stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Πλύσιμο να φύγουν οι βρομιές και τα λάδια από το συνεργείο και μπήκαν και τα αυτοκόλλητα από την Triumph 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος stamatisx έγραψε: Μάχιμος και πάλι λοιπόν! Καλόστριφτο και άπεφτο από εδώ και πέρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Τώρα δα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Μάχιμος και πάλι λοιπόν! Καλόστριφτο και άπεφτο από εδώ και πέρα! Να σαι καλά Γιώργο, τώρα αναμονή για να αποκατασταθεί και η πλάτη πριν το καβαλήσουμε ξανά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος stamatisx έγραψε: Πλύσιμο να φύγουν οι βρομιές και τα λάδια από το συνεργείο και μπήκαν και τα αυτοκόλλητα από την Triumph Τι ωραιο μηχανακι ειναι αυτο ρε παιδι μου..... τα αυτοκολλητα-φωτα τα πηρες??? οταν ερθεις με το καλο προς τα πανω εχω κατι ωραια decals να σου δωσω για την καρινα.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2019 από τον giorgos.boun 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Τι ωραιο μηχανακι ειναι αυτο ρε παιδι μου..... τα αυτοκολλητα-φωτα τα πηρες??? οταν ερθεις με το καλο προς τα πανω εχω κατι ωραια decals να σου δωσω για την καρινα.... George τα πήρα τα αυτοκόλλητα αλλά όταν πήγα να τα κολλήσω δεν καθόταν καλά, πήγα να τα βάλω εκεί που ήταν τα κανονικά τα φώτα και είχε μεγάλη καμπύλη και έκαναν πολλές ζάρες και έτσι πήγαν χαμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος stamatisx έγραψε: George τα πήρα τα αυτοκόλλητα αλλά όταν πήγα να τα κολλήσω δεν καθόταν καλά, πήγα να τα βάλω εκεί που ήταν τα κανονικά τα φώτα και είχε μεγάλη καμπύλη και έκαναν πολλές ζάρες και έτσι πήγαν χαμένα... Δεν πειράζει... ηθελε ζέστη και πολύ υπομονή για να μπουν. Όντως είναι αρκετά δύσκολο το σημείο. Εγώ έφαγα τουλάχιστον 1 ώρα για να τα βάλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 Βόλτες, βόλτες, βόλτες... (Οχι δεν μείναμε απο βενζίνη, απλά το φλοτέρ έχει πεθάνει απο οτι φαίνεται) Μετά απο αυτά ακολούθησε καφές στο Αερικό προφανώς και βόλτα στην Μακρυνίτσα για να πάρω κάνα καλούδι για το σπίτι (κάνα γλυκό κλπ κλπ) Τώρα που ξανοίγει και ο καιρός και μετά απο όλες τις εργασίες στο Address θα λιώσω στις βόλτες μπορώ να πω. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 (τροποποιήθηκε) Κοντινή βόλτα ως το Γύθειο για καφέ και ραντεβού με δυό ψυχές από Αθήνα και Πάτρα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2019 από τον karellen 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 Την 31/3/2019 at 9:46 ΜΜ, το μέλος stamatisx έγραψε: Πλύσιμο να φύγουν οι βρομιές και τα λάδια από το συνεργείο και μπήκαν και τα αυτοκόλλητα από την Triumph Αυτή η μηχανή είναι πανέμορφη! Χαίρεσαι να τη γυρνάς φίλε μου. Ή την έχεις μόνο για πίστα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Αυτή η μηχανή είναι πανέμορφη! Χαίρεσαι να τη γυρνάς φίλε μου. Ή την έχεις μόνο για πίστα; Ευχαριστώ! Μόνο πίστα, με τρέιλερ πάει και έρχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Μια μικρή βόλτα προς το Παλιούρι εξω απο Διμήνι! Υ.Γ: Κάποια στιγμή πρέπει να επισκεφτώ τα αρχαιολογικά στο Διμήνι και στο Σέσκλο...είναι λίγο ντροπή να μένω Βόλο και να μην έχω πάει ποτέ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πρωτα επρεπε να αλλαξω εξατμιση στο μεγαλο.... και μετα επρεπε να διασκεδασω με το μικρο..... 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Είσαι μες στην καύλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τι ωραίο, να βλέπεις μια μηχανή, να κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε ρε παιδί μου. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2019 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 γιωργο επαθα πλακα με τον ηχο της sc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος theophilos13 έγραψε: γιωργο επαθα πλακα με τον ηχο της sc Άσε ρε Θεόφιλε δεν παλεύετε... είναι σαν άκουγα την arrow μόνο που φορούσα και ωτοασπίδες. Θα βάλω την arrow ξανα και μόνο Σέρρες αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 εγω νορμαλ το ακουσα παντως για ελευθερας αγωνιαρικο κιετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Κοιτα να δεις κατι εργαλεια που βγαζουν οι Κινεζοι τελικα... Κι εμεις τους κακολογουμε. Να σας πω το σκηνικο για να γελασετε κι εσεις. Καθομαστε μπροστα στη μηχανη και συζηταμε για την καινουρια εξατμιση. Εκεινη την ωρα περναει ενας υπαλληλος κουριερ με καποια πακετα στο χερι. Πεφτει το ματι του στο triumph, κοντοστεκεται και το κοιταει εμφανως απορημενος. -Συγγνωμη ρε παιδια, Daytona ειναι αυτο; -Ναι... -Αντε ρε, βγαζουν και τετοια; Εγω εχω ενα παπι Daytona. Καλο μου εχει βγει. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: πρωτα επρεπε να αλλαξω εξατμιση στο μεγαλο.... και μετα επρεπε να διασκεδασω με το μικρο..... Πρέπει να ακούγεται λίγο παραπάνω τώρα ε? με γειες! Τι έπαθε η Arrow? πριν 7 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Κοιτα να δεις κατι εργαλεια που βγαζουν οι Κινεζοι τελικα... Κι εμεις τους κακολογουμε. Να σας πω το σκηνικο για να γελασετε κι εσεις. Καθομαστε μπροστα στη μηχανη και συζηταμε για την καινουρια εξατμιση. Εκεινη την ωρα περναει ενας υπαλληλος κουριερ με καποια πακετα στο χερι. Πεφτει το ματι του στο triumph, κοντοστεκεται και το κοιταει εμφανως απορημενος. -Συγγνωμη ρε παιδια, Daytona ειναι αυτο; -Ναι... -Αντε ρε, βγαζουν και τετοια; Εγω εχω ενα παπι Daytona. Καλο μου εχει βγει. Ντάξει αφού δεν είπε για τα σουτιέν της Triumph πάλι καλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος stamatisx έγραψε: Πρέπει να ακούγεται λίγο παραπάνω τώρα ε? με γειες! Τι έπαθε η Arrow? Η δικιά μου την τελευταία φορά που ανέβηκα Σέρρες άνοιξε τρύπα στο πλάι, εκει που είχε χτυπήσει. Ήταν και στραβή. Για πέταμα. η δικιά σου ζει και βασιλεύει στο κουτί τις με περιμένει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Η δικιά μου την τελευταία φορά που ανέβηκα Σέρρες άνοιξε τρύπα στο πλάι, εκει που είχε χτυπήσει. Ήταν και στραβή. Για πέταμα. η δικιά σου ζει και βασιλεύει στο κουτί τις με περιμένει! Α μάλιστα και η sc πως προέκυψε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος stamatisx έγραψε: Α μάλιστα και η sc πως προέκυψε? θα στα πω απο κοντα αυτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Χαμός, εχθές στις έβαλα, γέμισα, βενζίνη Shell Vpower, της έβαλα και καθαριστικό για μπέκ κτλ και την πήγα και για πλύσιμο!!! Χαμός!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Βολτούλα σήμερα μετά απο την τοποθέτηση νέων ελαστικών, έτσι για δοκιμή. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Καλό-δούλευτα τα νέα πατούμενα. Το μέρος που είναι, προς Άσσηρο-Κριθιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες