kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Αφού το προηγούμενο το παράσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα, η κοπελιά ψάχνει για νέο αμαξάκι πόλης. Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν έχω ΙΔΕΑ από αυτοκίνητα οπότε βοήθεια χωριανοί. Τα ζητούμενα είναι τα εξής: Τύπος & χρήση: Εργάτης για μέσα στην πόλη, 7-8k χλμ ετησίως, αριθμός θυρών αδιάφορος, χώροι επίσης. Budget: Μέχρι 3000€ ζεστά και μετρητά οπότε ιδιώτες θα προτιμηθούν. Επιδόσεις: Αδιάφορες όσο παρέχει μια λογική ασφάλεια. Αερόσακοι και ABS φαντάζομαι όλα έχουν σε αυτές τις τιμές. Αξιοπιστία: Το πλέον ζητούμενο. Εμφάνιση: Αδιάφορη. Τοποθεσία: Αθήνα ή Θεσ/νίκη Υπάρχουν προτάσεις με τα παραπάνω θέλω; Σας μερσώ προκαταβολικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Το 2016 που έψαχνε η τότε φίλη μου αυτοκίνητο με τις παραπάνω προδιαγραφές, ψάχναμε για Yaris. Καλό χρυσό και άγιο, αλλά ήταν η εποχή που όλοι ψάχνανε ''μικρό-οικονομικό'' και έβλεπες να ζητάνε να πουλήσεις οικόπεδο για κάτι κουρασμένα παλικάρια Yaris πρώτης γεννιάς με 200.000+ km. Της ρίχνω την ιδέα, δεν κοιτάμε και κανά Micra K11; Τα βρίσκαμε σε πολύ καλύτερες τιμές. Και τέτοιο πήρε τελικά, 1000ρι, με 1700 ευρώ και πραγματικά λίγα χιλιόμετρα. Δεν ζήτησε τίποτα πλην της τακτικής συντήρησης, μας πήγε παντού, και είχε και την πλακίτσα του οδηγικά. Τεράστιο πλεονέκτημα τα 120 ευρώ τέλος κυκλοφορίας και το ελάχιστο φορολογικό τεκμήριο διαβίωσης. Τεράστιο πλεονέκτημα επίσης ότι ήταν το τελευταίο πραγματικό Ιαπωνικό Micra. Το Κ12 που το αντικατέστησε ήταν περισσότερο renault παρά Nissan. Μειονεκτήματα, σπαρτιάτικος εξοπλισμός με τα σημερινά δεδομένα π.χ. τζάμια με χειροκίνητο ανέβασμα-κατέβασμα, χωρίς υποβοήθηση το τιμόνι (σημαντικό για τις μικροκαμωμένες γυναίκες), στον ταξίδι σε Εθνική οδό, μέχρι 140 χ.α.ω. μετά το χάος. Αν δεν την νοιάζουν οι πιο σύχρονες ανέσεις και δεν την πειράζει η έλλειψη υποβοήθησης στο τιμόνι, είναι μια καλή επιλογή για οικονομικό&αξιόπιστο αυτοκίνητο πόλης 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Στο ίδιο μήκος κύματος, μπορείς να ψάξεις κάτι σε Citroen C2, C3. Το 2019 που έψαχνα για την αδερφή μου οι τιμές ήταν από άλλο πλανήτη, αλλά πλέον είναι σχετικά φυσιολογικές. 1.100 ή 1.400 cc. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 πριν 25 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: μπορείς να ψάξεις κάτι σε Citroen C2 Προσοχη ομως γιατι το C2 ειναι 4θεσιο, ειχα σκοπο να παρω και το εμαθα οταν πηγα και το ειδα απο κοντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Θα ελεγα Hyundai Getz.....τιμιο αυτοκινητακι ,χωρις να ζηταει τιποτα περα της προβλεπομενης συντηρησης. Αααααν ζητησει κατι, τα ανταλακτικα του ειναι παμφθηνα και τα βρισκεις πραγματικα παντου. Ακομα και το 1.1 με τα 68 αλογακια κινειται αξιοπρεπως. Το 1.4 παει σαφως καλυτερα και εχω την εντυπωση δεν επιβαρυνεται τελη κυκλοφοριας της επομενης κλιμακας. (νομιζω πληρωνει 135) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Θα ελεγα Hyundai Getz.....τιμιο αυτοκινητακι ,χωρις να ζηταει τιποτα περα της προβλεπομενης συντηρησης. Αααααν ζητησει κατι, τα ανταλακτικα του ειναι παμφθηνα και τα βρισκεις πραγματικα παντου. Ακομα και το 1.1 με τα 68 αλογακια κινειται αξιοπρεπως. Το 1.4 παει σαφως καλυτερα και εχω την εντυπωση δεν επιβαρυνεται τελη κυκλοφοριας της επομενης κλιμακας. (νομιζω πληρωνει 135) Συμφωνώ απολύτως με τον Γιώργο. Πολύ αμάξι με λίγα χρήματα. Θα έχεις και αερόσακους-ABS και υδραυλικό τιμόνι και ac (το απαραίτητο τρίπτυχο) 135€ πληρώνει η 1η γενιά Getz 1.3 (1341cc με όριο αλλαγής 1357) 240€ πληρώνει η 2η γενιά (πιο καμπυλόγραμμη εμπρός) επειδή φοράει 1400άρι μοτέρ (1399cc) 1st gen 2nd gen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Θα κινηθώ ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τα παιδιά παραπάνω. Έχω συναναστραφεί και με 2 μοντέλα micra και με getz 1.1 1ης γενιάς(με τα 63 άλογα). Και τα 3 δεν έχουν ζητήσει σχεδόν τίποτα. Έχουμε και λέμε: Micra k12: Το'χει η γιαγιά μου πάνω από 10 χρόνια, το 'παιρνε ο ξάδερφός μου και πήγαινε σκοτάδια και ολυμπιακό χωριό και πατούσε με ceicento και punto , έχει καβαλήσει όλα τα πεζοδρόμια των βορείων προαστίων, έχει βαθουλώματα κυριολεκτικά κάθε 20 εκατοστά και το καημένο ΚΙΧ, πάει ακόμα ακλώνητο. Το μόνο που κάνει μπαμ είναι ότι οι σιδερένιες(;) ζάντες έχουν σκουριάσει εντελώς και ότι είναι πανάσχημο και από μέσα και απ'έξω. Center console ίσως ό,τι χειρότερο έχω δει. Από άποψη αξιοπιστίας όμως 10/10. Micra k11: Το'χει το πρώην αφεντικό μου. Μεγάλος γνώστης, έτρεχε παλαιότερα ερασιτεχνικά σε αναβάσεις, έχει πολλά project cars, αλλά επιλέγει τις καθημερινές του μετακινήσεις να τις κάνει με το ταπεινό micra. Έπλεκε το εγκώμιο στο 1.3, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο που έχω κάνει μόνος μου, έχω αποφανθεί ότι κάθε έκδοσή του είναι καταπληκτική, ακόμα κι αυτή με το αυτόματο κιβώτιο. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube και threads στο reddit που αναλύουν σε βάθος πώς και γιατί είναι hidden gem αυτό το αμάξι. Αν όντως ενδιαφερθείς να το αγοράσεις, αυτό το βίντεο και τα σχόλιά του εξηγούν τι να προσέξεις. Επίσης, ο ίδιος άνθρωπος είχε κι ένα daihatsu sirion 1ης γενιάς, που και γι'αυτό έλεγε πολύ καλά λόγια, καθώς και για το 2ης γενιάς. Getz 1st gen 1.1: Το'χει η κοπέλα μου 2.5 χρόνια. Δεν έχει κάνει κιχ, δεν έχει ζητήσει απολύτως τίποτα, εκτός από λίγο λάδι top off κάθε 500-1000 χλμ. Εκτός αυτού, και του κεντρικού κλειδώματος που λίγο κάποιες φορές υποφέρει, όλα τα υπόλοιπα smooth sailing. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, επώνυμα after market ανταλλακτικά πάμφθηνα και σε πληθώρα. Το καλοκαίρι πήγαμε λευκάδα 1070χλμ μπρος πίσω και εκεί με 6λτ/100χλμ μέση κατανάλωση. Είναι τάφος, αλλά την δουλειά του την κάνει αξιοπρεπέστατα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: hidden gem αυτό το αμάξι. Εγώ βλέπω για hidden gem αυτό το thread οπότε ποστάρουμε να το έχουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 πριν 16 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Αφού το προηγούμενο το παράσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα, η κοπελιά ψάχνει για νέο αμαξάκι πόλης. Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν έχω ΙΔΕΑ από αυτοκίνητα οπότε βοήθεια χωριανοί. Τα ζητούμενα είναι τα εξής: Τύπος & χρήση: Εργάτης για μέσα στην πόλη, 7-8k χλμ ετησίως, αριθμός θυρών αδιάφορος, χώροι επίσης. Budget: Μέχρι 3000€ ζεστά και μετρητά οπότε ιδιώτες θα προτιμηθούν. Επιδόσεις: Αδιάφορες όσο παρέχει μια λογική ασφάλεια. Αερόσακοι και ABS φαντάζομαι όλα έχουν σε αυτές τις τιμές. Αξιοπιστία: Το πλέον ζητούμενο. Εμφάνιση: Αδιάφορη. Τοποθεσία: Αθήνα ή Θεσ/νίκη Υπάρχουν προτάσεις με τα παραπάνω θέλω; Σας μερσώ προκαταβολικά. Yaris , Jazz και με κάποια επιφύλαξη, Fiesta 1.4 παζάρι οπωσδήποτε δείγμα δωρεάν https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315606849-toyota-yaris https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316169709-toyota-yaris https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316961021-honda-jazz https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316237414-ford-fiesta 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις! Μιας και αυτή την βδομάδα θα είμαστε Θεσ/νίκη θα πάμε να δούμε εδώ κάποια. Yaris: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316986419-toyota-yaris Micra K11: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317003249-nissan-micra Getz: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315782473-hyundai-getz Αυτά βρήκα, πως σας φαίνονται; Το Yaris είναι στην Καβάλα, θα δω μήπως μπορεί να έρθει μεσοβδόμαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Το Κ11 σαν εμφάνιση είναι όπως το αυτοκίνητο των flinstones, προϊστορικό, πάρτε κάτι πιο φρέσκο σε εμφάνιση και πιο πολλά κυβικά, στα 14αρια πληρώνεις πιο πολλά τέλη αλλά αγοράζεις περισσότερο αυτοκίνητο σε σχέση με τα μικρά που τα πουλάνε σε τιμές χρυσού, τα 1000αρια μοτέρ είναι για μηχανές, όχι για αυτοκίνητα, μια καρότσα 800-900 κιλά με 60-70 αλογα από ατροφικά 16βαλβιδα 1000-1200 είναι μόνο για άτομα που τους αρέσει να ζουν επικίνδυνα, είχαμε στην οικογένεια Πatos 1000αρι, ο αδελφός μου fiesta 1,2 η γυναίκα μου είχε polo 1,2 εγώ είχα Saxo 1,4 και τελευταία πήρα ένα Corsa C 1,2 για δεύτερο, όλα εκτός του ατος ηταν γύρω στα 70 άλογα, ακόμα αναπολώ το 8αβάλβιδο 14αρι μοτέρ παλαιολιθικής εποχής του Saxo, μπορεί να μην έβαζε φωτιά στην άσφαλτο αλλά είχε δύναμη στις 2500-3000rpm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 πριν 13 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις! Μιας και αυτή την βδομάδα θα είμαστε Θεσ/νίκη θα πάμε να δούμε εδώ κάποια. Yaris: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316986419-toyota-yaris Micra K11: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317003249-nissan-micra Getz: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315782473-hyundai-getz Αυτά βρήκα, πως σας φαίνονται; Το Yaris είναι στην Καβάλα, θα δω μήπως μπορεί να έρθει μεσοβδόμαδα. το Yaris φαίνεται καλό και το 1000άρι είναι πολύ καλό για πόλη και ανέλπιστα καλό για εκτός. Επίσης, ξέρω απο πρώτο χέρι την παθητική του ασφάλεια (αχρείαστη να'ναι) , επιβεβαιώνω τα 4 αστέρια Λάστιχα δεν του έβαζαν ποτέ κάτι ιδιαίτερο και καλό είναι να έχει κάτι επώνυμο, έχει διαφορά. Το Μικρα έχει φύγει , έχουν πει καλά λόγια σε γενικές γραμμές, δεν έχω εμπειρία. Γκετζ ήταν ακόμα απο την πρώιμη περίοδο της Hyundai (σήμερα είναι πλήρως ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα). Αξιόπιστο, μέχρι εκεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2021 Είναι κανείς από εδώ στην Καβάλα να μας προτείνει μηχανικό που να είναι ανοιχτός το Σάββατο να τσεκάρουμε το Yaris? Ακόμα ένα παίζει και εδώ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317126319-toyota-auris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Yaris 1000άρι μεγαλύτερος τάφος δεν υπάρχει και στο λέω εγώ που έχω matiz 800cc. Η απόκριση στο γκάζι είναι δράμα, για την ακρίβεια θα το χαρκατήριζα υστέρηση και όχι απόκριση. Το yaris 1300 είναι πολύ καλύτερο αλλά τα μοτέρ τους έχουν κακή σχέση με την κατανάλωση λαδιού. Καμμία σχέση με τα παλιά αθάνατα toyota, θέλει καλό ψάξιμο από μάστορα. Τα πρώτα yaris, που δεν είχαν στάνταρ abs, είχαν ζήτημα με τα φρένα τους που δεν έπιαναν όλα μαζί ταυτόχρονα (τούμπα alert) Στην θέση σου θα πήγαινα μόνο για το Getz από αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Το yaris 1300 είναι πολύ καλύτερο αλλά τα μοτέρ τους έχουν κακή σχέση με την κατανάλωση λαδιού. Καμμία σχέση με τα παλιά αθάνατα toyota, θέλει καλό ψάξιμο από μάστορα. Για τα 1.3 yaris με το 6αρι κιβωτιο και τα 101 αλογα ειχα ακουσει αυτο το θεμα με την καταναλωση λαδιου. Ισχυει και για τα αλλα με το 5αρι κ τα 87? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 πριν 20 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Είναι κανείς από εδώ στην Καβάλα να μας προτείνει μηχανικό που να είναι ανοιχτός το Σάββατο να τσεκάρουμε το Yaris? Ακόμα ένα παίζει και εδώ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317126319-toyota-auris όχι ρε συ 3.5κ για yaris 1000άρι 18ετίας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Τι να πάρω ρε παιδιά αξιόπιστο μέχρι 3000; Δεν έχει επιλογές η Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω προς το παρόν. Έχω πελαγώσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 28 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Τι να πάρω ρε παιδιά αξιόπιστο μέχρι 3000; Δεν έχει επιλογές η Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω προς το παρόν. Έχω πελαγώσει! Επειδή το πέρασα το θέμα θα σου πω κάτι βγαλμένο από τη ζωή, με 3 χιλιάρικα δεν αγοράζεις κελεπούρι, βρες ένα αυτοκινητάκι που σας αρεσει και αγοράστε το, η αξιοπιστία σε οχήματα 15+ ετών που έχουν αλλάξει και κάποια χέρια έχει παει περηπατο, όλο και κάτι θα βγάλει όσο το κυκλοφορείτε, μεγάλη προσοχή να προτιμηθούν αυτοκίνητα που είναι σε κυκλοφορία, αυτά ότι έχουν στο δείχνουν, τα μαντραδικα που κάθονται για μεγάλο διάστημα γεννάνε πιο πολλά και συνήθως δεν μπορείς να εστιάσεις σε πιθανά θέματα που έχουν. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2021 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Καμία μάντρα. Εγώ έτσι ψάχνω στο car. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Για τα 1.3 yaris με το 6αρι κιβωτιο και τα 101 αλογα ειχα ακουσει αυτο το θεμα με την καταναλωση λαδιου. Ισχυει και για τα αλλα με το 5αρι κ τα 87? Όντως αυτό με τα 87 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Γενικά τα έχει κάνει σκατά με τοκάψιμο των λαδιων πχ στο Auris της αδερφής μου το οποίο πουλήθηκε σε μάντρα και το ξεφορτώθηκε αλλά και σε Corolla 1400 του 2003 συνάδελφου στην δουλειά και Yaris 1300 vvti φίλου μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Τι να πάρω ρε παιδιά αξιόπιστο μέχρι 3000; Δεν έχει επιλογές η Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω προς το παρόν. Έχω πελαγώσει! Κώστα δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Τάσο. Είναι πολύ λίγα τα λεφτά. Προσωπικά σε αυτό το μπάτζετ μάλλον θα έπαιρνα κανένα Saxo /106 /206 αν μπορείς να βρεις πρώτο χέρι και τα ρέστα να βρίσκονται για τις όποιες επισκευές θα προκύπτουν (αργά ή γρήγορα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 μιτσουμπισι κολτ ,, αν ανεβασεις το μπατζετ στα 4000 εχειες καλυτερες επιλογες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Δεν είναι λίγα ρε παιδιά τα 3κ για level entry αμάξι, απλά πρέπει να μην βιάζεσαι, για να βρεις κάτι ανθρώπινο προφανώς από ιδιώτη. Τα yaris εγώ τα συμπαθώ πάρα πολύ και ξέρω ότι είναι σκυλιά, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω 3.5κ για τέτοιο αμάξι, τόσο παλιό, τόσο αδύναμο, τόσο άσχημο κλπ κλπ. Το getz που είπα παραπάνω είχε αγοραστεί 2.5κ με 160κ χλμ αν θυμάμαι καλά, από έναν κύριο που το έδινε για να πάρει i20. op, αν σε παίρνει να το πας με το πάσο σου και δεν καίγεσαι για μεταφορικό, είμαι σίγουρος ότι κάτι ανθρώπινο θα βρεθεί και γλιτώσεις και αρκετά χρήματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Την 5/11/2021 at 6:03 ΜΜ, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Δεν είναι λίγα ρε παιδιά τα 3κ για level entry αμάξι, απλά πρέπει να μην βιάζεσαι, για να βρεις κάτι ανθρώπινο προφανώς από ιδιώτη. Τα yaris εγώ τα συμπαθώ πάρα πολύ και ξέρω ότι είναι σκυλιά, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω 3.5κ για τέτοιο αμάξι, τόσο παλιό, τόσο αδύναμο, τόσο άσχημο κλπ κλπ. Το getz που είπα παραπάνω είχε αγοραστεί 2.5κ με 160κ χλμ αν θυμάμαι καλά, από έναν κύριο που το έδινε για να πάρει i20. op, αν σε παίρνει να το πας με το πάσο σου και δεν καίγεσαι για μεταφορικό, είμαι σίγουρος ότι κάτι ανθρώπινο θα βρεθεί και γλιτώσεις και αρκετά χρήματα Φίλε τα καινούρια έχουν πάρει 10% πάνω και έχουν 3-4σιασει το χρόνο παράδοσης ,τα καλά μεταχειρισμένα έχουν επίσης ανέβει με 3000 θα δώσει άλλο 1 σίγουρα για να το συμμαζέψει ..Από 4κ πάνω κάτι γίνεται 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 μακρια απο το yaris (ολα, τα καλα ειναι η 3η γενια και μετα δηλ 2011+). κοιτα για getz οπως σου ειπανε, για kia picanto, daihatsu cuore και γενικα κατι τετοιο (βεβαια με τις τιμες που εχουνε φτασει αυτα μαλλον δεν αξιζουν). δε ξερω τι ακριβως ψαχνεις, κατι σα τα παρακατω δε θα σε εψηνε? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316015087-nissan-almera https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30871272-suzuki-swift https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31922153-toyota-paseo https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317376564-mitsubishi-colt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες