Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

πριν 17 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε:

Παρασκευή έκανα το πρώτο μίνι ταξιδάκι με το Κουλούρι.

Καναμε ακριβως την ιδια διαδρομη πριν δυο βδομαδες με ενα φιλο. Επιστρεψαμε απο επανω, βγηκαμε Λαχανα, Ξυλοπολη. Ωραια διαδρομη και ωραια χρωματα αυτην την εποχη.

Τροποποιήθηκε από τον pitapola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 11 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Καναμε ακριβως την ιδια διαδρομη πριν δυο βδομαδες με ενα φιλο. Επιστρεψαμε απο επανω, βγηκαμε Λαχανα, Ξυλοπολη. Ωραια διαδρομη και ωραια χρωματα αυτην την εποχη.

Κι εγώ μ@λακία δεν έβγαλα καμία φωτό τεμπέλιασα... next time.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε:

Όχι ρε φίλε.Μακάρι να μπορέσεις να τα σώσεις με πλύσιμο.Το κράνος πιο εύκολο,τα γάντια φαίνονται πολύ χάλια.Καλή τύχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@estebahn Άχρηστος και ο σάκος να υποθέσω; Παίζει να ξεμυρίζει αυτό το πράγμα; Τόσες φορές σας το έχω πει, μην αφήνετε πράγματα κοντά σε Χόντα γιατί σαπίζουν και αυτά. Anyway, πάμε στα σημαντικά τώρα. Είσαι Ελλάδα; Μέχρι πότε θα είσαι; Που θα κατοικοεδρεύεις; Το Χόντα λειτουργεί κανονικότατα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος estebahn έγραψε:

Σεντονέξ post προειδοποιώ:

Πριν 20 μέρες αποφάσισα να στείλω το CBR πίσω στην Ελλάδα. Οδήγησα λοιπόν κανένα δίωρο, προφανώς υπό βροχή, το κρατάμε αυτό, μέχρι τις αποθήκες τις μεταφορικής στο Ανατολικό Λονδίνο. Η περιοχή αυτή ουδεμία σχέση με τις insta-selfies στο Big Ben,  περισσότερο του Άθλιους του Ουγκώ θύμιζε. Αμπαλάρισα το μηχανάκι, έβαλα τον εξοπλισμό σε αδιάβροχη τσάντα στην σχάρα και το κράνος δέθηκε στην σέλα.

Με τα πολλά μόλις προχθές εδέησε ο μεταφορέας να με ενημερώσει ότι το μηχανάκι είναι στην Ελλάδα και παρά τα συμφωνηθέντα το κοντινότερο που θα μπορούσε να μου το φέρει ήταν το Ξυλόκαστρο. Βουρ στο ΚΤΕΛ λοιπόν, παραλαμβάνω από το βανάκι τους  κάπου σε μια αλάνα, τσεκάρω για γρατσουνιές, πάει στο καλό του ο άνθρωπος και ώρα να ντυθώ να φύγω. 

Ο σάκος της Motoraid είναι πραγματικά αδιάβροχος, γεγονός που σημαίνει πώς δεν αφήνει νερά να μπουν.... αλλά ούτε και να βγουν! :doh: Ιδού τα γάντια μου λοιπόν, καλλιέργεια πλευρώτους μετά από 20 μέρες νωπά.:nuke: Φθινοπωρινοί τόνοι κίτρινου και πράσινου στους αντίχειρες, εξαιρετικά γκουρμέ.

Whats-App-Image-2018-10-30-at-3-07-31-PM

Και το κράνος ροκφόρ της HJC.:puke:

Whats-App-Image-2018-10-30-at-3-07-31-PM

Τέτοια σαπίλα μόνο σε Αγγλίδα είχα δει, η δε μπόχα θύμισε αποθήκες υλικού στον στρατό.

Μη έχοντας άλλη λύση, φόρεσα την μπλούζα μου ως μπούργκα για να μην βγάλω τρίτο αυτί από την αποικία μυκήτων στο κρανίο. Κάντε εικόνα, ένας τύπος με ένα t-shirt να ανεμίζει πίσω από το κράνος, topless μέσα από το μπουφάν μηχανής να διασχίζει την Ολυμπια Οδό με ανοιχτή ζελατίνα για να βρωμάει λιγότερο το blue cheese. (υπάρχει και φωτό αλλά δεν την δίνω άνευ ανταλλάγματος)

Αυτά τα ολίγα, πάω να ξεφορτώσω την παλέτα Detol που παρήγγειλα :bye:

επιφανειακη ειναι η μουχλα,πλακωσε τα στο πλυσιμο,βαλε και σαμπουαν στο κρανος να μυριζει ωραια...λογικα θα τα σωσεις..η τσαντα με ενα πλυσιμο οκ θα ειναι...το πολυ ριξε και λιγο αρωμα μεσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εβγαλα το derbi sm 50 μετα απο πολλα χρονια λαστιχα και γενικο σερβiς ολα καινουρια και σημερα βολτα60 xm στα βουνα θυμηθηκα τα νιατα μου..Ισως το κρατησω ισως το δωσω θα δω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα της μούχλας πιο πάνω:

Τα χοντρά όντως ήταν επιφανειακά και έφυγαν, μετά από τρία πλυσίματα η οσμή έχει φύγει σχεδόν, παραμένουν κάποια στίγματα στα μάγουλα του κράνους, δεν ξέρω αν είναι αποχρωματισμός του μαξιλαριού, δεν είναι επιφανειακά πάντως. Για την ιστορία ο σάκος καθαυτός δεν έπαθε το παραμικρό. 

@Gouky7 για κανένα μήνα θα κατοικοεδρεύω στο Αγρίνιο, αν δεήσει να γίνει της προκοπής ο εξοπλισμός μου, με έχει δελεάσει άπειρα η βόλτα στην Αρκαδία (και οποιαδήποτε άλλη! :biggrin::biggrin:) Θα τολμήσω να πω καλή μας αντάμωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 day job,αλλά έγινε δουλίτσα,οι λαιμοί θέλουν κι άλλο τρίψιμο,αλλά δεν υπήρχε παραπάνω χρόνος!

9ZxqIY6.jpg

b4hFqmZ.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολοκληρωση γενικου σερβις στομμικρο καθαρισμα-ρυθμιση καμπιρατερ.φιλτρο βενζινησ-αερα,λαδια ,μπουζι.υγρα φρενων,παραφλου. εοιχαν προηγηθει νελαστικα μπαταριες κλπ

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βαλαμε καινούρια επένδυση και αφρώδες υλικό σήμερα!! Πολύ ευχαριστημένος από το οπτικό αποτέλεσμα και πρώτη αίσθηση! Σχεδόν στην μισή τιμή από την συνηθισμένη.

7j5IV2bwd3Y02M1qGePtPx69I7B0Umhaj-vnBYoZ

x-awHUC9_xBtUT9wqeqH8H6N0de7Pzsw8Esk8nEs

ozBXqMtErEJRlka3RK83oo8kp3CN287NSPeC9KJq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήλπιζα ότι ένα χιλιόμετρο μετά θα μηδενίσει το κοντέρ και θα έχω άστρωτο κινητήρα και θα ψάχνω εξουσιοδοτημενα για τα σέρβις.

IMG-20181114-110721.jpg

Εν τέλει χωράει και άλλο ψηφίο στην LCD! :dry:

IMG-20181114-110956.jpg

Oh well, καλά 1.000.000 τώρα:beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε:

(Και κάπως έτσι μπαίνεις στην μαύρη λίστα του Gouky, τρίτο Honda στη σειρά,  :help:)

Ελα στην επομενη βολτα και θα ειμαστε οντως 3 στη σειρα... ! :tooth:

Ο αλλος χαιρεται μην ανησυχεις. Κολλαει αξιοπιστια το λαδωτηρι του και δεν παθαινει τιποτα...μονο εμεις δεν κολλαμε κανα αλογο... 

(ασε που για γαιδουρι honda εχει το γατακι...)

:wub:

Καλες βολτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 28 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε:

Όντως Γιώργο.Ήθελα όμως μια αλλαγή σε κατηγορία. Ή κατασκευαστή. Ή κάτι πιο πρόσφατο. Ή κάτι πιο δυνατό.Και έτσι πήρα πρόσφατα VFR800FI :mB_kalo_e:

LRM-EXPORT-688513191779804-20181108-1336

Καλορίζικο φίλε μου! Φοβερή μηχανή! Απίστευτος χιλιομετροφάγος! Ήχος και ποιότητα που δεν βρίσκεις πια εύκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ άπαντες και στα δικά σας:laugh:  Έχω δυο βδομαδούλες στην πατρίδα ακόμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε:

Όντως Γιώργο.Ήθελα όμως μια αλλαγή σε κατηγορία. Ή κατασκευαστή. Ή κάτι πιο πρόσφατο. Ή κάτι πιο δυνατό.Και έτσι πήρα πρόσφατα VFR800FI :mB_kalo_e:

LRM-EXPORT-688513191779804-20181108-1336

(Και κάπως έτσι μπαίνεις στην μαύρη λίστα του Gouky, τρίτο Honda στη σειρά,  :help:)

Αυτά είναι μηχανάκια!!!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα