Jump to content

Recommended Posts

να κανω και μια παρενθεση για τα τσιπακια? θα κανω

εχουμε τσιπακια σε καρτες , εχουμε τσιπακια σε 150345231 χιλιαδες ηλεκτρικες συσκευες, εχουμε το κινητο (που απο μονο του ειναι gps καμερα ηχογραφηση κλπ) εχουμε παντου ΙΝΤΕΡΝΕΤ

τωρα που ακριβως κολλαμε?

αν θα αποφασισουν να μας βαλουν τσιπακι μεσω εμβολιου? σοβαρα τωρα?

και εστω οτι μας βαλουν για να παρακολοθουν (με προφαση τις ασφαλεις συναλλαγες κλπ) , οπως λενε, τι το σημαντικο κανω καθε μερα? παω δουλεια γυριζω τρωω κοιμαμαι. ουαου !!!

οκ παραβιαζεται η ιδιωτικοτητα αλλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε αν θελει καποιος ανοιγει την καμερα στον υπολογιστη μου και με βλεπει να παιζω το π.... μου ενω τρωω τοστακι γαλοπουλα τυρι  (ποντικι του υπολογιστη εννοω).

τα email μας παιζουν παντου οι αριθμοι τηλεφωνων ολα.

αν κλεψω ενα κινητο Ελλαδα και το ενεργοποιησω Κινα θα με βρουν σε 0 χρονο. 

αρα τι προσπαθουμε να αποφυγουμε δε ξερω.

πριν 6 λεπτά, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε:

Ποιο ''τουτο'' Σπυρο ;

το F23.1

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 1 λεπτό, το μέλος spiros!!! έγραψε:

το F23.1

Σε μια απλη εικονα που λειτουργησε σαν μοχλος εκδηλωσης.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να έχετε υπόψιν πόσο μπούρδες είναι όλα αυτά, δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη η τεχνολογία, να φτιαχτεί ηλεκτρικό κύκλωμα, που 1) να είναι συμβατό με το ανθρώπινο σώμα, 2) να είναι τόσο μικρό σε μέγεθος που να μην φαίνεται με γυμνό μάτι μέσα στο διάλυμα μιας ένεσης και 3) να εκπέμπει κάποιο ραδιοκύμα που να το διαβάζει κάποιο μηχάνημα.

Όλα αυτά είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Το πιο εξελιγμένο που έχει βγάλει η νανομηχανική είναι κάτι μικροσκοπικοί σωλήνες - μοχλοί και μεμβράνες.

31-0.jpg

Αυτό που διάφοροι Βελόπουλοι και λοιποί μπζεκαζμένοι, φαντάζονται σύνθετες νανομηχανές, με ρόδες και πορτμπαγκαζ, είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Δεν έχουμε ούτε καν ιδέα σαν τεχνολογία για τέτοια πράγματα.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω, ρε που..η μου. Έφαγα μια ολόκληρη ώρα να διαβάσω αυτό το thread, κινδυνεύω να πάθω κράμπα στα μάτια και τον εγκέφαλο, και ακόμα έχω μαύρα μεσάνυχτα... Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή για κάποιους να γράφουν πιο απλοϊκά για να καταλάβουμε και εμείς οι ‘ανώριμοι’; ΕΛΕΟΣ!!

Πάντως για το 5G είναι αλήθεια αυτά που λένε. Καταστρέφει καρότα και εξαπλώνει τον ιό. Ιδού και η απόδειξη:

Τροποποιήθηκε από τον Osprio
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος Osprio έγραψε:

Ω, ρε που..η μου. Έφαγα μια ολόκληρη ώρα να διαβάσω αυτό το thread, κινδυνεύω να πάθω κράμπα στα μάτια και τον εγκέφαλο, και ακόμα έχω μαύρα μεσάνυχτα... Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή για κάποιους να γράφουν πιο απλοϊκά για να καταλάβουμε και εμείς οι ‘ανώριμοι’; ΕΛΕΟΣ!!

Ειμαστε κουλτουρε φορουμ :popcorn:

Αλήθεια το διαβασες ολο ?? :2funny: :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε:

Ειμαστε κουλτουρε φορουμ :popcorn:

Αλήθεια το διαβασες ολο ?? :2funny: :uglystupid2:

Ναι ο μλακας! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Αυτό σημαινει οτι δεν ειχες κάτι άλλο να κάνεις. Άρα καλά εκανες

Είχα φίλε αλλά είπα να μπω να διαβάσω λίγο να ξελαμπικάρω. Που να ήξερα ο καημένος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως μ αυτά κι με αυτά κι οι εκκλησίες έπαθαν μεγάλη ζημιά. Οικονομικό κραχ έπεσε στον κλάδο. 

Βέβαια απολαύσαμε από την τηλεόραση κάτι παπάδες που φόραγαν κάτι τιαρες που η μια πρέπει να έκανε όσα βγαζω εγώ το χρόνο. 

Για μένα που δε μπορώ τα πολλά κλαπατσιμπαλα ήταν από τα καλύτερα Πάσχα εβερ αλλά και απόκριες.  Χωρίς στρακαστρουκες χωρίς μουσικές χωρίς αρνιά, χωρίς καρναβάλια και κετελαπογκο.

Μιλάμε πολύ γούσταρα.

Ωραία ησυχία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι να ξυπνήσουν τα μωρά που δεν ξέρουν να διαβάζουν, πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καμμιά κουβέντα της προκοπής και να λύσουμε δυο ορθές απορίες του @spiros!!!..

Καλημέρες!

Τροποποιήθηκε από τον Λέρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκου ρε @spiros!!!πως έχουν τα πράγματα περί του μικροτσίπς (-Βάγγος©).
όχι πως θα ήθελα να είναι, ούτε πως πιστεύω πως είναι αλλά πως είναι: Πού το ξέρω;
Συμπαντική κουβέντα όχι απλά μεγάλη άρα ας το αφήσουμε για τώρα αφού θα γίνει του εντούρου λείαν συντόμως και τα μωρά δεν θα μας προλαβαίνουν.

O όξ΄απο'δώ θέλει να αντικαταστήσει τον Θεό εδώ κάτω και να φέρει την κόλαση επι γης. (ατάκα Doom) και καθρεπτισμένο το "as above so below" που έχει σλόγκαν και υπόσχεται στην τιμή των ψευτιών του ο αιώνιος ψεύτης, σε "as below so above".

Ακριβώς όπως ο Θεός ξέρει τα πάντα, έτσι προσπαθεί να τον αντιγράψει και ο "επαναστάτης"
και θέλει να ξέρει που είμαστε τι κάνουμε, τις σχέσεις μας, τους φίλους μας, τις κινήσεις μας και ακόμα και τις σκέψεις μας μέσω παρακολούθησης γραπτών μας κτλ κτλ. για να του κουνηθεί οτι τα κατάφερε να γίνει Θεός.

Μόνο που έχει κάνα δυο προβλήματα.
1) η θέση δεν είναι διαθέσιμη! Δεν εμφανίστηκε ποτέ αγγελία. πακέτο!
2) Στο σχολείο η ορθοδοξάρα μας μας έμαθε για τον κήπο της Εδέμ και μας είπε πως ο Θεός είπε στο φίδι οτι από δω και πέρα θα σέρνεται (κάποιοι τώρα σκέφτονται οτι είμαι ρατσιστής με τα φίδια αλλά αγνοώ και προχωρώ.)
όλοι το θυμούνται αυτό από το σχολείο. Είναι το εδάφιο της Γέννεσις 3:14 (όχι ο αριθμός π)
Μετά όμως θα χτύπησε το κουδούνι και μάλλον δεν θα πρόλαβαν να μας διαβάσουν και το 3:15 οπου ο Θεός είπε: "Α, και πού'σαι..." (παραφράζω :P)

"Θα βάλω έχθρα ανάμεσα στον καρπό τον δικό σου και τον καρπό της γυναικός (what? τι καρπό ανάμεσα στην γυναίκα με το φίδι εννοεί;)
και ένα από τα τέκνα της γυναικός μόνης θα σου πατήσει το κεφάλι και εσύ θα του δαγκάσεις την πτέρνα." 3:15
Από την αρχή της δημιουργίας λοιπόν ο Θεός είδε, σχεδίασε και ανακοίνωσε σε αυτόν που έλεγξε το φίδι και κορόιδεψε την Εύα το πως θα τελειώσει αυτή η κατάσταση 7.000 χρόνια μετά. (lol μην τριπάρουμε στο γιατί αυτό το νούμερο ακόμη :P Είναι κουβέντα περί "επιστήμης" και θα ξυπνήσει ολόκληρο τσουνάμι αντιδράσεων και αν είδαμε τι είδαμε μέχρι τώρα.... καλύτερα άσ'το!)

Με αυτόν πηγαίνει να τα βάλει τέλος πάντων, που δεν προσποιείται πως γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν και μέλλον αλλά αφού τα δημιούργησε όλα, όντως το κάνει.

ο ένας είναι πανταχου παρών και ο άλλος πανταχού βλακών.
Μας προειδοποιεί όμως εμάς οτι όποιος παραδώσει το σώμα που του έδωσε δώρο, (δεν θυμάμαι να την κερδίσαμε την ζωή, μας δόθηκε. αν εσύ θυμάσαι κάτι διαφορετικό θύμησέ μου και εμένα.) στον επαναστάτη με το να αποκτήσει νούμερο δικό του (τσιπάκι) (χάραγμα) γιατί θα τον βολέψει σε πολλά γήινα πράγματα,(Αποκάλυψη 13:16-17), έχει τελειώσει για αυτόν η σωτηρία χωρίς συζήτηση και θα ανήκει στον άλλον. (Αποκάλυψη 14:9-10).

Το αν απέκτησε αριθμό (ΑΜΚΑ) είναι προς τα κει αλλά όχι ο τελικός προορισμός. (01/05/2020, καλό μήνα!)

Θα ανήκει σε εκείνον που υπόσχεται ιεραρχίες στην κόλαση υποννοώντας πως του ανήκει, την ελέγχει και πως μετράει ο λόγος του εκεί.
Σκάτα ελέγχει. Αυτός θα είναι στην κεντρική πυρά. :-)

και όταν λέμε σωτηρία.. πάλι δεν μας τα λέει καλά η ορθοδοξία. Εάν το έκανε δεν θα υπήρχαν άθεοι σε ορθόδοξες χώρες.
Η κόλαση δεν είναι αιώνια. είναι "μόνο"... 1000 χρόνια. :-/
Η κρίση έρχεται ΜΕΤΑ την κόλαση ΜΠΑΣ και κάποιοι συμμορφωθούν εν τω μεταξύ από το θειάφι (τον "παράδεισο τον δαιμόνων" όπως ένας αντιπρόσωπος ονομάτισε εδώ μέσα. (και οι αντιπρόσωποι σώζονται αν ξυπνήσουν και παραδεχτούν οτι "Εν οίδα, οτι ουδέν οίδα" γιατί είμαι απλό ανθρωπάκι και όχι μικρός θεούλης και μάθουν να σέβονται την εντολή δωσμένη από τον ίδιο τον Χριστο στην Καινή Διαθήκη (Αγάπα τον αδερφό σου ΩΣ εαυτόν και βάλε τον Θεό πάνω και από τους δυό σας")

Αν όχι, αυτό που είναι αιώνιο λέγεται 2ος θάνατος και γίνεται πετώντας την ψυχή μέσα στο "αιώνιο πυρ". (Αποκ.21:8)

Η ανάσταση νεκρών θα γίνει ΓΙΑ κάτι που δεν έχετε ακούσει (αν και ο @A-nik-i που δεν είναι πια στους αγνοημένους μου το "περί" έγραψε)
Που θα βρίσκονται οι υπόλοιποι όσο οι αμετανόητοι θα υποφέρουν για 1000 χρονάκια μπας και συνέλθουν; Στον παράδεισο φαντάζεστε;
ΜΠΑ!
εδώ!
Με την επιστροφή του Χριστού που μας υποσχέθηκε οτι τα σχέδιά τους (Μάρτης 2020 εν καραντίνα) δεν θα ολοκληρωθούν, γιατί αν ολοκληρωνόντουσαν δεν θα επιβίωνε ανθρώπινη σάρκα, γιατί τόσο αγαπαει τη ζωή ο από κάτω, ξεκινάνε 1000 χρόνια βασιλείας Του στον πλανήτη με τον εξ'απο΄δω δεμένο χειροπόδαρα σε μπουντρούμι μακρυά από εδώ. (απύθενο πηγάδι!).

Θα τον σύρει λέει με αλυσίδα,(Aπ. 20:1-2) κάτω και αυτόν και τον θάνατο και τον κόσμο του θανάτου (Άδη) (Απ.  20:14)
Μπορεις να φανταστείς την ζωή σου χωρίς κακό και χωρίς θάνατο και νεκρούς για 1000 έτη; (Aπ 20:6)
Το ακόμα καλύτερο είναι οτι επειδή ο Αδάμ έζησε 1000 χρόνια (άλλη κουβέντα) στην Εδέμ και η ζωή μειώθηκε από τότε σε αυτα που ξέρουμε σήμερα, δεν ξέρουμε αν εννοεί 100 γεννιές ή 1000 χρόνια ζωής έκαστος.
Πόσα παιδιά μπορείς να κάνεις σε 1000 χρόνια; Δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις για να ταίσεις τόσα στόματα... δεν θα υπάρχει κακό.. θα υπάρχει αφθονία τροφής και αφθονία καλού. Το αρνί θα ξαπλώνει με τον λύκο λέει συγκεκριμμένα. τα ζώα δεν θα τρώγονται μεταξύ τους καθώς και αυτό είναι γεγονός που δεν υπήρχε πριν την κιβωτό.
Δεν είναι ωραία υπόσχεση αυτή να σου δίνει ο Δημιουργός, Πατέρας σου και ποιητής της πλάσης όλης (που είναι αναμφίβολα ποίηση) ;

Το μόνο που ξέρουμε 100% για το ποιος κληρονομεί αυτήν την Βασιλεία (και όχι δημοκρατία) γιατί αναφέρεται ξεκάθαρα είναι οτι θα κυνηγηθούμε τώρα και εκείνοι που δυστυχώς θα χάσουν την ζωή τους επειδή δεν θα αρνηθούν τον Χριστο μέχρι τον ερχομό της Βασιλείας Του (συμβαίνει ήδη Κίνα και Μ.Ανατολή (ISIS) την κερδίζουν αυτόματα! καλομελέτα.... πλησιάζει η... ευκαιρία μας.. :-/
είναι κάτι σαν bonus. οι υπόλοιποι που απλά δεν ειναι για κόλαση θα περιμένουν στον παράδεισο και κάποιοι ίσως παραμείνουν ζωντανοί εώς τότε.
Δεν θα υπάρχειανάγκη για ήλιο, δεν θα υπάρχει ανάγκη για φεγγάρι. Γιατί η δόξα του Θεού θα φωτίζει και ο λύχνος αυτής το αρνίο. (Αποκ. 21:23)
i mean...... :'-)

Όλη η π.Δ αναφέρεται σε αυτήν την επιστροφή και η εκκλησία μου δεν με αφήνει ούτε αυτήν να διαβάσω γιατί λέει οτι "αναφέρεται στους Εβραίους και στον δικό τους μεσσία (αντίχριστο)" και "να διαβάζουμε μόνο την κ.Δ" και πρόσφατα άρχισαν να αφαιρούν και τα υπόλοιπα (κάποιες άλλες "εκδοχές" που δεν θέλω να τις αποκαλέσω αιρέσεις (παλαιοημερολογίτες)) γιατί τους συμπαθώ και τυπώνουν Καινές Διαθήκες χωρίς Αποκάλυψη και χωρίς επιστολές αποστόλων, αλλά μόνο τα 4 βασικά Ευαγγέλια και το ονομάζουν "τετραευάγγελο".
Σύμφωνα με την ορθοδοξία (επίσημα πράγματα από ερωτήσεις μου) τα 1000 χρόνια είναι "συμβολικά" και θα έχουμε ανάσταση νεκρών μόνο για κρίση... χμμ... κοτζάμ ανάσταση από χώμα σε σώμα για ένα Δικαστήριο και μετά πνεύμα για παράδεισο ή κόλαση;
Αν τους το κοντράρεις αυτό αντιδρούν χειρότερα από ό,τι αντιδρούν τα μωράκια εδώ μέσα.

Αυτό είναι που συμβαίνει από συμφέρον γιατί οι γάμοι έπρεπε να είναι ένας! (Βαπτιστές και Πεντηκοστιανοί το τηρούν αυτό) ο Χριστός είπε συγκεκριμμένα οτι αν παντρέυεσαι εώς τρεις φορές όπως θέλαν οι Εβραίοι την εποχή που ήρθε, και εμείς οι "ορθό"δοξοι που δεν είμαστε και καλά εκείνοι (αναφέρεται ακριβώς από κάτω), Εκείνος ποια γυναίκα να σου αναγεννήσει για να ζήσετε στην Βασιλεία; την α, την βου ή την γ;

Πως να σωθείς αν δεν γνωρίζεις ολόκληρη την αλήθεια και όχι το 20% της;
"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας απελευθερώσει!"
(Κατά Ιωάννη 8:31)
Εμένα με έσωσε το βιβλίο που μου απαγόρεψαν να διαβάσω! το Βιβλίο της Αποκάλυψης από το 19ο κεφάλαιο και μετά εώς το τέλος του.
Πιο πριν όντως τα σύμβολα είναι πολλά και μπερδεύουν αλλά ΟΛΑ βρίσκονται στην π.Δ και οι γερά διαβασμένοι μπορούν να βρουν πολλά στα όνειρα προηγούμενων προφητών (Δανιήλ, Ιερεμίας κτλ) και να την ξεκλειδώσουν αλλά δεν μας παροτρύνουν να τα διαβάσουμε για να ενώσουμε τις κουκίδες.

Το Βιβλίο αυτό (Βίβλος = π.Δ + κ.Δ) γράφτηκε για σένα και εμένα όχι για να μου το εξηγούν αντιπρόσωποι (πουθενά δεν αναφέρει αντιπρόσωπους με θετικά λόγια) και επαληθεύει τον εαυτό του από πρώτη σελίδα ως την τελευταία όταν κάθε της κεφάλαιο είναι σε άλλη γεννιά και από άλλον προφήτη. (ή απόστολο) από την εποχή της Δημιουργίας εώς 2.000 χρόνια πριν και επαληθεύει αυτό που δεν έχουν πολλοί τα μάτια να δουν. (Β Θεσσ. 2:1-11)

Απλά απαιτεί καθαρό μυαλό και καθαρή καρδιά για να δεις μέσα του τόσο βαθιά και να την ξεκλειδώσεις και εξού οι 5.000 απόψεις και διαφωνίες στο θέμα.
Όπως βλέπετε, το πράγμα είναι λίγο πιο περίπλοκο από ότι θέλουν κάποιοι να πουν πως είναι και το να ασχολούμαστε μαζί τους αποτελεί καθυστέρηση και κοιτάζοντας έξω εγώ δεν βλέπω να έχουμε χρόνο για καθυστερήσεις.
checkarετε το "The Βible project" στην youtube και τα playlists που έχει (π.Δ και κ.Δ.) για εν ριπή καταννόηση του τι περιγράφει. Ακόμα και αυτά που λέω να τσεκάρετε από την Βίβλο, μπορείτε να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο για αρχή με τα συγκλονιστικά τους σκίτσα που βοηθάνε απίστευτα!

Ενώ αυτά τα πιάνω εύκολα (πλέον) αυτό το F23.1 προσπάθησα αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι!
δεν χρειάζεται και να μου εξηγείτε.. απλά το δηλώνω :P

Η λέξη Universe΄είναι λατινική (uni+verse) και σημαίνει "μία φράση"
Μήπως αυτή η φράση ήταν
"και ο Θεός είπε" "Εγεννέτω το φως" ; (Γεννησις 1:3)

Σας συγχαίρω για την ωριμότητα της προτελευταίας σελίδας (ηρεμία) που επέτρεψε να βγει αυτή η απάντηση και να αρχίσει να πέφτει λίγο φως στο σκοταδισμό.
"Το φως λάμπει μέσα στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν ημπόρεσε ποτέ να το επισκιάση και το εξουδετερώση." (Καtά Ιωάννη 1:5)

"Απλά τα πράγματα! δεν ψάχνω θαύματα" (Καίτη Γαρμπή) :2funny:
Δεν αναφέρομαι στα γραπτά αλλά στους σιωπηλούς. Αυτοί που ήρθαν να βοηθήσουν εκεί που οι άλλοι απέτυχαν μπήκαν στην νέα μου λίστα ήδη γιατι κουράζονται εύκολα και ακόμα δεν αρχίσαμε, ενώ εκείνοι νόμιζαν οτι τελειώσαμε και μπήκαν να χορέψουν όσο έλειπε η γάτα. @Osprio k @Denzo

Admins έχει όριο η λίστα; Να ξέρω να είμαι πιο συνεσταλμένος αν είναι. (ρητορική η ερώτησις.)

Πάντως τους έχω 6 τώρα!

Οι διαμάχες θα χάνονται εδώ μέσα αλλά οι ερωτήσεις θα απαντώνται και οι εμπαίκτες θα εμπαίζονται!
Τάδε έφη.

τοῦτο πρῶτον γινώσκοντες, ὅτι ἐλεύσονται ἐπ᾿ ἐσχάτων τῶν ἡμερῶν ἐμπαῖκται, κατὰ τὰς ἰδίας ἐπιθυμίας αὐτῶν πορευόμενοι (Β' επιστολή Πέτρου 3:3)

Είμαι διαθέσιμος και για παιδικά πάρτυ :p
(κλεμμένο από κωμικό που κάποτε συμπαθούσα πολύ. μετά ξύπνησα)

Πολύ καλημέρα σας! Συγχωρέστε τα λάθη η παραθέστε τα να τα διορθώσω γιατί είμαι με λίγες ώρες ύπνου (τέσσερις) για τρίτη συνεχόμενη μέρα.

Εγώ δεν κοιμάμαι πολύ πια. κοιμόμουν τη μισή μου ζωή και προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο! Εσείς;

Τί έγινε, θα χιονίσει σήμερα;! πού'σαι ρε γκλόμπαλ γουόρμινγκ Μάη μήνα;

Σας αφήνω στην Μαντώ τώρα για ξυπνητούρια. Έχουμε δουλειές εμείς οι μεγάλοι.

Αν δεν σας φτάνουν όσα διαδραματίζονται έξω από τα σπίτια σας αυτές τις ημέρες, για αποδείξεις που ξεχωρίζουν τις επιστημονο@@ίες και αναπόδεικτες θεωρίες, που πιστεύουμε χωρίς να ψάχνουμε από την Αλήθεια, αν χάσετε το δρόμο, υπάρχουν ταμπέλες!

:smoke:

:-)
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγνοημένε, βλέπω έχεις μυαλό και ξέρεις από νανοτεχνολογία. Άρα οι απαιτήσεις μας για την αντίληψή σου στα παραπάνω ανεβαίνουν!

1) είμαστε 100 χρόνια πίσω εγώ και εσύ από αυτά που κρύβουν.

2)θεωρείσαι ήδη μολυσμένος αλλά ασυμπτωματικός (ντόινγκ!!!) από τους "επισήμονες" (-τ) και σε λίγο θα φας υποχρεωτικό τεστ μέσα στο σπίτι σου και θα αφαιρεθείς από αυτό για προστασία της οικογένειάς σου. Τεστ το οποίο μοιάζει τρομακτικά με το DNA τεστ που οι Έλληνες δεν ψαρώσαμε να κάνουμε.

Μέχρι το εμβόλιο, να προσέχεις και τα προηγούμενα καθώς δεν ανακοινώνονται εδώ ακόμα γιατι ο Έλλην δεν είναι Αμερικλάνος που η παραπάνω ανακοίνωση έχει ήδη γίνει από αντιπρόσωπο του Π.Ο.Υ τον Απρίλη σε συνδυασμό με ανακοινώσεις του Faucci και άλλων "επισήμων".

Έχεις πολλά χρόνια αυτό το εικονιδιο. Δεν θα ξανααναφερθώ ποτέ σε σχόλιο σου ό,τι και να πεις αν δεν το αλλάξεις να φρεσκάρεις και λίγο το προφίλ σου!

Δεν θέλω συγγνώμες που δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση. πράξεις προς βελτίωση σου θέλω να βλέπω.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έστω λοιπόν ότι θέλουν να με τσιπαρουν για τους Χ Ψ λόγους. 

Αν δεν τσιπαριστω θα χάσω τη δουλειά μου όπως λένε γιατί δε θα μπορώ να πληρωθώ κλπ κλπ. 

Θα εχω κερδίσει μια θέση στο παράδεισο. Συμφωνώ. 

Τη γυναίκα και το παιδί μου θα τους ταΐζει κάποιος? Η εγω ας πάω παράδεισο κι οι άλλοι αν ψοφήσουν στη πείνα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Λέρας Ευχαριστούμε για το μακροσκελές ποστ σου. Και το λέω αυτό χωρίς ειρωνεία, καθότι καταλαβαίνω πως είναι απόψεις που στην κοινωνία αντιμετωπίζονται με αρνητική συμπεριφορά και αντιπάθεια. Οπότε μπράβο που έχεις το θάρρος να τα μοιραστείς εδώ σε μια "κοινωνία" που δε μοιράζεται τις πεποιθήσεις σου και δεν είναι "εντός έδρας" για σένα.

Όμως, για να το μαζέψουμε και να γυρίσουμε στην ουσία του θέματος που προέκυψε (αν και για σένα προφανώς η ουσία είναι άλλη και βαθύτερη). Εννοείται έχεις κάθε δικαίωμα να αναζητείς τη σωτηρία όπως εσύ την αντιλαμβάνεσαι και θεωρείς οτι θα επιτευχθεί. Έχεις και δικαίωμα να ενδιαφέρεσαι και για τη δική μας σωτηρία. Αλλά δεν μπορείς ιδιαίτερα να "επιβάλλεις" την άποψή σου, ούτε να ζητήσεις την "επιβολή" της από τους συντονιστές. Η άποψή σου (δηλαδή η ανάγκη κατάργησης της ανάρτησης του ΩΡΙΩΝ) δεν υποστηρίζεται ούτε από την ελληνική Νομοθεσία, δεν υποστηρίζεται (κατά την κρίση των συντονιστών) ούτε από τον Κανονισμό Λειτουργίας του MyBike και δεν έχει υποστηριχθεί ούτε από τη μικρο-κοινωνία μας εδώ. Δεν ξέρω το έρεισμα των απόψεων σου στην κοινωνία, αλλά ο "αγώνας" σου σε αυτό το θέμα, φάνηκε να είναι κάπως μοναχικός εδώ μέσα.

Δεν ξέρω αν θες να πούμε κάτι άλλο επ'αυτού του θέματος, αλλά νομίζω κι εσύ θα συμφωνήσεις πως μάλλον έχω δίκιο στην επιχειρηματολογία μου και μάλλον το θέμα πρέπει κι εσύ να το θεωρήσεις λήξαν.

Μέσα σε όλες τις τοποθετήσεις σου είπες κι άλλα βέβαια (προσέβαλλες μέλη, διάβασα να απειλείς και μέλος με σωματική βία) αλλά τί να ψάχνεις τώρα.....

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος karellen έγραψε:

ΜΟΝΟ ΕΓΩ έχω πιάσει το νόημα?

Άνοιξα link , είδα @nuntius, θυμήθηκα τι ωραίοι τύποι έγραφαν εδώ μέσα και σκέφτηκα πόσο γαμάτα θα περνούσαμε αν μαζευόμασταν όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι, ανέβαινε πάνω σε αυτό ο @ax_ena_honda και έλεγε με ύφος << ΣΚΑΣΜΟΣ, ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ ΛΕΡΑ >> 

• Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε:

ΜΟΝΟ ΕΓΩ έχω πιάσει το νόημα?

Αυτό σχετίζεται με όσα έγιναν το '16 που επικαλείται ο Λέρας; Εγώ αλήθεια, εκεί έχω σκαλώσει

edit: κι έριξα και το λαικ μου στον @nuntius

Τροποποιήθηκε από τον A-nik-i
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοκληρώνεται η τριλογία, με τις προβλέψεις τύπου ''τσιπάκι'', σατανάδες, καταστροφή κ.ο.κ.

Πούσαι Λέρα, δεν είναι αργά να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία. Μανία καταδιώξεως καραμπινάτη έχεις, που την ξέρεις κιόλλας οδυνηρά και συνειδητά αλλά την αρνείσαι στους άλλους (υπάρχουν πολλές παραλλαγές) και ολίγη ψευδαίσθηση μεγαλείου, πιθανόν έχεις κατάθλιψη λόγω κοινωνικού αποκλεισμού, θεραπεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό όλο αυτό. Κάνε κάτι όμως, γιατί αν δεν τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά, θα χειροτερέψουν.

Ή γράψε κανά βιβλίο, εδώ πούλαγε ιστορίες ο Λιακόπουλος που είχε δέσει διάφορες μυθολογίες και τα έλεγε και για μεγάλες αλήθειες, έχετε κοινά τέλος πάντων, βγάλε κι εσύ λεφτά, μπορείς.

Δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω κάτι άλλο, οπότε καλή σου συνέχεια από εμένα (σε κάποιο άλλο χώρο αν γίνεται, ακόμα καλύτερα)

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...