midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Στα πρώτα 2.000 χλμ έχω μια μέση κατανάλωση 6,5 με 7 lt/km ανάλογα με τα κέφια. Σε χαλαρότερους ρυθμούς λίιιιιιιιγο χαμηλότερα. Εντύπωση μου έκανε οτι σε μια βολτούλα στην Χαλκίδα με ταχύτητες από 160 μέχρι απαγορευτικά νούμερα ο μετρητής σταμάτησε στο 7 ενώ περίμενα πολύ παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Εμ βεβαια οταν το δικο σου εχει ροπη τρακτερ και καμια τελικη 270 τα 180 του φαινονται ρελαντι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNtOtHeWiLdAh 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 μην απορείς στο πήγαινε το ποσοστό ανωφερειών είναι μεγαλύτερο των κατωφερειών μετρημένο πολλάκις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2013 5.2lt/100km σε 200χμ επαρχιακών και νησιωτικών δρόμων, πηγαίνοντας σε ρυθμούς της vespa 50 special ενός φίλου με κυλινδροπίστονο 130cc και εξάτμιση pollini, θυριδομένη με μεγάλο carb ο οποίος την έσκιζε και έκαψε 2lt/100km παραπάνω από εμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Μέσα στην πόλη η Breva καίει 5-6 lt / 100 km μετά από πολλά γεμίσματα και μετρήσεις. Για 750cc καλά είναι πιστεύω, τόσο το υπολογίζαμε και πριν την πάρουμε. Σε εκδρομές, εθνική κλπ δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Εμένα η κατανάλωση έπεσε απο τα 6 που έκαιγε στην Θεσ/νίκη γύρο στα 5,5και κάτι στην Αθήνα. Μάλλον είναι που κινούμε πιο πολύ σε μεγάλους δρόμους ή λες να είναι το κλίμα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Εμένα η κατανάλωση έπεσε απο τα 6 που έκαιγε στην Θεσ/νίκη γύρο στα 5,5και κάτι στην Αθήνα. Μάλλον είναι που κινούμε πιο πολύ σε μεγάλους δρόμους ή λες να είναι το κλίμα?? Τί εννοείς? Ότι σε σήκωσε το κλίμα της Αθήνας? :P Μη λες τέτοια... θα σε αποκηρύξουνε οι επάνω και δε θα τολμάς να πατήσεις. :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Εμενα με νορμαλ οδηγηση καθημερινα σε Αττικη οδο και ελαχιστα μεσα στην πολη κυμαινεται απο 5.5-6.5 αναλογα με το ποσο με τρωει το χερι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 το αστείο της υπόθεσης είναι οτι το θέμα υπάρχει από το 2005 και υπάρχει ποστ στην 1η σελίδα που μιλάει για 0,90 τιμή βενζίνης πόσο ανέμελα παίζει να κάναν βόλτες αυτοί.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ambos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 2.85 lt sorry δεν κρατηθηκα SUZUKI FX 125. 125 χιλιομετρα εως το κοκκινο. Ντεποζιτο 4,5 λιτρων αν θυμαμαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Στη σημερινή βόλτα 310 χιλιομέτρων, το 900 έκαψε λιγότερο από 15 λίτρα καυσίμου (~4,8 λτ/100χμ). Τα 200 χμ ήταν σε εθνικό δίκτυο με ταχύτητες 90-130 με λίγα ξεσπάσματα, και τα υπόλοιπα χιλιόμετρα ήταν σε επαρχιακό δίκτυο με ταχύτητες 50-90. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Σήμερα έκαψε γύρω στα 7.5 λίτρα στα 100, το GSXR. Καλά είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Έχω δανειστεί αυτές τις μέρες το vstrom 650 ενός φίλου που έφυγε 4ήμερο και επειδή το βολτάρω μήπως κάποια στιγμή αλλάξω μηχανή,παρατηρώ ότι η διαφορά στην κατανάλωση συγκριτικά με το δικό μου είναι εμφανέστατη!Δεν μπορώ να μιλήσω με ακριβή νούμερα(κοντά στα 5,5 λίτρα την υπολογίζω) αλλά βλέπω την ένδειξη που με δυσκολία πέφτει.Άσε που με το vstrom γίνεται και το κορυφαίο να ανεβαίνει κάποιες στιγμές η παυλίτσα από το δύο στο τρία(έχει γίνει 2-3 φορές εξαιτίας ίσως κάποια κλίσης του δρόμου,δεν ξέρω..),πράγμα που με το Tiger δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 πως να το δεις με 1050 κυβικα και καμια 130αρια αλογα που χεις να ταισεις να ουμ' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Δραματική η κατάστασις...πρέπει να βρω μια κόρη βενζινά ή να αλλάξω μηχανή και αμάξι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Ευκολα ανταλλαζω το tdm με τον τιγρη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
endurocross 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 cbf 600 2007 6 λιτρα/100 μεσος ορος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή. Μην μετράτε την κατανάλωση με το πότε θα ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας, γιατί: 1) Δεν είναι δυνατόν να έχετε κολλημένο το μάτι σας επάνω στο λαμπάκι και να ξέρετε πότε ακριβώς θα ανάψει. 2) Προσωπικά, η ένδειξη ότι η μηχανή καίει πλέον την ρεζέρβα, μου έχει ανάψει κανα 2,3 φορές και μετά από κάποια χιλιόμετρα έχει σβήσει, ίσως να φταίει η κλίση του εδάφους. 3) Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε απολύτως σίγουροι ΠΟΣΟ μεγάλη είναι η ρεζέρβα μας. Μπορεί το manual να λέει π.χ. 4 Lt αλλά χλωμό το κόβω να είναι ακριβώς 4. Εγώ όταν θέλω να μετρήσω κατανάλωση, α) φουλάρω μέχρι ενός μεταλικού δείκτη που υπάρχει στην τάπα του ρεζερβουάρ. β) μηδενίζω κατευθείαν τον ένα από τους δύο χιλιομετρητές μου. γ) και όταν κάνω τα χιλιόμετρα που είναι να κάνω, πάω και ξανα-φουλάρω πάλι μέχρι τον δείκτη. Έτσι ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα λίτρα έχω κάψει και ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα χιλιόμετρα έκανα με αυτά τα λίτρα... Καταναλώσεις που μετρούνται με υποθέσεις και εκτιμήσεις, απλά δεν είναι αξιόπιστες. παρα μα παρα πολυ σωστος.ετσι ακριβος πρεπει να γινετε η μετσηση.+1000 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikosFrouros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Η βενζίνη ήταν στα 90 λεπτά και πήγε κατα διαόλου.....αν δείτε από τα πρώτα πόστο. Αντε εσύ τώρα και εγώ να συντηρήσεις μηχανή. Το να την πάρεις είναι άλλο ευαγγέλιο.... Και οι πολιτικοί ειναι στον γκιωνη τους γιατί περνούν από τον απλό πολιτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 1η ιανουαριου σημερα, καλη μας χρονια, αλλα και μερα που οι...λογιστες συμπληρωνουν τα βιβλια τους. Βλεπω λοιπον στο excelακι μου τα εξης στατιστικα για φετος: Ολικό κόστος καυσίμου 595,50 € Ολική Ποσότητα καυσίμου 357,09ℓ Μέση Τιμή Καυσίμου 1,671€/ℓ Αριθμός ανεφοδιασμών 48 Κατανάλωση 3,91ℓ/100km Μιας και το δειγμα ειναι αρκετα μεγαλο (1 χρονος και περιπου 50... pit stops) και περιλαμβανει ολες τις συνθηκες οδηγησης που συναντησα μες στο χρονο (μπολικη πολη, εκδρομες, δικαβαλα, εθνικη και ολιγα Μεγαρα), μπορουμε με αρκετη ασφαλεια να πουμε οτι τα σκαρτα 4 λιτρα στα εκατο ειναι μια ρεαλιστικη μεση καταναλωση για το CBFακι. Απο περιεργεια για αυτο το νουμερο και τα "κουφα" που ακουγα απο αλλους ιδιοκτητες μπηκα στην ολη διαδικασια. Ναι μου αρεσουν και οι αριθμοι, οποτε εχω ενα διαγραμμα με τις τιμες των πρατηριων που επισκεφτηκα. Βαση αυτου προκυπτει και η ανωθεν bold μεση τιμη της βενζινης. Οι "αιχμες" ειναι πανακριβα βενζιναδικα ξεχασμενα σε χωρια κατα τη διαρκεια εκδρομων. Ενδιαφερουσα η αυξημενη τιμη το καλοκαιρι, τυχαια αραγε; Οπως και να εχει, καλα χιλιομετρα σε ολους με το νεο ετος και μακαρι καταναλωσεις, τιμες και και και να μην αποτελεσουν ανασταλτικο παραγοντα στις βολτες μας. Καλη χρονια! :) 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Ωραίος ο estebahn. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 μ@λ@κιστηκα ενα ντεποζιτο ολοκληρο μεστην πολη με το CBF. Μετρησα 9λ/100χλμ οταν φουλαρισα. Αουτς. Ωρα να ηρεμουμε,και η σειρα του TTR ξαναηρθε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 μ@λ@κιστηκα ενα ντεποζιτο ολοκληρο μεστην πολη με το CBF. Μετρησα 9λ/100χλμ οταν φουλαρισα. Αουτς. Ωρα να ηρεμουμε,και η σειρα του TTR ξαναηρθε! Αφου το ξερεις.Μην κανεις τετοια λαθακια ομοσταυλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 υπολογίζω γύρω στα 5... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Ενημέρωση, μετά από καθαρισμό και ψιλό-σερβις καρμπυρατερ από εμένα (σπασμένα ζιγκλερ, τρύπιες φούσκες[οι οποίες μπαλώθηκαν αλλά δεν άλλαξαν προσωρινά τουλάχιστον], και πολύ μπίχλα) η κατανάλωση έπεσε απο τα 8/100 στα 5.9/100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες