ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Η ιστορία έχει ως εξής. Προ αρκετών μηνών, αγόρασα από το Πλαίσιο δύο μελάνια της δικής του μάρκας (@work) στα πλαίσια της οικονομίας μιας και το ορίτζιναλ μελάνια της HP είναι πιο ακριβά. Είναι η πρώτη φορά που αγόρασα ανακατασκευασμένα μελάνια. Η αγορά πρέπει να έγινε κάπου στις αρχές του '11 (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν βρίσκω και την απόδειξη) επειδή τα ήδη τοποθετημένα μελάνια μου έδειχναν χαμηλή στάθμη κι είπα να αγοράσω να τα έχω καβάτζα. Όμως δεν τα χρειάστηκα γιατί δεν έκανα εκτυπώσεις όλο αυτό το διάστημα κι έτσι αυτά παράμειναν αποθηκευμένα σε ένα συρτάρι του γραφείου μου ως σήμερα που τα χρειάστηκα. Το λοιπόν... όταν τα έβαλα στον εκτυπωτή, αυτός τα είδε κανονικά (έδειξε και την εκτιμώμενη στάθμη στο φουλ) Αμέσως λοιπόν μου έκανε εκτύπωση της δοκιμαστικής σελίδας για ευθυγράμμιση των μελανιών και διαπίστωσα ότι το μαύρο δεν δούλευε. Το έγχρωμο δούλευε κανονικά. Τα έβγαλα, τα ξανατοποθέτησα αλλά πάλι τα ίδια. Το μαύρο δεν έπαιζε. Αμέσως μετά μίλησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών των Πλαισίου και με έδινε ο ένας στον άλλον. Τελικά μιλάω με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης όπου και ανέφερα το πρόβλημα. Με έβαλαν στην αναμονή για να μιλήσουν με το κατάστημα που είχα κάνει την αγορά. (του Περιστερίου συγκεκριμένα) Μετά από λίγη ώρα, μου είπαν από την τεχνική υποστήριξη πως δεν γίνεται να μου το αντικαταστήσουν επειδή έχει περάσει πολύς καιρός. Έτσι είπε η υπεύθυνη του καταστήματος Περιστερίου. Τους αναφέρω ότι τα μελάνια ανοίχτηκαν σήμερα (έχω τα σακουλάκια και τα κουτάκια φυσικά) κι ότι έχουν ημερομηνία λήξης 11ος του 2012 +6 μήνες μετά την εγκατάστασή τους. Σε ισχυρισμό τους ότι μπορεί να τα είχα ανοίξει και να τα άφησα και ξεράθηκαν τους είπα, ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα κρατούσε τα σκισμένα σακουλάκια και κουτιά όλους αυτούς τους μήνες στο σπίτι του? Τέσπα... από την στιγμή που έχουν ημερομηνία λήξης και δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν άμεσα μετά την αγορά τους, νομίζω δεν έχουν κανένα δίκιο να προσπαθήσουν να αποφύγουν την αλλαγή του μελανιού. Εγώ ας πούμε μπορεί να είχα αγορασμένα κι άλλα μελάνια για να έχω καβάτζα. Εφόσον είναι μέσα στην ημερομηνία λήξης, τα χρησιμοποιώ όποτε γουστάρω. Έτσι δεν είναι? Για πείτε, γιατί νομίζω ότι θα είναι μεγάλη ξεφτίλα του μαγαζιού να κολλήσει στα 15€ που κάνει ένα μελάνι (στην ουσία η χασούρα τους είναι πολύ μικρότερη, καθώς το κόστος ανακατασκευής δεν νομίζω να ξεπερνά τα 5€ γι' αυτούς) Θα πάω από το μαγαζί βέβαια (μάλλον αύριο κι αν δεν έχουμε θετική κατάληξη, θα ενημερώσω όσους ξέρω και δεν ξέρω μέσω του ίντερνετ και των φόρουμ για το πάθημά μου με το εν λόγω μαγαζί. Επίσης θα μιλήσω και με το ΙΝΚΑ, γιατί τα 15€ τα υπολογίζω πολύ πλέον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 ότι πληρώνεις, παίρνεις. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Αυτό το ξέρω... Άλλο είναι το πρόβλημα που δεν εκ φέρεις άποψη και δεν βοηθάς με αυτή σου την απάντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) νομιζω οτι δεν θα στο αλλαξουν γιατι απο την στιγμη που το μελανακι εχει αποσυσκευαστει μπορει να στεγνωσει πολυ ευκολα ιδιως εαν δεν το χρησιμοποιησεις αρκετα και αμμα ειναι και μη αυθεντικα ακομα χειροτερα και αν ειναι και αναγωμημενα ... αστα να πανε επισης να ξερεις οτι οταν εχεις μη γνησια μελανια εαν παρουσιασει προβλημα ο εκτυπωτης μπορει η αντιπροσωπια να μην τον επισκευασει και εας ειναι και στην εγγυηση Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 προσωπικα ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με τα συγκεκριμενα μελανια που λογω τιμης ειπα "τι εχω να χασω?" , αλλα με την πρωτη εκτυπωση καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα , πηγα τον εκτυπωτη στην αντιπροσωπεια λοιπον και αφου μου τον εφτιαξαν ευτυχως χωρις σοβαρο κοστος μου ειπαν το εξης που πιστευω οτι ισχυει για ολες τις μαρκες ,"μελανια θα βαζεις μονο τα γνησια οτι αλλο αναλλωσημο δεν επιρεαζει καθολου". Απο τοτε λοιπον μονο γνησια και ο εκτυπωτης δουλευει αψογα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Αλέξανδρε, μόνιμο πρόβλημα η αντιμετώπιση αυτή σε μαγαζιά - αλυσίδες. Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη, κανείς δεν υπάρχει να συνεννοηθείς υπεύθυνα. Σε ότι αγοράζω προτιμώ όπου είναι δυνατόν τα μικρά, προσωποπαγή μαγαζιά. Εκτός του ότι έχω κάποιον να απευθυνθώ και να μου δώσει λύση αν κάτι πάει στραβά, βοηθάω και ένα μαγαζί να σταθεί στα πόδια του και να αντισταθεί στην λαίλαπα των πολυκαταστημάτων και των αλυσίδων. Αν δεν μου το άλλαζαν, θα πήγαινα με τα κουτιά και τα μελάνια και θα τους έκανα φασαρία μέσα στο μαγαζί σε ώρα αιχμής, να δεις για πότε το αλλάζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 1. σχεδόν ποτέ δεν μου έχουν δουλέψει σωστά ξαναγεμισμένα μελάνια 2. μην πατάτε στο πλαίσιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Το Πλαίσιο φημίζεται για την άμεση αντικατάσταση ελλατωματικών προιόντων. Ξέρω περιπτώσεις καταναλωτών που χάλαγαν επίτηδες το σκληρό τους δίσκο λίγο πριν τελειώσει η εγγυησή του για να πάρει καινούριο και του τον άλλαζαν για πλάκα. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και πες τους τι παίζει. Κατά 99% θα σου τα αλλάξουν χωρίς 2η σκέψη. Περιμένουμε το αποτέλεσμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foogr01 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 ALX, αν δεν στα αλλάξουν κ εφόσον έχεις κρατήσει τα άδεια πλέον γνήσια δοκίμασε το εξής : Αν θέλεις να εκτυπώσεις με μαύρο τοποθέτησε το άδειο έγχρωμο γνήσιο κ το ιμιτασιόν μαύρο κ ίσως δουλέψει. Το ίδιο πρόβλημα είχα κ γω με HP εκτυπωτή με τα συγκεκριμένα ιμιτασιόν κ με το που "έβλεπε" ένα μελάνι γνήσιο μέσα εκτύπωνε κ με το ιμιτασιόν. Κάτι παίζει με τις κεφαλές. Δεν μπόρεσα να το εξηγήσω κ ούτε κανείς άλλος κατάφερε να βρει μια λογική εξήγηση γι' αυτό, αλλά σε μένα έπαιξε. Δεν ρίσκαρα βέβαια ξανά να πάρω ιμιτασιόν κ γεμίζω το γνήσιο με σύριγγα πριν αδειάσει εντελώς κ δουλεύει μια χαρά (απλά πρόσεξε ο τύπος μελανιού που θα αγοράσεις για να το γεμίσεις μόνο σου να είναι συμβατός με τον εκτυπωτή). Η σύριγγα είναι κ πιο οικονομική ;) κ ξέρεις κ τι κάνεις εφόσον το κάνεις μόνος σου (εδώ ολόκληρες μηχανές φτιάχνεις :) ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Έχω πάρει και εγώ δυστυχώς από αυτά τα μελάνια για τον HP 970cxi που έχω για λόγους οικονομίας και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δουλεύουν μεν αλλά οι εκτυπώσεις είναι ελεεινές, (σαν να κάνω εκτύπωση με νερομπογιές) τώρα κάνω υπομονή να τελειώσουν (βλέπεις είχα πάρει και 3 σετ μην ξεμείνω) και να μην τα ξαναδώ στα μάτια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Το Πλαίσιο φημίζεται για την άμεση αντικατάσταση ελλατωματικών προιόντων. Ξέρω περιπτώσεις καταναλωτών που χάλαγαν επίτηδες το σκληρό τους δίσκο λίγο πριν τελειώσει η εγγυησή του για να πάρει καινούριο και του τον άλλαζαν για πλάκα. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και πες τους τι παίζει. Κατά 99% θα σου τα αλλάξουν χωρίς 2η σκέψη. Περιμένουμε το αποτέλεσμα! Μη μπερδευεσαι με τετοιες σκεψεις...Δεν εχει να κανει με το πλαισιο. Εχει να κανει με την εγγυηση της εταιριας του προιοντος, πχ της Western Digital αφου μιλαμε για δισκους. Τον δισκο, απο οποιοδηποτε μαγαζι και αν τον ειχαν αγορασει, μικρο ή μεγαλο, θα τους αντικαθιστουσαν, αφου απο πισω ειναι η εγγυηση της μαμας εταιριας και εφοσον δεν αποδεικνυεται καφριλικι. Στο θεμα του μελανιου αλλα και αλλων προιοντων, τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα αφου απο πισω δεν ειναι αλλος, απο το ιδιο το πλαισιο και πολυ κακως που γινονται ξεφτιλα για 2-3 ευρω, γιατι παραπανω δεν ειναι το κοστος. Αλλωστε σιγουρα γνωριζουν τα μεγαλα κεφαλια, οτι τα μελανακια τους ειναι κινουμενο αισχος (ναι δυστυχως λογω κοστους ειμαι και εγω πελατης τους). Τελος παντων οι τυποι εχουν χαραξει μια πολιτικη ομοια με ενα supermarket και οποιος θελει και την αντεχει, ακολουθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αυτό το ξέρω... Άλλο είναι το πρόβλημα που δεν εκ φέρεις άποψη και δεν βοηθάς με αυτή σου την απάντηση. Θα στο θέσω αλλιώς. Στη μηχανή σου δεν θα έβαζες ανταλλακτικά αμφιβόλου ποιότητας για να γλυτώσεις κάποια ευρώ. Έτσι και με τους εκτυπωτές, υπάρχει λόγος που οι εταιρείες σου λένε να βάζεις τα δικά τους μελάνια και όχι κάποια ξαναγεμισμένα. Προσωπικά, όσους έχω ακούσει ή γνωρίζω που έχουν ξαναγεμίσει μελάνια ή έχουν πάρει "δεύτερα", είχαν πάντα πρόβλημα και πάντα κακής ποιότητας εκτύπωση. Αυτά για την αγορά που έκανες. Τώρα, όσον αφορά την αντιμετώπιση από το Πλαίσιο, έλα στη θέση τους. Έρχεται κάποιος μετά από ένα χρόνο και σου λέει ότι το ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ που αγόρασε πριν από ένα χρόνο, δεν ανταποκρίνεται στα αναμενόμενα. Δεν είναι κάποιο ανταλλακτικό, ώστε να μπορεί να διαπιστωθεί το βάσιμο των λόγων σου (δεν το χρησιμοποίησα καθόλου). Υπολογίζοντας δε και τον τζίρο που κάνει το Πλαίσιο, δεν τους νοιάζει και ιδιαίτερα αν σε χάσουν από πελάτη, ειδικά στα είδη γραφείου, έχουν μεγάλους πελάτες και βγάζουν πολλά λεφτά από αυτά, οπότε ο ένας λιγότερος που παίρνει τα "δεύτερα" μελάνια ίσον κανένας. Φυσικά, αν έχεις την όρεξη και τη διάθεση να το κυνηγήσεις, να το κάνεις και ίσως τελικά στα αλλάξουν. Εγώ πάντως είμαι της φιλοσοφίας ότι όταν πας να τη βγάλεις φτηνά, στο τέλος καταλήγεις να σου κοστίζει περισσότερο. Είπαμε, ότι πληρώνεις, παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Θα στο θέσω αλλιώς. Στη μηχανή σου δεν θα έβαζες ανταλλακτικά αμφιβόλου ποιότητας για να γλυτώσεις κάποια ευρώ. Έτσι και με τους εκτυπωτές, υπάρχει λόγος που οι εταιρείες σου λένε να βάζεις τα δικά τους μελάνια και όχι κάποια ξαναγεμισμένα. Προσωπικά, όσους έχω ακούσει ή γνωρίζω που έχουν ξαναγεμίσει μελάνια ή έχουν πάρει "δεύτερα", είχαν πάντα πρόβλημα και πάντα κακής ποιότητας εκτύπωση. Αυτά για την αγορά που έκανες. Όπως είπα, είναι η πρώτη φορά που αγόρασα άφτερ μάρκετ και όχι γνήσια μελάνια, ελέω οικονομικής κρίσης της τσέπης μου. Τώρα, όσον αφορά την αντιμετώπιση από το Πλαίσιο, έλα στη θέση τους. Έρχεται κάποιος μετά από ένα χρόνο και σου λέει ότι το ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ που αγόρασε πριν από ένα χρόνο, δεν ανταποκρίνεται στα αναμενόμενα. Δεν είναι κάποιο ανταλλακτικό, ώστε να μπορεί να διαπιστωθεί το βάσιμο των λόγων σου (δεν το χρησιμοποίησα καθόλου). Υπολογίζοντας δε και τον τζίρο που κάνει το Πλαίσιο, δεν τους νοιάζει και ιδιαίτερα αν σε χάσουν από πελάτη, ειδικά στα είδη γραφείου, έχουν μεγάλους πελάτες και βγάζουν πολλά λεφτά από αυτά, οπότε ο ένας λιγότερος που παίρνει τα "δεύτερα" μελάνια ίσον κανένας. Από την στιγμή που τα μελάνια δεν αγοράστηκαν πριν ένα χρόνο (μιλάμε για πριν 6-7 μήνες) και με ημερομηνία λήξης 11ος του 2012, δεν μπορούν να μου πουν ότι φταίω εγώ που δεν δουλεύουν. Επίσης όπως είπα, δεν νομίζω ότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα κρατούσε τα σκισμένα σακουλάκια και κουτιά (σκουπίδια δηλαδή) τόσους μήνες στο σπίτι του ΑΝ είχε δουλέψει τα μελάνια από παλιότερα. Τα μελάνια επίσης, δείχνουν φουλ γεμισμένα στο διαγνωστικό του εκτυπωτή. Και τέλος, είναι μεγάλη ξεφτίλα του μαγαζιού να ξεφτιλίζεται για δυο-τρία ευρώ που του στοιχίζει μια αναγόμωση μελανιού, αντί να κάνει έναν πελάτη ευχαριστημένο που θα ξαναπάει να αγοράσει κι άλλα πράγματα. Και στην τελική, γιατί να στηριζόμαστε πάντα στο πονηρό? Ότι ο πελάτης θέλει να κοροϊδέψει το μαγαζί πηγαίνοντας πίσω ένα προϊόν που και καλά το χάλασε αυτός? Φυσικά, αν έχεις την όρεξη και τη διάθεση να το κυνηγήσεις, να το κάνεις και ίσως τελικά στα αλλάξουν. Εγώ πάντως είμαι της φιλοσοφίας ότι όταν πας να τη βγάλεις φτηνά, στο τέλος καταλήγεις να σου κοστίζει περισσότερο. Είπαμε, ότι πληρώνεις, παίρνεις. Εγώ δεν θα το κυνηγήσω ιδιαίτερα. Απλά θα πάω από κει με τα μελάνια στα χέρια και θα τους πω ότι είπα κι εδώ. Αν τώρα θελήσουν να ξεφτιλιστούν για 2-3€ σε μένα και σε όσους άλλους το μάθουν μέσω των φόρουμ, ας το κάνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 το πλαίσιο έχει γενικότερα κακό όνομα στο after sales και για μεγαλύτερα ποσά, δεν ιδρώνει το αυτί τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Γνώμη μου είναι ότι εφόσον αποδείξεις ότι τα άνοιξες την προηγούμενη μέρα και τελικά είναι ελλατωματικά, ενώ έχουν άλλους 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας, τότε είσαι καλυμμένος. Δεν είναι γάλα που πρέπει να καταναλωθεί αμέσως. Το θέμα βέβαια είναι ότι: 1ον έπρεπε να σε εξυπηρετήσουν διότι δεν τους κοστίζει και διότι τους έχεις αποδείξει ότι έχεις δίκιο και ότι είναι το σωστό, και, 2ον έπρεπε να σε εξυπηρετήσουν διότι με τον τρόπο τους σε χάνουν από πελάτη, άρα χάνουν άμεσα πολύ περισσότερα απ' ότι κερδίζουν με το να μην σε εξυπηρετούν. Στην θέση σου θα μιλούσα με τα κεντρικά του πλαισίου, διότι δεν είναι θέμα κόστους αλλά θέμα αντιμετώπισης. Θα τους έλεγα ότι το λογικό είναι να με εξυπηρετήσουν. Αν μου λέγανε μα και μου, θα απειλούσα για τηλέφωνο σε προστασία καταναλωτών, και δυσφήμιση κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Λοιπόν, η εταιρεία, που εργάζομαι, συνεργάζεται με το Πλαίσιο όσον αφορά τα αναλώσιμα κλπ. Είχαμε πάρει 1 σετ μελανιών (μαύρο, μπλε, κόκκινο, κίτρινο) για τον laser εκτυπωτή που είχαμε τον Απρίλιο 2011. (Κακώς, τα είχαμε πάρει ΠΡΙΝ τα χρειαστούμε. ) Όταν χρειαστήκαμε 2 μήνες μετά το κόκκινο μελάνι, το τοποθετήσαμε και είδαμε ότι έκανε νερά στις εκτυπώσεις. Λέμε να πάμε να τα άλλαξουμε ΟΛΑ και να πάρουμε αυθεντικά. Πηγαίνω εγώ ο ίδιος με το τιμολόγιο στο χέρι, το κόκκινο μελάνι ανοιχτό και όλα τα άλλα μελάνια κανονικά στα κουτιά τους κλεισμένα. Εκεί που τους λέω ότι θέλουμε να τα άλλαξουμε όλα, μου λένε "Δε γίνεται γιατί έχουν περάσει 2 μήνες." Κάγκελο εγώ. Παίρνω στο γραφείο τηλέφωνο, τους λέω τι γίνεται και μου λένε να συνεννοηθώ με την κοπέλα που είναι υπεύθυνη για την εταιρεία. Μιλάω μαζί της και μου λέει το ίδιο (Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε.). Ξαναπαίρνω στο γραφείο και (για να μη σας τα πολυλογώ) μετά από ΜΙΑ ώρα, αρκετά τηλεφωνήματα και εν τέλει απειλή από μέρους μας ότι θα αποχωρήσουμε απ'το Πλαίσιο, μας κάνανε τη "χάρη" να μας τα αλλάξουνε. Επίσης, η εγγύηση που δίνει για τα μελάνια είναι εγγύηση καλής λειτουργίας ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ!!!! Άλεξ, δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη πηγαίνοντας απο'κεί γιατί είσαι ιδιώτης. Μακάρι με απειλές να στα αλλάξουν. Τέλος, οι τιμές στο Πλαίσιο δεν είναι και οι πιο φθηνές σε επώνυμα προϊόντα. Ψαχτείτε στο ιντερνετ για πιο φθηνά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά όσο αφορά ιμιτασιόν μελάνια και εκτυπωτές hp να ξέρετε τα εξής: 1ον) Οι hp εκτυπωτές είναι συνήθως και οι ποιο φθηνοί αλλά υπάρχουν εκτυπωτές της συγκεκριμένης εταιρείας για όλες τις δουλειές(και για επαγγελματίες δλδ). Ως εκ τούτου οι περισσότεροι που αγοράζουν εκτυπωτή πέρνουν έναν hp. 2ον) Επειδή ο Έλληνας είναι παγαπόντης και είχε βρει το σύστημα με τα ιμιτασιόν μελάνια και επειδή η hp σαν εταιρεία είχε μεγάλη χασούρα απο αυτά αν σκεφτείτε το ποσοστό εκτυπωτών που πουλούσε και τα μελάνια, η hp έκανε την εξής πατέντα. Έβαλε πάνω στα μελάνια της μικροτσιπ. Αυτές τις μεταλικές σαχλαμάρες που υπάρχουν στα μελάνια ενώ δεν υπάρχει ανάγκη. Επίσης έβαλε πάνω στις κεφαλές των εκτυπωτών το μηχάνημα για να διαβάζει τις γνήσιες κεφαλές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήτε πρόβλημα στους περισσότερους εκτυπωτές hp όταν έβαζες ιμιτασιόν μελάνι. Και προκειμένου να μην χάσει το κέρδος της, πολλοί απο αυτούς τους εκτυπωτές όταν βάλεις ιμιτασιόν μελάνι σού καίγετε η κεφαλή με αποτέλεσμα αν είναι φθηνός να πρέπει να αγοράσεις καινούργιο εκτυπωτή μιας και συμφέρει καλύτερα απο το να αλλάξεις εκτυπωτή. Σε τέτοιες περιπτώσεις(καμμένης κεφαλής) η εγγύηση δεν μετράει γιατί η ίδια η βλάβη προκλήθικε απο ελλατωματικό πρωιόν το οποίο δεν ανήκε στην εταιρεία. 3ον) Η καλύτερη λύση είναι να ξαναγεμίζετε με σύριγγα τα ήδη υπάρχων μελάνια ΠΡΙΝ τελειώσουν. Αν τελειώσει το μελάνι, προκειμένου να μην έχεις την δυνατότητα να το ξαναγεμίσεις η κεφαλή του εκτυπωτή ΚΑΙΕΙ την πλακέτα του δοχείου του μελανιού με αποτέλεσμα και να το ξαναγεμίσετε να μην αναγνωρίζεται απο τον εκτυπωτή. Έτσι λοιπόν ξαναγεμίσετε με σύριγγα ΠΡΙΝ τελειώσουν τα μελάνια σας. 4ον) Ξαναγεμίζεται το δοχείο μελανιού το πολύ μέχρι 2 φορές. Παραπάνω είναι επικύνδινο να αρχίσουν διαρροές μελανιού πάνω στην κεφαλή. 5ον) Αυτά τα ιμιτασιον μελάνια να μην τα προτιμάτε γενικότερα, γιατί ακριβώς είναι ιμιτασιόν. Αυτά όσο αφορά τους εκτυπωτές hp και τα μελάνια τους. Όσο αφορά το πλαίσιο και γενικότερα τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να μην τα προτιμάτε. Δεν αναγνωρίζουν στο 99% των περιπτώσεων ελλατωματικά προιόντα, και στο 1% που αναγνωρίζουν είναι επειδή το έχει αναγνωρίσει η εταιρεία κατασκευής με δικός της κόστος εξού και η περίπτωση του φίλου μας με τους σκληρούς WD που είχαν βγει μεγάλες παρτίδες ελλατωματικές. Η αντικατάσταση γινόταν απο την WD και όχι απο το πλαίσιο, απλά γινόταν μέσω του πλαίσιου. Προσωπικά έχω αγοράσει υπολογιστή απο εκεί αξίας 3200€ και μου βγήκε ελλατωματική η μητρική και η κάρτα γραφικών. Ανα μια βδομάδα ήμουν στο service τους και δεν έλεγαν να καταλάβουν(παρίσταναν δλδ ότι δεν καταλάβαιναν) ότι είναι ελλατωματικά. Την μητρική μου την άλλαξαν μετά απο 3 μήνες και αφού απήλυσα ότι θα τους πάω νομικά και κατέβηκε ο διευθυντής. Και αυτό που μου την έσπασε είναι ότι ο διευθυντής πρώτα κοίταξε την καρτέλα πελάτη και όταν είδε το συνολικό ποσό σε € των προιόντων που έχω πάρει απο εκεί μου ζήτησε συγνώμμη και μου άλλαξε ΜΟΝΟ την μητρική. Όσο για την κάρτα γραφικών αλλάχτηκε μετά απο 7 μήνες απο τότε που την πήρα και αυτό επειδή η εταιρεία κατασκευής της κάρτας γραφικών την έβγαλε ελλατωματική. Δλδ χωρίς τις απειλές δεν γινόταν τίποτα. Και όσο αφορά εγγύηση να φανταστείτε ότι είχε εγγύηση το κάθε κομμάτι ξεχωριστά και σε περίπτωση ελλατωματικού προιόντως λόγω μεγάλης αξίας των εξαρτημάτων του υπολογιστή μου, θα αλλαζόταν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά έλεγαν πριν τον πάρω, μετά που τον πήρα έκαναν τις πάπιες. Αυτή ήταν η δική μου περίπτωση. Όσο για τους σκληρούς WD το λέω με σιγουριά γιατί έχω αλλάξει πολλούς που βγήκαν ελλατωματικοί και δεν την έκανε την αλλαγή το πλαίσιο. Γενικότερα οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων παίζουν συνέχεια τέτοιες κομπίνες με τις εγγυήσεις, απλούστατα επειδή έχουν καλούς δικηγόρους να τους ακολουθάνε απο πίσω. Όπως και να έχει όμως, αν τους πάνε στα δικαστήρια και μαθευτεί αυτομάτων χάνουν αξιοπιστία και γιαυτό πολλές φορές προσπαθούν να μην φτάσουν στα δικαστήρια. Όσο αφορά την περίπτωση σου Αλέξη σίγουρα έχεις δίκιο, αλλά βασίζονται ότι για κάτι τόσο φθηνό δεν θα τους κηνυγήσεις οπότε σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι... Σου λέει για 10-15€ που έσκασε σιγά μην μας πάει δικαστικά και να ρισκάρει να χάσει σε τέτοιους καιρούς τόσα λεφτά. Τώρα απο κει και πέρα το τι θα κάνεις είναι καθαρά δική σου επιλογή. Τέλος όσο αφορά τις μικρές επιχειρήσεις ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Ο λόγος? Πολύ απλός. Προκειμένου να αντέξουν στον ανταγωνισμό με τις μεγάλες εταιρείες παίζουν τρελές τάπες. Έχω δουλέψει ως τεχνικός υπολογιστών σε πολλές μικρές επιχειρήσεις και το τι έχω δει δεν περιγράφεται. Έχω δει να πουλάνε υπολογιστή που άλλα έγραφε απέξω ότι είχε και άλλα να έχει μέσα. Έχω δει να στύνουν υπολογιστή με παλιά ελλατωματικά κομμάτια και να τον πουλάνε για καινούργιο. Έχω δει να πηγαίνει ο άλλος τον υπολογιστή του για format και να γυρίζει με άλλα πράγματα μέσα. Και το κορυφαίο έχω δει επιχείρηση να της πηγαίνουν desktop υπολογιστές για format ή γενικά για διάφορα προβλήματα, να τους φτιάχνουν και να καθυστερούν τον πελάτη κάνα δυο βδομάδες. Αυτές τις 1-2 βδομάδες να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή του πελάτη για να περνάνε τιμολόγια και τα αρχεία τους. Πολλές φορές ξεχνούσαν τα αρχεία μέσα στον υπολογιστή και αν το έπερνε χαμπάρι ο πελάτης να έρχετε να μου φωνάζει εμένα για τις μαλακίες των αφεντικών. Ο Έλληνας είναι λαμόγιο και λαμόγιο θα είναι πάντα. Ήτε μικρές επιχειρήσεις ήτε μεγάλες το ίδιο μου κάνει. Μακριά και αγαπημένοι. Εγώ όταν χρειάζομαι κάποιο ανταλλακτικό το αγοράζω πλέων ξεχωριστά και στύνω τους υπολογιστές μου μόνος μου για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το κάθε κομμάτι έχει εγγύηση ξεχωριστά απο την εταιρεία κατασκευής του και αν μου βγάλει πρόβλημα κυνηγάω αυτούς και ότι τους μαλάκες που μου το πούλησαν. Πάντα όμως πλέων παίρνω κομμάτια που είναι 1-2 χρόνια στην αγορά προκειμένου να ξέρω στα σίγουρα αν είναι ελλατωματικά. Διαβάζω κριτικές απο ιδιοκτήτες και όχι απο περιοδικά(γιατί τα περιοδικά λαδώνοντε) και έτσι είμαι σχεδών σίγουρος για την αγορά που θα κάνω. Μόνον έτσι γίνεται δουλειά στην Ελλάδα δυστηχώς. Trust nobody... Όσο αφορά το γιατί πέρνω προιόντα που είναι ήδη 1-2 χρόνια στην αγορά, το κάνω γιατί περίπου τόσο κρατάει ο κύκλος πωλήσεων προιόντων. Αυτός είναι ο εξής: 1)Εισαγωγή του προιόντως στην αγορά. 2)Στάδιο αναπτύξεων των πωλήσεων. Το προιόν είναι καινούργιο και όλοι πέφτουν με τα μούτρα να το αγοράσουν, πέφτει λοιπόν και η ανάλογη διαφήμιση για να ανέβουν οι πωλήσεις. 3)Η ωριμότητα του προιόντως. Μετά απο 4-5 μήνες στην αγορά το προιόν έχει σταθεροποιηθεί. Η εταιρεία έχει βγάλει το μεγάλο ποσοστό κέρδους και τώρα ρίχνει τις τιμές του για να συνεχίσει να πουλάει περισσότερο. 4)Στάδιο κορεσμού. Ο κορεσμός προιόντος έρχεται όταν οι ανταγωνιστικές εταιρείες "αντιγράφουν" το προιόν της εταιρείας ή ακόμα και το τελοιοποιούν. Με αποτέλεσμα η δημοτικότητα του προιόντος να πέσει. 5)Στάδιο παρακμής. Η παρακμή προιόντος χαρακτηρίζεται απο την τελική μείωση πωλήσεων. Εκεί είναι που ελλατόνοντε κατά πολύ οι πωλήσεις και η εταιρεία κατασκευής του δεν έχει πλέων μεγάλα κέρδοι απο εκεί μιας και οι πωλήσεις είναι τραγικά μικρές. Συνήθως οι εταιρείες κατασκευής εξαρτημάτων υπολογιστών, με το που φτάσει ένα προιόν στο 3ο στάδιο έχουν πλασάρει νέο εξάρτημα ούτως ώστε να έχουν σταθερά κέρδοι. Ένα προιόν δεν θα χαρακτηριστεί ως ελλατωματικό προιόν πριν φτάσει στο 4ο στάδιο πωλήσεων. Ήτε αυτό είναι εκτυπωτής, ήτε είναι κάρτα γραφικών. Η εταιρείες αυτές δεν προτίθονται να χάσουν τα κέρδοι τους απο τους ανυποψίαστους που αγοράζουν τα ανταλλακτικά τους. Πέρα απο αυτό, βγάζουν τόσα νέα προιόντα σε τόσο μικρό διάστημα που και να βγεί ένα προιόν ελλατωματικό, υποστηρίζουν ότι έτυχε να βγει ένα στα 100 νέα προιόντα. Μετά που θα βγει στο 4ο στάδιο το προιόν και ανακοινωθεί ως ελλατωματικό η εταιρεία κατασκευής στο αντικαθιστά με ένα νέο προιόν ακριβώς για να μην σε χάσει απο πελάτη. Επειδή είναι τέτοιος ο κύκλος πωλήσεων των προιόντων γιαυτό η ΕΕ ανάγκασε τις εταιρείες να δίνουν 2 χρόνια εγγύησης το λιγότερο. Ούτως ώστε να μην ζημιόνεται ο καταναλωτής. Αυτά είχα να πω και συγνώμη για το σεντόνι. Ξέφυγα και λίγο αλλά καλό είναι να τα μαθαίνουμε αυτά για να μην μας πιάνει κότσο το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον Gelinos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Ωραία τα πες ρε Geline! Ποντάκι από μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Η απόλυτη ξεφτίλα. Πήγα από κει και δεν μου το άλλαζαν. Είπαν ότι μλκία θες για να δικαιολογήσουν την μη αντικατάσταση. Δεν στέκουν πουθενά αυτά που λέγανε και στηριζόντουσαν μόνο στο ότι μετά από 20 ημέρες δεν κάνουν αλλαγές και αναγράφεται μόνο πάνω στην απόδειξη αγοράς. Κι αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα, ακόμα και γι' αυτά που πιθανότατα δεν χρησιμοποιούνται άμεσα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθούν μετά από 1-1,5 μήνα (Και αν είναι προβληματικά, δεν το αναγνωρίζουν!!!) Ξεφτιλίστηκε ολόκληρο ΠΛΑΙΣΙΟ μπροστά σε πολλούς πελάτες του που ήταν παρών για ένα ασήμαντο κόστος που τους στοιχίζει η αναγόμωση ενός μελανιού (που όπως αποδείχτηκε μάλιστα αυτά τα @work είναι κάκιστης ποιότητας και αναμφιβόλου αξιοπιστίας) (και το έγχρωμο που δούλευε, ένα ξεπλυμένο χρώμα έβγαζε. Πληροφοριακά το λέω) Φεύγοντας από κει, τους το εξεσφενδόνισα μέσα στο μαγαζί τους λέγοντας τους πάρτε το αναγομώστε το ξανά και πουλήστε το πάλι ξεφτίλες! Η απόλυτη ξεφτίλα!!!!! Έχασαν ένα πελάτη που θα τους άφηνε αρκετά χρήματα και στο μέλλον για να μην χρεωθούν 2-3€ που τους κοστίζει το μελάνι! Τώρα με αυτό που έγινε δεν θα με δουν ούτε ζωγραφιστό ξανά εκεί μέσα κι ελπίζω το δικό μου πάθημα με το εν λόγω μαγαζί, να γίνει μάθημα και για νυν αλλά και μελλοντικούς πελάτες αυτού του μαγαζιού. ΟΥΣΤ Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά στην αγορά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Στείλε τους σε mail λινκ από το παρών θρεντ. Έτσι για να νιώσουν τι μλκες είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στείλε τους σε mail λινκ από το παρών θρεντ. Έτσι για να νιώσουν τι μλκες είναι. Μετά θα είχαν βάση για να μηνύσουν το mybike.gr για δυσφήμιση και για τον λόγο ότι το φόρουμ υπάγαιτε σε ελλάδα(gr) απότι ξέρω τους είναι πολύ εύκολο να πέσουν μηνύσεις. Αν ήταν στο εξωτερικό(com) κλαιν μαιν θα ήταν και θα μας έκλαναν μέντες. Ωραία τα πες ρε Geline! Ποντάκι από μένα. Ευχαριστώ για το ποντάκι. Το θέμα είναι να αρχίσουμε να νιώθουμε σαν καταναλωτές. Να κάνουμε έρευνες αγοράς και όχι να πέφτουμε με τα μούτρα σε ότι μας πλασάρουν. Αλέξη καλά τους έκανες. Μπας και νιώσουν αλλά δεν νομίζω... Όσο για τα μελάνια, αν τα δικά σου δεν έχουν τελειώσει τελείως και τα αναγνωρίζει απλά ως ελάχιστο μελάνι, πάρε μελάνι σε κανονικό μελανοδοχείο(όχι για εκτυπωτές) πάρε και μια σύριγγα. Ρούφηξε το μελάνι με την σύριγγα, και τρύπισε απο τα πλάγια-ψηλά στην γωνία το μελανοδοχείο του hp με την σύριγγα και βάλε το μελάνι μέσα. Ήστερα κάψε με αναπτήρα την συγκεκριμένη γωνία(αν έχεις υπομονή, κάψε λίγο πλαστικό απο στιλό και ρίξε το εκεί[για να μην πεταχτούν μελάνια]). Για να το τρυπήσεις ποιο εύκολα μπορείς να ζεστάνεις ελάχιστα την γωνία. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αλλά και για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαλόγου (μην πέσετε να με φάτε όλοι, διότι και εγώ προτιμώ το μαγαζάκι της γειτονιάς) έχω τα εξής εύλογα ερωτήματα: 1) Που αποθήκευσε ο ALX τα μελάνια τόσο καιρό? Μπορεί να αποδείξει ότι δεν τα είχε κάτω από τον ήλιο, όπου στο 2ήμερο έχουν χαλάσει έστω και σφραγισμένα? Μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν γενικότερα οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης? 2) Μια πιθανότητα να υπάρχει από Πλαίσιους να το πιστεύουν αυτό, θα έμπαιναν στην διαδικασία επιστροφής? Γιατί να σε πιστέψουν? 3) Μήπως θα έβρισκε σίγουρα τον μπελά του για κάτι τέτοιο ο υπάλληλος-υπεύθυνος? 4) Μήπως γενικότερα απαγορεύεται οι οποιεσδήποτε αλλαγές σε προϊόν με απόδειξη αγοράς άνω των 20 ημερών, οπότε θα λογοδοτεί σίγουρα ο υπάλληλος που δεν θα το τηρήσει? Όλα αυτά βέβαια αποτελούν θέματα του πλαισίου, το οποίο κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, χωρίς ίχνος πελατοκεντρισμού, παρά μόνο εάν έχεις μέσον. Μίλησα μόλις με έναν (πρώην) διευθυντή δικτύου του e-shop, και πρώην πωλητή του πλαισίου. Μου λέει ότι νομικά ο χρόνος επιστροφής καθορίζεται από την εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος, δηλαδή την ημερομηνία λήξεως. Έπρεπε να σου το αλλάξουν το μελάνι διότι έπρεπε να είχε άρτια λειτουργία για όλο το διάστημα που καθορίζει η εγγύησή του, ανεξάρτητα του πόσο παλιά το αγόρασες. Επίσης μου είπε ότι έχουν γραφτεί ιστοσελίδες για το πως να παίρνετε τα χρήματα σας πίσω από το Πλαίσιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αλλά και για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαλόγου (μην πέσετε να με φάτε όλοι, διότι και εγώ προτιμώ το μαγαζάκι της γειτονιάς) έχω τα εξής εύλογα ερωτήματα: 1) Που αποθήκευσε ο ALX τα μελάνια τόσο καιρό? Σε συρτάρι του γραφείου μου.Μπορεί να αποδείξει ότι δεν τα είχε κάτω από τον ήλιο, όπου στο 2ήμερο έχουν χαλάσει έστω και σφραγισμένα? Ναι... γιατί το ένα δούλευε κανονικά και το άλλο όχι. Μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν γενικότερα οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης? Όχι, αλλά μέσα στο σπίτι τα φυλάνε όλοι. 2) Μια πιθανότητα να υπάρχει από Πλαίσιους να το πιστεύουν αυτό, θα έμπαιναν στην διαδικασία επιστροφής? Γιατί να σε πιστέψουν? Γιατί, μήπως τους λέω αλήθεια??? Μήπως είναι ευτελές το ποσό της χασούρας τους μπροστά σε αυτό που έχασαν τώρα που με έχασαν από πελάτη? 3) Μήπως θα έβρισκε σίγουρα τον μπελά του για κάτι τέτοιο ο υπάλληλος-υπεύθυνος? Γι' αυτό είναι εκεί... για να παίρνουν υπεύθυνες αποφάσεις. Με την υπεύθυνη καταστήματος μίλησα. 4) Μήπως γενικότερα απαγορεύεται οι οποιεσδήποτε αλλαγές σε προϊόν με απόδειξη αγοράς άνω των 20 ημερών, οπότε θα λογοδοτεί σίγουρα ο υπάλληλος που δεν θα το τηρήσει? Κακώς, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να κάνεις εξαίρεση. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Πόσο μάλλον για ένα μεγάλο κατάστημα σαν το πλαίσιο με τρελούς τζίρους. Τι κέρδισαν τώρα από αυτό που έκαναν? Ένα πελάτη λιγότερο που στο μέλλον θα τους άφηνε ένα σωρό χρήματα ακόμα. (όπως τους έχω αφήσει κατά καιρούς από αναβαθμίσεις των υπολογιστών μου και από διάφορα αναλώσιμα) Όλα αυτά βέβαια αποτελούν θέματα του πλαισίου, το οποίο κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, χωρίς ίχνος πελατοκεντρισμού, παρά μόνο εάν έχεις μέσον. Μίλησα μόλις με έναν (πρώην) διευθυντή δικτύου του e-shop, και πρώην πωλητή του πλαισίου. Μου λέει ότι νομικά ο χρόνος επιστροφής καθορίζεται από την εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος, δηλαδή την ημερομηνία λήξεως. Έπρεπε να σου το αλλάξουν το μελάνι διότι έπρεπε να είχε άρτια λειτουργία για όλο το διάστημα που καθορίζει η εγγύησή του, ανεξάρτητα του πόσο παλιά το αγόρασες. Επίσης μου είπε ότι έχουν γραφτεί ιστοσελίδες για το πως να παίρνετε τα χρήματα σας πίσω από το Πλαίσιο. Έτσι θα έπρεπε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μου κάνει εντύπωση το ΠΛΑΙΣΙΟ να έχει αλλάξει τόσο πολύ το after sales του. Προσωπικά, μου έχουν αλλάξει: * Ένα σκληρό δίσκο που χτύπησε μετά απο δύο χρόνια με καινούργιο μέσα σε 1 ώρα. * Ένα DVD-Recorder γιατί απλά δεν μου άρεσε! Χωρίς καν να το ελέγξουν. * Ένα φορητό σκληρό γιατί πάλι απλά δεν μου έκανε! (Χωρίς καν να το ελέγξουν ξανά) * Και δύο μελάνια (μπορεί να ήταν και της @work) γιατί και σε εμένα δεν τύπωναν καθόλου. Και αυτά μάλιστα, πάρα πολύ εύκολα, μέσα σε 3 λεπτά. Το θεωρούσα κατάστημα το οποίο θα μου λύσει άμεσα το πρόβλημα χωρίς να με ταλαιπωρήσει. Τώρα αν λόγω των καιρών, έχει κάνει τέτοια στροφή, τότε έχουν επιλέξει τελείως λάθος δρόμο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες