TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάντα έχω αμφιβολίες όταν διαβάζω καταγγελίες για συνεργεία και αντιπροσωπείες, μήπως δηλαδή πρόκειται για εμπάθεια του καταγγέλλοντα ή σκόπιμη προσπάθεια δυσφήμισης. Τώρα όμως που είδα τον Λυμπερόπουλο να απαντά... ύστερα από 5 χρόνια και μάλιστα ΕΤΣΙ όπως απάντησε, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι όλα όσα έγραψε ο άνθρωπος στο αρχικό μήνυμα είναι αλήθεια - ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑ ΛΟΙΠΟΝ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 από τον TKM 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Επί της ουσίας απολύτως τίποτα δεν διαβάζω πέντε χρόνια μετά πέραν από μια δήλωση και απειλές τύπου μπαμπούλα.Αν έτσι αντιμετωπίζετε τα παράπονα των πελατών σας είστε όντως λίαν επιεικώς απαράδεκτοι Κύριοι και προσωπικά χαίρομαι που δεν είμαι ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω πελάτης σας. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Δηλαδή από της 4 σελίδες των μηνυμάτων που υπάρχουν το μόνο που έχει να γράψει η εταιρία είναι ότι θα κάνει μήνυση στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα, πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟ. υ.γ Και εγώ χαίρομαι που δεν είμαι και σίγουρα μετά από αυτό δεν ΄θα γίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 τωρα καταλαβα και εγω οτι ειναι τοσο παλιο το θεμα, epic fail απο την Λυμπεροπουλος να το ξεθαψει μετα απο τοσα χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Costumer service, οχι αστεια ρε!Αυτα τα θεματα 5ετιας που ξυπνανε στο ασχετο, πολυ μου αρεσουν!ΥΓ: Το 2011 σε ποιο μνημονιο ημασταν; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 από τον rtifosi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 Σοβαρή εταιρία! Με φοβερό team έρευνας και ανάλυσης aftersale... Οι τύποι διείσδυσαν στα άδυτα του ίντερνετζ και ανακάλυψαν τον συκοφάντη καταναλωτή, που είχε άδικο και του στέλνουν τα ΣΒΑΤ να τονε φάνε ωσάν τα αρπαχτικά! Η μαλακία είναι ότι "πουλάνε" μερικά από τα πιο μοσχοπουλημένα μοντέλα τις αγοράς και θέλωντας και μη θα έχουν πελατεία... αλλιώς με τέτοια φοβερή εικόνα δεν θα πουλούσαν ούτε σόμπες στον Αρκτικό κύκλο....Σοβαρά τώρα; Το θυμηθήκατε μετά από 5 χρόνια ότι σας δυσφημεί κάποιος σε ένα φόρουμ; Ή τώρα ανακαλύψατε το μαγικό κόσμο του internet;Μαντέψτε σε ποιο μαγαζί δεν θα πάνε όσοι διαβάσουν αυτό το θέμα τώρα που το ανακινήσατε. Δεν το λέω μη μου κάνουν μήνυση.Ειπαμε, ειναι αργη η νεα πλατφορμα αλλα οχι και 5 χρονια...internet explorer...Λογικά το 2020 θα σκάσει ένταλμα συλλήψεως για το παλικάρι με το ABUSΣας αγαπώ όλους! χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 Kαλα αυτο το αστειο με το παλικαρι με το abus για ενταλμα συλληψης.................ακομα γελαωωωωωωωωωω!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) H εταιρία Κ.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ ΕΠΕ έχει αποτανθεί στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και επιφυλάσεται για οποιοδήποτε νομικό δικάιωμα σχετικά με το σχόλιο του χρήστη mikevbb . Το παραπάνω ανυπόγραφο -στην ουσία - σχόλιο , αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση , για μία εταιρία η οποία σε πολύ δύσκολους καιρούς , επενδύει σε προσωπικό και εγκατστάσεις με μοναδικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών γύρω απο το PIAGGIO GROUP. Καταπληκτικό! Όποιος αποφάσισε να κινηθεί έτσι εκ μέρους της εταιρίας, θα του γυρίσεί (αν όχι ήδη) μπούμερανγκ.Μετά απο 5 ολόκληρα χρόνια, μάθατε για αυτό το post ή αποφασίσατε να αντιδράσετε; Διακρίνεστε απο αμεσότητα...Ευτυχώς που αναφέρετε οτι επιφυλάσεστε, καθώς η κατηγορία της συκοφάντησης προϋποθέτει οτι όντως αυτά που γράφονται είναι ψευδή. Διότι αν ισχύουν, τότε έχετε σκάψει περαιτέρω το λάκο σας. Γνωρίζετε ή χρειάζεστε να σας θυμίσω αντίστοιχη περίπτωση με πασίγνωστη εταιρία όπου αρχικά ξεκίνησε με απειλές και στο τέλος ζήταγε δημοσίως συγνώμη;Που απο την αντίδρασή σας, πιστεύω οτι ουδεμία συκοφάντηση υφίσταται. Διότι αν δεν ίσχυαν αυτά που αναφέρει το παλικάρι, πολύ απλά θα είχαμε μια απάντηση απο την εταιρεία σας, με την δική σας τεκμηριωμένη εκδοχή που όχι μόνο θα αποκαθιστούσε άμεσα την φήμη σας αλλά θα ξεφτίλιζε και τον "καταγγέλων".Αντ' αυτού διαβάζουμε μια άκυρη απειλή (5 χρόνια μετά επαναλαμβάνω, φαντάζομαι οτι θα υποστηρίξετε στο δικαστήριο ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά έκτοτε λόγω του post αυτού έτσι;), που επίσης είναι ανυπόγραφη.Το ότι μια εταιρία επενδύει(;) σε προσωπικό και εγκαταστάσεις με μοναδικό (εδώ γελάμε) σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών γύρω απο το PIAGGIO GROUP, είναι ανάξιο αναφοράς, παρά πλάγιας διαφήμισης καθώς δεν έχει καμία σχέση με το αν συκοφαντείται ή όχι.Με λίγα λόγια, αν έτσι χειρίζεστε τους δυσαρεστημένους πελάτες σας, τότε δεν χρειάζεται κανένας να σας συκοφαντήσει καθώς το πράτετε οι ίδιοι. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 από τον sorath 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 Mods, σοβαρα τωρα ΟΝΤΩΣ ειναι ανθρωποι της εταιρειας; Δηλαδη επικοινωνησαν μαζι σας και τσεκαρατε οτι οντως ειναι αυτοι που λενε οτι ειναι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 Mods, σοβαρα τωρα ΟΝΤΩΣ ειναι ανθρωποι της εταιρειας; Δηλαδη επικοινωνησαν μαζι σας και τσεκαρατε οτι οντως ειναι αυτοι που λενε οτι ειναι;;Φημες λενε πως εκει στην piaggio εχουν χαλασει μεχρι και τα τηλεφωνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Suzuki εσύ; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 μια άκυρη ιστορία,απο εμένα σχετικά με το πως αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι μάστοροι τους πελάτες θύματα.. πριν 3 χρόνια σε ταξίδι προς θεσσαλονίκη έκαψα φλάτζα κεφαλής στο αυτοκίνητο (φιατ-πουντο-σπορτινγκ)πήγα σε εξουσιοδοτημένο στην συμπρωτεύουσα και μου είπαν για αλλαγή φλάτζας μόνο.πηγαίνω μετά απο 2 μέρες να το πάρω και μου κάνουν λογαριασμό 580 ευρώ!δηλαδή μου χρέωσαν εργατικά 450 ευρά άρχισα να φωνάζω και να ωρύομαι και τότε βγήκε ο αρχιμάστορας απο μέσα και είπε το εξής ιστορικό..."κόψτε του ένα κατοστάρικο να τελειώνουμε!" συμπέρασμα....αμα φωνάξεις λίγο είναι αλλιώς!στην δικιά μου περίπτωση όμως δεν τελείωσε εκεί...λεγοντάς το μου ανέβασε τα στο κεφάλιήταν δηλαδή σαν να μου έλεγε ότι είμαι μαλάκας!η επόμενη κίνηση μου ήταν να μπω στο αυτοκίνητο και να φύγω χωρίς να πληρώσω.ήλπιζα να προσπαθήσει κανένας να με σταματήσει για να τα κάνω πουτάνα όλα εκεί μέσα,αλλά δυστυχώς μείναν κόκαλο.είχα και στο πορτ μπακάζ βέβαια πολλά εργαλεία απο το τρακτέρ ακόμη και σήμερα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς... φωνάξτε λίγο μάγκες....αν μην τι άλλο μετά αισθάνεσαι πιο όμορφα!Α ρε Κωστή αγαπημένε...... έφυγες νωρίς από κοντά μας γμτ. Γι' αυτό ταιριάζαμε στην παρέα. Εφαρμόζαμε τις ίδιες εγγυημένες μεθόδους στα λαμόγια...... Ειπαμε, ειναι αργη η νεα πλατφορμα αλλα οχι και 5 χρονια... Δικηγόρο έχετε εκεί στο μαγαζί? http://www.karagiannislawfirm.gr/νεα/anastolh-paragrafhs-paragrafh-adikhmatwn-poy-diaprattontai-dia-toy-typoy 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Πιο άμεση απάντηση πεθαίνεις από την θιγμένη αντιπροσωπεία Υγ: και η κακή διαφήμιση πάντως δεν παύει να είναι διαφήμιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για μια (στην χειρότερη περίπτωση) συκοφαντία;Πως είχα την εντύπωση εγώ, ότι είναι για φόνους, εκβιασμούς, μεγάλες οικονομικές απάτες, απειλές κατά ζωής κ.ο.κ.Καλή τύχη, να βρείτε ένα χρήστη σε φόρουμ πριν 5 χρόνια, που από τότε, μπορεί να έχει αλλάξει μερικές χιλιάδες IP, πάροχο ίντερνετ, σπίτι, χώρα....βρισκετε ευκολα...ποιο ευκολα απο οσο φανταζεσε.....αλλα δεν νομιζω κανενας να ασχοληθει...νομιζω οτι οι ανθρωποι του ΗΕ που οντως ειναι επαγγελματιες και κανουν παρα πολυ καλη δουλεια εχουν να ασχοληθουν με σοβαροτερα πραγματα.... @mods ... Απο οσο καταλαβενω μεχρι τωρα δεν ειναι τρολ.......το οποιο πρεπει κατα την γνωμη μου να διασταυρωσετε... και να μας διαφωτησετε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 .......νομιζω οτι οι ανθρωποι που οντως ειναι επαγγελματιες και κανουν παρα πολυ καλη δουλεια εχουν να ασχοληθουν με σοβαροτερα πραγματα... Οι υπόλοιποι ψάχνουν παντού αλλού εχθρούς και φταίχτες, εκτός απ' το να κοιτάξουν μέσα στον καθρέπτη τους....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Οι υπόλοιποι ψάχνουν παντού αλλού εχθρούς και φταίχτες, εκτός απ' το να κοιτάξουν μέσα στον καθρέπτη τους.......sorry για το Η.Ε. (Ηλεκτρονικο εγγλημα) ελεγα (το τροποποιησα)Αλλα ακομα και ετσι.. εχεις παρα παρα πολυ δικαιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 sorry για το Η.Ε. (Ηλεκτρονικο εγγλημα) ελεγα (το τροποποιησα)Αλλα ακομα και ετσι.. εχεις παρα παρα πολυ δικαιο. Είδες? Μια λεξούλα πόση διαφορά έκανε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Ραντεβού εδώ σε 5 χρόνια, για να δούμε την απάντηση 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Επί της ουσίας απολύτως τίποτα δεν διαβάζω πέντε χρόνια μετά πέραν από μια δήλωση και απειλές τύπου μπαμπούλα.Αν έτσι αντιμετωπίζετε τα παράπονα των πελατών σας είστε όντως λίαν επιεικώς απαράδεκτοι Κύριοι και προσωπικά χαίρομαι που δεν είμαι ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω πελάτης σας.Το αυτο.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Αυτός το ξέθαψε κι εσείς το συντηρείτε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Μάλλον περισσότερος κόσμος πρέπει να μάθει για το Streisand effect, που ονομάστηκε από την ομόνυμη ηθοποιό όταν προσπάθησε να κρύψει πληροφορίες σχετικά με μία πανάκριβη βίλα της. The Streisand effect is the phenomenon whereby an attempt to hide, remove, or censor a piece of information has the unintended consequence of publicizing the information more widely, usually facilitated by the Internet.https://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effect 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Μάλλον περισσότερος κόσμος πρέπει να μάθει για το Streisand effect, που ονομάστηκε από την ομόνυμη ηθοποιό όταν προσπάθησε να κρύψει πληροφορίες σχετικά με μία πανάκριβη βίλα της. The Streisand effect is the phenomenon whereby an attempt to hide, remove, or censor a piece of information has the unintended consequence of publicizing the information more widely, usually facilitated by the Internet.https://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effectΕγω παντως ξερω καποιον που καταφερε να "διαγραψει" το ιντερνετζζζζ.... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) α ρε.... πραγματικα θα ξενερωσω αν δω οτι τελικα ειναι τρολ κ δεν ειναι η ελληνικια αντΟΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ μηχανακων πιατζιο... θα γινει το καλυτερο ανεκδοτο evah οσον αφορα τον χρονο αντιδρασης...σα να βλεπω τον τυπο να κανει γκουγκελ "λυμπεροπουλος Piaggio" και αναψοκοκκινισμενος να μπαινει μεσα στο mybike απο το αποτελεσμα που βγηκε στην σελιδα 102324 να φωναζει τον γιο του μπατζανακη του κουμπαρου που "ξερει απο Κουμπιουτερζ και ιντερνετζ" να του φτιαξει λογαριασμο για να μπει κ να πει αυτο...Απο την αλλη δε θα το μαθουμε ποτε προφανως εκτος αν δε διαβασουν ποτε τα επομενα λεγομενα γιατι ξεχασαν πως μπαινουν εδω "καπου το εσωσα στην επιφανεια εργασιας το θεμα" Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 από τον cloud_constructor 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 Δηλαδή από της 4 σελίδες των μηνυμάτων που υπάρχουν το μόνο που έχει να γράψει η εταιρία είναι ότι θα κάνει μήνυση στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα, πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟ. υ.γ Και εγώ χαίρομαι που δεν είμαι και σίγουρα μετά από αυτό δεν ΄θα γίνω.Τραγικο η οχι,τρολια η οχι πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι καποια πραγματα διωκονται απο τον νομο.Δεν εξεταζω το δικιο η το αδικο της οποιας εταιρεια,ουτε αν μια δημοσιευση επεσε στην αντιληψη της μετα απο 5 η 10χρονια.Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις σιγουρα θα ταλαιπωρηθειτε,πιθανοτατα θα κανετε πλουσιο καποιον δικηγορο και λογικα θα πληρωσετε μια γερη αποζημιωση στο τελος απ οτι εχει δειξει η ιστορια.Μην λετε ονοματα εκτος αν ειστε σιγουροι οτι εχετε δυνατα αποδεικτικα στα χερια σας.Ειναι δυσκολες εποχες και ειμαι σιγουρος οτι σε κανεναν δεν τρεχουνε τα ευρω απο τα πατζακια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 Έχεις δίκιο δεν είναι τραγικό είναι τραγικότατο, από την στιγμή που επιλέγεις να ασχοληθείς και το μόνο που έχεις να γράψεις είναι θα κάνω μήνυση τότε το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό για την σοβαρή εταιρία που γράφει ο κύριος αυτός ότι έχει είναι ο χλαπάτσας από την παλιά σειρά της Ελλάδος τα παιδιά. Καλή τύχη λοιπόν στην συγκεκριμένη εταιρία αλλα ακόμα και να έχει δίκιο και να κερδίσει μια τεράστια αποζημίωση η γνώμη που έχω σχηματίσει δεν αλλάζει, και ΄δεν αλλάζει όχι γιατί με έπεισε ο δημιουργός του θέματος αλλα γιατί η εταιρία φρόντισε για αυτό. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες