spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Επειτα απο 2,5 χρονια αμηχανος και πολλα ζορια, εφτασε η ωρα πια και για εμενα να ξαναεμφανιστω στο μοτοσυκλετιστικο οριζοντα (τρεμετε δρομοι, θα παρουν φωτια οι ασφαλτοι). Κατοπιν μεγαλης υπομονης, καθοσον το μπατζετ περιορισμενο, περιμενα μηπως πεσει κατι καλο στην αντιληψη μου με βαση τα γουστα μου. Είχα καταληξει σε 2 μοντελα. Η Bmw f650gs η Aprilia strada. Τελικα μπανισα μια αγγελια που μου εκανε και ολα εγιναν αστραπιαια. Τηλεφωνο-μηχανικος-ελεγχος-εγκριση-μεταβιβαση..... Σα μικρο παιδι που πιανει στα χερια του πρωτη φορα ηλεκτρονικο παιχνιδι, περίμενα την ωρα να ερθει στη κατοχη μου η μοτοσυκλετα...... Και το ονομα αυτης............. Aprilia strada.!!!! Πρωτες εντυπωσεις: Α) διαφερει αρκετα απ το xt λειτουργικα. Μ αρεσει πιο πολυ. Β) εξεπλαγειν απο την ποιοτητα των πλαστικων τον τροπο που εφαρμοζουν και το ζωντανο του χρωματος τους σε μια μηχανη 14 ετων. (το xt εχει καμένα πλαστικα και ετριζαν και δε το βλεπε και ηλιος) Γ) εξεπλαγειν με το μενου που εχει, θερμοκρασια, βολτομετρο, max τελικης, τριπ 1 2 3, χρονόμετρο. Επισης μπορεις να προγραμματισεις στις ποσες να πιανει κοφτη, το tps και πολλα αλλα. Δ) φρενα.... Φρεναρες....... Ε) το κοντερ απο μεσα εχει καποιες δαχτυλιες προφανως εχει βγει και στεγανοποιηθηκε γιατι θα εμπαζε υγρασια. Γνωστό θεμα!! Γενικα το μηχανακι ειναι πανεμορφο και κανει αυτα που θελω. Ξερω ξερω θα θελετε φωτο τωρα αλλα καταπιαστηκα ολη μερα με πλυσιματα καθαρισμα αλυσιδας και διαφορα αλλα και δε προλαβα. Απο αυριο........... Υ. Γ ευχαριστω το ksino που ασχοληθηκε να δει καποια μηχανακια.... 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Καλορίζικο και καλοταξιδο!!!! Χωρίς φωτό like μην περιμένεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Μπράβο ρε Σπύρο. Καλό βόλι το μεκανακι Καλή επιλογή έκανες. Βάλε φωτό ρε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλοτάξιδο το λοιπόν, και αναμένουμε φωτό. Δεν ξέρω και πολύ από aprilia, είναι αυτό με τις Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ε-Σ βαθύ μπλε-ελεκτρίκ χυτές ζάντες; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2020 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Καλοτάξιδο το λοιπόν, και αναμένουμε φωτό. Δεν ξέρω και πολύ από aprilia, είναι αυτό με τις Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ε-Σ βαθύ μπλε-ελεκτρίκ χυτές ζάντες; Ω ναι... Και κοκκινο το υπόλοιπο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Καλοταξιδο Σπύρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Καλοταξιδη,κοίτα να την φχαριστηθεις,αν και είναι σίγουρο μετά από αποχή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Ερωτηση, το κλειδι προφανως και απο τον πολυκαιρο, οταν το πιανω ψιλοκολλαει το πλαστικο του μερος στο χερι μου. Μπορω να το συνεφερω καπως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) Προσπάθησε να το καθαρίσεις με τρίψιμο με πανί βρεγμένο σε κάποιον διαλύτη όπως καθαριστική βενζίνη ή οινόπνευμα. Αν είσαι λίγο τυχερός, θα καθαρίσει την απο-πολυμερισμένη ποσότητα πλαστικού στην επιφάνεια και θα μείνει καλό πλαστικό ως νέα επιφάνεια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2020 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2020 Κατά τη γνώμη μου δεν επανέρχεται, και αν το τρίψεις με γυαλόχαρτο θα γίνει χάλια. Δοκίμασε με την πράσινη πλευρά από το σφουγγαράκι. Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα κενό κλειδί original και να κάνεις μια κόπια. Δε νομίζω να είναι ακριβό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2020 Χρωστουσα φωτο... https://postimg.cc/B8VCQT36 https://postimg.cc/WFxSSMYK Ποσταρω απο κινητο πιστευω να φαινονται 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2020 πριν 44 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: Χρωστουσα φωτο... Ποσταρω απο κινητο πιστευω να φαινονται Ωραίο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2020 Καλορίζικο Σπύρο !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2020 Με 'γειές και καλές βόλτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 Καλοταξιδος Σπυρο!! Και εγω μετα απο 2μιση χρονια με το citycom κατεληξα σε ενα strada factory πριν απο μια βδομαδα!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 ωραιος! καλοριζικο ωραιο μηχανακι το factory Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Την 31/10/2020 at 1:20 ΜΜ, το μέλος geokaf έγραψε: Καλοταξιδος Σπυρο!! Και εγω μετα απο 2μιση χρονια με το citycom κατεληξα σε ενα strada factory πριν απο μια βδομαδα!! Που είσαι εσύ βρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες