ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 12 ώρες, το μέλος Smias έγραψε: Σήμερα το πήρα πριν κάτι ώρες, άντε σε 2 εβδομάδες να γράψω πως μου φαίνεται σε σχέση με το drz465sm αλλά θα χρειαστώ καιρό για να πω εντυπώσεις για το Tenere ως όχημα κτλ..! Απλά να πω ότι, ναι ξέρω ότι σαν γκάζι κτλ δεν μου λέει κάτι, το ήξερα από πριν, το έχω κάνει βόλτες από φίλο που το έχει. Καλές βόλτες και να κάνεις τα πιο όμορφα ταξίδια σου εύχομαι! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2017 από τον ΓιωργοςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Πρωινή οδήγηση για την δουλειά μέσα από επαρχιακό με λίγα στροφιλίκια. Ότι πρέπει για να προσπαθήσω να μειώσω λίγο τα chicken strips. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 Έβγαλα τις χούφτες και δεν μπορώ να αποφασίσω αν μ'αρέσει περισσότερο με ή χωρίς. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) 9 μέρες στης Άλπεις, ορίστε το αποτέλεσμα: και μία απο την Κέρκυρα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2017 από τον nikos_pc 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Έβγαλα τις χούφτες και δεν μπορώ να αποφασίσω αν μ'αρέσει περισσότερο με ή χωρίς. ωραιο ειναι και ετσι. για τα σφουγγαρια θα σε δειρω ομως βγαλτα asap και φορα γαντια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: ωραιο ειναι και ετσι. για τα σφουγγαρια θα σε δειρω ομως βγαλτα asap και φορα γαντια Τα σφουγγάρια τα έχω εδώ και πολύ καιρό πάνω. Γάντια έχω πάρει ένα ζευγάρι της Five, δεν είναι κάτι το γουάου, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2017 εχθές είχε την πρώτη σοβαρή βόλτα-λάσπωμα σημερα το πρωτο μπανακι... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ειχε που ειχε ζεστουλα χθες πηγα εγω και μια φιλη για μπανακι, μια αποασταση περιπου 30 χιλιομετρα εξω απο Βολο αν θυμαμαι καλα με αρκετες ανηφορες, στροφες και χωματοδρομο μεχρι αυτη τη παραλια. Μπορω να πω οτι μας πηγε αρκετα ανετα μεχρι εκει περα. Και φυσικα με σχεδον φουλ ντεποζιτο και ταχυτητα οχι παραπανω απο 65 χιλιομετρα (εχει θεμα και με τις στροφες η κοπελια) εμεινε και περιπου μισο ντεποζιτο για τις βολτες μου το βραδακι στον Βολο (ξερει κανενας πως γινεται να ανεβασω και φωτογραφιες εδω; plz οχι κραξιμο ειμαι νεος εδω μεσα σχετικα) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2017 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Με τη μεγάλη γύρισα την Κυριακή το βράδυ Θεσσαλονίκη από 8ημερο ταξίδι σε Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία και με +3450 χλμ στο κοντέρ. Η GP12 συμπλήρωσε σήμερα 128.000 χλμ και ήρθε η ώρα του για σέρβις. Λάδια, μπουζί, σιαγώνες ταμπούρου, ντίζα κοντέρ, τάπα λαδιών. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Lil' bit of bling.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 το καπάκι δεν κάνει bling όμως ρίχτου ένα πλυσιματάκι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 28 λεπτά, το μέλος Ravendark έγραψε: το καπάκι δεν κάνει bling όμως ρίχτου ένα πλυσιματάκι Δυστυχώς είναι σκέτο μέταλλο (χωρίς βαφή/βερνίκι) και άμα "ενσωματωθεί" κάτι πάνω του, το πούλο. Έχω δοκιμάσει μέχρι και κηροζίνη σε δοχείο που συνδέεται με κομπρεσεράκι αέρος και τρίψιμο μετά, χωρίς επιτυχία. Αυτό τώρα χρειάζεται αμμοβολή, και βαφή για να πλένεται εύκολα. Έχει και κάποιες γρατζουνιές πίσω από τον λεβιέ γιατί είχα μια μικρή πτώση.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2017 από τον The Dread Rider 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Αναβάθμιση την σέλα μου (αφού ειχα βελτιώσει το κομμάτι του συνεπιβάτη) στον ΣΑΚΗ starsel. Οπως παντα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλεια με ειλικρίνεια, χωρις τις κοροϊδίες των "φημισμένων" μαγαζιών του χώρου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2017 Σαν σήμερα, επτά χρόνια πριν αγόρασα την πρώτη μου μηχανή. Η σημερινή δεν είναι τόσο αξιομνημόνευτη ημέρα, αλλά ολοκλήρωσα το κάτι-σαν-GPz 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2017 Σήμερα κάναμε ενα μίνι γύρο στην Χαλκιδική, για να ερθουμέ ακόμα πιο κοντά οι δυό μας. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 Καλοφόρετη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Επιτελους βρήκα αντικαταστάτη για τον φλώρο κινέζο daytona παπί, προχθες αγορασα ενα σκουτερ yamaha cygnus του 2003 600ευρω με καινούριο πιστόνι και αφαίρεσα καμια 10αρια αυτοκόλλητα αιδίες μου βγήκε η πίστη , εβαψα με σπρει το τιμονι που ειχε ξαβάψει με τον καιρο και το αποτέλεσμα αξιοπρεπές... αυριο θα φτιαξω τις μπουκάλες και μελλοντικα το ρουλεμαν τροχού πίσω. Καλύτερα να τα δίνω σε αυτό παρα στον κινέζο τον οποιο θα έχω ως ρεζέρβα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Ανοίξαμε τα εσώψυχα μας για να πούμε τον πόνο μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος nikos_pc έγραψε: Ανοίξαμε τα εσώψυχα μας για να πούμε τον πόνο μας. Τελικα διορθωθηκε το προβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 πριν 36 λεπτά, το μέλος snow έγραψε: Τελικα διορθωθηκε το προβλημα; Οι δίσκοι είναι μια χαρά, κατι για το πιάτο της καμπάνας μου είπε και περιμένουμε τα ανταλλακτικά. Δυστυχός ο χρόνος τρέχει εναντίον μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 πριν 27 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε: Οι δίσκοι είναι μια χαρά, κατι για το πιάτο της καμπάνας μου είπε και περιμένουμε τα ανταλλακτικά. Δυστυχός ο χρόνος τρέχει εναντίον μου. Τι μπορει να επα8ε το πιατο; Θα προλαβεις ρε,ακομα Δευτερα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 ΤΡΙΤΗ ειναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 πριν 25 λεπτά, το μέλος Ravendark έγραψε: Γιατί βάζετε τις διευθύνσεις σας φάτσα φόρα; Απροσεξία και απουσία προνοητικότητας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Απροσεξία και απουσία προνοητικότητας Καντο ενα report να το βγαλουνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Όλα οκ. Ξανά βάλε την φώτο διορθωμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες