fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Πάλι φασαρίες ζητάς,fasaria; ναι ρε παλευεις? την εχω δει μανγκας τωρα που πηρα γιαμαπα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/4912050/ Αυτό το μηχανάκι είναι κάνα χρόνο, έχει ήδη κατεβει πάνω από 1000 euro, είναι σχετικά ακριβό μιας και έχουν εμφανιστεί 796 ABS στα 6000 και 1100 στα 6500 τα οποια φυσικά και έφυγαν αμέσως. http://www.car.gr/cl...s/view/6261461/ Σε μια κρίση καταναλωτισμού και τουριστικής στροφής είπα να το αγοράσω, δεν κατάφερα να πείσω όμως την γυναικα να έρχεται ταξίδι με την μηχανή.... Τι της το έδειξα, τι της είπα για βενετίες, σικελιες , σαρδινιες, τίποτα ακλόνητη, ε ας κάτσει σπίτι. Εγώ πάντως ένα tl του το έκανα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2015 από τον elprimerozen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Τι της το έδειξα, τι της είπα για βενετίες, σικελιες , σαρδινιες, τίποτα ακλόνητη, ε ας κάτσει σπίτι. Εγώ πάντως ένα tl του το έκανα... εεε ναι ρε... του sx η σέλα κάνει για γκομενάκι 20 βαριά 24 ετών δείξε αυτό και εάν πάλι σου αρνηθεί άλλαξε την(την γυναίκα εννοώ :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 σε πόσα χιλιόμετρα θα χρειαστεί μεγάλο σέρβις με ιμάντες κλπ?? Αυτα θελουν καθε 12.000χλμ βαλβιδες και καθε 24.000 ιμαντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε μια κρίση καταναλωτισμού και τουριστικής στροφής είπα να το αγοράσω, δεν κατάφερα να πείσω όμως την γυναικα να έρχεται ταξίδι με την μηχανή.... Τι της το έδειξα, τι της είπα για βενετίες, σικελιες , σαρδινιες, τίποτα ακλόνητη, ε ας κάτσει σπίτι. Εγώ πάντως ένα tl του το έκανα... Αν είναι να κάνεις κάτι, κάν'το σωστά... Ξεκινάς δείχνοντας της αυτό. Roads untravelled Και για να μην είμαι off http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6325937/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2015 από τον giakam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Με το συμπάθιο αλλά αν ο άνθρωπος μεταπηδήσει από την καυλάντα του ΜΤ 09 στα παραπάνω μηχανήματα μόνο και μόνο για να κάνει κανένα ταξιδάκι τότε προβλέπω να μην τα γλιτώνει τα αντικαταθλιπτικά. Tracer / 1190 / Multi is the way. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Εγώ πάντως ένα tl του το έκανα... Τι είναι το tl ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 τηλεφωνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Τι είναι το tl ; Tilediaskepsi... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 thr δεν είμαι, αλλά ένα stvrkp το έκανα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6091629/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Τι είναι το tl ; Έχεις δίκιο. Τηλεφώνημα του έκανα. Με το συμπάθιο αλλά αν ο άνθρωπος μεταπηδήσει από την καυλάντα του ΜΤ 09 στα παραπάνω μηχανήματα μόνο και μόνο για να κάνει κανένα ταξιδάκι τότε προβλέπω να μην τα γλιτώνει τα αντικαταθλιπτικά. Tracer / 1190 / Multi is the way. Τα "ψευδό on-of" τουριστικά, στιλ 1190-GS-Multi δεν μου αρέσουν. Προτιμώ VFR 1200, K1200-1300. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 elprimerozen αφού πήρες το MT09 κοίταζες για τέτοια μηχανή ή πριν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Έχεις δίκιο. Τηλεφώνημα του έκανα. Τα "ψευδό on-of" τουριστικά, στιλ 1190-GS-Multi δεν μου αρέσουν. Προτιμώ VFR 1200, K1200-1300. Προφανώς και κάνω πλάκα αγορίνα μου. Καλά να είμαστε να καβαλάμε ό,τι γουστάρουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 elprimerozen αφού πήρες το MT09 κοίταζες για τέτοια μηχανή ή πριν; Πριν πάρω το 09 κοίταζα να βρω κάνα καλο μεταχειρισμένο SD990-Triumph 1050 στρογυλοφαναρο και από καινούργια Monster 821 και αν έκανα την χρηματική υπέρβαση το MV800. Ποτε τουριστικό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Και τελικά πήρα το Yamapa λέει... :tooth: πλακίτσα Γιατρέ! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 http://www.car.gr/cl...s/view/6091629/ Ενα φρεσκαρισμα θελει γιατι το ειχε σιγουρα παρατημενο (δεν ξερω αν το γραφει στην περιγραφη, δεν την διαβασα) και μισο χιλιαρικο κατω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) στην περιγραφή λέει εκθεσιακό, αυτό εννοεί ? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2015 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Καλημέρα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5924854/ Πως σας φαίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Καλημέρα http://www.car.gr/cl...s/view/5924854/ Πως σας φαίνεται? Μια χαρά δείχνει εξωτερικά. Έλεγξέ το και "εσωτερικά" και χτύπα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Αν υπάρχει κάποιος πατρινός με δικό του μάστορα να το δούμε θα ήμουν ευγνώμων να έστελνε ενα πμ. Η τιμή λες πέρνει καθόλου (όλα σχετικά είναι θα μου πεις) αν και νομίζω είναι ήδη αρετά καλή ως έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Τις μικροπτωσεις του τις εχει παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Για βοήθα συνάδελφε, που? Δώσε συντεταγμένες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Και τα 5500 τα θεωρω πολλα η μαλλον θεωρω ότι με 5500 βρίσκεις καλυτερο μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για βοήθα συνάδελφε, που? Δώσε συντεταγμένες αριστερη μανετα, προστατευτικο εξατμισης, κατι γραντζουνιτσες στην εξατμιση, πενταλ πισου φρενου, 2 γραντζουνιες στο δεξι φερινκ και το γεγονος οτι εχει smoked light και ξηλωμενο λασπωτηρα, συμπαιρενεις οτι ηταν κ@υλιαρης ο ιδιοκτητης!!! Παρολα αυτα με κανα 500ρικο κατω πιστευω ειναι καλη επιλογη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2015 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες