Jump to content

Recommended Posts

Έχεις ακούσει για μια γλώσσα που λέγεται ελληνικά ; Γράφουμε μόνο ελληνικά είναι στους κανόνες του forum :rtfm:

http://www.mybike.gr/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια ποια γραναζια ειναι καλιτερα για το ιννοβα injection που εχω?? 13-36?? ι αν οχι θελω τιν γνωμη σας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναί, είναι 0.10mm και για τις 2 βαλβίδες.

Διαβασα όλα τα θεματα σχετικα με την συντηρηση του INNOVA και θελω να σε συγχαρω για την υπομονη σου ου εκατσες και τα εγραψες για να μπορουμε να γλυτωνουμε κανενα ευρω (οπως λεει και η γιαγια μου τα σκασμενα τα ευρα ειν' ακριβα και δεν παιρν'ς ουτε προφυλακτικα) Θα ηθελα αν ειναι ευκολο (και με το πασο σου δεν βιαζομαστε) να φτιαξεις κατι αντιστοιχο για το ASTREA GRAND ή SUPRA (απο το SUPRA πιο πολυ για την αλλαγη στα τακακια του δισκοφρενου μπροστα μιας και μηχανικα μοιαζουν αρκετα)

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... να φτιαξεις κατι αντιστοιχο για το ASTREA GRAND ή SUPRA (απο το SUPRA πιο πολυ για την αλλαγη στα τακακια του δισκοφρενου μπροστα μιας και μηχανικα μοιαζουν αρκετα)

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν αλλάζει τίποτα στην διαδικασία αλλαγής τακακιών.

Παραμένει ίδια.

Πόστ 24.

http://www.mybike.gr/topic/32862-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-innova-125/page__st__15

:afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα και παλι. Χτες μετα απο μεγαλη διαδρομη παρατηρησα το εξης εντυπωσιακο..... (Καλε μου innova04 τα φωτα σου.........)

Κατα την πορεια το ενιωσα να πηγαινει σαν να εχει ελαφρο ''λοξυγκα'' και ο φιλος που με ακολουθουσε μου ειπε να σταματησουμε γιατι του φαινοταν πως η αλυσσιδα κανει σαν το χαλιναρι του αλογου. Αφου σταματησαμε να το τσεκαρουμε, παρατηρησαμε πως η αλυσσιδα φαινοταν καλα, αλλα το φοβερο ηταν το εξης. Στο 2πλο σταντ πιανω την ροδα και την γυριζω με το χερι.Σε ενα ομως σημειο η αλυσσιδα φαινεται ξαφνικα να τεντωνει υπερβολικα και η ροδα φρεναρει (εξου και ο ''λοξυγκας''....). τοσο πολυ μαλιστα που αν γυρισεις την ροδα με δυναμη, οταν φτασει σε αυτο το σημει θα κοκκαλωσει........

Ακουω αποψεις...... (πληροφοριακα μου φανηκε να ειδα τζογο και στο σινεμπλοκ......).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα,

Μπράβο για τον χρόνο σου για τους οδηγούς που ανέβασες.

Έχω πάρει ένα innova '04 και μου έχει σπάσει το πίσω flash. Πήγα να το αλλάξω και ο προκάτοχος έχει κάνει κάποιες αλλαγές και δεν μπορώ να βρω τις άκρες από τα καλώδια για να συνδέσω.

Λύνω και άλλα καπάκια για τα καλώδια ή θα έπρεπε μόνο το ίδιο το flash και τα καλώδια θα ακολουθούσαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα και παλι. Χτες μετα απο μεγαλη διαδρομη παρατηρησα το εξης εντυπωσιακο..... (Καλε μου innova04 τα φωτα σου.........)

Κατα την πορεια το ενιωσα να πηγαινει σαν να εχει ελαφρο ''λοξυγκα'' και ο φιλος που με ακολουθουσε μου ειπε να σταματησουμε γιατι του φαινοταν πως η αλυσσιδα κανει σαν το χαλιναρι του αλογου. Αφου σταματησαμε να το τσεκαρουμε, παρατηρησαμε πως η αλυσσιδα φαινοταν καλα, αλλα το φοβερο ηταν το εξης. Στο 2πλο σταντ πιανω την ροδα και την γυριζω με το χερι.Σε ενα ομως σημειο η αλυσσιδα φαινεται ξαφνικα να τεντωνει υπερβολικα και η ροδα φρεναρει (εξου και ο ''λοξυγκας''....). τοσο πολυ μαλιστα που αν γυρισεις την ροδα με δυναμη, οταν φτασει σε αυτο το σημει θα κοκκαλωσει........

Ακουω αποψεις...... (πληροφοριακα μου φανηκε να ειδα τζογο και στο σινεμπλοκ......).

Λογικά, θα κάνει και κανα περίεργο κούνημα καθ'οδόν, το παπί...

Βαλε το παλι στο 2πλο σταντ, και κουνα τον τροχό στατικά να δεις ΑΝ κάνει κίνηση. Επίσης κούνα και την γραναζιέρα μεσα εξω,

οπως ειναι με την αλυσίδα πάνω.

Απο τα γραφόμενα σου, μαλλον κάποιο ρουλεμάν τελείωσε...

Αν τα αλλάξεις, αλλαξε τα και τα 3.

Τα λάστιχα του σινεμπλόκ, θα δεις σε τι κατασταση ειναι όταν ανοιχτεί. Αν δεν εχουν κοψίματα/πατηματα, δεν χρειάζονται αλλαγή.

Δες εδω τα ρουλεμάν μας.

http://www.wemoto.co...25-4_innova/04/

Δινει διαστασεις, και μεσω αυτων θα βρεις τα νουμερα των ρουλεμαν.

Πχ. της γραναζιερας ειναι 17/40/12 = 6203.

http://www.google.gr...iw=1097&bih=470

Πόσα χλμ εχεις ?

Αν επίκειται και καμμιά αλλαγή γραναζιων/αλυσίδας, τοτε ειναι ιδανικό να συνδυαστουν και οι 2 εργασίες. :afro:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα,

Μπράβο για τον χρόνο σου για τους οδηγούς που ανέβασες.

Έχω πάρει ένα innova '04 και μου έχει σπάσει το πίσω flash. Πήγα να το αλλάξω και ο προκάτοχος έχει κάνει κάποιες αλλαγές και δεν μπορώ να βρω τις άκρες από τα καλώδια για να συνδέσω.

Λύνω και άλλα καπάκια για τα καλώδια ή θα έπρεπε μόνο το ίδιο το flash και τα καλώδια θα ακολουθούσαν?

Ειναι πιο πισω οι φυσες. Δεν ειναι ακριβως εκει που τελειωνει το φλας. Αν θυμαμαι καλα οταν τα ειχα καταργησει και εγω ειχα βγαλει το πλαινο πλαστικο της σελας. Ειναι περιπου στο υψος της μεσης της σελας χωμενα σε ενα μικρο ανοιγμα. Αν βγαλεις το πλαστικο (νομιζω το δεξι.........) θα τα δεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πιο πισω οι φυσες. Δεν ειναι ακριβως εκει που τελειωνει το φλας. Αν θυμαμαι καλα οταν τα ειχα καταργησει και εγω ειχα βγαλει το πλαινο πλαστικο της σελας. Ειναι περιπου στο υψος της μεσης της σελας χωμενα σε ενα μικρο ανοιγμα. Αν βγαλεις το πλαστικο (νομιζω το δεξι.........) θα τα δεις.

Σωστός!

Ακριβως οπως τα'πες.

Τα καλώδια πάντως ειναι πολυ μικρης διατομής, και είναι λίγο παίδεμα να ματιστούν (αν εχουν κοπεί). :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά, θα κάνει και κανα περίεργο κούνημα καθ'οδόν, το παπί...

Βαλε το παλι στο 2πλο σταντ, και κουνα τον τροχό στατικά να δεις ΑΝ κάνει κίνηση. Επίσης κούνα και την γραναζιέρα μεσα εξω,

οπως ειναι με την αλυσίδα πάνω.

Απο τα γραφόμενα σου, μαλλον κάποιο ρουλεμάν τελείωσε...

Αν τα αλλάξεις, αλλαξε τα και τα 3.

Τα λάστιχα του σινεμπλόκ, θα δεις σε τι κατασταση ειναι όταν ανοιχτεί. Αν δεν εχουν κοψίματα/πατηματα, δεν χρειάζονται αλλαγή.

Δες εδω τα ρουλεμάν μας.

http://www.wemoto.co...25-4_innova/04/

Δινει διαστασεις, και μεσω αυτων θα βρεις τα νουμερα των ρουλεμαν.

Πχ. της γραναζιερας ειναι 17/40/12 = 6203.

http://www.google.gr...iw=1097&bih=470

Αυτος λες δηλαδη να ειναι ο λογος που τεντωνει η αλυσιδα σε ενα συγκεκριμενο σημειο? Κ καταφερνει και το φρεναρει εντελως? Δεν σε αμφισβητω (ευχαριστω κιολας!!!) απλα να το καταλαβω θελω. Φαντασου αν το παρω σβηστο κ το το τσουλαω νιωθω το κλοτσημα. Δεν συζητω να ζοριζω 1η και 2α...... Χαος..... Απλα σκεφτομαι μην τιποτε στο γραναζι το μπροστα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντασου αν το παρω σβηστο κ το το τσουλαω νιωθω το κλοτσημα. Δεν συζητω να ζοριζω 1η και 2α...... Χαος..... Απλα σκεφτομαι μην τιποτε στο γραναζι το μπροστα......

Ναι, δες και το εμπρόσθιο. Ειναι και πιο εύκολο να λυθεί.

Πάντως μην το αφήνεις ετσι, διότι αν σπάσει κατι ειναι επικίνδυνο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ηδη δρομολογησει καινουργιο σετ αλυσιδας και γραναζιων. Καλα δεν κανω?........ Αρα συμπεριλαμβανω και ρουλεμαν πισω τροχου.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλας για τα 23 και 25, σωστα?

http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_selection_pfk.php?block_01=13KPH3E1&block_02=F__1200&block_03=12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλας για τα 23 και 25, σωστα?

http://www.lingshond...200&block_03=12

Ναι.

Και το 24.

Το 23 = γραναζιέρα.

Τα 24 + 25 = τροχού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδεια εκτος απο το κλε500 εχω και ενα ιννοβα στην κατοχη μου το οποιο οταν ζεσταθει οι αλλαγες ειναι πολυ σκληρες καμια φορα και δεν αλλαζουν, αλλαζω λαδια παντα στην ωρα τους και ολα τα σερβις και ρυθμισα και τη βιδα που εχει στο πλαι αλλα τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδεια εκτος απο το κλε500 εχω και ενα ιννοβα στην κατοχη μου το οποιο οταν ζεσταθει οι αλλαγες ειναι πολυ σκληρες καμια φορα και δεν αλλαζουν, αλλαζω λαδια παντα στην ωρα τους και ολα τα σερβις και ρυθμισα και τη βιδα που εχει στο πλαι αλλα τιποτα

Ετος κατασκευης ?

Τι λάδια βάζεις ?

Ιξώδες ?

Χλμ στο κοντέρ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χρήσιμο παιδιά το θέμα ! Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου το πρώτο πρόβλημα του Innova μετά από τόσους μήνες στην κατοχή μου.

Έχω θέμα με την μίζα. Όλα ωραία και καλά δουλεύανε και ξαφνικά μια μέρα πάω να το ξεκινήσω και ακούγεται με το που πατάω το κουμπί ένα τακ μονό (ούτε καν να δείξει ότι βασανίζεται να γυρίσει η μίζα και να σκούζει σαν γάτα). Μετά από διάγνωση είδα ότι στον κάδο τις σέλας υπάρχει το ρελέ το οποίο για να λέμε και του στραβού το δίκιο πρώτη φορά το είδα! :mB_kalo_e: Το χαρακτηριστικό ΤΑΚ ακούγεται από εκεί. δεν είναι θέμα ασφαλειών ρελέ ούτε μίζας πιστεύω, γιατι τοτε θα έσκουζε. Τώρα ούτε καν κανει το κόπο να ρίξει μια στροφή.

Λέτε να φταίει το ρελέ και αν ναι, ξέρει κανεις κάποια τιμή?

Ευχαριστώ πολύ!

(Υ.Γ. Η μπαταρία είναι Τούμπανο) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χρήσιμο παιδιά το θέμα ! Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου το πρώτο πρόβλημα του Innova μετά από τόσους μήνες στην κατοχή μου.

Έχω θέμα με την μίζα. Όλα ωραία και καλά δουλεύανε και ξαφνικά μια μέρα πάω να το ξεκινήσω και ακούγεται με το που πατάω το κουμπί ένα τακ μονό (ούτε καν να δείξει ότι βασανίζεται να γυρίσει η μίζα και να σκούζει σαν γάτα). Μετά από διάγνωση είδα ότι στον κάδο τις σέλας υπάρχει το ρελέ το οποίο για να λέμε και του στραβού το δίκιο πρώτη φορά το είδα! :mB_kalo_e: Το χαρακτηριστικό ΤΑΚ ακούγεται από εκεί. δεν είναι θέμα ασφαλειών ρελέ ούτε μίζας πιστεύω, γιατι τοτε θα έσκουζε. Τώρα ούτε καν κανει το κόπο να ρίξει μια στροφή.

Λέτε να φταίει το ρελέ και αν ναι, ξέρει κανεις κάποια τιμή?

Ευχαριστώ πολύ!

(Υ.Γ. Η μπαταρία είναι Τούμπανο) :_thumbsup:

Μίζα 99%.

Τι μοντέλο είναι ? Χλμ ?

Αν δεν εχει αλλαχτεί, μαλλον ηρθε η ωρα της...

Τα συμπτώματα που περιγραφεις, ειναι πανομοιότυπα με τα δικά μου. Τότε.

Μαιος 2010.

Ποστ 67.

http://www.mybike.gr/topic/32862-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-innova-125/page__st__60

:afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετος κατασκευης ?

Τι λάδια βάζεις ?

Ιξώδες ?

Χλμ στο κοντέρ ?

2004 ειναι το ετος κατασκευης, μοtoul 15-50 43438 χιλιομετρα τι λετε να ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2004 ειναι το ετος κατασκευης, μοtoul 15-50 43438 χιλιομετρα τι λετε να ειναι

Δοκίμασε στην επόμενη αλλαγη 10w/40.

Επίσης ξαναρύθμισε την βίδα ΑΚΡΙΒΩΣ όσο θέλει, κρατωντας κόντρα καλά με το 14άρι + το κατσαβίδι.

Στα πρωτα πόστ εχω βαλει την διαδικασία ρύθμισης.

Πατινάρει καθόλου ? (ετσι οπως ειναι τώρα) :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι και αλλαξα δισκους πριν ενα μηνα, παιζει ρολο που το μηχανακι δουλεψε μια περιοδο με λαδι αυτοκινητου??? γιατι το εδωσα στον αδερφο μου να παει στο χωριο και το κρατησε εκει 3 μηνες και του ειπα να του αλλαξει τα λαδια και αυτος εβαλε αυτοκινητου και μετα το ειχα και εγω ετσι και δεν το ηξερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι και αλλαξα δισκους πριν ενα μηνα, παιζει ρολο που το μηχανακι δουλεψε μια περιοδο με λαδι αυτοκινητου??? γιατι το εδωσα στον αδερφο μου να παει στο χωριο και το κρατησε εκει 3 μηνες και του ειπα να του αλλαξει τα λαδια και αυτος εβαλε αυτοκινητου και μετα το ειχα και εγω ετσι και δεν το ηξερα

Εφόσον δεν πατινάρει, οχι , δεν εχει θεμα με λάδια αυτ/του.

Οι δίσκοι αφου αλλάχτηκαν, στην αρχή θα είναι λίγο σκληρό.

Βάλε σωστό λάδι μεσα, ρύθμισε και την βίδα, και θα'ναι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα του βαζω λαδια αυτοκινητου δηλαδη δεν παθαινει τιποτα???

Δεν συνίσταται.

Τα λάδια μοτό έχουν διαφορετική σύνθεση + πρόσθετα απο των αυτ/των, και διαφορετικές ιδιότητες.

ΑΝ όμως υπάρξει περίπτωση ανάγκης, τότε μπορεί να δουλέψει ΚΑΙ με λάδια αυτ/του.

Προσωρινά + μεχρι να βρεθει λάδι μοτό, ωστε να αλλαχτούν. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα