Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Πήρα 6 παιχνίδια για το Playstation3 από ένα βίντεο κλαμπ εδώ στην Καλαμαριά που κλείνει.Lost Planet 2Call of Duty: GhostsMedal of Honor: AirborneFIFA 14PRO 14SBK XΌλα μαζί ένα πενηντάρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.εχω το ιδιο σε μαυρο. Καλο ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.Εντάξει σειρούλα μου δεν υπάρχουμε....μα ακριβώς τα ίδια πήρα λέμε αλλά σε μαύρο και άραχλο. Θα τα ΚΑΤΑ ευχαριστηθείς λέμε και διάρκεια μέρας ολόκληρης έχουνε και ποιότητα που θα ακούς τις ροκιές μας και δεν θα καταλαβαίνεις χλμ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Πήγε ο Dante3 και μου το πήρε ροζουλί (όχι πως είχε κι άλλο το μαγαζί,εξάλλου είναι κομψό) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.Αν το θες για μουσικη, μην περιμενεις και πολλα απο την μπαταρια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Λες;Ναι κυρίως για μουσική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Λες;Ναι κυρίως για μουσική.Οδοιπορικό σειρούλα ΟΛΗ μέρα με αυτό και πολλές άλλες, απλά το χρησιμοποιώ μόνο στις βόλτες πουθενά αλλού, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τις 09.20 πούχαμε εκκίνηση μέχρι το βράδυ ρόκαρε ασταμάτητα εκτός από τις στάσεις που απλά τόχα σε αναμονή αφού έβαζα PAUSE στη μουσική, δεν τόκλεινα. Μια χαρά είναι, δοκιμασμένα πράματα σε πραγματικές συνθήκες, over and out και μεγειές ξανά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 το ηθελα απο μικρος και τωρα που το ξαναθυμηθηκα δεν εχασα ευκαιρια. θα το παραλαβω σε λιγες μερες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θα βγεις να τα σπασεις? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 παω σε κατι πορειες με φιλαρακια και σκεφτηκα να εξοπλιστω σωστα, μια και κρανος εχω απο το μηχανακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Λες;Ναι κυρίως για μουσική.Εμένα πάνω από 4,5-βια 5 ώρες δεν μου έχει βγάλει σε σχετικά δυνατή ένταση, όχι τέρμα. Ολόκληρη ημέρα ίσως βγάζει με την ένταση στο 1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τεστ σήμερα:Από Καλαμάτα πρωί μέχρι Πάτρα -Ναύπακτο -Ιτέα -Χαλκίδα -Αγ.Γιάννη Ρόσσι -Αιδηψό αργά το απόγευμα και ίσα που έσβησε η πράσινη ένδειξη (40%) ! και ένταση 9/10Συμφωνώ με το Σάββα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2016 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.εμενα παντως ποτε δεν με βολεψε στα αυτια ενω φοραω κρανος. Πως τα καταφερνετε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 http://www.ebay.com/itm/191885492976?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 5 φιλτρακια με κοστος 7Ε.Εδω πουλανε το ενα 25Ε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Πηρα και εγω ο κακομοιρης μια θηκουλα για το κινητο. Καινουριο κινητο και αρχισε να γρατζουνιεται 2 μηνες στα χερια μου. 30€ μαζι με μεταφορικα απο ebay αμερικη (κανονικα κανει 50$ απο την σελιδα τους). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Stereo ακουστικά bluetooth για ταξιδάκια χωρίς πολλά καλώδια.Πολύ πιο εύκολο στο χειρισμό από το κινητό.Πρόσφατα τα πήρα κι εγώ αυτά (σε άσπρο). Φανταστική απόδοση, ωραίος ήχος και άψογη διάρκεια μπαταρίας! Μια χαρά αγορά! @Roaf BeastΟι Otterbox είναι από τις καλύτερες θήκες! Ανθεκτικές και με καλή ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν πολύ καλή προστασία κι ας είναι λίγο ογκώδεις. Έχω μία πολύ παλιά αδιάβροχη θήκη που μου έπεσε από τη μηχανή με 80 χλμ/ώρα με το κινητό μέσα κι έπαθε μόνο μερικές γρατζουνιές... Εγώ πήρα επιτέλους απόφαση να αναβαθμίσω τον γέρο υπολογιστή μου (Core2Duo 8 ετών), οπότε του πήρα τα εξήςΜητρική: GIGABYTE GA-Z170-HD3P RETAILΜνήμη: HYPERX HX424C15FB2K2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ HYPERX FURY BLACK DUAL KITΕπεξεργαστή: INTEL PENTIUM DUAL CORE G4400 3.30GHZ (Δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο... ίσως αργότερα...)Ο γέροντας είχε ήδη εξοπλιστεί με μία GIGABYTE GEFORCE GTX750 GV-N750OC-2GI 2GB GDDR5 και έναν SSD SAMSUNG MZ-75E250B/EU 850 EVO SERIES 250GB, οπότε τώρα είναι αξιοπρεπέστατος (μέχρι να δεχθεί έναν καλύτερο επεξεργαστή και να δείξει την αξία του...) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Το χω και γω σε λευκο, για μουσικη κραταει πραγματικα πολυ για ομιλια οχι και τοσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 ρυθμιστες προφορτισης (δε θα τους χρειαστω, απλα τους ζηλεψα σε μοτο καγκουρακου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 ρυθμιστες προφορτισης (δε θα τους χρειαστω, απλα τους ζηλεψα σε μοτο καγκουρακου) πιο όμορφους δεν βρήκες???αυτοί φαίνονται σαν να τους έφτιαξε φανοποιός κατά παραγγελία στο συνοικιακό συνεργείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μια τηλεορασούλα ετσι για τις καλοκαιρινές βόλτες.http://www.e-theodoulidis.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=13771&category_id=54&option=com_virtuemart&Itemid=2 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2016 από τον nikos_pc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 WTF? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ μένεις; :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ μένεις; :pΕχουν καμπινα οπτικης ινας στα 20 μετρα απο το σπιτι μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες