Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Πήρα 6 παιχνίδια για το Playstation3 από ένα βίντεο κλαμπ εδώ στην Καλαμαριά που κλείνει.

Lost Planet 2

Call of Duty: Ghosts

Medal of Honor: Airborne

FIFA 14

PRO 14

SBK X

Όλα μαζί ένα πενηντάρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

13315789_10204713157587812_1148739970023

Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.

εχω το ιδιο σε μαυρο. Καλο ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει σειρούλα μου δεν υπάρχουμε....μα ακριβώς τα ίδια πήρα λέμε αλλά σε μαύρο και άραχλο. Θα τα ΚΑΤΑ ευχαριστηθείς λέμε και διάρκεια μέρας ολόκληρης έχουνε και ποιότητα που θα ακούς τις ροκιές μας και δεν θα καταλαβαίνεις χλμ ! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγε ο Dante3 και μου το πήρε ροζουλί :crazy: 

(όχι πως είχε κι άλλο το μαγαζί,εξάλλου είναι κομψό)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το θες για μουσικη, μην περιμενεις και πολλα απο την μπαταρια του. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες;

Ναι κυρίως για μουσική.

Οδοιπορικό σειρούλα ΟΛΗ μέρα με αυτό και πολλές άλλες, απλά το χρησιμοποιώ μόνο στις βόλτες πουθενά αλλού, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τις 09.20 πούχαμε εκκίνηση μέχρι το βράδυ ρόκαρε ασταμάτητα εκτός από τις στάσεις που απλά τόχα σε αναμονή αφού έβαζα PAUSE στη μουσική, δεν τόκλεινα. Μια χαρά είναι, δοκιμασμένα πράματα σε πραγματικές συνθήκες, over and out και μεγειές ξανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ηθελα απο μικρος και τωρα που το ξαναθυμηθηκα δεν εχασα ευκαιρια. θα το παραλαβω σε λιγες μερες:biggrin:

UT8mTmAXoJXXXagOFbXW.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα βγεις να τα σπασεις?:knuppel2:
:crazy:

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παω σε κατι πορειες με φιλαρακια και σκεφτηκα να εξοπλιστω σωστα, μια και κρανος εχω απο το μηχανακι :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες;

Ναι κυρίως για μουσική.

Εμένα πάνω από 4,5-βια 5 ώρες δεν μου έχει βγάλει σε σχετικά δυνατή ένταση, όχι τέρμα. Ολόκληρη ημέρα ίσως βγάζει με την ένταση στο 1. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεστ σήμερα:Από Καλαμάτα πρωί μέχρι Πάτρα -Ναύπακτο -Ιτέα -Χαλκίδα -Αγ.Γιάννη Ρόσσι -Αιδηψό αργά το απόγευμα και ίσα που έσβησε η πράσινη ένδειξη (40%) ! και ένταση 9/10

Συμφωνώ με το Σάββα.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα παντως ποτε δεν με βολεψε στα αυτια ενω φοραω κρανος. Πως τα καταφερνετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.com/itm/191885492976?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

s-l1600.jpg

5 φιλτρακια με κοστος 7Ε.

Εδω πουλανε το ενα 25Ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα και εγω ο κακομοιρης μια θηκουλα για το κινητο. Καινουριο κινητο και αρχισε να γρατζουνιεται 2 μηνες στα χερια μου. 30€ μαζι με μεταφορικα απο ebay αμερικη (κανονικα κανει 50$ απο την σελιδα τους).

9C35Fbc.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόσφατα τα πήρα κι εγώ αυτά (σε άσπρο). Φανταστική απόδοση, ωραίος ήχος και άψογη διάρκεια μπαταρίας! Μια χαρά αγορά!

@Roaf Beast

Οι Otterbox είναι από τις καλύτερες θήκες! Ανθεκτικές και με καλή ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν πολύ καλή προστασία κι ας είναι λίγο ογκώδεις. Έχω μία πολύ παλιά αδιάβροχη θήκη που μου έπεσε από τη μηχανή με 80 χλμ/ώρα με το κινητό μέσα κι έπαθε μόνο μερικές γρατζουνιές...

Εγώ πήρα επιτέλους απόφαση να αναβαθμίσω τον γέρο υπολογιστή μου (Core2Duo 8 ετών), οπότε του πήρα τα εξής

Μητρική: GIGABYTE GA-Z170-HD3P RETAIL

Μνήμη: HYPERX HX424C15FB2K2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ HYPERX FURY BLACK DUAL KIT

Επεξεργαστή: INTEL PENTIUM DUAL CORE G4400 3.30GHZ  (Δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο... ίσως αργότερα...)

Ο γέροντας είχε ήδη εξοπλιστεί με μία GIGABYTE GEFORCE GTX750 GV-N750OC-2GI 2GB GDDR5 και έναν SSD SAMSUNG MZ-75E250B/EU 850 EVO SERIES 250GB, οπότε τώρα είναι αξιοπρεπέστατος (μέχρι να δεχθεί έναν καλύτερο επεξεργαστή και να δείξει την αξία του...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χω και γω σε λευκο, για μουσικη κραταει πραγματικα πολυ για ομιλια οχι και τοσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρυθμιστες προφορτισης (δε θα τους χρειαστω, απλα τους ζηλεψα σε μοτο καγκουρακου) :biggrin:

πιο όμορφους δεν βρήκες???
αυτοί φαίνονται σαν να τους έφτιαξε φανοποιός κατά παραγγελία στο συνοικιακό συνεργείο...
ghieraextremerosse.gifLLS_Preload_Adj2.JPG41Wf7MWDn7L._SX425_.jpgs-l300.jpg

RD_FPA_pict_detail3_web.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια τηλεορασούλα ετσι για τις καλοκαιρινές βόλτες.

http://www.e-theodoulidis.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=13771&category_id=54&option=com_virtuemart&Itemid=2

20160609_210317_1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ μένεις; :p

Εχουν καμπινα οπτικης ινας στα 20 μετρα απο το σπιτι μου :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα