Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Έβαλα τα καινούρια λάστιχα. Τώρα μένει να το πάω στον Παπαγεωργίου να το δουν, γιατί το νιώθω ότι ψιλοκουνιέται στα ανοίγματα. Και όχι, δεν είναι λόγω του αέρα. Εντάξει, 70 κιλά άνθρωπος είμαι, αλλά όσο να πεις, θα έπρεπε να μένει σταθερό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 19 λεπτά, το μέλος TheReaper έγραψε:

Έβαλα τα καινούρια λάστιχα. Τώρα μένει να το πάω στον Παπαγεωργίου να το δουν, γιατί το νιώθω ότι ψιλοκουνιέται στα ανοίγματα. Και όχι, δεν είναι λόγω του αέρα. Εντάξει, 70 κιλά άνθρωπος είμαι, αλλά όσο να πεις, θα έπρεπε να μένει σταθερό.

Για ποια μηχανή μιλάμε; Τι εννοείς οτι ψιλοκουνιέται στα ανοίγματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το CBF. Αυτό που εννοώ είναι ότι νιώθω να πηγαίνει δεξιά-αριστερά όταν το γκαζώνω, αλλά δε νομίζω να είναι από την ταχύτητα. Δεν έχω βγάλει και μια φωτογραφία τώρα, για να σου δείξω που ακριβώς έχω την εντύπωση ότι υπάρχει το πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα στο Address πριν αλλάξω αλυσίδα (η προηγούμενη μετά απο 5 χρόνια ήτανε απλά σε άθλια κατάσταση πλέον) στο κλείσιμο του γκαζιού κουνιώτανε αρκετά πάντως...κοίταξε και την αλυσίδα σου. Είναι σε καλή κατάσταση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Αν αφήσεις τιμόνι πηγαίνει ευθεία; 

Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο.

Όσο για την αλυσίδα που λέει ο @ShapeshifterGR98 είναι σε καλή κατάσταση. Πρόσφατα την καθάρισα κιόλας, έφυγε μαυρίλα από πάνω της. Δεν φάνηκε να έχει κάποιου είδους ελάττωμα (γρατζουνιές, χτυπήματα ή κάτι άλλο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως τα λάστιχα δεν τοποθετήθηκαν σωστά τότε; @TheReaper

Επίσης το CBF έχει χυτές ζάντες απο όσο ξέρω, μήπως έπεσες σε καμία λακούβα με δύναμη και πήρε μέντα κάποια ζάντα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καβάλησα το Street Triple 675 ενός φίλου..

source.gif

Πωωωωωωωω.. :uglystupid2::wub:

Σταθερή η χοντρούλα και πιο άνετη δε λέω, αλλά τελικά δε στρίβει με τίποτα ρε παιδί μου.

source.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλύσιμο και έτοιμοι για διαφήμιση εε τριήμερο ήθελα να πώ

2mfkj5u.jpg

o5alqc.jpg

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@TheReaper τότε πήγαινε να κοιτάξεις τις ζάντες αν είναι. Ίσως και να πήρανε μέντα (η μια ή και οι δυο αλλά μακάρι να είναι μικρή η αιτία να το πω) για να λες οτι το έκανε και πριν και μετά την αλλαγή των λάστιχων και με δεδομένο οτι η αλυσίδα είναι σε καλή κατάσταση. Κοίταξε το γρήγορα όμως γιατί μπορεί να σου προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα στην οδήγηση μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρή βόλτα μέχρι Σταγιάτες γιατί σε κάνα μισάωρο πιάνω και δουλειά. Το μεροκαματιάρικο πάντως ακόμα και μετά απο 53.000κατι χιλιόμετρα βόλτας και delivery που έχει γράψει στο κοντέρ ακόμα στέκει μια χαρά μπορώ να πω.

1a58lIv.jpg

mIgA1Sc.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιμονόπλακα, βάσεις clipon, βίδες, βάση συμπλέκτη, δέστρα φρένου, αφού βάφτηκαν με ηλεκτροστατική και συναρμολογήθηκαν. Πως ήταν το ''γραφείο'' , και πως έγινε. Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι αυτό που βλέπεις μπροστά σου όταν οδηγάς. Αν έχεις μια γρατζουνιά στο φέρινγκ ή αν είναι θαμπή η βαφή στην πίσω ζάντα, χέστηκες. Το ''γραφείο'' όμως, θέλεις να το βλέπεις λαμπίκο, να χαίρεται το μάτι σου όσο οδηγάς, όχι να βλέπεις σκουριές βρωμιές και φθορές, γιατί αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά.

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/55506951_803749926663200_4008576033434370048_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=95f8ab18eab28b23d011dd41270474f6&oe=5D411469

55506951_803749926663200_400857603343437

θα γίνει επίσης το πλαισιάκι των καθρεπτών-fairing, θα μπει το γνήσιο δοχείο υγρών φρένου που έχει ήδη βαφτεί το καπάκι του και αναμένεται καινούριο γυαλιστερό ρεγουλατοράκι του συμπλέκτη.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
εισαγωγη φωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 46 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Τιμονόπλακα, βάσεις clipon, βίδες, βάση συμπλέκτη, δέστρα φρένου, αφού βάφτηκαν με ηλεκτροστατική και συναρμολογήθηκαν. Πως ήταν το ''γραφείο'' , και πως έγινε. Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι αυτό που βλέπεις μπροστά σου όταν οδηγάς. Αν έχεις μια γρατζουνιά στο φέρινγκ ή αν είναι θαμπή η βαφή στην πίσω ζάντα, χέστηκες. Το ''γραφείο'' όμως, θέλεις να το βλέπεις λαμπίκο, να χαίρεται το μάτι σου όσο οδηγάς, όχι να βλέπεις σκουριές βρωμιές και φθορές, γιατί αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά.

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/55506951_803749926663200_4008576033434370048_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=95f8ab18eab28b23d011dd41270474f6&oe=5D411469

θα γίνει επίσης το πλαισιάκι των καθρεπτών-fairing, θα μπει το γνήσιο δοχείο υγρών φρένου που έχει ήδη βαφτεί το καπάκι του και αναμένεται καινούριο γυαλιστερό ρεγουλατοράκι του συμπλέκτη.

Άψογος! Πολύ ωραία δουλειά! Βέβαια ωραία είναι να έχεις στην ίδια Καλή κατάσταση και το δωμάτιο που βρίσκεται το γραφείο :winking: να κατέβεις βρε παιδί μου να πιεις το καφεδάκι σου και να γουστάρεις το ίδιο με το να είσαι πανω!

Αναμένουμε και την συνέχεια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Πανέμορφο!!! Η ηλεκτροστατική δείχνει τέλεια, σου κόστισε ακριβά? Που την έκανες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα σε τιμονόπλακα και βάσεις clip on.

ΑΚΟΜΗ καλύτερο που είναι μαύρο "εσωτερικά" με και χτυπάει το κόκκινο στα πλαστικά .

Πολύ ωραία δουλειά !!! 

Αυτό που με χαλάει είναι τα κόκκινα , πράσινα λαμπάκια που φαίνονται τόσο έντονα :thumbsdown: Άμα μπορούσες να τα "κρύψεις" 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Αυτό που με χαλάει είναι τα κόκκινα , πράσινα λαμπάκια που φαίνονται τόσο έντονα :thumbsdown: Άμα μπορούσες να τα "κρύψεις" 

Φαντάζομαι μόνο στη φωτογραφία δείχνουν τόσο έντονα,εξ ου και η 'άλως'.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντήσεις μια και ρωτήσατε πληροφορίες, πολύ-πολύ ευχαρίστως.

Η ηλεκτροστατική περιελάμβανε τιμονόπλακα, βάση μανέτας συμπλέκτη+καβαλέτο, βάσεις clipon, καβαλέτο τρόμπας φρένου και καπάκι υγρού φρένων που δεν είναι στην φωτό. Κόστισε 30 ευρώ, τιμή για εμένα, ενδέχεται, ίσως, μπορεί, να ψιλοδιαφέρει σε κάποιον που θα πάει πρώτη φορά. Η εργασία έγινε στου Βενέτη και συγκεκριμένα από τον Σπύρο Σταυρόπουλο, στον πρώτο όροφο, που είναι ο ειδικός στα εξαρτήματα αυτά. Λόγω του ότι ξέρει και ο ίδιος από μοτοσυκλέτες, ξέρει που να βάψει, που να καλύψει κ.ο.κ. και από τότε που τον ανακάλυψα, έχω λύσει το θέμα βαφές μεταλικών πραγμάτων, και καλά, και φτηνά, και γρήγορα, τα πας, και σε 2-3 μέρες ξέρεις θα πας να τα πάρεις. 

Το κόκκινο λαμπάκι είναι της πίεσης λαδιού, σβήνει όταν πάρει ο κινητήρας μπροστά. Το πράσινο είναι ένδειξη νεκράς, σβήνει όταν βάλεις ταχύτητα. Εγώ τα άναψα για να μην βγει η φωτό πολύ ''νεκρή'' αλλά παραβγήκαν, με το μάτι, δεν υπάρχει το πράσινο και κόκκινο ''θάμπωμα'' γύρω από τα λαμπάκια που φαίνεται στην φωτό. Στην φωτό είναι με τις εργοστασιακές λαμπίτσες πυρακτώσεως από μέσα, αλλά έχουν ήδη παραγγελθεί LED T5 και μόλις καταφθάσουν, θα αντικατασταθούν.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα σήμερα από το σέρβις τη μηχανή. Τελικά αυτό που ένιωθα το κούνημα, ήταν το ψαλίδι που είχε χαλαρώσει η βίδα. Έβαλε κόλλα και το βίδωσε καλύτερα μου είπε. Άλλαξαν και αλυσιδογράναζα που χρειαζόταν κι όλα κομπλέ. Άκου ρε τι πάθαμε για μια βίδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος TheReaper έγραψε:

Πήρα σήμερα από το σέρβις τη μηχανή. Τελικά αυτό που ένιωθα το κούνημα, ήταν το ψαλίδι που είχε χαλαρώσει η βίδα. Έβαλε κόλλα και το βίδωσε καλύτερα μου είπε. Άλλαξαν και αλυσιδογράναζα που χρειαζόταν κι όλα κομπλέ. Άκου ρε τι πάθαμε για μια βίδα...

Γιατί μου ακούγεται παπάτζα εμένα αυτό; Δηλαδή τώρα δεν το κάνει; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κόλλα και την έβαλε λίγο καλύτερα; Όντως πολύ προχειροδουλειά μου φάνηκε...θα δείξει βέβαια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρόν, που το έκανα κάποια ανοίγματα (όσο πρόλαβα και με τον αέρα που είχε...) δεν φάνηκε να κουνάει καθόλου. Και το κομμάτι που είχα προσέξει ότι έτριζε εκεί κοντά, δεν τρίζει πλέον. Όπως είπατε, θα δούμε τι θα γίνει με αυτό, Μακάρι να μην παρουσιάσει πρόβλημα ξανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρέ μακάρι να μην ξαναχαλάσει αυτό και γενικά να έχεις απροβλημάτιστα χιλιόμετρα αλλά θα δείξει ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα