Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Πολυ μεγαλη ιστορια,πολυ δυσκολη... Να εχεις σαν πρωτο μηχανακι το Er,να το εχεις φθασει πολυ ψηλα,σε σχεση με το πως ηταν εργοστασιακα. Να εχεις κανεις μαζι του 40000 χλμ,σχολεια,να εχεις μπει στην πιστα...Να εχεις μονο καλες αναμνησεις... Οτι καλο θυμαμαι στην ζωη μου τα τελευταια 3.5 χρονια,μετα θυμαμαι να καβαλαω το Er. Θα μου λειψει πολυ αυτο το μηχανακι... Η αναγκη ομως για μια αλλαγη στην ζωη μου ηταν επιτακτικη. Αναγκαια. Πραγματικα,και καλτσες να αγοραζα,ενιωθα καλυτερα. Αφου λεω να το πουλησω,ειπα να το αφησω ετσι οπως ειναι. Κ ολα τα αλνταλλακτικα τα μαμα να πανε πακετο. Τιμη? Κοντα στα εργοστασιακα Er,εξαλλου δεν γινοταν να το βαλω πιο ακριβα. Μεσα σε εναν μηνα ειχα 3 τηλεφωνα,αλλα τα παιδια ηταν ασχετοι!! Δεν μπορουσαν καν να αντιληφθουν τι μηχανακι κοιτουσαν. Υπηρξαν και 2 ατομα(ενα cbr600rr και ενα busa) που ζητησαν ανταλλαγη. Το πρωτο ηταν αισχος,το δευτερο ηταν πολυ ομορφο,φαινοταν προσεγμενο,αλλα δεν μου αρεσει τοσο η συγκεκριμενη μοτο. Φθανουμε λοιπον χωρις πολλα πολλα στο σημειο,να γνωριστω με τον vefalift οπως γραφει σε γνωστα μοτοφορουμ,και εκατσε η τραμπα! Εδω ο νεος κατοχος! Η αληθεια ειναι οτι ηθελα ss,αλλα 600αρι! Απλα,οταν εμεις κανουμε σχεδια,ο Θεος γελα. Το rr ηταν σε φανταστικη κατασταση για την ηλικια του,ο Δημητρης ανθρωπος με μερακι και το μηχανακι αν και 1000 κυβικα,ειναι χοντα,οποτε σιγα το γκαζι που θα με κανει να φοβηθω!! Πρωτη βολτα για ποτακι στο Γκαζι,δεν μπορουσα να καταλαβω και πολλα,ημουν και δικαβαλος. Μετα παμε Σουνιο,στο πηγαινε ημουν λιγο πιο συγκρατημενος,στο γυρνα το τρεξαμε το εργαλειο Πρωτες εντυπώσεις? Με βολευει απιστευτα η θεση οδηγησης,απορω γιατι δεν ειχα κλιπ ον ξανα?? Εχω προβλημα,γιατι εκει που με το Er πηγαινα και καπου μονοκαβαλος,τωρα υπαρχει η απαιτησει να ειμαι δικαβαλος....γιατι της αρεσει το rr Μεχρι και μια μαθητρια μου,μου ειπε ''φαε αφοβα Γερασιμε,και να παχυνεις,με αυτο που πηρες παλι ανετα θα τις ριχνεις...''!! Μιλαμε για θρασος! (οχι οτι δεν μου αρεσε ) Α,ναι.... Σκ@τα στην Χοντα ρε!! Αγαπαμε μονο το RR και μονο το δικο μου!! Παντα ορθιοι!! 47 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 αυτα ειναι!καλοταξιδο!δωσε πονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Να και τα ωραία. Μπράβο ρε Γεράσιμε,καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα φιλαράκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Τι είν'τούτο βρεεε; Καλορίζικο το θηρίο και με προσοχή γιατί δαγκάνει!Στις μαθήτριες και στις μηχανές πάντα προσοοοχη Έχεις παπί ή θα το έχεις και για καθημερινό εργαλείο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλογκαζωτο και καλοταξιδο Γερασιμε.Πανεμορφο ειναι και ωραια χρωματα! Με την γυναικα αφου σου ζηταει δικαβαλο...εμπλεξες χαχαχαχα.SS και να θες να το χαρεις και να εχεις "πισω μου σ'εχω..." ...βρίσκε δικαιολογιες να πηγαινεις σόλο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Γεράσιμε καλοτάξιδο το RR!! Οπωσδήποτε ξέρεις οτι μου άρεσε πολύ και το ER6 σου, είχα παρακολουθήσει την εξέλιξη του σε ένα εξαιρετικό μηχανάκι. Νομίζω κάνατε μια δίκαιη ανταλλαγή. Εσύ να αναβαθμιστείς και να δεις πως είναι ένα SS και ο φίλος που το πήρε να γυρίσει προφανώς σε commuter Αλλά με μεγαλες δυνατότητες. Εύχομαι να βγει και καλό, ποτέ δεν ξέρεις, Honda Είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Ευχαριστω παιδια!! Οπως ειπα την χρειαζομουν την αλλαγη. Ο σκοπος ειναι να βγαινω μονο βολτες με αυτο 1-2 φορες τον μηνα,και μολις ανοιξουν τα Μεγαρα να πηγαινω μονο εκει. Λεωνιδα,εχω και ενα σκουτερακι 125 κυβικα. Φανταζεσαι να πηγαινω στα ιδιαιτερα με το rr και την τσαντα με τα βιβλια μου...? ...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Σκατά στη χόνδα! :D Αλλά το συγκεκριμένο είναι τούμπανο! Καλορίζικο, άπεφτο και πολλά χιλιόμετρα εύχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 ποπο καλοριζικο το τερας ! σιγα σιγα θα αγαπησεις την χονΔα δεν μπορει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Μεγειες... να σου πω την αληθεια αυτο το περτικαλι ποτε δεν το ειχα συμπαθισει (μαλλον φταιει η ΚΤΜ γιαυτο ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Βρε καλώς το το γατάκι στη μεγάααααλη οικογένεια της μαμάς :vv: HONDA ! :vv:Άλλος ένας αλλόθρησκος αλλαξοπίστησε ! :yahoo: Καλορίζικο,καλοτάξιδο,άπεφτο και αγρατζούνιστο γατάκι, επιτέλους θα καταλάβεις και σύ τι σημαίνει μοτοσακό ! Άντε και με ένα NC και προσοχή : D C T ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλορίζικο Γεράσιμε!! Φαίνεται ωραίο το εργαλείο!! Μιας και έχεις σκουτεράκι, είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς στο έπακρον!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Α τι ακούω ...........................και σκουτεράκι? Αυτά δεν τάξερα, ρε την κρυφομαρία, ε ρε άμα γίνω καλά τι έχεις να πάθεις κρυφοσουπιά ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλοριζικο, καλοστριφτο και αγρατζουνιστο το εργαλειο!! πραγματικα ειναι πολυ ομορφο!! να το χαρεις οσο δε παει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλοριζικος ρε Γερασιμε , να σαι καλα να το χαρεις Τωρα με ποιον θα μπω στις Αφιδνες ρε??? -_- Και να δεις που παντα ηθελα να οδηγησω ενα ss1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 @Μαθο...Μπλεξαμε σου λεω. Βολτες μονο τις ωρες που δουλευει.. @Παταπης,βολευομουν και με ενα smt. @Ραβεν,σκατα στην χοντα ρεε,αλλα αν σου αρεσει ψηνεις τραμπα...? @Γιωργη,ευχαριστω μαν @Σαββα, . Θελω το καινουριο το 750 το βραζιλιανικο. :shoot: ΥΓ> Τι σκατα εκανε o ksino στο προφιλ μου και δεν μπορω να βαλω λαικ??? Σε παρακαλω Τζον,θα γυρισω στην καβα μια μερα!! @Μητσο ευχαριστω... @Ντουκατανθρωπε,σε παω κοντρα και με το σκουτερακι ωρε!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Α χα χα χα χα ακόμα Τζαπάν γατάκι μου μικρό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλόβολτο το θηριάκι Γεράσιμε, με σύνεση και.....σκατά στην Yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! Καλως ήρθες στον κόσμο των supersport μηχανών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο φίλε! Πανέμορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Ευχαριστω παιδες. @Warhol,ενας κοσμος αλλος ειναι αυτος!! Δυστυχως τα οικονομικα μας και ο χρονος μας ειναι πιεσμενα,τα Μεγαρα ειναι κλειστα,αλλα που θα παει,θα βρουμε τροπο να το ευχαριστηθουμε το μοτοσακο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Με το καλό να το ευχαριστηθείς. Και ο Δημήτρης και εσύ δώσατε και πήρατε πολύ καλά μηχανάκια, καλόβολτα λοιπόν. Απλά αφιέρωσε χρόνο να το μάθεις, μην βιαστείς να το πιέσεις γιατί δαγκώνει. Καλωσόρισες στην οικογένεια............ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 καλοτάξιδο και καλορίζικο Γεράσιμε!!! πολλά, καλά και όρθια χλμ με την νεά σου αγάπη!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Καλοτάξιδο το νέο ξουράφι! Και το ER βέβαια το'χες κάνει τούμπανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Παναγιωτηεχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες. Χαρακτηριστικο στην βολτα στο Σουνιο,εκλεινα ελαφρως το γκαζι πριν την στροφη,εβγαζα κωλαρακι και σωμα,και εκει που πηγαινα να δωσω λιγο γκαζακι για να φορτισω τον πισω τροχο,το λιγο γκαζακι στο Ερ ειναι πολυ γκαζι στο rr,αυτο ασυναισθητα εγινε 3-4 φορες. Γενικα ομως νιωθω να το εχω οδηγησει πολυ περισσοτερο απο τα 210 χλμ που εχω κανει μεχρι τωρα. Α,και για τους λατρεις των στατιστικων,με 20 ευρω 100αρα εκανα 189 χλμ! (απο λαμπακι σε λαμπακι) Ευχαριστω και παλι παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες