karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Θα αποπειραθώ,στο παρόν νήμα, να μεταφέρω εντυπώσεις και εμπειρίες από το νεοαποκτηθέν GS1200 καθώς και το ιστορικό των σέρβις.Εννοείται,φυσικά, ότι το θρεντ δεν αφορά αποκλειστικά στη δική μου μηχανή και μπορεί ο κάθεκάτοχος ίδιου μοντέλου δω μέσα να γράφει τις δικές του σκέψεις (και είναι κάμποσοι). Η μοτοσυκλέτα αγοράστηκε αρχές Φεβρουαρίου του 17 με 26.999 χλμ στο καντράν,μέχρι να πάω σπίτι είχε 27ρίσει!Είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο του 2008 με την προσθήκη antispin ASC,τις ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ESA και την ένδειξη πίεσης ελαστικών στο καντράν RDC. Μοτερικά ήταν φροντισμένη στην εντέλεια,απλώς ο πρώην ιδιοκτήτης δεν είχε πάντα κλειστό γκαράζ και η μισή της ζωή πέρασε έξω με αποτέλεσμα λίγο θάμπωμα-ξάσπρισμα σε μαύρα σημεία (δαγκάνες φρένων και άλλα ματ μέταλλα). Επίσης είχαν δημιουργηθεί και κάμποσες επιφανειακές οξειδώσεις από διάφορα σιδερένια μπιμπλίκια,πχ στο τιμόνι από το διακοπτάκι προβολέων,ή στο μπαράκι της ζελατίνας από το gps holder (η μοτοσυκλέτα άλλωστε είναι 90% αλουμίνιο).Όλα αυτά καθαρίστηκαν τις πρώτες μέρες εύκολα με τη βοήθεια πράσινου scotch bright ή/και κρέμας ανανέωσης. Η σέλλα οδηγού είχε ένα σκίσιμο στο μπροστινό μέρος (τα είχε βαριά,φαίνεται,ο πο*στης(!) και αλλάχτηκε με συνοπτικές σε φίλο ταπετσέρη στην Καλαμάτα 20€,κwλοφαρδία, πετύχαμε και το ίδιο υλικό ακριβώς. Κάποια στιγμή μετά από μερικές μέρες παρέδωσε η μπαταρία,καιρός ήταν μετά από τόσα χρόνια.Στην προκείμενη περίπτωση με τόσα ηλεκτρονικά επάνω,η μίζα δεν κάνει αυτό το ασθενικό ξεψυχισμένο γύρισμα,όπως ήμουν συνηθισμένος σε άλλα,απλώς η μηχανή τα στηλώνει , σου παρουσιάζει το κόκκινο ενδεικτικό της μπαταρίας και αρνείται να εκκινήσει.Τηλέφωνο στον Τάκη τον ψηλό βράδυ Σαββάτου Αποκριάς ''μλκ μου καίγομαι,αύριο πάω εκδρομή'' και στις 12 το βράδυ μια καινούργια 16Αh (εναντι των 14 μαμά) είχε στριμωχτεί στη θέση της! Επίσης άλλαξα λάδια-φίλτρο (4 λίτρα) καθώς και βαλβολίνες στο σασμάν και μουαγιέ πίσω ώστε να έχω ένα μπούσουλα ξεκινώντας δικά μου σέρβις.Διαδικασία απλούστατη αρκεί να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία,η Πενβέ έχει γεμίσει τη μοτοσυκλέτα με βίδες torx οπότε προμηθεύτηκα ένα σετάκι Τ της Parkside από to Lidl το οποίο δείχνει αξιοπρεπές για την ώρα. Ανακλήσεων το ανάγνωσμα. Έχει ανακοινωθεί ανάκληση για το παρόν μοντέλο:Μπροστινό σωληνάκι φρένων-στην αντλία βενζίνης κάποια φλάντζα που ενδέχεται να δακρύσει και μουαγιέ πίσω τροχού αλλαγή από αλουμινένιο σε ατσάλινο. Ο προηγούμενος δεν είχε κάνει τίποτα,πήρα εγώ στα κεντρικά,το επιβεβαίωσαν και μου είπαν να κλείσω ένα ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο και να πάω όποτε θέλω. Επί του πρακτικού τώρα. Η μηχανή είναι βαρειά,δε χωρεί αμφιβολίας περι τούτου,που έλεγε και η Δέσποινα.Στατικά ή σπρώχνοντάς την.Δεν σχεδιάστηκε άλλωστε για μικρομετακινήσεις-αστραπή μέσα στην πόλη.Δεν θα πει όχι φυσικά,ευκίνητη αρκετά είναι,η fat bar καρατιμονάρα την κάνει και ελίσσεται στα μποτιλιαρίσματα,αλλά το φυσικό της περιβάλλον είναι εκεί έξω.Οπουδήποτε.Από autobahn μέχρι τις κλειστές φουρκέτες του Ταϋγέτου. Έχω ταξιδέψει αρκετά με V strom,Varadero,GSR 600,ένα τρίωρο(!) τεστ ράιντ με το Explorer 1200 και φυσικά 6 χρόνια με το πιστό μου ΧΤΧ που γύρισα όλη σχεδόν την Ελλάδα σε κάθε είδους οδικό τερέν.Λοιπόν,η αίσθηση που σου δίνει το μεγάλο gs είναι μια κλάση μεγαλύτερη από τα 2 πρώτα που ανέφερα πιο πάνω.Είναι η ποιότητα κύλισης?είναι η ακλόνητη πορεία της παρά τους ανέμους-ανηφόρες κλπ? Στο νέο εθνικό δρόμο Σπάρτης-Μεγαλόπολης,με αέρα να σε κοπανάει από τα πλάγια και το κοντέρ σταθερά στα 200,οδηγούσα με το ένα χέρι άνετα. Και στο Βαραντέρο ένοιωθες πολλά γκάζια από κάτω από τη σέλα και μάλιστα πιο άμεσα στην απόκριση παρά την διαφορά των -10 hp του honda,παρ' όλα αυτά το τελευταίο το αισθανόμουν πιο ευάλωτο,πιο ντελικάτο στην πορεία με μπόλικα χλμ. Αλλά την προτίμησή της την φανερώνει επίσης και στα κλειστά στροφιλίκια.Στο φετινό Οδοιπορικό του Λεωνιδίου και με φρέσκα Dunlop Trailsmart, τις φουρκέτες 180° τις έγερνε δίχως να σε φοβίζει το παραμικρό και ακόμα περισσότερο στην ανάβαση του Κολοσούρτη που σηκώνει και χιλιόμετρα!Θεωρώ ότι το telelever κάνει φοβερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι υποκαθιστώντας επάξια ακριβότερες λύσεις αναρτήσεων. Φρένα: Άγκυρες,ομολογουμένως.Ευτυχώς η BMW πέταξε στα σκουπίδια αυτή τη μ*λ@κία με τον σερβό ηλεκτροβοηθούμενο μηχανισμό και πλέον το φρενάρισμα είναι απλούστερο και υπέρ του δέοντος πλήρες.Εξακουθεί φυσικά να χρησιμοποιεί τα συνδυασμένα φρένα 70% μπροστά και 30 πίσω οπότε ένα δάχτυλο και μόνο,στη μανέτα είναι αρκετό μονός-διπλός-φορτωμένος, ακόμα και για φρεναρίσματα πανικού (δοκιμασμένο επιτυχώς στο παγοδρόμιο που λέγεται Κορίνθου,στην Πάτρα).Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν είσαι πλαγιασμένος στη στροφή και συνειδητοποιώντας ξάφνου ότι έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα τσιμπήσεις λίγο το μπροστινό,τότε η μηχανή δεν ανοίγει τη γραμμή της ως είθισται,απλά διορθώνει μέσα στη στροφή χωρίς χτυποκάρδια.Ίσως να οφείλεται στο telelever που σαν σύστημα διαχωρίζει τους ρόλους ανάρτησης-κατεύθυνσης ή στο συνδυασμένο φρένο,δεν είμαι σίγουρος. Κατανάλωση: Νταξ δεν είμαι και ο σκίστης-κοφτάκιας να το ταλαιπωρήσω,ένα 5 έως 6λ/100 το βλέπω και στο trip computer αλλά και υπολογίζοντας τα χιλιόμετρα που διήνησα με τη βενζίνη που έβαλα.Η μέση κατανάλωση πάντως κυμαίνεται στο 5,3. Συνεχίζεται... 30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 καλά σε πήρε το μάτι μου στο gs forum Φαντάζομαι δεν είδες καμία σημαντική διαφορά απο το xtx στο gs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) ...Κάποια στιγμή τον Απρίλιο αλλάχτηκαν και οι χούφτες-grip.Ίσως να είναι η μοναδική εταιρία που η φθορά των grip ΔΕΝ είναι ενδεικτική των χιλιομέτρων της μηχανής.Είναι τόσο μαλακές που στις πλείστες των περιπτώσεων θέλουν άλλαγμα στα 15-20.000 χλμ και αυτό διασταυρωμένο από πολλούς ιδιοκτήτες. Anyway,με ένα ξυράφι έσκισα προσεκτικά τις παλιές (για να μην πληγώσω την αντίσταση των θερμαινόμενων) και στη θέση τους τοποθετήθηκε ένα καινούργιο κομψό ζευγάρι της Ariette 22€ από το Μοτομάρκετ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2017 από τον karellen 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Καλοτάξιδη η κυρία! Αφού έχεις πρόσφατη την έρευνα αγοράς... πες μας τι παίζει στην αγορά με τα αερόψυκτα 1200άρια... Ποιες χρονολογίες καλό είναι κάποιος να αποφύγει? Τι γίνεται με τα ESA και servoφρένα κλπ? Επίσης... Βασικό και κρίσιμο... Πόσο πήγε το κασέρι?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ για τις ευχές.Το συγκεκριμένο κόστισε μόνο 7.000€ γιατί έπρεπε να το διώξει asap. Πάμε ένα-ένα..Τον σερβομηχανισμό φρένων η Πενβέ τον κατήργησε στα μέσα του 2006 και το 2008 έκανε ένα μερικό λίφτινγκ προσθέτοντας την ESA και το antiSpin. Οι ιδανικότερες χρονολογίες μοντέλων είναι τα του 2007 χωρίς δηλ το σερβό ούτε και τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις,απλά πράγματα χωρίς πιπέρια,μια μοτερούκλα,αναρτήσεις που σε κάνουν χερά ακόμα κι αν δεν είσαι καθώς επίσης και φρενάρες απίστευτες που δεν έχω ξαναδεί αλλού.Βρίσκεις αξιοπρεπέστατα με 5.500 έως 7.000€. Μετά πας σε 08,09 και ιδανικότερα σε '10 έως '12 με τους διπλούς εκκεντροφόρους,από 7.000€ έως αρκετά ψηλά (10 και 11.000€),μοντέλα που έχουν επιλύσει τις περισσότερες παιδικές ασθένειες. Απόφυγε τα 04-05-06 και το δέλεαρ της χαμηλής τους τιμής.Αυτό φυσικά δεν είναι κανόνας αλλά προσωπική μου εκτίμηση.Ο Χρήστος Tsak8 έχει ένα 05 πένα και ο Ηλίας Ibar πήρε ένα 06 αστέρι,απλώς το μειονέκτημα του σερβό είναι ότι θέλει απαιτεί φρέσκα υγρά και υγιέστατη μπαταρία για να λειτουργήσει χωρίς να σε αφήσει. Ό,τι άλλο θέλεις... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2017 από τον karellen 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 @karellen ωραίος! Ευχαριστώ για την απάντηση! Το ποστ σου εμπεριέχει την πληροφορία που ήθελα να πάρω. Υπάρχει ολόκληρη φιλολογία σχετικά με τις χρονολογίες του GS και η απάντησή του κάπως ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Αυτό με τα grip το έχει και η δικιά μου και την οδηγάω με γάντια και δεν τα βλέπει και ο ήλιος...στα 9000km θέλουν αλλαγή...τι υλικό είναι αυτό? Σακούλες από τα lidl 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Άστα σύντροφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Νικόλα, στο δικό μου συνεργείο προτείνανε αλλαγη του ταχύ-συνδέσμου της αντλίας βενζίνης στα 40.000 χλμ (ακομα και μετα την ανάκληση, αφου εκεί που κουμπώνει παραμένει πλαστικό και παίζει να υπάρξουν διαρροές μέχρι και λαμπαδιασμα...). Ειναι κατι που παρά το μικρό κόστος ανταλλακτικού παει κανα 40αρι με τα εργατικά και πολλοί απο οτι μου είχαν πει δεν το κάνανε... Οσον αφορά τα grips, απο όταν άρχισαν να φθείρονται στο πρώτο BMW χρησιμοποιούσα τα αφρολέξ προστατευτικά τα οποια και ωραία αίσθηση είχαν, και μου άρεσε ο έξτρα όγκος που έδιναν και δεν ξαναπαθαινε τίποτα το γκριπ. Καλοταξιδο και πάλι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 @midnek σου λειπει καθολου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4553 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) τι γίνεται με αυτά τα γκρίπ της μπεμβε μωρέ . είχα βάλει το τρίτο (3) ζευγάρι γκρίπ στο gs μου, θυμάμαι λίγο πριν το δώσω (40.000 χλμ ) Ωραία η τζιεσάρα σου Νικόλα . Να την ευχαριστηθείς για πολλά πολλά χρόνια εύχομαι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2017 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: @midnek σου λειπει καθολου; Εσυ τι λες; Αλλα χρόνος να το χαρώ δεν υπήρχε και δεν υπάρχει οποτε Hondaρα rules! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τέλη Μαρτίου και εν όψει του Οδοιπορικού αλλάχτηκαν τα παλιά Bridgestone με ένα ζευγάρι φρέσκα Dunlop Trailsmart 110-80/19 & 150-70/17. 215€ μου τα άφησε ο Νικόλας στο Tyreshop και ένα δεκαρικάκι ακόμα μου πήρε ο λαστιχάς εδώ να τα περάσει. Ευκαιρίας δοθείσης αντικατέστησα και την πεσμένη μπαταρία του πίσω αισθητήρα πίεσης RDC.Κόστος 2€,όσο κάνει η -σαν κέρμα- μπαταρία CR2032 (η μαμά ζήταγε 100€ για καινούργιο!) και 10 λεπτά εργασία,ίσα να ξύσεις το πλαστικό (ο άσπρος κύκλος που αχνοφαίνεται),να αφαιρέσεις την παλιά,να βάλεις την καινούργια και να καλύψεις το κενό με θερμοσιλικόνη. Μια βόλτα στη γειτονιά και το καντράν φανέρωσε αμέσως τη νέα ένδειξη 2,6 bar! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2017 από τον karellen 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Μέχρι πρότινος φορούσα στο GS τα Dunlop Trailsmart,καλό λαστιχάκι δε λέω,αλλά δεν κέρδισε 100% την εμπιστοσύνη μου.Δεν με πούλησε ποτέ,όμως πάντα αισθανόμουν ότι σε κάποια στροφή θα με λαχταρήσει.Πράγμα που έγινε τον περασμένο μήνα στο Γερολιμένα,σε μια ανυποψίαστη στροφή μού γλύστρησε το πίσω,δικάβαλος με τη γυναίκα.Ενστικτωδώς έβαλα το πόδι κάτω αλλά φυσικά το λάστιχο ξαναβρήκε πρόσφυση μόνο του στη στιγμή χωρίς περαιτέρω δυσάρεστα. Τι να το κάνεις όμως που ο εγκέφαλος είχε έκτοτε κλειδώσει και δεν ευχαριστιόμουν πλέον τη βόλτα,άσε που το πίσω είχε αρχίσει να τετραγωνίζει χωρίς καν να το έχω λιώσει στις ευθείες! Το ίδιο ακριβώς τετραγώνισμα είχα δει και στο GS του Μπίλιζα. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν δόθηκαν σε ένα σύντροχο στην Καλαμάτα και στη θέση τους τοποθετήθηκαν ένα ζευγάρι φρεσκότατα Mitas Terra Force. 195€ αγορά + 5 αποστολή + 10€ περαστικά σε φίλο βουλκανιζατουέρ Η Mitas σαν εταιρία είναι ψηλά στην εκτίμησή μου,πρώην Τσεχοσλοβάκικη νυν made in Slovenia.Τα πρωτοφόρεσα πρόπερσι στο KLR και είχα μείνει πραγματικά έκπληκτος με την απόδοσή τους,ζεσταίνονταν στα πρώτα χιλιόμετρα και ήταν βεντούζα,ένας φίλος δε στα Γιάννενα τα φοράει για τρίτη φορά στο GSR,γόμες παρακαλώ!Ένα άλλο, σχετικά ασήμαντο,που παρατήρησα είναι ότι η πλέξη τους όπως αναγράφεται στο πλάι είναι polyester+steel εν σχέσει με το nylon+steel των 99% των άλλων (προφανέστατα αναφέρεται στα λινά και όχι στο υλικό του πέλματος, ''μη βάλεις τα τάδε λάστιχα είναι νάυλον'')!! Μεγάλη εμπειρία φυσικά με αυτά τα ελαστικά δεν έχω αποκομίσει ακόμα,στην Κυριακάτικη βόλτα στην Επίδαυρο μού φάνηκαν μια χαρά,ενώ στην ανάβαση-κυνηγητό του Κολοσούρτη δεν έκαναν κιχ! Συνεχίζεται... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2017 Συντηρήσεων ημέρα σήμερα,αλλάχτηκαν τα μπροστινά τακάκια,διαδικασία απλούστατη: Με ένα torx 30 ξεβιδώνουμε τον μεσαίο πίρο και βγάζουμε το λαμάκι που κρατάει τα τακάκια τανυσμένα. Όσο είναι ακόμα μέσα τα τακάκια πιέζουμε με ένα κατσαβίδι ώστε να μπουν κι άλλο τα έμβολα μέσα γιατί τα καινούργια είναι πιο παχιά. Έτοιμη η δαγκάνα να δεχτεί τα νέα... ...και φρέσκα Carbon Loraine μας κονόμησε σε τιμή χώμα ο Γρηγόρης @BlackmanGR ! Αντίστροφη διαδικασία λαμάκι-πίρος-ασφάλεια και είμαστε έτοιμοι.Το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Η όλη εργασία είναι παιχνίδι και διήρκησε 10 λεπτά με το ζόρι και ακολούθησα τις οδηγίες του service manual της πενβέ.Πάντως τα περισσότερα βιντεάκια στο ΥΤ δείχνουν να ξεβιδώνουν εντελώς τη δαγκάνα από το πηρούνι,το ίδιο και στο μπλογκ του Γιάννη @IoannisPanagiotidis,γιατί άραγε? Μάλλον είναι ευκαιρία να κάνεις μπουγάδα τη δαγκάνα. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9675 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2017 Καλό είναι να καθαρίζονται τα πιστόνια πριν σπρωχτούν μέσα η αλήθεια είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8001 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Και σε μένα αυτό λέει αλλά πάντα βγάζω δαγκάνα σειρούλα μου γιατί είναι όντως ευκαιρία όχι μόνο για καθαριότητα αλλά και για λίπανση με γράσο σιλικόνης (υψηλών θερμοκρασιών) πιστονιών (πολύ ελαφρά), τσιμουχών (επίσης πολύ ελαφρά) και οδηγών δαγκάνας - ελαστικών φουσκών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 Την προπερασμένη βδομάδα και μετά από μία βροχερή αναβολή έγινε επιτέλους και η προγραμματισμένη ανάκληση,στο Βαγιανέλη. Αλλάχτηκαν τα σκληρά μεταλλικά σωληνάκια φρένων,αυτά που φεύγουν από τη μονάδα abs και πάνε στις δαγκάνες. Το μουαγιέ της γωνιακής μετάδοσης από αλουμινένιο σε ατσάλινο και η αντλία της βενζίνης.Βασικά η ανάκληση αφορούσε στη στεγανοποίηση του ρελέ που ελέγχει την τρόμπα αλλά ο τυπάκος μέσα μού άλλαξε όλο το σύστημα,αντλία-λαστιχάκια-φίτρο,κομπλέ όλα! Όλα αυτά στα 39.850 χλμ.Επιστρέφοντας Καλαμάτα άλλαξα και τα λάδια,αυτή τη φορά δεν έβαλα ξανά Motul αλλά ELF 15-50 ημισυνθετικά και αυτά.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα παλιά βγήκαν πολύ σκούρα και αδιαφανή,πληγούρι σκέτο,γιατί άραγε?Πάντως με τα ELF ο κινητήρας ακούγεται πιο γλυκός χωρίς μεταλλικούς ήχους,ίσως είναι με τα φρέσκα λάδια,σε κανένα μήνα θα έχω πιο σαφή εικόνα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 Νικολα απο ποιοτητα δουλειας πως τους ειδες? Μου'χε κανει εντυπωση ο τακτοποιημενος και καθαρος χωρος του service απ'οταν κοιτουσα για αγορα. Δυστυχως δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω για "σοβαρα" service και εργασιες περαν των λαδιων,μου φαινεται ολοι πανε ψιλοψαχνοντας στα 4Κ εν αντιθεσει με τα boxer που τα εχουν δουλεψει πολυ περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Δυστυχως δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω για "σοβαρα" service και εργασιες περαν των λαδιων,μου φαινεται ολοι πανε ψιλοψαχνοντας στα 4Κ εν αντιθεσει με τα boxer που τα εχουν δουλεψει πολυ περισσοτερο. XAXAXAAAXXAAAXAAXXAXAXAXAAXXAAXXA Αγορινα κανε τον σταυρο σου που εχεις bmw. Σε μενα δεν μπορουν καν να βαλουν την σελα απο την χαμηλη στην ψηλη θεση και δεν το λεω μεταφορικα...Σε σενα εχουν σιγουρα ενα μπουσουλα απο τα s1000rr/r. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Νικολα απο ποιοτητα δουλειας πως τους ειδες? Μου'χε κανει εντυπωση ο τακτοποιημενος και καθαρος χωρος του service απ'οταν κοιτουσα για αγορα. Δυστυχως δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω για "σοβαρα" service και εργασιες περαν των λαδιων,μου φαινεται ολοι πανε ψιλοψαχνοντας στα 4Κ εν αντιθεσει με τα boxer που τα εχουν δουλεψει πολυ περισσοτερο. Γιώργο από τους 3 νεαρούς που ήταν στο συνεργείο (όντως πεντακάθαρο όπως το λες) μόνο ο ένας ο Κώστας έδειχνε να ξέρει καλά τη δουλειά,έβλεπα πως πήγαιναν τα χέρια του και τις σίγουρες κινήσεις του.Όμως για το XR το δικό σου μάλλον δεν θα τους εμπιστευόμουν.Καλά λόγια πάντως έχω ακούσει για το Θανάση που είναι στο Σφακιανάκη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: XAXAXAAAXXAAAXAAXXAXAXAXAAXXAAXXA Αγορινα κανε τον σταυρο σου που εχεις bmw. Σε μενα δεν μπορουν καν να βαλουν την σελα απο την χαμηλη στην ψηλη θεση και δεν το λεω μεταφορικα...Σε σενα εχουν σιγουρα ενα μπουσουλα απο τα s1000rr/r. Εγινα μονος μου γιατρος λεει ενα τραγουδακι! πριν 2 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Γιώργο από τους 3 νεαρούς που ήταν στο συνεργείο (όντως πεντακάθαρο όπως το λες) μόνο ο ένας ο Κώστας έδειχνε να ξέρει καλά τη δουλειά,έβλεπα πως πήγαιναν τα χέρια του και τις σίγουρες κινήσεις του.Όμως για το XR το δικό σου μάλλον δεν θα τους εμπιστευόμουν.Καλά λόγια πάντως έχω ακούσει για το Θανάση που είναι στο Σφακιανάκη. Σε ποιο απο τα δυο κατασηματα ειναι?Περιστερι η Μαρουσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 Περιστέρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 Τι λές για μοντέλο 2006? Έχουν γίνει όλες οι ανακλήσεις, έχει αλλαχτεί ο άξονας στα 50χιλ χλμ. Μοντέλο του '06, με 60χιλ χλμ τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες