daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Σημερα επιτελους μετα απο καιρό την πηγα μια βόλτα να ξελαμπικάρει και αυτη και εγω μαζι!!150 χλμ εκανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή όλοι μας..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή όλοι μας..... φίλε Κώστα ειχα να βγάλω την μηχανη έξω ίσα και με 3 μήνες..!βρηκα ευκαιρία σημερα να δοκιμάσω και τον καινούργιο εξοπλισμό που πηρα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lospsi 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Πρώτη βόλτα μετά την μετατροπή με τιμόνι. Μια κοντινή....Ευχαριστημένος! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 από τον lospsi 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Πρώτη βόλτα μετά την μετατροπή με τιμόνι. Μια κοντινή....Ευχαριστημένος! Το πας για stunt riding; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!!Χα, ήμουν και γω εκεί? Επιβεβαιώνω είναι χαλασμένα, δεν κουνουσαν καθόλου, επίσης έστριβαν κιόλας... Φαίνεται στην φωτογραφία ότι τα μπροστινά λάστιχα είναι πατημένα μέχρι το τέρμα τους, κάτι δύσκολο να γίνει σε επαρχιακό δρόμο.. Παράξενα πράγματα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 από τον elprimerozen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Χα, ήμουν και γω εκεί? Επιβεβαιώνω είναι χαλασμένα, δεν κουνουσαν καθόλου, επίσης έστριβαν κιόλας... Φαίνεται στην φωτογραφία ότι τα μπροστινά λάστιχα είναι πατημένα μέχρι το τέρμα τους, κάτι δύσκολο να γίνει σε επαρχιακό δρόμο.. Παράξενα πράγματα... εσύ πρόσεχε τώρα πλέον μην βρεί κανένα βυζόμπαλο κάτω , αυτά που ήξερες με το ΜΤ ξέχασε τα, προδότη Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Βολτούλα παλι σημερα για καφε και τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου,απο Τρίτη σέρβις,τεταρτη εξετάσεις για το απεριόριστο και ειμαστε έτοιμοι!! ΥΓ:εχω δίπλωμα απλα βγάζω το απεριόριστο για να ειμαι φουλ καλυμμένος με το χτ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornet65 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) με έπιασε η όρεξη και έφτιαξα τον αεραγωγό του χτ, είχε ξεκολλήσει το φτεράκι με τις γρίλιες και έκανε θόρυβο. μια πισιδόβιδα και λίγη βενζινόκολα και έγινε στέρεοlospi ένα τουόνο δεν είχες παλιότερα και μετά ένα μιλλε και του είχες βάλει πάλι καρατημόνα;για θυμάμαι λάθος; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 από τον hornet65 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Περνώντας σήμερα από Σοφοκλέους, είδα μια παρκαρισμένη γουρούνα Yamaha Grizzly 350 μπλε...... λέω λες? Σταματάω ακαριαία το σφούτερ, κατεβαίνω να δω πινακίδα, και ωωωωω..... η πρώην μου ήταν. Συγκινήθηκα γμτ. Λίγο ταλαιπωρημένη την είδα. Λουλούδι την έδωσα (αν φυσικά την έχει ακόμα ο ίδιος), κοτσάνι την ξαναείδα. (Κανονικά έπρεπε να το ποστάρω σ' εκείνο το θέμα που γράφαμε ποιόν συναντούσαμε στο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να το βρω). Την ξαναπέτυχα σήμερα πάλι! Αυτή τη φορά εν κινήσει και στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να πω ένα γειά στον ιδιοκτήτη. Στο φανάρι λοιπόν σταμάτησα δίπλα του και του είπα ότι ήταν δική μου κάποτες. Δεν ήταν ο νεαρούλης που την είχε πάρει από μένα, αλλά ένας 55άρης, άρα περνάει από χέρι σε χέρι το καημένο το ζωντανό. Μάλλον κανείς δεν το θέλει για πολύ καιρό κοντά του, γιατί πίνει σαν Αμερικάνος ναύτης που βγήκε στην τρούμπα μετά από 6μηνο ταξίδι στις θάλασσες. Αφού ήταν το μόνο που μου είπε "ωραίο, αλλά πολλή βενζίνη πίνει, 10 λίτρα στα 100km θέλει". Το ξέρω του είπα, πάντα τόσο ήθελε, κάτω από 9 δεν έπεσε ποτέ. Έτσι είναι οι γουρούνες δυστυχώς, δεν μπορείς να τά 'χεις όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια την είδα πρώτη φορά, την ένιωσα να δονείτε τόσο ερωτικά καθώς καθόμουν επάνω της και τραβούσα το γκάζι, ναι ήταν έρωτας με την πρώτη γκαζιά. Από τότε είδαμε πολλά και διαφορετικά μέρη, θαυμάσαμε πολλές και διαφορετικές νέες εικόνες και γνωρίσαμε πολλά αξιόλογα νέα άτομα. Χαρήκαμε μαζί με όσα ζήσαμε καλά και κακά. Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε 3 χρόνια μαζί, χρόνια μας πολλά και πάντα όρθιοι.Η πρώτη φωτογραφία της γνωριμίας μας. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια την είδα πρώτη φορά, την ένιωσα να δονείτε τόσο ερωτικά καθώς καθόμουν επάνω της και τραβούσα το γκάζι, ναι ήταν έρωτας με την πρώτη γκαζιά. Από τότε είδαμε πολλά και διαφορετικά μέρη, θαυμάσαμε πολλές και διαφορετικές νέες εικόνες και γνωρίσαμε πολλά αξιόλογα νέα άτομα. Χαρήκαμε μαζί με όσα ζήσαμε καλά και κακά. Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε 3 χρόνια μαζί, χρόνια μας πολλά και πάντα όρθιοι. Η πρώτη φωτογραφία της γνωριμίας μας. Πολύ σορόπι ρε φίλε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 πληρης καθαρισμα αλυσιδας,γλυστρας,προστατευτικο αλυσιδας. Λαδωμα και πλυσιμο θα γινει το σαββατο που θα παω Γιαννεναρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Πολύ σορόπι ρε φίλε..... Με τέτοιο θηλυκό και λίγο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!!Πώπω τι μουν!ρα το R9t Eεεε, ωραία φωτό ήθελα να πώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Μια "γρήγορη"ανάβαση -καταβαση μέχρι λίγο πριν το καζίνο της Πάρνηθας,καθώς δεν υπήρχε χρόνος +κάποια σύννεφα που ήταν απειλητικά χαμηλά.Αλλά το φχαριστηθικα έστω και έτσι καθώς δεν είχε σχεδόν ψυχή στον δρόμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Τη GP12 την έδωσα σε φιλαράκι για να κάνει delivery λίγο πιο οικονομικά από ότι κάνει συνήθως με το Aprilia SRMAX του και τον Τίγρη τον έδωσα στον κουνιάδο μου. Και τα δύο για να μην κάθονται, τόσο καιρό που θα κάθομαι κι εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την κάναμε σέρβις πήραμε το απεριόριστο δίπλωμα και μετα πήγαμε βόλτα!!@ksino1100 Ευχαριστω παρα πολυ!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 από τον daytona sprinter 125cc Διόρθωση κειμένου! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 φουλαρισμα-πιεσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornet65 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 με έπιασε η προκοπή και έκατσα για σέρβις στο χτ,λάδια βαλβίδες ,ρυθμίσματα κλπκαι το γαϊδούρι γουργουρίζει σαν καινούργιο...!!!!δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω καμιά φωτογραφία , αλλά το πιο σημαντικό είναι η ευκολία που σου δίνει για να ρυθμίσεις βαλβίδα με βίδα κόντρα παξιμάδι το εργαλείο που έφερα από το ebay.υ.γόταν πάω να κάνω εισαγωγή εικόνας απο αρχείο μου βγάζει: "Η σελίδα που προσπαθείς να δεις δεν είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σου."τι είναι τώρα αυτό δεν ξέρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Σταματάω με το Tuono σε αυτό το φανάρι δίπλα σε Βουλγάρικη Mustang GT (η προηγούμενη 4.6)https://www.google.gr/maps/@41.117441,25.3979149,3a,75y,269.96h,89.07t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5sh2lZD_2akjxXvwDGPnHw!2e0!7i13312!8i6656Mε κοιτάει και μαρσάρει, σκέφτομαι ότι θα θέλει να ακούσει ήχο, μαρσάρω κι εγώ. Με τοχρονόμετρο του φαναριού στα 2'' ανεβάζει στροφές και όταν ανάβει το πράσινο ξεκινάειγράφοντας και περνάει γλιστρώντας ξυστά από το απέναντι πεζοδρόμιο Δεν πάει καλάο κόσμος, περίμενε ότι θα ''τα στήναμε'' σε φανάρι στο κέντρο της πόλης ή ότι θα είχε ελπίδεςαπέναντι σε μοτοσυκλέτα 130 ίππων αν ήμουν αρκετά ηλίθιος να το σκίσω? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Η μόνη ελπίδα του είναι να σε αλοίψει με γράσσο το πίσω λάστιχο.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Κι αν περίμενε ότι θα το ανοίξεις επειδή μάρσαρες και το είχε κωλοπειραγμένο με 700 άλογα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 οχι σημερα χθες, παραλαβα το μηχανακι μετα απο 5 μηνες. πληρως λειτουργικο πλεων. εχει μεινει μονο το εμφανησιακο κομματι να επισκευασω (αυτοκολλητα, μανηταρια, τελικο εξατμισης)... σκατενια φωτο, σορυ 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Κλιπονς, ταπες για τους καθρεφτες, λαπ ταιμερ, ρυθμισμα βαλβιδων και αλλαγη μπουζι! Απο βδομαδα θα ειναι ετοιμο για σερρες! 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες