλλά νομίζω πώς το scrambler είναι δικαιολογία στην προκειμένη περίπτωση. Έπεσε, έσπασε τα πάντα και σου λέει το πλασάρουμε ως 'work in progress'. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε: Οκτώ κατοστάρικα ζητάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Ποιος δηλαδή έχει μηχανάκι που δουλεύει (600ρι κιόλας) και θα του το δώσει να πάρει ΑΥΤΟ;; Αλήθεια τι είναι, CBR250; πριν 6 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε: Οκτώ κατοστάρικα ζητάει. Αλλά νομίζω πώς το scrambler είναι δικαιολογία στην προκειμένη περίπτωση. Έπεσε, έσπασε τα πάντα και σου λέει το πλασάρουμε ως 'work in progress'. Δεν μπορώ και δε θέλω να φανταστώ πτώση που να έσπασαν οοοοοολα αυτά, πραγματικά. Μπορεί πρώτα να έπεσε και μετά να κλέβανε πράγματα από πάνω του 3 χρόνια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ! ...και μόλις είδα οτι η αγγελία είναι απο τον ίδιο με το CBF. Τηλέφωνο στη φιλοζωική παιδιά κάποιος Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2018 από τον costikos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12555091/ ΡΕ με λαδομπογια το βαψε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες