ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 πριν 35 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Metzeler Racetec compk slick Δεν έχω κουβέρτες και λέει στο site ουι δεν χρειάζονται... Το μηχανάκι ελάχιστα πράγματα. Εσύ καλά Γιώργη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 13 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Το μηχανάκι ελάχιστα πράγματα. Εσύ καλά Γιώργη? Όχι το μηχανακι πραγματικά τπτ. Εξάτμιση το τελικό θα το πάρω από το Σταμάτη. Θα φτιαξω και την δικιά μου. Ένα βάψιμο στο πολιεστερικο και σαν καινούργια θα είναι. εγω τπτ ούτε γρατζουνιά... μόνο δυο φουσκάλες στο δεξί χέρι στα δάχτυλα τα δυο μεσαία. Το γάντι λες και δεν έγινε τπτ... μάλλον από την θερμοκρασία λόγω τριβής. προστασιες παιδιά η συμβουλή μου από αυτήν την εμπειρία που είχα ΚΑΛΕΣ προστασίες και για σένα που είναι το πιο σημαντικό και για το μηχανακι να μην το κλαις. εγω είχα πέσιμο και 200 ευρώ ζημιά... αυτά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2018 από τον giorgos.boun 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 οχι στη μηχανη αλλα στο παπι πριν λιγες μερες, αλλαξα αλυσιδογραναζα, εβαλα σετακι kaiji με 16ευρω. πλεων τσουλαει χωρις θορυβο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 @giorgos.boun Σιδερα και πλαστικα ειναι. Αυτα φτιαχνονται, εσυ αφου δεν εχεις παθει τιποτα αυτο μετραει στην τελικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 Σήμερα είχε επίσκεψη στο Σάκη.... 0.4kg vs 1.5kg η διαφορά είναι μεγάλη... Αύριο ευελπιστώ να είναι έτοιμο... Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τη διαφορά 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 Άλλαξα τακάκια στα φρένα. Το μηχανάκι σταματάει τέλεια πλέον. Επίσης έσφυξα πίσω ταμπούρο κάμποσο και λίγο τον συμπλέκτη και το μικρό πατινάρισμα που έκανε η 3η και 4η έφυγε. Έβγαλα απο την αποθήκη το φιλτροκούτι που είχε το καθάρισα με πιστόλι αέρα (έβγαλε πολύ πράμα), και το ξαναέβαλα. Συμπέρασμα: λειτουργεί πιο καλά με το φιλτροκούτι, δεν έχει το απότομο ξέσπασμα της χοάνης αλλά τραβάει πιο γεμάτα κάπως και πιο ομαλά. Επόμενο είναι τα λάστιχα! Μπροστά Michelin City Pro και πίσω Michelin Gazelle για 2 χρονάκια. Κάποια άλλη επιλογή για λάστιχα υπάρχει ή Michelin μόνο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 Το gazelle έχει καταργηθεί.. Για μενα βάλε τα metzeler sportec Street και άσε τα michelin για τους επαγγελματίες πατινερ.. Και στο λεω εγώ που εχω δοκιμάσει όλη την γκαμα της michelin εκτός απο pilot sporty και pilot street. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 @strokt up Και όμως το πίσω λάστιχο σε εμένα είναι ένα Gazelle. Δεν ξέρω αν είχε μείνε σε απόθεμα και μου το είχε βάλει στο μηχανάκι όταν το πίσω City Pro έσκασε. Γιατί καταργήθηκε όμως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Έχω πολλή καλή εμπειρία με michelin pilot street. Αν θες μια αλλαγή, δωσ'τους μια ευκαιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Και ο @achilleasv τα pilot street μου είπε να δοκιμάσω, ίσως βάλω αυτά τότε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 παραγγειλα για καλο σερβις φιλτρο αερα dna, μπουζι, λαδια, λαστιχα gpr 300 που φοραει και εμεινα ικανοποιημενος εβγαλαν περιπου 10κ χλμ αν δεν το ειχα σε χαλια δρομους γυαλι θα κρατουσαν παραπανω τωρα ανοιγεις το γκαζι και πεταει κωλο και δεν ειναι απο τα γρηγορα 600αρια. συν την προηγουμενη εβδομαδα εσκασε καινουριο κρανακι ολα κομπλε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2018 Μπας και κόψει λίγο η φασαρία 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 Κοντρουλες με παρόμοια χοντοχρεπακια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Κοντρουλες με παρόμοια χοντοχρεπακια!! Χθες πηγες? Δεν σε ειδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Χθες πηγες? Δεν σε ειδα... Καρβαλη ήρθες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) Μιας και επέστρεψε από το συνεργείο και εν όψη του track day το ερχόμενο ΣΚ στις Σέρρες έπεσε ένα καλό πλύσιμο (δοκίμασα για καθαριστικό το swaz μιας κ μου το πρότειναν στο συνεργείο, όντως τα διαλύει όλα), μπήκε ασορτί μεταλλικό αυτοκολλητάκι Arrow στην εξάτμιση μπλε άσπρο και βγήκε μια υποδοχή για τον φροντιστή της μπαταρίας λιθίου στο υποπλαίσιο μιας και τώρα μεταξύ των session αλλά και κατά το ζέσταμα θα είναι στο ρεύμα για να φορτίζει η μπαταρία. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 από τον stamatisx 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 Τελικά δεν άντεξες ε; Τον κόντυνες τον θερμοσίφωνα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 ποτε ξανα swaz καταστρεφει τα αλουμινια!!!!!!!! @stamatisx 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Καρβαλη ήρθες; Όχι γιατί μόλις έφτασα θερμοπλαστικη κόπηκε η ντιζα του συμπλεκτη, είδα τις καγκουριες και γύρισα σπίτι με καρφωτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 πριν 56 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Τελικά δεν άντεξες ε; Τον κόντυνες τον θερμοσίφωνα! Χεχεχε ναι δε μπορούσα να το βλέπω, απλά τώρα κάνει πολύ θόρυβο πριν 54 λεπτά, το μέλος theophilos13 έγραψε: ποτε ξανα swaz καταστρεφει τα αλουμινια!!!!!!!! @stamatisx Ναι Μόνο στα πολυεστερικά το χρησιμοποίησα που ήταν γεμάτα από κόλλες κ γράσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Όποιος θέλει να κάνει ασκήσεις υπομονής, στα όρια βουδιστή μοναχού ας δοκιμάσει να κάνει αυτό που έκανα Παρασκευή βράδυ. Ο διακόπτης του stop στο μπροστινό φρένο έκανε κόλπα και άναβε το stop όποτε γούσταρε. Ε ας τον καθαρίσω λέω,θα έχει μαζέψει βρωμιά και δεν θα κάνει επαφή. Το ανοίγω και πάνω στο ζήλο μου για επιμελημένο καθάρισμα μου διαλύεται και μένω με όλα τα κομμάτια στο χέρι. Μου πήρε δυο ώρες για να τον συναρμολογήσω. Βέβαια τώρα είναι καλύτερος από καινούργιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Την 2/9/2018 at 10:01 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Όχι γιατί μόλις έφτασα θερμοπλαστικη κόπηκε η ντιζα του συμπλεκτη, είδα τις καγκουριες και γύρισα σπίτι με καρφωτες. ω ρε γκινια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Μετά από αποχή 2 ετών (λόγω μετανάστευσης στην Αγγλία), και πώληση της πρώην.. Απλα εβαλα πλανο για τη νυν.... <3 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Ο Αντίχριστος σε ΚΤΕΟ mode 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 πριν 43 λεπτά, το μέλος tre έγραψε: Ο Αντίχριστος σε ΚΤΕΟ mode Ισιες βίδες στην πινακίδα;; back to 80's 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες