Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Εν τω μεταξυ η κατασταση με τα 450 ειναι τραγικη, ο καθενας πουλαει οτι να ναι σε οτι να ναι λεφτα...

Εγω μονο κατι crf βρισκω Αθηνα.

Μαλλον κατι κανω λαθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το εδωσα γιατι δεν μου εφτανε πλεον ουτε απο γκαζι, ουτε απο αναρτηση/φρενα και να του ριξω λεφτα δεν αξιζε. Το βαριομουν να το οδηγησω τελευταια να φανταστεις. Δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα παρω, σκεφτομαι διαφορα.

ktm-690-smc-r-1_800x0w.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπα με 3 φιλους να δουμε τι εχει πανω ο υμηττος!! και βρεθηκαμε μπροστα απο ενα εγκαταλελημενο κτηριο!! οσοι δεν εχετε παει, να πατε! ωραια διαδρομη και η θεα αξιζει!!2016_1029_130318_025_zpslgmpauun.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ktm-690-smc-r-1_800x0w.jpg

Μπαααα! Πολυυυυ... πολιτικο ειναι αυτο, δεν μου κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να μην ανοιγω αλλο θεμα,το γραφω εδω..

οι του εμποριου ας βοηθησουν να καταλαβω το σκεπτικο τετοιων επιχειρηματιων.

τις 8/10 περνω τηλ επισημη αντιπροσωπεια σε μεγαλη επαρχειακη πολη, για ενα ανταλλακτικο.συγκεκριμενα 6 βιδες που δε τις βρισκεις ευκολα στο εμποριο.

-γεια σας

-γεια σας

-θελω τις ταδε βιδες,μοντελο τετοιο,χρονια τα παντα...

-ναι ξερετε δε τις εχω ετοιμοπαραδοτες..(και ποιος θα τις ειχε θα μου πεις ετσι οπως γιναμε.αλλα τεσπα.)

-ναι ενταξει τις θελω παρηγγηλε τες μου.

-θα κανουν 10 μερες να ερθουν και κανουν τοσο (πανακριβες εντωμεταξυ.)αμα θες τις βαζω με αεροπλανο αλλα εχει επιβαρυσνη.

-οκ.τις θελω.θα περιμενω 10 μερες,οχι αεροπλανο,ηδη ειναι ακριβες.το τηλ μου ειναι αυτο,παρε με οταν ερθουν.

περιμενω λοιπον τις 10 μερες να περασουν.

δεν περνει τηλ

την 11η τον περνω τηλ

-ναι μα μου ξερω γω μου λεει δεν ηρθαν ακομα,απο μερα σε μερα ερχονται και σε περνω εγω.

περνανε 2-3 μερες,περναει και η εβδομαδα.δεν περνει τηλ.περνω παλι τηλ,κανενα νεο μαστορα εχουμε,

-οχι τπτ ακομα,απο βδομαδα δευτερα τριτη σε περνω τηλ.

ερχεται τριτη δεν περνει τηλ.

τεταρτη ειχα κατι δουλειες λεω ας παω απο κει.

-γεια σου μαστορα ειμαι εγω με τις βιδες ειπα να περασω μπας και...εχω και τοσο καιρο χωρις μηχανη και τη χρειαζομαι.

-οχι τπτ ακομα μου λεει,αλλα αυριο μεθαυριο ερχονται.θα σε παρω τηλ΄.

ερχεται το αυριο μεθαυριο δεν περνει τηλ.

ξαναπερνω εγω,το σηκωνει καποιος εκει,μου λεει ναι για τις βιδες ε?

-ναι του λεω

-α!δε τις παραγγηλαμε,γιατι σου ειπαμε τιμη και ηταν ακριβες και τις αφησαμε.

μου φευγει το ακουστικο απο τα χερια,το ξαναπιανω,τον χεζω πατοκορφα,α κατσε μου λεει μηπως ηταν το αλλο παιδι,δε μου δινει το αλλο παιδι,αλλα μου λεει οτι κομπλε του ειπε οτι θα ερθουν οπου να ναι.

-παρε με τηλ του λεω,να με ενημερωσεις τουλαχιστον οτιδηποτε κ αν ειναι.πες μου θα κανουν αλλες 10 μερες,αλλα να ξερω του λεω.το εχεις το τηλ?αρχιδια ειχε.

ξαναδινω τηλ.

δεν περνει.

χθες λεω να μην παρω,δευτερα,ασε να παει τριτη.σημερα ξαναπερνω.

-πρεπει να χουν ερθει μου λεει,ειναι στη μεταφορικη.

-πως θα γινει να μαθουμε του λεω γιατι θα ερθω απο μακρυα να τις παρω.

-περνω την μεταφορικη και σε 3 λεπτα σε περνω,εχω και το τηλ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΑΜΩ!

ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..

ρε λουκετο ρε!ενοικιαστηριο!

μαθε γαμω το κεφαλι σου το ξερο,ποτε θα ερθουν,αν δεν ερθουν στην ωρα που σου ειπανε στα "κεντρικα",ασχολησου,μαθε τι γινεται,παρε κανα τηλ ρωτα,παρε με κ εμενα,ενημερωσε με.δε νομιζω να πνιγεστε και στη δουλεια αυτες τις μερες..

τοσο δυσκολα ειναι ρε πουστη μ ολα αυτα?τοσο παραλογα ζηταω?παραξενεψα εγω?ουτε τα βασικα πλεον?

εμενα σαν τι με βλεπει ας πουμε?

αυτο θελω να καταλαβω ρε γμτ.

αυτα τα ωραια μας.

να τα πω καπου ηθελα που θα με νιωσουν.

-

σε συνεχεια της φαρσοκομωδιας...

περνω σημερα το πρωι τηλεφωνο παλι..

-ρε μαστορα τι διαολο γινεται με κεινες τις βιδες?ειπαμε 10 μερες και παει ενας μηνας..και δε με πηρες και τις προαλες που ειπες θα με ενημερωσεις.

-παυση-

-μισολογα-

-να ξες δε σε πηρα γιατι δεν ειχαν ερθει και τι να σε επερνα.κατσε να δω μηπως ειναι στη μεταφορικη και μετα θα παρω στα κεντρικα να δω τι γινεται.

-αντε,παρε και παρε με.

αυτη τη φορα με περνει τηλ

- δεν εχει ερθει κατι μου λεει,αλλα επειδη εχω πολλες παραγγελιες,πες μου αριθμο πλαισιου να το τσεκαρω γιατι μπερδευομαι.

-(????!!!!)τεσπα του λεω αν και με δουλευεις,αυτος ο αριθμος πλαισιου,παρε με να μου πεις τι διαολο γινεται.και του το κλεινω.

και κλασσικα,δεν περνει τηλ ποτε, η ωρα 12:00 τον περνω 2-3 φορες τη μια το κλεινει μαλλον και μετα δε το σηκωνει ποτε...

του γαμεις η δε του γαμεις τπτ τωρα??

θυμιζω απο 8/10 παραγγελια που μου ειπε θα κανει 10 μερες να ερθει.

τραγικος ο τυπος...

μη ξαναλέω τα ιδια για λουκετα και κλεισιματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια βολτουλα με τον παπιο, ακολουθησα μια ορεινη διαδρομη (7 χιλιομετρα περιπου) και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφο το τοπιο κριμα που το s6 χαλασε αλλιω θα υπηρχε και υλικο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε συνεχεια της φαρσοκομωδιας...

περνω σημερα το πρωι τηλεφωνο παλι..

-ρε μαστορα τι διαολο γινεται με κεινες τις βιδες?ειπαμε 10 μερες και παει ενας μηνας..και δε με πηρες και τις προαλες που ειπες θα με ενημερωσεις.

-παυση-

-μισολογα-

-να ξες δε σε πηρα γιατι δεν ειχαν ερθει και τι να σε επερνα.κατσε να δω μηπως ειναι στη μεταφορικη και μετα θα παρω στα κεντρικα να δω τι γινεται.

-αντε,παρε και παρε με.

αυτη τη φορα με περνει τηλ

- δεν εχει ερθει κατι μου λεει,αλλα επειδη εχω πολλες παραγγελιες,πες μου αριθμο πλαισιου να το τσεκαρω γιατι μπερδευομαι.

-(????!!!!)τεσπα του λεω αν και με δουλευεις,αυτος ο αριθμος πλαισιου,παρε με να μου πεις τι διαολο γινεται.και του το κλεινω.

και κλασσικα,δεν περνει τηλ ποτε, η ωρα 12:00 τον περνω 2-3 φορες τη μια το κλεινει μαλλον και μετα δε το σηκωνει ποτε...

του γαμεις η δε του γαμεις τπτ τωρα??

θυμιζω απο 8/10 παραγγελια που μου ειπε θα κανει 10 μερες να ερθει.

τραγικος ο τυπος...

μη ξαναλέω τα ιδια για λουκετα και κλεισιματα.

δωστον τωρα ...στεγνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν  αντικατάσταση αλυσίδα, γρανάζια, δίσκους-ελατήρια, υγρά φρένων, λάδι κινητήρα, ελαστικά

και από θέμα αισθητικής φιμέ πρώτο στάδιο όλα τα φανάρια, λευκά κρύσταλλα, πίσω φανάρι με ενσωματωμένα φλας, ledοταινία στα φλας, ψείρα led, λάμπα osram στα 4000k και διακόπτη για να μπορώ να τα ανάβω και σβήνω όποτε θέλω...

το εργαλείο πετάααααειιιι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δωστον τωρα ...στεγνα.

θα πω μονο οτι ειναι στο Αγρινιο επειδη κ εγω εχω στραβωσει ασχημα.και δε θελω να πω περισσοτερα για ευνοητους λογους.

οποιος θελει πμ.

δεν ειναι και πολλοι εκει,κανα 2-3 ειναι ολοι κ ολοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχεις κάνει καθαρό trackbike, έβγαλες φώτα κτλ;

Πόσο πήγε το κουστουμακι αν επιτρέπεται ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχεις κάνει καθαρό trackbike, έβγαλες φώτα κτλ;

Πόσο πήγε το κουστουμακι αν επιτρέπεται ;

Ναι καθαρό trackbike, ούτε φώτα, ούτε φλας..

Το κουστούμι από Γερμανία στα €290 (μαζί με τα μεταφορικά) και €160 για την τοποθέτηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καθαρό trackbike, ούτε φώτα, ούτε φλας..

Το κουστούμι από Γερμανία στα €290 (μαζί με τα μεταφορικά) και €160 για την τοποθέτηση

Πολύ καλή τιμή.:thumbsup:Από ιντερνετομάγαζο τα πήρες η έχεις δικό σου άνθρωπο εκεί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή τιμή.:thumbsup:Από ιντερνετομάγαζο τα πήρες η έχεις δικό σου άνθρωπο εκεί?

το πήρα από εδώ http://www.ricambiweiss.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλάλαξα την εξάτμιση (πρεπει να ειναι η 4η φορά) και εβαλα πανω τη μαμα.

Παιδια την πουλαω οποιος τη θελει πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπα με 3 φιλους να δουμε τι εχει πανω ο υμηττος!! και βρεθηκαμε μπροστα απο ενα εγκαταλελημενο κτηριο!! οσοι δεν εχετε παει, να πατε! ωραια διαδρομη και η θεα αξιζει!!2016_1029_130318_025_zpslgmpauun.jpg

Από που ανεβήκατε εκεί; Εγώ σε μια πύλη στρατόπεδου φτάνω που δεν επιτρέπεται να πας πιο μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από που ανεβήκατε εκεί; Εγώ σε μια πύλη στρατόπεδου φτάνω που δεν επιτρέπεται να πας πιο μέσα.

ειναι πριν την πυλη οπως ανεβαινεις στο δεξι σου χερι !! μπαινεις σε ενα χωματοδρομο και το βρισκεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα στο καστανόδασος Ζυγού. Η καλύτερη εποχή για το συγκεκριμένο μέρος.

WP_20161106_13_38_41_Pro%202_zpsjszqsrvx

#no_filter  #all_natural :baby::beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνοντας αφορμή από την εμπειρία του μέλους Στέργιου Βήχου και μην μπορώντας να βρω κάποιο καταλληλότερο θέμα, αφήνω εδώ την δικιά μου.

Αναζητώντας δερμάτινο μπουφαν Dainese, απευθύνομαι σε μεγάλο γνωστό μοτομάγαζο εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη.

Πάω εκεί με την κοπελιά στις 19/10 (Τετάρτη), δοκιμάζω μέγεθος και γίνεται η παραγγελία με την υπάλληλο να παίρνει τηλέφωνο στα κεντρικά (φαντάζομαι Αθήνα) και να μου λέει ότι το έχουν. Δίνεται και προκαταβολή 50 ευρωπαϊκών με απόδειξη. Η αγορά στο σύνολο στοίχιζε 400 ευρώ.

Ρωτάω την ευγενική κατά τα άλλα υπάλληλο πότε θα έρθει και μου λέει σύντομα και της κάνω εάν γίνεται να έρθει στις 27/10 (ημέρα Πέμπτη, την ερχόμενη εβδομάδα) γιατί θα γυρίσω στην πόλη μου και θα ήθελα να το έχω το μπουφάν για τις βόλτες. Μου λέει εντάξει και ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου.

Την Δευτέρα (17/10) παίρνω τηλέφωνο για νεότερα και μου λέει ότι δεν το έχουν ακόμη, θα με πάρουν εκείνοι. Την Τετάρτη, ως ημέρα απελευθέρωσης κλπ είναι κλειστοί.

Αποφασίζω να μην φύγω τελικά Πέμπτη και να φύγω την επόμενη στις 28 του μήνα (Παρασκευή), μιας και δεν ήθελα να γυρίσω στην πόλη μου και να οδηγώ χωρίς μπουφάν.

Την Πέμπτη ακολουθεί το παρακάτω (σε πολύ ευγενικό κλίμα, εκατέρωθεν):

12:00

-Γεια σας είμαι ο Τάκης που παρήγγειλε το συγκεκριμένο μπουφάν.

-Α γεια σου Τάκη σε θυμάμαι. Μπορείς να πάρεις πιο μετά;

-Εντάξει, θα σας τηλεφωνήσω.

13:00

-Γεια σας, είμαι πάλι ο Τάκης, μου είπατε να σας τηλεφωνήσω

-Ελα Τάκη, δεν εννοούσα τόσο νωρίς, πάρε με κατα τις 5.

17:00

-Ναι εγώ είμαι πάλι τελικά τι γίνεται;

-Το θέμα το έχει η μεταφορική, εγώ θα είμαι εδώ μέχρι και τις 9 το βράδυ στο μαγαζί, εάν έρθει τελικά θα σε πάρω τηλέφωνο.

-Μάλιστα. Εάν δεν έρθει, πότε να το περιμένω;

-Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (2/11) θα είναι εδώ.

Εγώ πηγαίνω στην πόλη μου στις 28, γυρνάω χθες Κυριακή 6/11 και δεν είχα κανένα τηλέφωνο μέχρι τότε. Σήμερα στις 12 επικοινωνώ ξανά:

-Καλησπέρα, ο Τάκης είμαι που μιλούσαμε για το συγκεκριμένο μπουφάν. Δεν με πήρατε τηλέφωνο. Τι έγινε τελικά;

-Τάκη να ξαναμιλήσουμε πιο μετά στις 15;

Στις 15:00 παίρνω ξανά τηλέφωνο και με ενημερώνει πως το περιμένουμε από μέρα σε μέρα ή σε λίγες μέρες (χωρίς να είναι συγκεκριμένη) και το πρόβλημα υπήρξε αρχικά με την Dainese στην Ιταλία.

Εκτός από διπλό Xanax, ποια θα ήταν η καλύτερη αντιμετώπιση;

Τροποποιήθηκε από τον Σεκ Σαπίλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός από διπλό Xanax, ποια θα ήταν η καλύτερη αντιμετώπιση;

Νομιζω καταλαβα σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι, μου το καναν και μενα σε αγορα που με ενδιεφερε, πολυ μικροτερη...και δεν ειχα αφησει προκαταβολη οποτε οκ.

Εγω στην θεση σου θα επαιρνα πισω την προκαταβολη (ελπιζω να εχεις κατι που να αποδεικνυει οτι την εδωσες) και θα εδινα τα λεφτουδακια μου σε καναν ανθρωπο επαγγελματια που τα 'χει περισσοτερη αναγκη και τον ενδιαφερει ο πελατης και η φημη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα