CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Τι κάθεστε και ασχολείστε ρε μλκες ο άνθρωπος για σεναριογράφος πηγαινε, δεν του έκατσε και τώρα νιώθει πως ήρθε η στιγμή να ξεδιπλωσει τα ταλέντα του αντί να κάτσει να ξεστραβωθει να φτιάξει το shifter για να διασκεδάσει το παιδί του. Επίσης το ποσταρει παντού αυτό οπότε μην περιμένετε ότι θα διαβαζει και απαντήσεις. Το 1/10 της προσπάθειας να έκανε για να βρει λύση θα τα κατάφερνε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: <<Σκεφτείτε ότι το προϊόν που αγοράστηκε ήταν ένα εξάρτημα παιχνιδιού και ο χρήστης του ειναι ένα παιδί 9 ετών, το οποίο προσγειώθηκε απότομα στον στυγνό κόσμο "των μεγάλων" >> Έχω διαβάσει κι έχω διαβάσει χλεχλεδοπόστ του στυλ "μου φάγαν το μπιφτέκι μου" αλλά βρε μπαγάσα, πρώτη φορά αηδίασα αντί να γελάσω. Σωραίος. Μάλλον δε ξέρεις τι τραύματα μπορεί να αφήσει σε ένα εννιάχρονο το να μην έχει shifter στη G29 ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 (τροποποιήθηκε) Αν δουλευεις σε κατάστημα, ένας τέτοιος παπάρας σου χαλάει όλη τη μέρα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2019 από τον costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) ενταξει, οκ αυτες οι αλυσιδες δεν ειναι παραδεισος, αλλα μη ξεπερναμε και τα ορια... φιλε θεματοθετη, δεν εισαι μονο φαουλ αλλα οφσαϊντ μου θυμιζει αυτους που ερχονται σε "εμας" και κανουν φασαρια για να βαλουμε στην εγγυηση (πραγμα το οποιο δεν ισχυει πουθενα) την οθονη των 200-300ευρω samsung τους που τη σπασανε γιατι τσιγκουνευτικαν τα 10Ε για θηκη Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2019 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2019 Καλα η Samsung ειναι για σφαλιαρες, τα φτηνα της δεν εχουν καμια προστασια στην οθονη, ραγιζει μια γωνια και μετα γινεται ολη η οθονη μαυρη και αχρηστευεται το κινητο. Ειναι τουλαχιστον κατασκευαστικο προβλημα (αν δεν ειναι εκ του πονηρου). Το επαθα σε ενα J7 που ηταν με θηκη σιλικονης και tempered glass. Πλυντηρια με προβληματικες πλακετες κοκ. Και φυσικα πανακριβα ανταλλακτικα παντα... Υπαρχουν βεβαια και πελατες που το παρατραβανε, θυμαμαι μια 60χρονη που ηθελε να της αντκαταστησουν ενα ζευγαρι ενσυρματα ακουστικα ψειρες, ενω ειχε ξεριζωσει το καλωδιο απο το ενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 Μπήκες σε ένα άσχετο φόρουμ να καταγγείλεις το οποιοδήποτε κατάστημα, με ένα κείμενο κακογραμμένο χωρίς αρχή μέση και τέλος... Προφανώς με τέτοια τρικυμία εν κρανίω, δεν μου φαίνεται παράλογο το ότι δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα σου. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 Οταν βλέπω υδρόψυξη τρέχω μακρυά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 Και εγώ, διότι το αερόψυκτο και όλες τις φλάντζες να κάψει, αν έχει συμπίεση πάει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 (τροποποιήθηκε) Ξέχασε να περιγράψει και την βλάβη στο caps το lock που έχει κολλήσει στα κεφαλαία. Που και δύο φορές να το πατήσεις, τίποτα δεν κάνει, εκεί παραμένει κεφαλαία αυτό. ΕΣΧΟΣ ΤΟ ΠΛΕΣΙΩ, ΝΤΡΟΠΙ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2022 από τον FlyingInADream 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 Όταν γράφεις στα ελληνικά, πάτα αυτό το κουμπί που έχει επάνω W, θα εκπλαγείς! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 πριν 3 λεπτά, το μέλος Annn99 έγραψε: Αρχηγέ, έρχεσαι ειρηνικά ή να τρέξουμε στα καταφύγια; 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 (τροποποιήθηκε) 37 λεπτά το παιδευε αλλά την κατάφερε την παράθεση τελικά, μπράβο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2022 από τον ΓιωργοςΤΤ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Annn99 έγραψε: Γιωργάκη ψάχνεις κάτι? ΕΣΎ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΟ email anna99? Ρε κοπρίτη εσύ δε δουλεύεις στο σερβισ . Ταύρος πλαίσιο.? Άννα99 είναι το καλλιτεχνικό μου. Στις πωλήσεις είμαι όχι στο σέρβις, εγώ σου πούλησα την υδροψυξη με καμμένη φλάντζα κεφαλής 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Annn99 έγραψε: Γιωργάκη ψάχνεις κάτι? ΕΣΎ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΟ email anna99? Ρε κοπρίτη εσύ δε δουλεύεις στο σερβισ . Ταύρος πλαίσιο.? Να διαβασεις τους κανονες του φορουμ, όπου εγγραφηκες. Οι χαρακτηρισμοί προς και απο μελη, δεν επιτρέπονται. πριν 20 λεπτά, το μέλος Annn99 έγραψε: M. Υπάρχει κάποια εξήγηση για το γράμμα Μ ? Αν δεν σου βγαινει να το εξηγησεις δημοσια, δεχομαστε και ΠΜ/inbox. Aν τελικα δεν δώσεις κάποια εξηγηση, θα υποθεσω τα χειρότερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 W 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 Ζούμε μεγάλες στιγμές. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2022 Θυμάμαι ένα επεισόδιο στο futurama που κάθεται ο bender να παραγγείλει κάτι σε εστιατόριο, και ζητάει κάτι του στυλ ''θέλω μια μπύρα με αλκοόλ αλλά να μην έχει αλκοόλ'' και το ρομπότ σερβιτόρος πετάει ένα ''this does not compute'' και στην συνέχεια ανατινάζεται. Μετά τα τελευταία ποστ, σαν να το νοιώθω αυτό το ρομπότ σερβιτόρο. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2022 (τροποποιήθηκε) http://youtu.be/VsY3tN_ZgN4 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2022 από τον estebahn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2022 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γέλασα πολύ που πετάει το κινητό με τσιμπίδι έξω απο το σπίτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2022 Ακόμα να φας ban? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες