Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Σημερα επιτελους μετα απο καιρό την πηγα μια βόλτα να ξελαμπικάρει και αυτη και εγω μαζι!!150 χλμ εκανα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή όλοι μας..... :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή όλοι μας..... :biggrin:

φίλε Κώστα ειχα να βγάλω την μηχανη έξω ίσα και με 3 μήνες..!βρηκα ευκαιρία σημερα να δοκιμάσω και τον καινούργιο εξοπλισμό που πηρα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη βόλτα μετά την μετατροπή με τιμόνι. Μια κοντινή....

rm5jdu.jpgΕυχαριστημένος! 

Τροποποιήθηκε από τον lospsi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη βόλτα μετά την μετατροπή με τιμόνι. Μια κοντινή....

rm5jdu.jpgΕυχαριστημένος! 

Το πας για stunt riding; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!!

IMG_1918.jpg

Χα,  ήμουν και γω εκεί?

Επιβεβαιώνω είναι χαλασμένα,  δεν κουνουσαν καθόλου, επίσης έστριβαν κιόλας...   Φαίνεται στην φωτογραφία ότι τα μπροστινά λάστιχα είναι πατημένα μέχρι το τέρμα τους,  κάτι δύσκολο να γίνει σε επαρχιακό δρόμο.. 

Παράξενα πράγματα... :_devil:

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα,  ήμουν και γω εκεί?

Επιβεβαιώνω είναι χαλασμένα,  δεν κουνουσαν καθόλου, επίσης έστριβαν κιόλας...   Φαίνεται στην φωτογραφία ότι τα μπροστινά λάστιχα είναι πατημένα μέχρι το τέρμα τους,  κάτι δύσκολο να γίνει σε επαρχιακό δρόμο.. 

Παράξενα πράγματα... :_devil:

εσύ πρόσεχε τώρα πλέον μην βρεί κανένα βυζόμπαλο κάτω , αυτά που ήξερες με το ΜΤ ξέχασε τα, προδότη  :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βολτούλα παλι σημερα για καφε και τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου,απο Τρίτη σέρβις,τεταρτη εξετάσεις για το απεριόριστο και ειμαστε έτοιμοι!!

ΥΓ:εχω δίπλωμα απλα βγάζω το απεριόριστο για να ειμαι φουλ καλυμμένος με το χτ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με έπιασε η όρεξη και έφτιαξα τον αεραγωγό του χτ, είχε ξεκολλήσει το φτεράκι με τις γρίλιες και έκανε θόρυβο. μια πισιδόβιδα και λίγη βενζινόκολα και έγινε στέρεο

lospi ένα τουόνο δεν είχες παλιότερα και μετά ένα μιλλε και του είχες βάλει πάλι καρατημόνα;

για θυμάμαι λάθος;

Τροποποιήθηκε από τον hornet65

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περνώντας σήμερα από Σοφοκλέους, είδα μια παρκαρισμένη γουρούνα Yamaha Grizzly 350 μπλε...... λέω λες? :think:

Σταματάω ακαριαία το σφούτερ, κατεβαίνω να δω πινακίδα, και ωωωωω..... η πρώην μου ήταν.:shock: Συγκινήθηκα γμτ. :blush2:

Λίγο ταλαιπωρημένη την είδα. :closedeyes: Λουλούδι την έδωσα :clover: (αν φυσικά την έχει ακόμα ο ίδιος), κοτσάνι την ξαναείδα.:dry:

(Κανονικά έπρεπε να το ποστάρω σ' εκείνο το θέμα που γράφαμε ποιόν συναντούσαμε στο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να το βρω).:_hrm:

Την ξαναπέτυχα σήμερα πάλι! :biggrin: Αυτή τη φορά εν κινήσει και στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να πω ένα γειά στον ιδιοκτήτη. Στο φανάρι λοιπόν σταμάτησα δίπλα του και του είπα ότι ήταν δική μου κάποτες.

Δεν ήταν ο νεαρούλης που την είχε πάρει από μένα, αλλά ένας 55άρης, άρα περνάει από χέρι σε χέρι το καημένο το ζωντανό. Μάλλον κανείς δεν το θέλει για πολύ καιρό κοντά του, γιατί πίνει σαν Αμερικάνος ναύτης που βγήκε στην τρούμπα μετά από 6μηνο ταξίδι στις θάλασσες. :laugh: Αφού ήταν το μόνο που μου είπε "ωραίο, αλλά πολλή βενζίνη πίνει, 10 λίτρα στα 100km θέλει". Το ξέρω του είπα, πάντα τόσο ήθελε, κάτω από 9 δεν έπεσε ποτέ. Έτσι είναι οι γουρούνες δυστυχώς, δεν μπορείς να τά 'χεις όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια την είδα πρώτη φορά, την ένιωσα  να δονείτε τόσο ερωτικά καθώς καθόμουν επάνω της και τραβούσα το γκάζι, ναι ήταν έρωτας με την πρώτη γκαζιά. Από τότε είδαμε πολλά και διαφορετικά μέρη, θαυμάσαμε πολλές και διαφορετικές νέες εικόνες και γνωρίσαμε πολλά αξιόλογα νέα άτομα. Χαρήκαμε μαζί με όσα ζήσαμε καλά και κακά. Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε 3 χρόνια μαζί, χρόνια μας πολλά και πάντα όρθιοι.

Η πρώτη φωτογραφία της γνωριμίας μας.1621956_10203293891329960_735771464_n.jp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια την είδα πρώτη φορά, την ένιωσα  να δονείτε τόσο ερωτικά καθώς καθόμουν επάνω της και τραβούσα το γκάζι, ναι ήταν έρωτας με την πρώτη γκαζιά. Από τότε είδαμε πολλά και διαφορετικά μέρη, θαυμάσαμε πολλές και διαφορετικές νέες εικόνες και γνωρίσαμε πολλά αξιόλογα νέα άτομα. Χαρήκαμε μαζί με όσα ζήσαμε καλά και κακά. Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε 3 χρόνια μαζί, χρόνια μας πολλά και πάντα όρθιοι.

Η πρώτη φωτογραφία της γνωριμίας μας.1621956_10203293891329960_735771464_n.jp

images?q=tbn:ANd9GcQT_13bYyfWDPyAt4fMlMm Πολύ σορόπι ρε φίλε..... :laugh: :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πληρης καθαρισμα αλυσιδας,γλυστρας,προστατευτικο αλυσιδας. Λαδωμα και πλυσιμο θα γινει το σαββατο που θα παω Γιαννεναρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

images?q=tbn:ANd9GcQT_13bYyfWDPyAt4fMlMm Πολύ σορόπι ρε φίλε..... :laugh: :tongue:

Με τέτοιο θηλυκό και λίγο είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!!

IMG_1918.jpg

Πώπω τι μουν!ρα το R9t    Eεεε, ωραία φωτό ήθελα να πώ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια "γρήγορη"ανάβαση -καταβαση μέχρι λίγο πριν το καζίνο της Πάρνηθας,καθώς δεν υπήρχε χρόνος +κάποια σύννεφα που ήταν απειλητικά χαμηλά.

Αλλά το φχαριστηθικα έστω και έτσι καθώς δεν είχε σχεδόν ψυχή στον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη GP12 την έδωσα σε φιλαράκι για να κάνει delivery λίγο πιο οικονομικά από ότι κάνει συνήθως με το Aprilia SRMAX του και τον Τίγρη τον έδωσα στον κουνιάδο μου. Και τα δύο για να μην κάθονται, τόσο καιρό που θα κάθομαι κι εγώ... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_0833.jpgΤην κάναμε σέρβις πήραμε το απεριόριστο δίπλωμα και μετα πήγαμε βόλτα!!

@ksino1100 Ευχαριστω παρα πολυ!!

Τροποποιήθηκε από τον daytona sprinter 125cc
Διόρθωση κειμένου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με έπιασε η προκοπή και έκατσα για σέρβις στο χτ,

λάδια βαλβίδες ,ρυθμίσματα κλπ

και το γαϊδούρι γουργουρίζει σαν καινούργιο...!!!!

δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω καμιά φωτογραφία , αλλά το πιο σημαντικό είναι η ευκολία που σου δίνει για να ρυθμίσεις βαλβίδα με βίδα κόντρα παξιμάδι το εργαλείο που έφερα από το ebay.

υ.γ

όταν πάω να κάνω εισαγωγή εικόνας απο αρχείο μου βγάζει: "Η σελίδα που προσπαθείς να δεις δεν είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σου."

τι είναι τώρα αυτό δεν ξέρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταματάω με το Tuono σε αυτό το φανάρι δίπλα σε Βουλγάρικη Mustang GT (η προηγούμενη 4.6)
https://www.google.gr/maps/@41.117441,25.3979149,3a,75y,269.96h,89.07t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5sh2lZD_2akjxXvwDGPnHw!2e0!7i13312!8i6656
Mε κοιτάει και μαρσάρει, σκέφτομαι ότι θα θέλει να ακούσει ήχο, μαρσάρω κι εγώ. Με το
χρονόμετρο του φαναριού στα 2'' ανεβάζει στροφές και όταν ανάβει το πράσινο ξεκινάει
γράφοντας και περνάει γλιστρώντας ξυστά από το απέναντι πεζοδρόμιο :lipsealed: Δεν πάει καλά
ο κόσμος, περίμενε ότι θα ''τα στήναμε'' σε φανάρι στο κέντρο της πόλης ή ότι θα είχε ελπίδες
απέναντι σε μοτοσυκλέτα 130 ίππων αν ήμουν αρκετά ηλίθιος να το σκίσω? :dizzy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι αν περίμενε ότι θα το ανοίξεις επειδή μάρσαρες και το είχε κωλοπειραγμένο με 700 άλογα; :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι σημερα χθες, παραλαβα το μηχανακι μετα απο 5 μηνες. πληρως λειτουργικο πλεων. εχει μεινει μονο το εμφανησιακο κομματι να επισκευασω (αυτοκολλητα, μανηταρια, τελικο εξατμισης)... σκατενια φωτο, σορυ:biggrin:

IMG_20170225_125922.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλιπονς, ταπες για τους καθρεφτες, λαπ ταιμερ, ρυθμισμα βαλβιδων και αλλαγη μπουζι! Απο βδομαδα θα ειναι ετοιμο για σερρες!

16904635_1539768442730732_30956206086050

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα